MATατζής καλός μόνο...

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

Re: MATατζής καλός μόνο...

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίφιδα » 21 Ιαν 2019, 15:49

Γάταρος έγραψε:
21 Ιαν 2019, 15:29
Ίφιδα έγραψε:
21 Ιαν 2019, 15:27
Ε ναι, γιατί η διαφορά ενός καρπαζοεισπράκτορα με έναν μή καρπαζοεισπράκτορα είναι ένα "γαμώ το μουνί της μάνας σου, γάμα τη μάνα σου" δρόμος
Δηλαδή εσύ μαντάμ Σουσού δε βρίζεις ποτέ; Γιατί εγώ σ' έχω δει να βρίζεις κι εδώ μέσα. Ή μήπως δεν είναι έτσι;
Βρίζω, πώς δε βρίζω..απλώς δε βρίζω μάνες παιδιά πατεράδες, σόγια, γκόμενους-ες κλπ. Προσπαθώ να το κόψω εδώ και κάτι χρόνια για το Υψηλόν Μικρόν, εδώ μέσα όμως μ αφήνω ελεύθερη :lol:
Στη συγκεκριμένη περίπτωση όμως δε θα έβριζα, θα ήμουν πολύ προσεκτική, για να κρατήσω ένα επίπεδο και να μη χάσω το δίκιο μου, δεν ξέρω αν με καταλαβαίνεις. Δηλαδή μια απαίτηση των στοιχείων του χωρίς να του δώσω το δικαίωμα να μιλήσει για εξύβριση θα ήταν πιο αποτελεσματικό, νομίζω, τί λες κι εσύ;

aspergillus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aspergillus » 21 Ιαν 2019, 15:54

Στους 7 συλληφθέντες των επεισοδίων φιγουράρει ένας γνωστός ναζί ο οποίος είχε συλληφθεί ως μέλος της εγκληματικής οργάνωσης Απέλλα και είχε αποφυλακιστεί με περιοριστικούς όρους.
Ακόμη ένα σκουπίδι του χώρου αυτού ,με ποινικό μητρώο που κυκλοφορεί ελεύθερο, συνεχίζει τη δράση του και φυσικά κανένας δεν ασχολείται και δεν λέει τίποτα.

Άβαταρ μέλους
Γάταρος
Phorum.gr user: Φορουμίτης ο Δίκαιος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γάταρος » 21 Ιαν 2019, 15:55

Ίφιδα έγραψε:
21 Ιαν 2019, 15:49
Γάταρος έγραψε:
21 Ιαν 2019, 15:29
Δηλαδή εσύ μαντάμ Σουσού δε βρίζεις ποτέ; Γιατί εγώ σ' έχω δει να βρίζεις κι εδώ μέσα. Ή μήπως δεν είναι έτσι;
Βρίζω, πώς δε βρίζω..προσπαθώ να το κόψω εδώ και κάτι χρόνια για το Υψηλόν Μικρόν, εδώ μέσα όμως μ αφήνω ελεύθερη :lol:
Στη συγκεκριμένη περίπτωση όμως δε θα έβριζα, θα ήμουν πολύ προσεκτική, για να κρατήσω ένα επίπεδο και να μη χάσω το δίκιο μου, δεν ξέρω αν με καταλαβαίνεις. Δηλαδή μια απαίτηση των στοιχείων του χωρίς να του δώσω το δικαίωμα να μιλήσει για εξύβριση θα ήταν πιο αποτελεσματικό, νομίζω, τί λες κι εσύ;
Αυτό που μ' ενδιαφέρει είναι να υπογραμμίσω πως στην αρχή έγραψες ότι δε θα έβριζες γιατί έχεις επίπεδο και τώρα παραδέχεσαι πως βρίζεις κι ότι δεν έχεις επίπεδο.
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.

Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης » 21 Ιαν 2019, 15:56

βλεπω εχετε περασει στην αναρχια :lol:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα

Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίφιδα » 21 Ιαν 2019, 15:58

aspergillus έγραψε:
21 Ιαν 2019, 15:54
Στους 7 συλληφθέντες των επεισοδίων φιγουράρει ένας γνωστός ναζί ο οποίος είχε συλληφθεί ως μέλος της εγκληματικής οργάνωσης Απέλλα και είχε αποφυλακιστεί με περιοριστικούς όρους.
Ακόμη ένα σκουπίδι του χώρου αυτού ,με ποινικό μητρώο που κυκλοφορεί ελεύθερο, συνεχίζει τη δράση του και φυσικά κανένας δεν ασχολείται και δεν λέει τίποτα.
Τα άλλα ισχύουν; Δηλαδή απ τους 7 γνωρίζουμε τους 4 και είναι 2 Τούρκοι, 1 Γερμανίδα και 1 Έλληνας ναζί σεσημασμένος;

Άβαταρ μέλους
Γκιώνης
Phorum.gr user: Γκιώνης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γκιώνης » 21 Ιαν 2019, 16:00

Που φτάσαμε,αριστεροί να υπερασπίζουν μπάτσους ενάντια στους ακροδεξιούς. :roll:

Επειδή η αστυνομία είναι γενικά καλή μόνο όταν είναι με το μέρος μας,σταματήστε να βρίζετε τους μπάτσους.Αυτοί εκτελούν απλά εντολές και πολλές φορές αντιδρούν σπασμωδικά και κάνουν λάθη,όπως όλοι οι άνθρωποι άλλωστε.Όπως λέει κι ο ριτζέρης την ψήφο σας να κοιτάτε(το ότι συμφωνούμε σ'αυτό δε σε κάνει λιγότερο άμπαλο αεχτζή στα μάτια μου,υπόψη).
Γραμματέας του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο

Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron » 21 Ιαν 2019, 16:00

Ίφιδα έγραψε:
21 Ιαν 2019, 15:58
aspergillus έγραψε:
Τα άλλα ισχύουν; Δηλαδή απ τους 7 γνωρίζουμε τους 4 και είναι 2 Τούρκοι, 1 Γερμανίδα και 1 Έλληνας ναζί σεσημασμένος;
Nα εδώ ο "ναζί"...
Εικόνα
SeaHawk έγραψε:
01 Φεβ 2025, 14:04
Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.

Άβαταρ μέλους
Γάταρος
Phorum.gr user: Φορουμίτης ο Δίκαιος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γάταρος » 21 Ιαν 2019, 16:04

aspergillus έγραψε:
είχε αποφυλακιστεί με περιοριστικούς όρους.
Μπορείς να παραθέσεις στοιχεία που ν' αποδεικνύουν ότι μπήκε φυλακή κάποιος από την ΑΠΕΛΛΑ;
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.

aspergillus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aspergillus » 21 Ιαν 2019, 16:06

Ίφιδα έγραψε:
Δυο Κούρδοι και μια Γερμανίδα για την ακρίβεια και προσαχθέντες όχι συλληφθέντες.
Δώδεκα οι προσαγωγές και επτά οι συλλήψεις.
Ο ναζί ψευτοπατριώτης έχει συλληφθεί μαζί με άλλους έξι.
Οι δύο είναι από την Θεσσαλονίκη και οι υπόλοιποι από την Αττική.
Ό,τι να ναι γράφετε.
https://www.protothema.gr/greece/articl ... -tourkous/
http://www.skai.gr/news/greece/article/ ... raumaties/

Άβαταρ μέλους
YouOnlyLiveOnce

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από YouOnlyLiveOnce » 21 Ιαν 2019, 16:12

Αμα βλεπεις 2.000.000 κοσμο στο συλλαλητηριο μαλλον βλεπεις και τον παραπανω ανθρωπο Αφρικανο :roll:

Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron » 21 Ιαν 2019, 16:14

YouOnlyLiveOnce έγραψε:
21 Ιαν 2019, 16:12
Αμα βλεπεις 2.000.000 κοσμο στο συλλαλητηριο μαλλον βλεπεις και τον παραπανω ανθρωπο Αφρικανο :roll:
Εικόνα

Τυπικός Έλληνας, σίγουρα.
Ρε δε μας παρατάτε, μας κοροϊδεύετε μπροστά στα μάτια μας?
SeaHawk έγραψε:
01 Φεβ 2025, 14:04
Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.

Άβαταρ μέλους
YouOnlyLiveOnce

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από YouOnlyLiveOnce » 21 Ιαν 2019, 16:16

Οχι βεβαια ο τυπικος Ελληνας ειναι καταλευκος,ξανθος με πρασινα ματια! :lol:

Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίφιδα » 21 Ιαν 2019, 16:17

aspergillus έγραψε:
21 Ιαν 2019, 16:06
Ίφιδα έγραψε:
Δυο Κούρδοι και μια Γερμανίδα για την ακρίβεια και προσαχθέντες όχι συλληφθέντες.
Δώδεκα οι προσαγωγές και επτά οι συλλήψεις.
Ο ναζί ψευτοπατριώτης έχει συλληφθεί μαζί με άλλους έξι.
Οι δύο είναι από την Θεσσαλονίκη και οι υπόλοιποι από την Αττική.
Ό,τι να ναι γράφετε.
https://www.protothema.gr/greece/articl ... -tourkous/
http://www.skai.gr/news/greece/article/ ... raumaties/
Οκ..στο ένα γράφει ότι οι Κούρδοι και η Γερμανίδα ήταν προσαχθέντες και αφεθηκαν ελεύθεροι στο άλλο δεν το ξεκαθαρίζει. Επίσης δεν γράφει κάτι για τους υπόλοιπους. Το ότι έβαλα ερωτηματικά δε φαίνεται να σε βοήθησε.

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ » 21 Ιαν 2019, 16:17

Τι τραβανε αυτοι οι αστυνομικοι
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες

aspergillus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aspergillus » 21 Ιαν 2019, 16:19

Γάταρος έγραψε:
21 Ιαν 2019, 16:04
aspergillus έγραψε:
είχε αποφυλακιστεί με περιοριστικούς όρους.
Μπορείς να παραθέσεις στοιχεία που ν' αποδεικνύουν ότι μπήκε φυλακή κάποιος από την ΑΠΕΛΛΑ;
https://www.thepressproject.gr/article/ ... ela-o-enas
Ξέρω, έχεις συνηθίσει στις ψευδοειδήσεις και την προπαγάνδα οπότε όλα τα βλέπεις ψεύτικα και αμφισβητήσιμα.
Περαστικά σου.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών