relativer777 έγραψε: ↑04 Απρ 2020, 19:47
nostromos έγραψε: ↑04 Απρ 2020, 19:40
relativer777 έγραψε: ↑04 Απρ 2020, 19:39
Όχι δεν κάνω ότι κοιμάμαι.
Κάθε Χρόνο μου κλέβουν ζαρζαβατικά από τον μπαξέ μου. Δέν είναι αλλοδαποί αλλά Έλληνες.
Μπαίνουν Όταν απουσιάζω για λίγο.
Δέν είπα ότι είναι ευχάριστο, αλλά ότι η ζωή είναι πολυτιμότερο αγαθό, από μερικά κιλά ζαρζαβατικά.
Δέν έγινα φτωχότερος, από ότι είμαι.
Και Εάν τον δείς και του την μπουμπουνίσεις όπως λές, τότε θα πουλήσεις την ιδιοκτησία σου για να πληρωθούν δικηγόροι και δικαστήρια, και πολύ πιθανών να βρεθείς φυλακή για κάποια χρόνια για ανθρωποκτονία. Και όλα αυτά για μερικά κιλά ζαρζαβατικά ?
Γειά ξανα σκέψου το, θα πυροβολούσες ?
ναι
Οπότε δεν σε ενδιαφέρει η ιδιοκτησία σου που θα χάσεις αλλά τα μερικά κιλά ζαρζαβατικά.
Ούτε τα Χρόνια που θα φυλακιστείς.
Καλά ρέ εμένα βρίκες για δούλεμα ?
Άντε πές τις βλακείες σου αλλού.
Έχω κουραστεί με αυτό το θέμα.
Θα το πάω από την αρχή.
Ο Άνθρωπός αυτός είχε ένα κτήμα, κοντά στο κτήμα του του βάλανε ένα hotspot με πρόσφυγες.
Από τότε άρχισε να έχει προβλήματα μπήκανε εκτός από την τελευταία φορά άλλες δύο φορές στο κτήμα του.
Την πρώτη φορά τους επιτέθηκαν και φοβήθηκαν και έφυγαν την δεύτερη φορά κτύπησαν τον πατέρα του και πυροβόλησε στον αέρα και φύγανε.
Αυτό όλο το σκηνικό τον έκανε να πηγαίνει στο κτήμα του με καραμπίνα.
Αυτός δεν έχει ένα λαχανόκηπο και κάποιοι του έκλεψαν τα κολοκύθια.
Ζεί από αυτήν την δουλειά κοπιάζει και στέλνει ντοματούλες στους Αθηναίους να φάνε.
Συνεχίζω , όλες αυτές οι επιθέσεις τον έκαναν να φοβάται να πάει στο κτήμα του χωρίς καραμπίνα.
Εδώ κάνω μία παύση.
Αυτός δεν έχει δικαιώματα;
Δεν είναι κατοχυρωμένα από το σύνταγμα;
Όπως το δικαίωμα της ιδιοκτησίας , της ελευθερίας , της εργασίας;
Ναι έχει το κράτος δεν του τα εξασφάλιζε.
Μπουκάρουν πάλι 5 άτομα και μόλις τον είδανε του επιτέθηκαν με πέτρες και ξύλα.
Αν έπαιρνε εκείνη την ώρα ένα τσεκούρι και σκότωνε ήτανε καλύτερα;
Όχι φυσικά.
Ο άνθρωπος ήτανε οργανωμένος υπάρχουν πλέον στην αγορά φυσίγγια που δεν σκοτώνουν χρησιμοποίησε την καραμπίνα εκ του ασφαλούς.
Μια χαρά το έκανε.
Ευτυχώς που προνόησε να έχει όπλο με φυσίγγια που δεν σκοτώνουν παρά να βρεθεί άοπλος και εν βρασμό ψυχής να κάνει όπλο ότι βρει μπροστά του.
Η δική μου άποψη είναι ότι πρέπει να αποζημιωθεί από το Ελληνικό κράτος για τις ζημιές το και την ψυχική οδύνη που πέρασε.
Το κράτος τον κατάντησε να κυκλοφορεί με καραμπίνα στο κτήμα του.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.