Οι βήγκαν σκέφτηκαν πρώτοι τέτοιες λύσεις

Οι βήγκαν σκέφτηκαν πρώτοι τέτοιες λύσεις
Ποια εκτέλεσή τους; Και με τι θα διασκεδάζουμε;
Είναι ρατσιστικό.
Εσύ συγκεκριμένα δεν ζήτησες εκτέλεση.Διασκέδασε με ό,τι θέλεις,σε ελεύθερη κοινωνία ζούμε.
Σε ανεβάζω με ζελεδάκια. Όλη η μαγεία του συνδετικού ιστού σε μία λέξη.foscilis έγραψε: ↑17 Φεβ 2019, 14:42
Τα θεωρούν πιο ανήθικα από το κρέας. Το κρέας ΟΚ σκότωσες το ζώο (κακό) αλλά τέλος πάντων δεν είναι τόσο σαδιστικό. Το γάλα σημαίνει ότι έχεις βιάσει ένα ζώο για να μείνει έγκυος και μετά του έχεις πάρει το μωρό με το που γέννησε ώστε να κλέψεις το γάλα (και το κάνεις αυτό 20-30 φορές στη ζωή του). Το τυρί είναι ακόμα χειρότερο γιατί για να παραχθεί πρέπει να σφάξεις το απαχθέν νεογέννητο, να του βγάλεις το στομάχι και να το αλέσεις σε πυτιά που περιέχει το συγκεκριμένο ένζυμο με το οποίο το γάλα της μαμάς του γίνεται τυρί.
Ολο το πακέτο των συγχρονων ''πγοοδευτικών '' είναι ακριβέστατη ξεπατικουρα των διδασκαλιων του Αδόλφου.
Αυτοί που ξέρω εγώ ψήφισαν Ναί και εξήγησέ μας γιατί αναφέρθηκε τωρα αυτό, στο νήμα.
Άμα θήλαζε η μαλάκω το παιδί της δε θα ήταν υποσιτισμένο.
Στην συντριπτική πλειοψηφία τέτοιων κοινωνικών φαινομένων, η απάντηση δίνεται από το κλασσικό, Follow the money. Έχουν στηθεί καριέρες, δηλαδή.
χεχε πράγματι μπορείς να φρικάρεις έναν βέγκαν ακόμα και με μισό σακουλάκι ΤζέλιμπινςCecily Anne έγραψε: ↑17 Φεβ 2019, 14:46Σε ανεβάζω με ζελεδάκια. Όλη η μαγεία του συνδετικού ιστού σε μία λέξη.foscilis έγραψε: ↑17 Φεβ 2019, 14:42
Τα θεωρούν πιο ανήθικα από το κρέας. Το κρέας ΟΚ σκότωσες το ζώο (κακό) αλλά τέλος πάντων δεν είναι τόσο σαδιστικό. Το γάλα σημαίνει ότι έχεις βιάσει ένα ζώο για να μείνει έγκυος και μετά του έχεις πάρει το μωρό με το που γέννησε ώστε να κλέψεις το γάλα (και το κάνεις αυτό 20-30 φορές στη ζωή του). Το τυρί είναι ακόμα χειρότερο γιατί για να παραχθεί πρέπει να σφάξεις το απαχθέν νεογέννητο, να του βγάλεις το στομάχι και να το αλέσεις σε πυτιά που περιέχει το συγκεκριμένο ένζυμο με το οποίο το γάλα της μαμάς του γίνεται τυρί.
Οι περιπτώσεις αυτές είναι λίγες κι αν είσαι σ αυτή τη φάση τότε δώστου τη φόρμουλα κυρά μου!
Διότι έχω ένα θέμα με την καθαριότητα και την τάξη. Δε μπορώ τρίχες και σάλια στο σπίτι κ στο αμάξι μου.Ορέστης 35 έγραψε: ↑17 Φεβ 2019, 14:15Το ως τι λογιζεται που δεν τα βαζεις στο σπιτι και το αμαξι σου εξαρταται απο το λογο που δεν το κανεις.
Εγω θα σταθω στο οτι συχνα - πυκνα εκφραζεις πολεμικη κατα των φιλοζωων, και αυτο ειναι κατι που σιγουρα εχει ψυχολογικα αιτια.
Απολαύστε