τον εκφοβιζαν στο σχολειο,

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
YouOnlyLiveOnce

Re: τον εκφοβιζαν στο σχολειο,

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από YouOnlyLiveOnce » 11 Ιούλ 2018, 14:30

Επισης παιζει και να φοβαται να το πει
γιατι πολυ πιθανο θα ακουσει κατι του στυλ
καλα ρε μαμοθρευτο θα γινεις ; σου ριξανε μια σφαλιαρα και τι εγινε;
δωσε 3 εσυ!Ρεζιλι θα μας κανεις κτλ

run
Phorum.gr user: ran

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από run » 11 Ιούλ 2018, 14:32

Cecily Anne έγραψε:
11 Ιούλ 2018, 14:16
Custom_F έγραψε:
11 Ιούλ 2018, 14:11

Ολα φταινε. Και οσοι εφαγαν ξυλο και δεν εχουν συνελθει και οσοι δεν εφαγαν και εχουν ξεφυγει... και ολα αναμεσα.
Κάπου εδώ να πούμε ότι ΠΛΕΟΝ, μπορείς να κάνεις ανώνυμη καταγγελία, σε περιπτώσεις βίας.
πολύ καλο αυτο
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"

Άβαταρ μέλους
Custom_F

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Custom_F » 11 Ιούλ 2018, 14:35

Ερμής έγραψε:
11 Ιούλ 2018, 14:18
Custom_F έγραψε:
11 Ιούλ 2018, 14:08
Ερμής έγραψε:
11 Ιούλ 2018, 13:54
Παίζει βέβαια και το άλλο.
Όταν ένα παιδί ξέρει οτι και οι γονείς του είναι πολύ πράοι και μαλακοί, πολύ πιθανό να μη τους πει τίποτα μιας και ξέρει εκ των προτέρων οτι δε θα βγει κάτι.
Επισης παιζει να ξερει το παιδι οτι θα τα κανουν ολα πτανα και να μην τους πει τπτ ακριβως γιαυτο. :g030:
Πιθανό αν και μου φαίνεται λίγο αδιανόητο
Δυστυχως συμβαινει και αυτο, οσο αδιανοητο και αν φαινεται.
Φοβουνται μην εξοργιστουν οι απεναντι περισσοτερο και τους κανουν χειροτερα μετα. Μιλαμε για φοβο παιδιων.

HaTeRs GoNnA hAtE... :102:
νύχτα έγραψε:
23 Δεκ 2019, 09:51
...η φιλία γενικώς μας εξημερώνει

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 11 Ιούλ 2018, 14:35

bizeli έγραψε:
11 Ιούλ 2018, 14:27
συμφωνω με ολο το ποστ, και χαιρομαι που υπαρχει εστω και ενας εκπαιδευτικος με τον οποιο συμφωνω σε κατι :003:

οσον αφορα στο σπασιμο τμηματων που λες, δεν νομιζω οτι ειναι σπουδαιο προβλημα στις περισσοτερες περιπτωσεις, οπου ειτε τα σχολεια εχουν πολλα τμηματα, ειτε μπορει να γινει ο καταμερισμος αναμεσα σε κοντινα σχολεια.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 11 Ιούλ 2018, 14:36

Custom_F έγραψε:
11 Ιούλ 2018, 14:35

Φοβουνται μην εξοργιστουν οι απεναντι περισσοτερο και τους κανουν χειροτερα μετα. Μιλαμε για φοβο παιδιων.
Για εφηβους μιλάμε, όχι για παιδιά 5-6 ετων. Τι να πω μου φαινεται περίεργο.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"

Άβαταρ μέλους
Custom_F

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Custom_F » 11 Ιούλ 2018, 14:40

Ερμής έγραψε:
11 Ιούλ 2018, 14:36
Custom_F έγραψε:
11 Ιούλ 2018, 14:35

Για εφηβους μιλάμε, όχι για παιδιά 5-6 ετων. Τι να πω μου φαινεται περίεργο.
Ναι μανουλα μου. Αυτους εχω παραδειγμα. Αλλωστε αυτο ειναι πολυπλοκη σκεψη για πιτσιρικια 5-6 ετων. Το οτι δεν το εχεις συναντησει ή δε σου εχει συμβει, δε σημαινει οτι δε γινεται. :)

HaTeRs GoNnA hAtE... :102:
νύχτα έγραψε:
23 Δεκ 2019, 09:51
...η φιλία γενικώς μας εξημερώνει

Άβαταρ μέλους
Naranjita

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naranjita » 11 Ιούλ 2018, 14:44

YouOnlyLiveOnce έγραψε:
11 Ιούλ 2018, 14:30
μπα, δεν γίνεται πάντα.

δηλ τι να κανει κανεις, αν τον πεθαινουν στο κοροιδεμα 5-6 μεγαλυτεροι σε ηλικία νταγκλαράδες και ειναι και αδυναμος σωματικα;

να αρχισει τα καρατε; μα αυτα γινονται μονο στις ταινιες.

και που ξερουμε αν στο σπιτι του, δεν αντιμετωπιζει επισης τερατα γονεις;

διαβασα τοσες σελιδες γνωμες. εναν που να πε, να εγω οταν ετυχε σε ενα παιδακι στο σχολειο το βοηθησα και δεν το απομονωσα για να μην βρεθω και γω στα πυρα, ουτε μια φορα.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 11 Ιούλ 2018, 14:47

bizeli έγραψε:
προσπαθησα να στειλω πμ, για να μη φανω σαν ψωνισμενος με το παιδι μου, αλλα ταχεις κλειστα, οποτε φακ ιτ, παμε δημοσια.

ειμαι στο αντιθετο ακρο. ετοιμαζομαι για την πρωτη δημοτικου, με ενα παιδι που γραφει και διαβαζει με ανεση, ακομη και στα αγγλικα, και κανει διαιρεση τριψηφιου με μονοψηφιο, δινοντας αποτελεσμα ακομη και με κλασματα, με το μυαλο του, χωρις καν χαρτι.δηλαδη του λες 385 δια οχτω και σου λεει 48 κι ενα ογδοο. ας μην πω περισσοτερα και με παρετε για ψωναρα.

τι να περιμενω οτι θα αντιμετωπισω; μπορει ολοι να νομιζετε οτι απλως χαιρομαι, αλλα εγω βλεπω και την αλλη πλευρα. οτι θα σκυλοβαριεται στην ταξη, ισως κανει φασαρια, ισως λεει τα αλλα "χαζα" ισως του φανει η εκπαιδευση βαρετη σαχλαμαρα και τη μισησει, ισως...

εχεις πειρα απο κατι παρομοιο;
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

Άβαταρ μέλους
YouOnlyLiveOnce

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από YouOnlyLiveOnce » 11 Ιούλ 2018, 15:11

Naranjita έγραψε:
11 Ιούλ 2018, 14:44
YouOnlyLiveOnce έγραψε:
11 Ιούλ 2018, 14:30
μπα, δεν γίνεται πάντα.

δηλ τι να κανει κανεις, αν τον πεθαινουν στο κοροιδεμα 5-6 μεγαλυτεροι σε ηλικία νταγκλαράδες και ειναι και αδυναμος σωματικα;

να αρχισει τα καρατε; μα αυτα γινονται μονο στις ταινιες.

και που ξερουμε αν στο σπιτι του, δεν αντιμετωπιζει επισης τερατα γονεις;

διαβασα τοσες σελιδες γνωμες. εναν που να πε, να εγω οταν ετυχε σε ενα παιδακι στο σχολειο το βοηθησα και δεν το απομονωσα για να μην βρεθω και γω στα πυρα, ουτε μια φορα.
Ναι καλε φυσικα δεν γινεται παντα.Διαφορα σεναρια γραφουμε για
το τι μπορει να συμβει/συμβαινει γενικα.
Εμεις παντως δεν ειχαμε τετοια σκηνικα.Υπηρχαν τα παντα στο σχολειο μας οπως
και παντου φανταζομαι.προσπαθω να θυμηθω μικροπεριστατικα,τα κοβαμε ολοι.
Δεν μιλαμε για ξυλο/μπουλινγκ κτλ ουτε καν
Τοσο τυχεροι ειμασταν; :102:

Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός » 11 Ιούλ 2018, 15:20

Ασέβαστος έγραψε:
11 Ιούλ 2018, 14:47
bizeli έγραψε:
προσπαθησα να στειλω πμ, για να μη φανω σαν ψωνισμενος με το παιδι μου, αλλα ταχεις κλειστα, οποτε φακ ιτ, παμε δημοσια.

ειμαι στο αντιθετο ακρο. ετοιμαζομαι για την πρωτη δημοτικου, με ενα παιδι που γραφει και διαβαζει με ανεση, ακομη και στα αγγλικα, και κανει διαιρεση τριψηφιου με μονοψηφιο, δινοντας αποτελεσμα ακομη και με κλασματα, με το μυαλο του, χωρις καν χαρτι.δηλαδη του λες 385 δια οχτω και σου λεει 48 κι ενα ογδοο. ας μην πω περισσοτερα και με παρετε για ψωναρα.

τι να περιμενω οτι θα αντιμετωπισω; μπορει ολοι να νομιζετε οτι απλως χαιρομαι, αλλα εγω βλεπω και την αλλη πλευρα. οτι θα σκυλοβαριεται στην ταξη, ισως κανει φασαρια, ισως λεει τα αλλα "χαζα" ισως του φανει η εκπαιδευση βαρετη σαχλαμαρα και τη μισησει, ισως...

εχεις πειρα απο κατι παρομοιο;
Για πολλούς λόγους μπορεί να κάνει φασαρία στην τάξη και όχι επειδή απλά βαριέται υπό τη συνθήκη κιόλας ότι βαριέται επειδή τα ξέρει.

Και δεν είναι μονο το να είσαι καλός στις πράξεις. εγώ δεν χαίρομαι με τέτοια για παιδιά μου. Κοιτάω αν διαθέτουν μηχανισμούς
(οργάνωση των ψυχικών λειτουργιών).
Το πρόβλημα των παιδιών που δεν φέρονται καλά σε άλλα παιδιά πιο αδύναμα βαραίνει κυρίως τους γονείς.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.

Άβαταρ μέλους
Naranjita

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naranjita » 11 Ιούλ 2018, 15:22

YouOnlyLiveOnce έγραψε:
11 Ιούλ 2018, 15:11

Ναι καλε φυσικα δεν γινεται παντα.Διαφορα σεναρια γραφουμε για
το τι μπορει να συμβει/συμβαινει γενικα.
Εμεις παντως δεν ειχαμε τετοια σκηνικα.Υπηρχαν τα παντα στο σχολειο μας οπως
και παντου φανταζομαι.προσπαθω να θυμηθω μικροπεριστατικα,τα κοβαμε ολοι.
Δεν μιλαμε για ξυλο/μπουλινγκ κτλ ουτε καν
Τοσο τυχεροι ειμασταν; :102:
μπορεί να έτυχε.

εμείς είχαμε πραγματικα κωλοπαιδα στο σχολειο μου.

οποιος ηταν λιγο διαφορετικος πχ λιγο χοντρος, λιγο κοντος, λιγο σπυριαρης κτλ την ειχε βαψει.

με χοντρα πειραγματα, κραξιμο κτλ

δηλ να περπατα και να αρχιζουν:

ουυυυυ πως εισαι ετσι, σουργελο κτλ

και φυσικα οι καθηγητες δεν εκαναν τιποτα ακομη και οταν αυτα γινονταν παρουσια τους.

μια φορα, μια κοπελα, δεν ηταν και πολυ εξυπνη, δεν βοηθουσε και το περιβάλλον της, πατερας σκουπιδιαρης, μανα αγραμματη, εφερε μαχαιρι να σφαξει έναν.

επεσε πισω με την καρεκλα και την γλιτωσε. αλλιως.... ποιος ξερει τι θα χε γινει.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ

Dorian

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dorian » 11 Ιούλ 2018, 15:27

έκανε μπαμ από την αρχή ότι τον τραμπούκιζαν αλλοδαποί που έκαναν γκρούπα της φυλής του αλλά είπα άστω μέχρι να βγει και στα μεινστρεαμ μμε, γιατί θα ακολουθούσε συνηθισμένη τακτική αμφισβήτησης και αποπροσανατολισμού. Μάταιο που έγραψε τα ονόματα μόνο στο σημείωμα, το καθεστώς σίγουρα θα το θάψει. Συγχαρητήρια σε όσους υποστήριζαν την λαθρομετανάστευση τις προηγούμενες δεκαετίες.
https://youtu.be/-VhIL6Ld9qI?t=1166 Πράξη ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ Κατσαφάδου Κωνσταντίνου, Μιχαηλίδου Δόμνας, Βλαχάκου Νικολάου http://tinyurl.com/4hwb2kra

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 11 Ιούλ 2018, 16:05

Ασέβαστος έγραψε:
ειμαι στο αντιθετο ακρο. ετοιμαζομαι για την πρωτη δημοτικου, με ενα παιδι που γραφει και διαβαζει με ανεση, ακομη και στα αγγλικα, και κανει διαιρεση τριψηφιου με μονοψηφιο, δινοντας αποτελεσμα ακομη και με κλασματα, με το μυαλο του, χωρις καν χαρτι.δηλαδη του λες 385 δια οχτω και σου λεει 48 κι ενα ογδοο.
να το χαίρεσαι φίλε, αλλά εξήγησε αν θες τι διαβάσαμε :)

Ειναι αποτέλεσμα δικής σου υπέρ προσπάθειας, ή πράγματι πριν τα 6 του χωρίς τρομερό κόπο έχει αυτές τις ικανότητες;. Μοιάζει να περιγράφεις ειδική περίπτωση από την καλή πλευρά.

https://developunit.gr

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 11 Ιούλ 2018, 16:19

enaon έγραψε:
11 Ιούλ 2018, 16:05
Ασέβαστος έγραψε:
ειμαι στο αντιθετο ακρο. ετοιμαζομαι για την πρωτη δημοτικου, με ενα παιδι που γραφει και διαβαζει με ανεση, ακομη και στα αγγλικα, και κανει διαιρεση τριψηφιου με μονοψηφιο, δινοντας αποτελεσμα ακομη και με κλασματα, με το μυαλο του, χωρις καν χαρτι.δηλαδη του λες 385 δια οχτω και σου λεει 48 κι ενα ογδοο.

να το χαίρεσαι φίλε, αλλά εξήγησε αν θες τι διαβάσαμε :)

Ειναι αποτέλεσμα δικής σου υπέρ προσπάθειας, ή πράγματι πριν τα 6 του χωρίς τρομερό κόπο έχει αυτές τις ικανότητες;. Μοιάζει να περιγράφεις ειδική περίπτωση από την καλή πλευρά.

https://developunit.gr
Δεν νομίζω ότι το μπολνταρισμένο διδάσκεται προσχολικά. Από εκεί και πέρα κάποια μικρά παιδιά έχουν όντως φοβερές ικανότητες. Μπορεί να μην ξέρουν "γράμματα" π.χ. αλλά να βλέπουν συνδυασμό συλλαβών ως σχήμα και να συνθέτουν λέξεις.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών