Σωστό. Και την εφορία στα κορόιδα επίσης. Πάντα λεφτά, ποτέ εφορία. Αυτή είναι η ζωή του μάστορα στην Ελλάδα. Αν είναι και λίγο καλός και φτιάξει 3-4 συνεργεία, θα μιλάμε για ζωάρα.Scouser έγραψε: ↑27 Ιούλ 2024, 17:10Χθες έδωσα 300 ευρώ σε ένα τεντα για δουλειά μισής ώρας. Πριν ερθει σε εμένα δουλευε αλλού, και το ραντεβού το είχαμε κλείσει τρεις εβδομάδες πριν γιατί ήταν κλεισμένος φουλ. Τη Δευτέρα θα έρθει ένας άλλος τύπος να μου εγκαταστήσει δίχτυα στο μπαλκόνι, θα μου πάρει 250. Με αυτόν το ραντεβού το είχα κλείσει ένα μήνα πριν. Πες στον ανιψιό σου να μην είναι ηλίθιος, να πάει να πιάσει δουλειά δίπλα σε ένα μάστορα και να αφήσει τις σπουδές στα κορόιδα.
Ιδιωτικη σχολη διοίκησης επιχειρησεων
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Ιδιωτικη σχολη διοίκησης επιχειρησεων
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Λοιπόν, επειδή έχω κάνει και εγώ μεταπτυχιακό σε ένα από αυτά της λίστας (που θεωρείται και από τα καλύτερα), αν και σε άλλο τομέα, σου λέω πως δεν αξίζει. Στο μόνο που με βοήθησε ήταν στο θέμα των συνεντεύξεων, αλλά από εκεί και πέρα δεν έμαθα κάτι που δεν ήξερα από πριν. Το επίπεδο είναι υπερβολικά κακό σε σχέση με τα ελληνικά πανεπιστήμια. Στα πτυχία το μόνο καλό είναι πως παίρνεις μια εξειδίκευση (τουλάχιστον αυτό ίσχυε στην πληροφορική που ήξερα παιδιά) στον δεύτερο χρόνο, οπότε τα μαθήματα που κανείς είναι σχετικά με την εξειδίκευση που θέλεις να ακολουθήσεις και δεν κάνεις γενικούρες.
Όσο για την διοίκηση επιχειρήσεων, δεν έχω ακούσει κάποιον Έλληνα να έχει τελειώσει τέτοιο πράγμα και να μην δουλεύει στο μαγαζί του μπαμπά ή βύσμα κάπου σε γραφεία της ΝΔ.
Όσο για την διοίκηση επιχειρήσεων, δεν έχω ακούσει κάποιον Έλληνα να έχει τελειώσει τέτοιο πράγμα και να μην δουλεύει στο μαγαζί του μπαμπά ή βύσμα κάπου σε γραφεία της ΝΔ.

- Μαδουραίος
GoBzi έγραψε: ↑27 Ιούλ 2024, 17:58Λοιπόν, επειδή έχω κάνει και εγώ μεταπτυχιακό σε ένα από αυτά της λίστας (που θεωρείται και από τα καλύτερα), αν και σε άλλο τομέα, σου λέω πως δεν αξίζει. Στο μόνο που με βοήθησε ήταν στο θέμα των συνεντεύξεων, αλλά από εκεί και πέρα δεν έμαθα κάτι που δεν ήξερα από πριν. Το επίπεδο είναι υπερβολικά κακό σε σχέση με τα ελληνικά πανεπιστήμια. Στα πτυχία το μόνο καλό είναι πως παίρνεις μια εξειδίκευση (τουλάχιστον αυτό ίσχυε στην πληροφορική που ήξερα παιδιά) στον δεύτερο χρόνο, οπότε τα μαθήματα που κανείς είναι σχετικά με την εξειδίκευση που θέλεις να ακολουθήσεις και δεν κάνεις γενικούρες.

Μεταπτυχιακό λέγεται το πληρωμένο σε Πουτσεστερ γιουνιβερσιτι της πουτσας.

Κατάντια
Ναι, αλλά το μεταπτυχιακό στο Πουτσεστερ βοήθησε στο να πιάσω δουλειά ώστε να μην αναγκάζομαι να κάνω τον καραγκιόζη σε ιντερνετικά πφόρουμ και να προπαγανδίζω υπέρ του οποιοδήποτε κόμματος.Μαδουραίος έγραψε: ↑27 Ιούλ 2024, 18:01GoBzi έγραψε: ↑27 Ιούλ 2024, 17:58Λοιπόν, επειδή έχω κάνει και εγώ μεταπτυχιακό σε ένα από αυτά της λίστας (που θεωρείται και από τα καλύτερα), αν και σε άλλο τομέα, σου λέω πως δεν αξίζει. Στο μόνο που με βοήθησε ήταν στο θέμα των συνεντεύξεων, αλλά από εκεί και πέρα δεν έμαθα κάτι που δεν ήξερα από πριν. Το επίπεδο είναι υπερβολικά κακό σε σχέση με τα ελληνικά πανεπιστήμια. Στα πτυχία το μόνο καλό είναι πως παίρνεις μια εξειδίκευση (τουλάχιστον αυτό ίσχυε στην πληροφορική που ήξερα παιδιά) στον δεύτερο χρόνο, οπότε τα μαθήματα που κανείς είναι σχετικά με την εξειδίκευση που θέλεις να ακολουθήσεις και δεν κάνεις γενικούρες.
Μεταπτυχιακό λέγεται το πληρωμένο σε Πουτσεστερ γιουνιβερσιτι της πουτσας.
Κατάντια

Να υποθεσω πως το μεταπτυχιακο ειναι απο το Uni of Greenwich; Νομιζω απο τα λιγα σοβαρα πανεπιστημια που συνεργαζονται με ελ Κολλεγια.GoBzi έγραψε: ↑27 Ιούλ 2024, 17:58Λοιπόν, επειδή έχω κάνει και εγώ μεταπτυχιακό σε ένα από αυτά της λίστας (που θεωρείται και από τα καλύτερα), αν και σε άλλο τομέα, σου λέω πως δεν αξίζει. Στο μόνο που με βοήθησε ήταν στο θέμα των συνεντεύξεων, αλλά από εκεί και πέρα δεν έμαθα κάτι που δεν ήξερα από πριν. Το επίπεδο είναι υπερβολικά κακό σε σχέση με τα ελληνικά πανεπιστήμια. Στα πτυχία το μόνο καλό είναι πως παίρνεις μια εξειδίκευση (τουλάχιστον αυτό ίσχυε στην πληροφορική που ήξερα παιδιά) στον δεύτερο χρόνο, οπότε τα μαθήματα που κανείς είναι σχετικά με την εξειδίκευση που θέλεις να ακολουθήσεις και δεν κάνεις γενικούρες.
Καταλαβα. Τα ελ κολλεγια ειναι της πουτσας οποτε ή ξαναδινει, ή παει εξω.
- Μαδουραίος
Τσουκ, στο μητροπολιτικό το έκανα, με το East London συνεργάζονταν τότε. Για τα λεφτά του δεν άξιζε. Γενικά τα πτυχία των αγγλικών πανεπιστημίων είναι πολύ υπερκείμενα, δεν έχω ακούσει κάποιον που να έχει μείνει ευχαριστημένος από την διδακτική ύλη (δεν αναφέρομαι μόνο σε πτυχία μέσω κολεγίων, αλλά γενικά για τα αγγλικά πανεπιστήμια).Portia έγραψε: ↑27 Ιούλ 2024, 18:29Να υποθεσω πως το μεταπτυχιακο ειναι απο το Uni of Greenwich; Νομιζω απο τα λιγα σοβαρα πανεπιστημια που συνεργαζονται με ελ Κολλεγια.GoBzi έγραψε: ↑27 Ιούλ 2024, 17:58Λοιπόν, επειδή έχω κάνει και εγώ μεταπτυχιακό σε ένα από αυτά της λίστας (που θεωρείται και από τα καλύτερα), αν και σε άλλο τομέα, σου λέω πως δεν αξίζει. Στο μόνο που με βοήθησε ήταν στο θέμα των συνεντεύξεων, αλλά από εκεί και πέρα δεν έμαθα κάτι που δεν ήξερα από πριν. Το επίπεδο είναι υπερβολικά κακό σε σχέση με τα ελληνικά πανεπιστήμια. Στα πτυχία το μόνο καλό είναι πως παίρνεις μια εξειδίκευση (τουλάχιστον αυτό ίσχυε στην πληροφορική που ήξερα παιδιά) στον δεύτερο χρόνο, οπότε τα μαθήματα που κανείς είναι σχετικά με την εξειδίκευση που θέλεις να ακολουθήσεις και δεν κάνεις γενικούρες.
Δεν εχει αναγκη να κανει τον ντελιβερα, δεν είναι συριζαιος.
- Μαδουραίος
Δεν περασε. Το ειπαμε αυτο, και ειπα να κανω μια ερωτηση εδω μεσα. Ο μονος που απαντησε με κοροιδιες και ειρωνιες εισαι εσυ, και οχι μια αλλα αρκετες φορες. Τι λες να σημαινει αυτο για σενα?Μαδουραίος έγραψε: ↑27 Ιούλ 2024, 19:44Είναι όμως σκραπας
- Μαδουραίος
Σου απάντησα σοβαρά.Αφου δεν πέρασε ούτε σχολές της πουτσας με ελάχιστη βάση, τσάμπα θα σπούδασει στο εξωτερικό,χαμένα θα είναι τα χρήματα και η κατάληξη θα είναι μπαριστας ή ντιλιβερας ή τυλιχτης.panos291 έγραψε: ↑27 Ιούλ 2024, 19:50Δεν περασε. Το ειπαμε αυτο, και ειπα να κανω μια ερωτηση εδω μεσα. Ο μονος που απαντησε με κοροιδιες και ειρωνιες εισαι εσυ, και οχι μια αλλα αρκετες φορες. Τι λες να σημαινει αυτο για σενα?
Ας ξεκινήσει από τώρα.
Υ.Γ. Ελπίζω να μην τον στείλουν σε κάποια ιατρική σχολή και πάρει κόσμο στον λαιμό του
Σου ειπα πως δεν ξερω τι ειχε βαλει. Που ξερεις πως ειναι της πουτσας αφου δεν ξερω εγω?Μαδουραίος έγραψε: ↑27 Ιούλ 2024, 19:56Σου απάντησα σοβαρά.Αφου δεν πέρασε ούτε σχολές της πουτσας με ελάχιστη βάση, τσάμπα θα σπούδασει στο εξωτερικό,χαμένα θα είναι τα χρήματα και η κατάληξη θα είναι μπαριστας ή ντιλιβερας ή τυλιχτης.
Ας ξεκινήσει από τώρα.
Υ.Γ. Ελπίζω να μην τον στείλουν σε κάποια ιατρική σχολή και πάρει κόσμο στον λαιμό του
Και συνεχιζεις μιλωντας για Ιατρικες και μαλακιες σε νημα που λεει για επιχειρήσεις..
- Μαδουραίος
Τότε ας ξαναδώσει αν δεν είναι της πουτσας Ένας χρόνος δεν χαθηκε τίποτα.panos291 έγραψε: ↑27 Ιούλ 2024, 19:58Σου ειπα πως δεν ξερω τι ειχε βαλει. Που ξερεις πως ειναι της πουτσας αφου δεν ξερω εγω?Μαδουραίος έγραψε: ↑27 Ιούλ 2024, 19:56Σου απάντησα σοβαρά.Αφου δεν πέρασε ούτε σχολές της πουτσας με ελάχιστη βάση, τσάμπα θα σπούδασει στο εξωτερικό,χαμένα θα είναι τα χρήματα και η κατάληξη θα είναι μπαριστας ή ντιλιβερας ή τυλιχτης.
Ας ξεκινήσει από τώρα.
Και συνεχιζεις μιλωντας για Ιατρικες και μαλακιες σε νημα που λεει για επιχειρήσεις..
Παρατηρώ ότι υπάρχει ένας παραλογισμός
Οταν πονάει το δόντι σου πας στον οδοντογιατρο
τώρα που πονάει το παιδί σου που θα πας;
Διαθέσιμες επιλογές:
υπάρχουν καθηγητές που αναλαμβάνουν τα φυντάνια σας και τα πάνε απο το 13 με 15 στο 18 με 19 στις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ. Όχι στο σχολείο και πράσινα άλογα. Αυτή η δουλειά είναι δουλειά ιδιαιτερά που πληρώνεται και φέρνει αποτέλεσμα
Εχω τέτοιους ανθρώπους υπ όψιν μου και πραγματικά υποκλίνομαι οι άνθρωποι φέρνουν αποτέλεσμα
Βέβαια κάποιος κακεντρεχής θα πει και τι κάνει το δημόσιο σχολείο;
θα σας πω εγώ.. τίποτα και καλά κάνουν έτσι όπως το κατάντησαν
ο νοών νοείτω
πέρα από την δεύτερη προσπάθεια το βλαστάρι σας μπορεί να πάει για φαντάρος μπας και τον πιάσει η αγωνία του τι θα κάνει στη ζωή του και σοβαρευτεί , κόψει τις χαζοπαρέες γιατί από εκεί ξεκινάν όλα. Αυτό που δεν μπόρεσαν οι γονείς του να του μεταφέρουν για το τι είναι η ζωή ίσως έχει μια δεύτερη ευκαιρία μέσω της σφαλιάρας του φαντάρου. Φυσικά όχι φαντάρου στο Λυκαβηττό ..αλλού αυτά, να πάει και καμιά παραμεθόριο να δει τι γίνεται
Τρίτη λύση αν το βλαστάρι πονάει το δοντάκι του και θέλει να μείνει με τη μαμά του και όχι να γίνει άντρας (λέμε τώρα) δεν είναι ούτε οι ιδιωτικές σχολές το ντιρί ήταν 40.000 πεταμένα λεφτά κάποτε.. ούτε τα ιέκ.
Αλλά
μπορεί να πάει να δώσει πανελλήνιες μέσω επαλ.
ορίστε;
τώρα μένει κάγκελο η μανούλα του βλασταριού..
ναι μέσω επαλ , γιατί είναι μόνο 4 μαθήματα , άρα τέρμα τα πολλά ιδιαίτερα τέρμα τα πολλά μαθηματικά και νέα ελληνικά.
Ένα παιδί που έχει δώσει πανελλήνιες και κάτι έχει καταφέρει στο γενικο στο επαλ απλά γαμεί και δέρνει στα μαθηματικά και νέα ελληνικά
τσιμπάει και τα δυο μαθήματα ειδικότητας και μπαίνει όμορφα όμορφα σε μια σχολή που έχει συνέχεια και αποκατάσταση στη ζωή του.
τώρα όποια άλλη εξυπναδολύση όπως να κάνει τον ξενοδόχο ή τον μπαρίστα , αφήστε τα γιατί η ζωή για το βλαστάρι θα έχει πολλά γυρίσματα και καλό είναι να πάρει το χαρτί μπας και κρατηθεί από κάπου στις μέρες που έρχονται.
πω πω
το πήγα τραίνο..
αυτά παθαίνω μερικές φορές θα τα κόψω
λάθος μου
Οταν πονάει το δόντι σου πας στον οδοντογιατρο
τώρα που πονάει το παιδί σου που θα πας;
Διαθέσιμες επιλογές:
υπάρχουν καθηγητές που αναλαμβάνουν τα φυντάνια σας και τα πάνε απο το 13 με 15 στο 18 με 19 στις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ. Όχι στο σχολείο και πράσινα άλογα. Αυτή η δουλειά είναι δουλειά ιδιαιτερά που πληρώνεται και φέρνει αποτέλεσμα
Εχω τέτοιους ανθρώπους υπ όψιν μου και πραγματικά υποκλίνομαι οι άνθρωποι φέρνουν αποτέλεσμα
Βέβαια κάποιος κακεντρεχής θα πει και τι κάνει το δημόσιο σχολείο;
θα σας πω εγώ.. τίποτα και καλά κάνουν έτσι όπως το κατάντησαν
ο νοών νοείτω
πέρα από την δεύτερη προσπάθεια το βλαστάρι σας μπορεί να πάει για φαντάρος μπας και τον πιάσει η αγωνία του τι θα κάνει στη ζωή του και σοβαρευτεί , κόψει τις χαζοπαρέες γιατί από εκεί ξεκινάν όλα. Αυτό που δεν μπόρεσαν οι γονείς του να του μεταφέρουν για το τι είναι η ζωή ίσως έχει μια δεύτερη ευκαιρία μέσω της σφαλιάρας του φαντάρου. Φυσικά όχι φαντάρου στο Λυκαβηττό ..αλλού αυτά, να πάει και καμιά παραμεθόριο να δει τι γίνεται
Τρίτη λύση αν το βλαστάρι πονάει το δοντάκι του και θέλει να μείνει με τη μαμά του και όχι να γίνει άντρας (λέμε τώρα) δεν είναι ούτε οι ιδιωτικές σχολές το ντιρί ήταν 40.000 πεταμένα λεφτά κάποτε.. ούτε τα ιέκ.
Αλλά
μπορεί να πάει να δώσει πανελλήνιες μέσω επαλ.
ορίστε;
τώρα μένει κάγκελο η μανούλα του βλασταριού..
ναι μέσω επαλ , γιατί είναι μόνο 4 μαθήματα , άρα τέρμα τα πολλά ιδιαίτερα τέρμα τα πολλά μαθηματικά και νέα ελληνικά.
Ένα παιδί που έχει δώσει πανελλήνιες και κάτι έχει καταφέρει στο γενικο στο επαλ απλά γαμεί και δέρνει στα μαθηματικά και νέα ελληνικά
τσιμπάει και τα δυο μαθήματα ειδικότητας και μπαίνει όμορφα όμορφα σε μια σχολή που έχει συνέχεια και αποκατάσταση στη ζωή του.
τώρα όποια άλλη εξυπναδολύση όπως να κάνει τον ξενοδόχο ή τον μπαρίστα , αφήστε τα γιατί η ζωή για το βλαστάρι θα έχει πολλά γυρίσματα και καλό είναι να πάρει το χαρτί μπας και κρατηθεί από κάπου στις μέρες που έρχονται.
πω πω
το πήγα τραίνο..
αυτά παθαίνω μερικές φορές θα τα κόψω
λάθος μου
“Success is not about winning every battle, but about having the strength to keep fighting”?
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 27 Απαντήσεις
- 471 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από micmic
06 Σεπ 2024, 14:45
-
-
Νέα δημοσίευση Ιδιωτική ασφάλιση - HELP!
από masterridley » 12 Μαρ 2024, 00:09 » σε Ιατρική και θέματα Υγείας - 2 Απαντήσεις
- 627 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από masterridley
12 Μαρ 2024, 00:56
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ιδιωτική ασφάλεια υγείας
από Scouser » 24 Μάιος 2023, 17:10 » σε Ιατρική και θέματα Υγείας - 3 Απαντήσεις
- 457 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σιχαμερίων Αθλιοζήλευτος
24 Μάιος 2023, 17:19
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ιδιωτική πρωτοβουλία: κλείνουν οι κλωστουφαντουργίες για να επενδύσουν κεφάλαια αλλού
από Ληστοσυμμορίτης » 10 Ιουν 2024, 16:07 » σε Οικονομία - 17 Απαντήσεις
- 308 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon
10 Ιουν 2024, 17:09
-