Αθώο το μοντέλο για την υπόθεση της κοκαΐνης στο Χονγκ Κονγκ - ΤΩΡΑ
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Αθώο το μοντέλο για την υπόθεση της κοκαΐνης στο Χονγκ Κονγκ - ΤΩΡΑ
στην Ασία πάντως ορθώς ισχύει η θανατική ποινή για το εμπόριο ναρκωτικών. πουλάς θάνατο, θα πας κρεμάλα!!
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία
Ποιος χέστηκε για μια σερβιτόρα απο τη Μυτιλήνη αρκετά για να κάνει και τηλέφωνα ρε συ? Νέα και εμφανίσιμη είναι, αποτυπώματα δε βρήκαν, το έπαιξε και λίγο αθώα κορασίδα από το χωριό, της έφεξε.NewModelArmy έγραψε: ↑13 Μαρ 2019, 13:04Εναν Κινεζο θα τον εχωναν μεσα για 25 χρονια.Παντα βοηθαει να εισαι δυτικης εθνικοτητας σε τετοια περιπτωση.Πεφτουν παρακαλια απο ψηλα.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
μην τη δούμε γλάστρα σε κάνα πρωινάδικο σε κάνα χρόνοvantono έγραψε: ↑13 Μαρ 2019, 12:12πήρε το μάθημά της και με το παραπάνω. Ας ελπίσουμε τωρα αυτο που ειπε ο Λεγεων, να αποφυγει τη δημοσιότητα ή έστω να τη διαχειριστεί σωστά αν δεν μπορεσει/δεν θελει να την αποφυγει, να συμπληρωσω εγώ. Δινω 1.05 απο τωρα οτι σε λίγες μερες θα τη δουμε στανταρ στο σκάι να τη ρωτάνε πως περασε μεσα στα κινέζικα κομμουνιστικά μπουντρούμια της κόλασης.
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- Rocco Siffredi
τατιανα της ζεσταινει την καρεκλα
Μαλάκα, αυτό που έζησε θα την αλλάξει για πάντα. Σκατό στην κάλτσα. Δόξα τω Θεώ, τη σκαπούλαρε, μεγάλη δουλειά.
Ordem e Progresso.
Μπορεί να ίσχυε αν όντως δεν ήξερε τι κουβάλαγε αλλά μεταξύ μας, δε νομίζω. Δεν ήταν το πρώτο της ταξίδι απ'ότι θυμάμαι ενώ καυχιόνταν στις φίλες της στο fb για τα ταξίδια στην Αίγυπτο και δεν ξέρω κι εγώ που άλλου. Γλυκάθηκε νομίζω....
Περιμένω ποστ κολαφο από εθνι για γυναικοκεντρικο καζινοκαπιταλισμό. 

Μπορεί τα συγκεκριμένα ταξίδια να αφορούσαν άλλες... επαγγελματικές δραστηριότητες και να της πασαραν σε κάποια φάση και το πακέτο.
γενικά πολλά μπορεί
Δεν ξέρω, δεν έχω τον φάκελλο της δικογραφίας, όπως το 90% των Ελλήνων. Ξέρω μόνο, πως όπως και αν έχει, τώρα πια έχει μια δεύτερη ευκαιρία να ζήσει πιο λογικά.
Ordem e Progresso.
Περιζητητη για οτιδήποτε ασχοληθει απο δω κ περα η αν συνεχισει την καριερα σαν ''μοντελο''
Αν δεν εχει ξεκινησει να ''γραψει'' κ βιβλιο ειναι ηλίθια .
Αν δεν εχει ξεκινησει να ''γραψει'' κ βιβλιο ειναι ηλίθια .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
Όταν είχε συλληφθεί γράφατε για το ''σοβαρό κράτος του Χονγκ Κονγκ'' ''την μπανανία της Ελλάδας'' ''θα την φάνε τα μαύρα σκοτάδια γιατί εκεί δεν είναι Ελλάδα'' ''εκεί δεν έχουν ΣΥΡΙΖΑ και Παρασκευόπουλο'' κλπ κλπ κλπ.
Τώρα οι δικαστές βγήκαν λιγούρια?
Τώρα οι δικαστές βγήκαν λιγούρια?
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Διπλασιαστηκε η κατανάλωση κοκαινης τις μέρες των γιορτων
από Ίακχος » 25 Δεκ 2024, 10:58 » σε Κοινωνικά θέματα - 22 Απαντήσεις
- 588 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από sys3x
26 Δεκ 2024, 22:56
-
-
- 35 Απαντήσεις
- 1043 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
20 Δεκ 2023, 21:56
-
-
Νέα δημοσίευση Ο Μακρόν πιάστηκε στα πράσα με σακουλάκι κοκαΐνης, και ο Μερτς με ένα καλαμάκι για χρήση.
από Vardos » 12 Μάιος 2025, 10:16 » σε Διεθνής πολιτική - 228 Απαντήσεις
- 3810 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
Χθες, 18:59
-
-
- 2 Απαντήσεις
- 248 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ναύτης
18 Δεκ 2023, 08:20