Ατομα που εργαστηκαν απο μικρη ηλικια
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Re: Ατομα που εργαστηκαν απο μικρη ηλικια
Καλοκαίρι ταβερνα έβγαζα άνετα 1 γκομενακι κάθε καλοκαίρι.
Χειμώνα δασεργατικες δουλειές ( καθαρισμοί δασών κόψιμο δέντρων κουβάλημα ξυλεία κλπ) μου έβγαινε ο τάκος και τα πληρώνω τώρα.
Χειμώνα δασεργατικες δουλειές ( καθαρισμοί δασών κόψιμο δέντρων κουβάλημα ξυλεία κλπ) μου έβγαινε ο τάκος και τα πληρώνω τώρα.
- SeaHawk
- Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Στις ΗΠΑ το part time teenager job καποιες χρονιες ξεπερναει το 50%
Καπου εκει πρεπει να ειναι και τα ποσοστα στην Αυστραλιια
εγώ δούλεψα παντού από φαναρτζίδικο σε εργοστάσιο πλαστικών στη ζώνη στο περαμα και σερβιτόρος και σπούδασα αλλά το κορμί τώρα τα βγάζει ολα.
Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος
ουτε και θα ακουσεις κανέναν που δούλεψε μικρός, να μετανιώνει που του συνέβηDwarven Blacksmith έγραψε: ↑17 Δεκ 2024, 12:11Εγώ πάντως δεν ξέρω κανέναν που δεν δούλεψε μικρός, να εύχεται να είχε δουλέψει μικρός. Τυχαίο;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Dwarven Blacksmith
Έχου ακούσει, βιάστηκα να μεγαλώσω και τι κατάλαβα, κοκ.Ερμής έγραψε: ↑18 Δεκ 2024, 14:30ουτε και θα ακουσεις κανέναν που δούλεψε μικρός, να μετανιώνει που του συνέβηDwarven Blacksmith έγραψε: ↑17 Δεκ 2024, 12:11Εγώ πάντως δεν ξέρω κανέναν που δεν δούλεψε μικρός, να εύχεται να είχε δουλέψει μικρός. Τυχαίο;

-
Αυτοί που δουλεύουν από μικροί, γίνονται νευρικοί, το παίζουν πολύ άνδρες, από μόνοι τους φτιαγμένοι, και μετά δέρνουν τις γυναίκες τους. Καλύτερα να ζήσεις τη νεότητα όπως πρέπει, κάνα φυλλάδιο, μέχρι εκεί.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑18 Δεκ 2024, 14:40Αυτοί που δουλεύουν από μικροί, γίνονται νευρικοί, το παίζουν πολύ άνδρες, από μόνοι τους φτιαγμένοι, και μετά δέρνουν τις γυναίκες τους. Καλύτερα να ζήσεις τη νεότητα όπως πρέπει, κάνα φυλλάδιο, μέχρι εκεί.

Θ πέτυχες την ανθυποεξαίρεσηDwarven Blacksmith έγραψε: ↑18 Δεκ 2024, 14:33Έχου ακούσει, βιάστηκα να μεγαλώσω και τι κατάλαβα, κοκ.Ερμής έγραψε: ↑18 Δεκ 2024, 14:30ουτε και θα ακουσεις κανέναν που δούλεψε μικρός, να μετανιώνει που του συνέβηDwarven Blacksmith έγραψε: ↑17 Δεκ 2024, 12:11Εγώ πάντως δεν ξέρω κανέναν που δεν δούλεψε μικρός, να εύχεται να είχε δουλέψει μικρός. Τυχαίο;
σαραβαλιασμένη μέση και πόδια οκ τωρα
Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος
- Dwarven Blacksmith
Πολλοί δεν θα το πουν ναι, αλλά πιστεύω είναι κάτι που έχουν ενσωματώσει στην ταυτότητα τους και όχι κάτι που απαραίτητα θα ξανάκαναν αν είχαν δεύτερη ευκαιρία.Ερμής έγραψε: ↑18 Δεκ 2024, 14:48Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑18 Δεκ 2024, 14:40Αυτοί που δουλεύουν από μικροί, γίνονται νευρικοί, το παίζουν πολύ άνδρες, από μόνοι τους φτιαγμένοι, και μετά δέρνουν τις γυναίκες τους. Καλύτερα να ζήσεις τη νεότητα όπως πρέπει, κάνα φυλλάδιο, μέχρι εκεί.Θ πέτυχες την ανθυποεξαίρεσηDwarven Blacksmith έγραψε: ↑18 Δεκ 2024, 14:33Έχου ακούσει, βιάστηκα να μεγαλώσω και τι κατάλαβα, κοκ.

Τότε έβριζα την τύχη μου, τώρα νιώθω τυχερός. Και φυσικά αν έπαιζε η επιλογή θα επέλεγα το ίδιο τώρα.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑18 Δεκ 2024, 14:55Πολλοί δεν θα το πουν ναι, αλλά πιστεύω είναι κάτι που έχουν ενσωματώσει στην ταυτότητα τους και όχι κάτι που απαραίτητα θα ξανάκαναν αν είχαν δεύτερη ευκαιρία.Ερμής έγραψε: ↑18 Δεκ 2024, 14:48Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑18 Δεκ 2024, 14:40Αυτοί που δουλεύουν από μικροί, γίνονται νευρικοί, το παίζουν πολύ άνδρες, από μόνοι τους φτιαγμένοι, και μετά δέρνουν τις γυναίκες τους. Καλύτερα να ζήσεις τη νεότητα όπως πρέπει, κάνα φυλλάδιο, μέχρι εκεί.Θ πέτυχες την ανθυποεξαίρεσηDwarven Blacksmith έγραψε: ↑18 Δεκ 2024, 14:33
Έχου ακούσει, βιάστηκα να μεγαλώσω και τι κατάλαβα, κοκ.
Τα 3 καλοκαίρια πριν μπω στη σχολή δούλευα βοηθός σερβιτόρου στην μπιφτεκούπολη στη Γλυφάδα.
Μετράει αυτό;
Μετράει αυτό;
Yippie Kay Yay
.
Η νύχτα είναι περίεργη.....
Τούς αρέσουν οι Ρουφιάνοι.....οι υποτακτικοί.....οι περισσοί γίνονται αλκοολύκοι.....ψώνια.....κλειστοί χώροι στενόχωροι.....
Με τα Κινέζικα αν δεν ήμουν σύμβουλος επενδύσεων της Κινεζικής παροικίας εδώ τότε θα ήμουν μεγαλέμπορος Κινέζικων.....
Γιατί πήγαινα το 90.....πολύ πρίν σηκωθει ο Γίγαντας.....
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
- SeaHawk
- Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Ρεκορ ασυναρτησιαςΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑18 Δεκ 2024, 14:40Αυτοί που δουλεύουν από μικροί, γίνονται νευρικοί, το παίζουν πολύ άνδρες, από μόνοι τους φτιαγμένοι, και μετά δέρνουν τις γυναίκες τους. Καλύτερα να ζήσεις τη νεότητα όπως πρέπει, κάνα φυλλάδιο, μέχρι εκεί.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 33 Απαντήσεις
- 1742 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από plouf
28 Αύγ 2023, 02:27
-
-
Νέα δημοσίευση Παρακαλώ μια μικρή βοήθεια για τον άνθρωπο
από marabou » 10 Φεβ 2025, 14:55 » σε Phorum.com.gr - Διαδικτυακή κοινότητα - 48 Απαντήσεις
- 1213 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πασιφάη
11 Φεβ 2025, 14:06
-
-
-
Νέα δημοσίευση Μικρη βοηθεια και παλι με το δραμα μου
από Casp » 03 Ιαν 2025, 20:47 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 415 Απαντήσεις
- 8753 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Fata_Morgana
14 Ιαν 2025, 16:29
-
-
-
Νέα δημοσίευση Αποπέμφθηκε ο αρχισυντάκτης του Spiegel για τη «Μικρή Μαρία» του Έβρου
από Saliveros » 26 Μάιος 2023, 08:06 » σε Εσωτερική Πολιτική - 82 Απαντήσεις
- 2923 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nostromos
10 Φεβ 2025, 23:22
-