sys3x @ Τολμήστε ντε...εδώ σας θέλω!Highlander έγραψε: ↑23 Μαρ 2019, 13:26Οι "παράνομοι μετανάστες" πεινάνε, λογικά περισσότερο από τη γιαγιά και την οικογένεια της.
Τολμήστε ντε...εδώ σας θέλω!
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Τολμήστε ντε...εδώ σας θέλω!
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Highlander
Μα εσύ προβάλλεις τη σύλληψη λες και αποτελεί πολιτική της κυβέρνησης και του τσίπρα. Απλώς κάποιοι αστυνομικοί πήγαν και τη συνέλαβαν και θα διενεργηθεί έρευνα γιατί τέτοιες πράξεις δεν είναι σύμφωνες με την ηθική της κυβέρνησης.Awesomatic έγραψε: ↑23 Μαρ 2019, 13:20Θα σου πω ακριβώς τι έγινε, όταν το περιστατικό πήρε δημοσιότητα κάποιοι φοβήθηκαν το πολιτικό κόστος που θα είχε η προβολή αυτής της ηλίθιας κίνησης και αμέσως έπεσαν τηλέφωνα.Highlander έγραψε: ↑23 Μαρ 2019, 13:08Μα δεν έκανε τίποτα η κυβέρνηση. Πιστεύεις ότι ο Τσίπρας βρίσκεται πίσω από κάθε σύλληψη που πραγματοποιεί η αστυνομία; Απλώς κάποιοι αστυνομικοί βγήκαν παγανιά και συνέλαβαν μία 90χρονη, πρωτοφανές γεγονός, έγινε σάλος στα μηντια και έχει διαταχθεί έρευνα για το περιστατικό.
Συμβαίνει το ίδιο όταν συλλαμβάνονται Πακιστανοί που προσπαθούν να βγάλουν κανένα ευρώ πουλώντας χαρτομάντηλα ή καπέλα για να δώσουν λίγο ψωμί στις οικογένειες τους;
Οι πακιστανοί που "προσπαθούν να βγάλουν κανένα ευρώ" έχουν ασυλία, δεν τους αγγίζουν. Πόσες φορές έχεις δει μικροπωλητές να έχουν απλωμένο το σεντόνι με την πραμάτεια τους και η αστυνομία στα είκοσι μέτρα πιο πέρα να μην δίνει σημασία; Τώρα, αυτή τη στιγμή,αν κατέβω στη νέα παραλία μπορώ να σου βγάλω άνετα 10+ φωτογραφίες από Πακιστανούς και Ρομά μικροπωλητές σε δέκα λεπτά.
Και φυσικά δεν μπορούν να μπουν στην ίδια εξίσωση μια υπέργηρη γριούλα που το έκανε περιστασιακά για ευτελή πόσα με έναν αρτιμελή νέο που έχει την επιλογή να εργαστεί κανονικά (παραβλέπω ότι οι περισσότεροι είναι λαθρομετανάστες και χρήζουν απέλασης) και επιλέγει να παρανομεί.
Οι άνθρωποι αυτοί έχουν ανάγκη και δεν μπορούν εύκολα να βρουν δουλειά. Εκτός και αν θεωρείς ότι είναι κάτι το εύκολο το να γυρίζεις μέσα στο λιοπύρι και να πουλάς καπέλα και το κάνουν εν είδει χόμπι.
Πας καλά ρε φίλε;Highlander έγραψε: ↑23 Μαρ 2019, 13:06Εσείς όμως και τα μπατριωτικα μηντια για Ελληνίδα νομίζατε ότι επρόκειτο επειδή ήταν λευκή και χριστιανή.Ξυπόλητος Πρίγκιψ έγραψε: ↑23 Μαρ 2019, 12:59Χαϊλάντερ...η γιαγιά αλλοδαπή είναι!
(κοκομπλόκο τώρα)
Εξού και λέτε ¨Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ καταδιώκει τις Ελληνίδες γιαγιάδες και αφήνει τους αφγανοπακιστανούς ελεύθερους".
Από την αρχική είδηση ξέραμε πως η γιαγιά δεν μπορούσε καν να συννενοηθεί στα ελληνικά με τους μπάτσοι!
Είδες πουθενά να γράψουμε "συνέλαβαν Ελληνίδα";
Συνέλαβαν 90χρονη γιαγιά γράφουμε τόσες μέρες!
Κανείς δεν μίλησε για εθνικότητα παρά μόνο κάποιοι αριστεροπσεκαζμένοι που είδαν "εθνικιστικά" παραληρήματα στα γραπτά μας χωρίς να υπάρχουν!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Al Bundy την 23 Μαρ 2019, 13:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Highlander
Πάνας έγραψε: ↑23 Μαρ 2019, 13:21Ναι , υπονοεί ότι κυνηγάνε γιαγιάδες και αφήνουν τους υπόλοιπους κυνηγάνε λευκούς χριστιανούς και αφήνουν τους αφγανοπακιστανους λαθρομεταν΄στες. Αν δεν μπορείς να καταλάβεις μερικά βασικά πράγματα δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο.
Αριστερέ άντερ, εμένα σταρχίδια μου από που είναι μιά γιαγιά 90 χρόνων, είναι ένας γέρος άνθρωπος δεν κάνω ρατσιστικές διακρίσεις, πρακτικά η πολιτεία κάνει και όχι εις βάρος των λατρεμένων αλλοεθνών σου επειδή μόνο και μόνο δεν είναι Έλληνες. Ρατσίσταρε.
.
.
- Highlander
Θεωρώ ότι πολλοί αστυνομικοί κάνουν διακρίσεις σε βάρος των ασιατών και αφρικανών όπως και τα μηντια τα οποία τις συλλήψεις ανθρώπων που παλεύουν να βγάλουν κανένα ευρώ για τις οικογένειες τους δεν τις προβάλλουν καθόλου , το πολύ πολύ να τις επικροτούν.
Τους κλάνουν μιά μάντρα.Highlander έγραψε: ↑23 Μαρ 2019, 13:36Θεωρώ ότι πολλοί αστυνομικοί κάνουν διακρίσεις σε βάρος των ασιατών και αφρικανών όπως και τα μηντια τα οποία τις συλλήψεις ανθρώπων που παλεύουν να βγάλουν κανένα ευρώ για τις οικογένειες τους δεν τις προβάλλουν καθόλου , το πολύ πολύ να τις επικροτούν.
.
.
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Είναι πολιτική της κυβέρνησης. Η πολιτική της κυβέρνησης είναι μηδενική ανοχή εκτός αν ο παραβάτης είναι "ειδική" κατηγορία. Αυτή την πολιτική εφάρμοσαν οι αστυνομικοί αλλά όταν οι προϊστάμενοί τους κατάλαβαν πόσο άσχημο pr ήταν έτρεξαν να το διορθώσουν.Highlander έγραψε: ↑23 Μαρ 2019, 13:29Μα εσύ προβάλλεις τη σύλληψη λες και αποτελεί πολιτική της κυβέρνησης και του τσίπρα. Απλώς κάποιοι αστυνομικοί πήγαν και τη συνέλαβαν και θα διενεργηθεί έρευνα γιατί τέτοιες πράξεις δεν είναι σύμφωνες με την ηθική της κυβέρνησης.
Η δυσκολία μιας δουλειάς δεν έχει σχέση. Ναι είναι κρίμα και αυτοί αλλά είναι οι περισσότεροι νέοι άνθρωποι, όσοι είναι εδώ νόμιμα μπορούν να δουλέψουν τίμια και όσοι δεν είναι νόμιμα πρέπει να φύγουν. Η ανοχή της αστυνομίας προέρχεται ξεκάθαρα από τις εντολές που λαμβάνουν από πάνω να μην τους πειράζουν.Οι άνθρωποι αυτοί έχουν ανάγκη και δεν μπορούν εύκολα να βρουν δουλειά. Εκτός και αν θεωρείς ότι είναι κάτι το εύκολο το να γυρίζεις μέσα στο λιοπύρι και να πουλάς καπέλα και το κάνουν εν είδει χόμπι.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
-
- Διαχειριστής
- Phorum.gr user: Spiros252
Highlander δεν είναι μία περίπτωση. Έχουν συλληφθεί ο καστανάς, μια γριά ακόμα που πουλούσε χόρτα που μάζευε σε παζάρι, επί ΣΥΡΙΖΑ.
Θεωρείς εσύ και η αριστερά γενικότερα ότι είναι ανθρώπινο δικαίωμα να μαζεύει χόρτα και να πουλάει κάποιος που τουλάχιστον ανήκει σε ευπαθείς ομάδες, π.χ. άνεργος; Ή να κάνει χειρωνακτικές εργασίες. Κι αν ναι γιατί δεν έχει υπάρξει ακόμα νομοθετική ρύθμιση;
Θεωρείς εσύ και η αριστερά γενικότερα ότι είναι ανθρώπινο δικαίωμα να μαζεύει χόρτα και να πουλάει κάποιος που τουλάχιστον ανήκει σε ευπαθείς ομάδες, π.χ. άνεργος; Ή να κάνει χειρωνακτικές εργασίες. Κι αν ναι γιατί δεν έχει υπάρξει ακόμα νομοθετική ρύθμιση;
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
- Highlander
Και βέβαια είναι ανθρώπινο δικαίωμα. Δηλαδή τόσο καιρό έχουν συλληφθεί τρία άτομα, ε ντάξει χαίρω πολύ. Το θέμα είναι ότι δεν αντιμετώπισαν αν δεν κάνω λάθος νομικές συνέπειες και διενεργήθηκε έρευνα για τις συνθήκες της σύλληψης.Spiros252 έγραψε: ↑23 Μαρ 2019, 18:03Highlander δεν είναι μία περίπτωση. Έχουν συλληφθεί ο καστανάς, μια γριά ακόμα που πουλούσε χόρτα που μάζευε σε παζάρι, επί ΣΥΡΙΖΑ.
Συμφωνώ στο ότι θα πρέπει να υπάρξει νομοθετική ρύθμιση, αλλά και ο κυβερνητικός και κομματικός μηχανισμός θέλει συχνά και λίγο "σπρώξιμο"-παρακίνηση για να πάρει μπρος είναι η αλήθεια. Ελπίζω να δούμε κάποια πρωτοβουλία βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ προς αυτήν την κατεύθυνση.
- Highlander
Τέτοια πολιτική της κυβέρνησης υπάρχει μόνο στη φαντασία σου. Από ένα σημείο και μετά τα πράγματα εξαρτώνται και από τον κάθε αστυνομικό.Awesomatic έγραψε: ↑23 Μαρ 2019, 14:14Είναι πολιτική της κυβέρνησης. Η πολιτική της κυβέρνησης είναι μηδενική ανοχή εκτός αν ο παραβάτης είναι "ειδική" κατηγορία. Αυτή την πολιτική εφάρμοσαν οι αστυνομικοί αλλά όταν οι προϊστάμενοί τους κατάλαβαν πόσο άσχημο pr ήταν έτρεξαν να το διορθώσουν.Highlander έγραψε: ↑23 Μαρ 2019, 13:29Μα εσύ προβάλλεις τη σύλληψη λες και αποτελεί πολιτική της κυβέρνησης και του τσίπρα. Απλώς κάποιοι αστυνομικοί πήγαν και τη συνέλαβαν και θα διενεργηθεί έρευνα γιατί τέτοιες πράξεις δεν είναι σύμφωνες με την ηθική της κυβέρνησης.Η δυσκολία μιας δουλειάς δεν έχει σχέση. Ναι είναι κρίμα και αυτοί αλλά είναι οι περισσότεροι νέοι άνθρωποι, όσοι είναι εδώ νόμιμα μπορούν να δουλέψουν τίμια και όσοι δεν είναι νόμιμα πρέπει να φύγουν. Η ανοχή της αστυνομίας προέρχεται ξεκάθαρα από τις εντολές που λαμβάνουν από πάνω να μην τους πειράζουν.Οι άνθρωποι αυτοί έχουν ανάγκη και δεν μπορούν εύκολα να βρουν δουλειά. Εκτός και αν θεωρείς ότι είναι κάτι το εύκολο το να γυρίζεις μέσα στο λιοπύρι και να πουλάς καπέλα και το κάνουν εν είδει χόμπι.
Εγώ ξέρω πάντως από έναν Πακιστανό τον οποίο βλέπω συχνά στο κέντρο και έχουμε πιάσει κουβέντα ότι είχε αρκετές φορές προβλήματα με την αστυνομία γιατί πουλά καπέλα παράνομα.
Δηλαδή θες να μας πεις πως οι αστυνομικοί αυθαιρέτως δεν συλλαμβάνουν όλους αυτούς της φωτογραφίας πιο πάνω;Highlander έγραψε: ↑23 Μαρ 2019, 18:13
Τέτοια πολιτική της κυβέρνησης υπάρχει μόνο στη φαντασία σου.
Δεν έχουν εντολή να μην το κάνουν;
-
- Διαχειριστής
- Phorum.gr user: Spiros252
Είναι δυνατόν να μετατίθεται η ευθύνη στον κάθε αστυνομικό; Δηλαδή κάνει καταγγελία κάποιος κι έρχεται ο αστυνομικός. Του λέει κύριε αυτός παρανομει, δεν έχει άδεια, έναρξη κ.λπ. Θα πρέπει ο αστυνομικός να εφαρμόσει το νόμο ή όχι; Ή θα το κάνει κατά την κρίση του;Highlander έγραψε: ↑23 Μαρ 2019, 18:13Από ένα σημείο και μετά τα πράγματα εξαρτώνται και από τον κάθε αστυνομικό.
Και η ΕΔΕ πώς ακριβώς θα μπορούσε να του αποδώσει ευθύνες καθώς έπραξε σύμφωνα με το γράμμα του νόμου;
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Stephen Hawking
Stephen Hawking
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 12 Απαντήσεις
- 1150 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ερμής
10 Μαρ 2024, 23:51