Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑22 Ιουν 2024, 13:09γαλαζαιοι-συριζαιοι καμια διαφορα
γλυκε μας Ανδρεα ακομη και σημερα οι ελληνιαρηδες δεν λενε να σε ξεχασουν

Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑22 Ιουν 2024, 13:09γαλαζαιοι-συριζαιοι καμια διαφορα
γλυκε μας Ανδρεα ακομη και σημερα οι ελληνιαρηδες δεν λενε να σε ξεχασουν
Το ανέκδοτο με τον παππού στην εθνική οδό το ξερς;
Ο άντρας με μάνα και κόρη τις συγκεκριμένες θα είναι ΣΚ στον αρχιδοκαμπο να βρει ένα νέο ζευγαρι, για να αντέξει την εβδομάδα που έρχεται.foscilis έγραψε: ↑22 Ιουν 2024, 13:51Οτι η ψηφος πρεπει να ειναι ανα οικογενειακη μοναδα και να την ριχνει ο αντρας.George_V έγραψε: ↑22 Ιουν 2024, 12:59Είπα να το βάλω στην Εσωτερική Πολιτική αλλά τελικά το έβαλα στα Κοινωνικα.
Πήγαμε σήμερα στη θάλασσα και παραδίπλα ήταν μια μάνα με την κόρη της που έκαναν μπάνιο.
Η κόρη 40+ η μάνα 70+.
Η κόρη Νεοδημοκρατισα η μάνα Συριζαια.
Δεν άκουσα πολύ από τον καυγά και από το ξεκίνησε αλλά ένα κομμάτι του διαλόγου τους είχε ως εξής:
Μάνα: Σα δε ντρέπεσαι μωρη που στηρίζεις τους προδότες Σαμαρά και Μητσοτάκη!
Κόρη: Γιατί εσύ δε ντρέπεσαι που στηρίζεις τον προδότη Τσίπρα?
Μάνα: Προδότης ο Τσίπρας? Ήταν προδότης ο Αντρέας μωρη? Ε όσο ήταν προδότης ο Παπανδρέου είναι και ο Τσίπρας. Καθόλου προδότης!
Κόρη: Έλα τώρα σου κόψε τη σύνταξη και έφερε τις Πρέσπες ξεπουλώντας τη Μακεδονία!
Μάνα: Καμιά Μακεδονία δεν ξεπούλησε. Λύσαμε ένα θέμα που δεν μπορούσατε να λύσετε εσείς και τώρα λυσσαξατε! Και τη σύνταξη μου δεν την έκοψε ο Τσίπρας. Οι ξένοι την έκοψαν. Αλλά δε κοιτάς τα χάλια του δικού σου που έβαλε τον Αλβανό στο ψηφοδέλτιο για να πάρει αλβανικές ψήφους. Αν δεν τον ψήφιζαν οι Αλβανοί ούτε 10% δεν έπαιρνε ο άχρηστος.
Κόρη: Δεν είναι Αλβανός μάνα! Βορειοηπειρώτης είναι. Έλληνας.
Μάνα: Αλβανός είναι και για αυτό βγήκε πρώτος ο Κούλης στις εκλογές. Με αλβανικές ψήφους.
Κόρη: Καλα καλά τραβά τώρα να ψηφίσεις τον Κασελακη που δεν τον γουστάρεις κιόλας κι άσε με εμένα
Μάνα: Οκ μπορεί να είναι λίγο πουστης ο άνθρωπος αλλά τι να κάνουμε αυτόν έχουμε και αυτόν θα κάνουμε Πρωθυπουργό για να φύγει η χολέρα ο Μητσοτάκης.
Μετά δεν άκουσα άλλο τη συνομιλία γιατί χτύπησε το κινητό μου και πήγα πιο πέρα να μιλήσω και όταν επέστρεψα είχαν φύγει.
Τι συμπεράσματα εξάγουμε από αυτό διάλογο?
Cecily Anne έγραψε: ↑22 Ιουν 2024, 16:08Ο άντρας με μάνα και κόρη τις συγκεκριμένες θα είναι ΣΚ στον αρχιδοκαμπο να βρει ένα νέο ζευγαρι, για να αντέξει την εβδομάδα που έρχεται.foscilis έγραψε: ↑22 Ιουν 2024, 13:51Οτι η ψηφος πρεπει να ειναι ανα οικογενειακη μοναδα και να την ριχνει ο αντρας.George_V έγραψε: ↑22 Ιουν 2024, 12:59Είπα να το βάλω στην Εσωτερική Πολιτική αλλά τελικά το έβαλα στα Κοινωνικα.
Πήγαμε σήμερα στη θάλασσα και παραδίπλα ήταν μια μάνα με την κόρη της που έκαναν μπάνιο.
Η κόρη 40+ η μάνα 70+.
Δεν άκουσα πολύ από τον καυγά και από το ξεκίνησε αλλά ένα κομμάτι του διαλόγου τους είχε ως εξής:
Μάνα: Προδότης ο Τσίπρας? Ήταν προδότης ο Αντρέας μωρη? Ε όσο ήταν προδότης ο Παπανδρέου είναι και ο Τσίπρας. Καθόλου προδότης!
Κόρη: Έλα τώρα σου κόψε τη σύνταξη και έφερε τις Πρέσπες ξεπουλώντας τη Μακεδονία!
Μάνα: Καμιά Μακεδονία δεν ξεπούλησε. Λύσαμε ένα θέμα που δεν μπορούσατε να λύσετε εσείς και τώρα λυσσαξατε! Και τη σύνταξη μου δεν την έκοψε ο Τσίπρας. Οι ξένοι την έκοψαν. Αλλά δε κοιτάς τα χάλια του δικού σου που έβαλε τον Αλβανό στο ψηφοδέλτιο για να πάρει αλβανικές ψήφους. Αν δεν τον ψήφιζαν οι Αλβανοί ούτε 10% δεν έπαιρνε ο άχρηστος.
Μάνα: Αλβανός είναι και για αυτό βγήκε πρώτος ο Κούλης στις εκλογές. Με αλβανικές ψήφους.
Κόρη: Καλα καλά τραβά τώρα να ψηφίσεις τον Κασελακη που δεν τον γουστάρεις κιόλας κι άσε με εμένα
Μάνα: Οκ μπορεί να είναι λίγο πουστης ο άνθρωπος αλλά τι να κάνουμε αυτόν έχουμε και αυτόν θα κάνουμε Πρωθυπουργό για να φύγει η χολέρα ο Μητσοτάκης.
Μετά δεν άκουσα άλλο τη συνομιλία γιατί χτύπησε το κινητό μου και πήγα πιο πέρα να μιλήσω και όταν επέστρεψα είχαν φύγει.
Ότι η μαμά υγραινοταν με τον Αλέξη, αλλά με τον Στέφανο δεν!George_V έγραψε: ↑22 Ιουν 2024, 12:59Είπα να το βάλω στην Εσωτερική Πολιτική αλλά τελικά το έβαλα στα Κοινωνικα.
Η κόρη 40+ η μάνα 70+.
Να και το λογικό άλμα.
Κλασσικό ποστ του. Όπως και του μπογιοπουλου.
Δεν άκουσα όλο το διάλογο εξαρχής αλλά είναι σφόδρα πιθανό να είχε και ψεκοθεωριες. Δεν το αποκλείω
Στην επαρχία ως ένα βαθμό έτσι είναι ακόμα.
Παλιά υπήρχανε "γαλάζια" και "πράσινα" καφενεία.
Ναι και έχουν παραμείνει λίγα ακόμα.
Αυτές σε κατασκόπευαν στην πραγματικότητα. Ο διάλογος ήταν το diversion. Για ψάξε το πορτοφόλι σου.