Αυνανίζονται μέσα στα σώματά μας

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Re: Αυνανίζονται μέσα στα σώματά μας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 21 Ιαν 2020, 12:17

Alien666 έγραψε:
21 Ιαν 2020, 12:10
sys3x έγραψε:
21 Ιαν 2020, 12:03

Από το λινκ που έφερες:
Παρόλο που μοιάζουν το Mallakhamb Pole με το Κινέζικο Pole, είναι αρκετά διαφορετικά από τον Δυτικό Pole.
Το Pole dancing άρχισε να εμφανίζεται από τις σκηνές εκείνες σε διάφορα μπαρ την δεκαετία των '50. Αργότερα στην δεκαετία των '80 οι στριπτιζερς ασπάστικαν το Pole dancing και έγινε δημοφιλές στον Καναδά και μετέπειτα στις Η.Π.Α.
Αυτό ονομάζεται πρόοδος κύριοι και όλοι ξέρουμε που οφείλεται (γκούχου γκούχου Πατριαρχία, γκούχου Καπιταλισμός).
Κάντε το σταυρό σας, γονατίστε προς την ανατολή, ότι χρειάζεται εν πάση περιπτώσει για να δοξάσετε την Πατριαρχία και τον Άγιο Καπιταλισμό που μας έκανε σιγά σιγά αθρώπους.
Δε λέω, έχουμε πολύ δρόμο ακόμη μπροστά μας αλλά τα πάμε εξαιρετικά καλά, ένας λαμπρός νέος κόσμος ανατέλλει εμπρός μας, ευχαριστώ έλιεν για την επιβεβαίωση.
:wave:
Αν το δεις λίγο κυνικά, θα διαπιστώσεις ότι αυτό που σου κάνει εντύπωση, δεν είναι τα ακροβατικά καθεαυτά, αλλά η ενδυμασία.

Δηλαδή με τη συγκεκριμένη ενδυμασία και ρυθμική γυμναστική να έβλεπες, τα ίδια θα έλεγες. :003:
Όχι (εν Χριστώ) αδερφέ μου, δεν είναι μήτε τα ρούχα μήτε τα ακροβατικά, είναι ο συνδυασμός τους και το άθροισμα των είναι μεγαλύτερο από το σύνολο τους, τεχν με λίγα λόγια, νιώσε λίγο ρε αδερφέ, νιώσε.
Τι υπέροχες εποχές ζούμε, ελπίζω ο καλός Θεός να φωτίσει και την αδελφή μας την Γκρέτα και όταν μεγαλώσει λιγάκι ακόμη να γίνει κι αυτή μιά έξοχη πολ ντάνσερ να εκτονωθεί κι αυτή η ταραγμένη ψυχούλα.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 21 Ιαν 2020, 12:20

sys3x έγραψε:
21 Ιαν 2020, 12:09

Με όλο το σεβασμό (πάντα ε), πιρούνα; πιρούνα ρε μαλάκα;
:smt005:
τον ηπιατε στο σταβλο. :003:
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 21 Ιαν 2020, 12:21

ΓΑΛΗ έγραψε:
Naida έγραψε:
21 Ιαν 2020, 11:57
ΓΑΛΗ έγραψε:
21 Ιαν 2020, 11:48
Ρε σεις τώρα, σοβαρά.

Προτιμάτε τα χαϊδέματα στην πλατούλα από ένα καλό δυνατό μασάζ; :lol:
Μασαζάκι εννοείται το προτιμώ για μένα. Όχι δυνατό γιατί πονάει.
Αν ο άλλος είναι άσχετος, φυσικά και θα πονάει. Συνέχεια.
Στο καλό μασάζ ο πόνος είναι γλυκός και απαραίτητος.
Ξεκινάς από το κεφάλι και καταλήγεις στα δάχτυλα των ποδιών.
Ενίοτε, είναι καλύτερο από ένα μέτριο σεξ.
Το μασάζ δεν υπάρχει. Αν δεν σε ζουμπάει ο άλλος άγαρμπα να πονάς ,είναι τέρμα απολαυστικό. Αυτό που λες από το κεφάλι ως τα δάχτυλα. Με έμφαση στον αυχένα - ώμους- πατούσες.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 21 Ιαν 2020, 12:22

Ασέβαστος έγραψε:
21 Ιαν 2020, 12:14
Naida έγραψε:
21 Ιαν 2020, 11:37
Ασέβαστος έγραψε:
21 Ιαν 2020, 11:33

ανθρωπε, καθενας με τα βιτσια του.

εγω δε λεω φυγε απο δω. καθομαι ακουνητος μεχρι να βαρεθει. δε σηκωνωμαι για κατουρημα, δεν παω για δουλεια, δεν τρωω δεν πινω, εκει θα πεθανω και θα μεινω σκελετος πανω στο κρεβατι, και θα εχω πεθανει ευτυχισμενος.
Σου αρέσει εσένα;
εχω ετοιμη προταση γαμου να σου στειλω με πμ, δισταζω λιγο να πατησω το κουμπι.
Push the button!

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 21 Ιαν 2020, 12:25

Naida έγραψε:
21 Ιαν 2020, 12:22

Push the button!
θελω test drive πρωτα. να κανονισουμε ενα μισαωρακι πλατοχαιδεμα, κι αν μεινω ευχαριστημενος το πατησα.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay » 21 Ιαν 2020, 12:26

sys3x έγραψε:
21 Ιαν 2020, 12:17
Alien666 έγραψε:
sys3x έγραψε:
21 Ιαν 2020, 12:03

Από το λινκ που έφερες:

Αυτό ονομάζεται πρόοδος κύριοι και όλοι ξέρουμε που οφείλεται (γκούχου γκούχου Πατριαρχία, γκούχου Καπιταλισμός).
Κάντε το σταυρό σας, γονατίστε προς την ανατολή, ότι χρειάζεται εν πάση περιπτώσει για να δοξάσετε την Πατριαρχία και τον Άγιο Καπιταλισμό που μας έκανε σιγά σιγά αθρώπους.
Δε λέω, έχουμε πολύ δρόμο ακόμη μπροστά μας αλλά τα πάμε εξαιρετικά καλά, ένας λαμπρός νέος κόσμος ανατέλλει εμπρός μας, ευχαριστώ έλιεν για την επιβεβαίωση.
:wave:
Αν το δεις λίγο κυνικά, θα διαπιστώσεις ότι αυτό που σου κάνει εντύπωση, δεν είναι τα ακροβατικά καθεαυτά, αλλά η ενδυμασία.

Δηλαδή με τη συγκεκριμένη ενδυμασία και ρυθμική γυμναστική να έβλεπες, τα ίδια θα έλεγες. :003:
Όχι (εν Χριστώ) αδερφέ μου, δεν είναι μήτε τα ρούχα μήτε τα ακροβατικά, είναι ο συνδυασμός τους και το άθροισμα των είναι μεγαλύτερο από το σύνολο τους, τεχν με λίγα λόγια, νιώσε λίγο ρε αδερφέ, νιώσε.
Τι υπέροχες εποχές ζούμε, ελπίζω ο καλός Θεός να φωτίσει και την αδελφή μας την Γκρέτα και όταν μεγαλώσει λιγάκι ακόμη να γίνει κι αυτή μιά έξοχη πολ ντάνσερ να εκτονωθεί κι αυτή η ταραγμένη ψυχούλα.
Τρολάρεις σε τόσες πολλές κατευθύνσεις που δεν καταλαβαίνω τη συνισταμένη του μηνυματος που θες να περάσεις με αυτά που λες. :hammer:

Οι pole-dancers ισχυρίζονται ότι τα λίγα ρούχα αποσκοπούν στο να βεντουζάρει το σώμα τους πάνω στον στύλο. Είναι σαν το ξύρισμα του σώματος των κολυμβητών που γίνεται προκειμένου να υπάρχει λιγότερη αντίσταση από το νερό.

Εσύ δεν το πιστεύεις -το λέω για να διευκολύνω τη συζήτηση- αλλά μη νομίσεις ότι κι εγώ το δέχομαι έτσι όπως τίθεται. Είμαι επιφυλακτικός.

Απ' ότι μπορώ να εξάγω από το κουβάρι του τρολαρίσματός σου -που δεν με ενοχλεί κατά τ' άλλα- δεν είσαι φαν του αθλήματος.

Κι εγώ δεν είμαι φαν των γουέστερν όμως. Ο καθένας έχει τα γούστα του.
Ζούμε σε ένα σύστημα.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 21 Ιαν 2020, 12:31

Ασέβαστος έγραψε:
21 Ιαν 2020, 12:25
Naida έγραψε:
21 Ιαν 2020, 12:22

Push the button!
θελω test drive πρωτα. να κανονισουμε ενα μισαωρακι πλατοχαιδεμα, κι αν μεινω ευχαριστημενος το πατησα.

Ότι θέλει η δύναμη :klino:

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 21 Ιαν 2020, 12:41

Alien666 έγραψε:
21 Ιαν 2020, 12:26
sys3x έγραψε:
Alien666 έγραψε:

Τρολάρεις σε τόσες πολλές κατευθύνσεις που δεν καταλαβαίνω τη συνισταμένη του μηνυματος που θες να περάσεις με αυτά που λες. :hammer:

Οι pole-dancers ισχυρίζονται ότι τα λίγα ρούχα αποσκοπούν στο να βεντουζάρει το σώμα τους πάνω στον στύλο. Είναι σαν το ξύρισμα του σώματος των κολυμβητών που γίνεται προκειμένου να υπάρχει λιγότερη αντίσταση από το νερό.

Εσύ δεν το πιστεύεις -το λέω για να διευκολύνω τη συζήτηση- αλλά μη νομίσεις ότι κι εγώ το δέχομαι έτσι όπως τίθεται. Είμαι επιφυλακτικός.

Απ' ότι μπορώ να εξάγω από το κουβάρι του τρολαρίσματός σου -που δεν με ενοχλεί κατά τ' άλλα- δεν είσαι φαν του αθλήματος.

Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω κάνει ποτέ μου πολ ντάνσιγκ, δεν με αναγκάσανε ποτέ γι αυτό, ούτε τις γκόμενες στο οπτικοακουστικό, μάντεψε γιατί..
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.

Άβαταρ μέλους
jason

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jason » 21 Ιαν 2020, 12:43

Nero έγραψε:
21 Ιαν 2020, 11:58
δεν παρακολούθησα το νήμα. Ποιος έχει κρατήσει καλές σημειώσεις να πάρω;

Εικόνα

με αυτό είσαι καλυμμένος

Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay » 21 Ιαν 2020, 12:50

sys3x έγραψε:
21 Ιαν 2020, 12:41
Alien666 έγραψε:
21 Ιαν 2020, 12:26
sys3x έγραψε:

Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω κάνει ποτέ μου πολ ντάνσιγκ, δεν με αναγκάσανε ποτέ γι αυτό, ούτε τις γκόμενες στο οπτικοακουστικό, μάντεψε γιατί..
Δεν ξερω γιατί δεν θες να το κάνεις, φίλε μου. Εγώ και να ήθελα να το κάνω -που δεν θέλω- θα γκρέμιζα τον στύλο από τα τόσα κιλά που έβαλα το τελευταίο διάστημα.

Στο παρακάτω βίντεο, προσπαθεί να κάνει ο Jeremy αλλα κι αυτός αντιμετωπίζει δυσκολίες.

Εφόσον είναι να μαντέψω πάντως, θα αποτολμήσω να μαντέψω ότι δεν σου αρέσει να το κάνεις, όπως ούτε κι εμένα δεν μου αρέσει να το κάνω.
Ζούμε σε ένα σύστημα.

Άβαταρ μέλους
aljawn
Phorum.gr user: aljawn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aljawn » 21 Ιαν 2020, 13:07

Naida έγραψε:
ΓΑΛΗ έγραψε:
Ρε σεις τώρα, σοβαρά.

Κάποτε είχα πάει σε ένα διεθνές συνέδριο νομικών στην Αττάλεια της Τουρκίας. Το ξενοδοχείο (Rixos) είχε το μεγαλύτερο spa στην γείτονα χώρα. Ε αφού πήγαιναν όλες οι συνάδελφοι, και έλεγαν τα καλύτερα, είπα κι εγώ το κακόμοιρο να δω τι παίζει, να τραβήξω κι ένα μασαζάκι. Πράγματι, απίστευτες εγκαταστάσεις και είχε ένα κατάλογο με 120 είδη μασάζ. Κάπου πήρε το μάτι μου, ότι προσέφεραν ταϋλανδέζικο.
- Συγνώμη, ταϋλανδέζικο είναι το μασάζ που είναι η μασέρ γυμνή και σε τρίβει με το σώμα της; (δεν ανέφερα το χάπυ έντινγκ)
- Πολλές τσόντες βλέπετε κύριε.

ΥΓ. Ταϋλανδέζικο είναι το δυνατό μασαζ.
ΥΓ2. Το γυμνό μασάζ λέγετε nuru.
My Life had stood, a Loaded Gun

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 21 Ιαν 2020, 13:13

aljawn έγραψε:
21 Ιαν 2020, 13:07
Naida έγραψε:
ΓΑΛΗ έγραψε:
Ρε σεις τώρα, σοβαρά.

Κάποτε είχα πάει σε ένα διεθνές συνέδριο νομικών στην Αττάλεια της Τουρκίας. Το ξενοδοχείο (Rixos) είχε το μεγαλύτερο spa στην γείτονα χώρα. Ε αφού πήγαιναν όλες οι συνάδελφοι, και έλεγαν τα καλύτερα, είπα κι εγώ το κακόμοιρο να δω τι παίζει, να τραβήξω κι ένα μασαζάκι. Πράγματι, απίστευτες εγκαταστάσεις και είχε ένα κατάλογο με 120 είδη μασάζ. Κάπου πήρε το μάτι μου, ότι προσέφεραν ταϋλανδέζικο.
- Συγνώμη, ταϋλανδέζικο είναι το μασάζ που είναι η μασέρ γυμνή και σε τρίβει με το σώμα της; (δεν ανέφερα το χάπυ έντινγκ)
- Πολλές τσόντες βλέπετε κύριε.

ΥΓ. Ταϋλανδέζικο είναι το δυνατό μασαζ.
ΥΓ2. Το γυμνό μασάζ λέγετε nuru.
Το nuru μόνο μασάζ για χαλάρωση δεν είναι όμως :lol:

Ενώ το άλλο είναι αυτό που εξαϋλωνεσαι εντελώς από την χαλάρωση. Βυθίζεσαι, παραλύεις. Ούτε αναπνοή δεν ξέρεις αν παίρνεις. Μπορεί να σου στάζει και λίγο σαλάκι από την άκρη στο στόμα :lol:

Αλλά άμα σε γραπωνει ο άλλος σαν γατί και πονάς δεν είναι μασαζ. Φυσικοθεραπεία είναι σου πατάει και δύο βεντούζες :lol:

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός » 21 Ιαν 2020, 13:15

Πως λένε εκεί κάτω το να σου πάρουν μια πίπα μόνο;
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.

Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk » 21 Ιαν 2020, 13:18

Naida έγραψε:
21 Ιαν 2020, 13:13
Αλλά άμα σε γραπωνει ο άλλος σαν γατί και πονάς δεν είναι μασαζ. Φυσικοθεραπεία είναι σου πατάει και δύο βεντούζες :lol:
Klaiw.

:smt005::smt005::smt005:
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.

Άβαταρ μέλους
aljawn
Phorum.gr user: aljawn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aljawn » 21 Ιαν 2020, 13:29

Χαοτικός έγραψε:
21 Ιαν 2020, 13:15
Πως λένε εκεί κάτω το να σου πάρουν μια πίπα μόνο;
Τι πεζός άνθρωπος Θεέ μου!
SpoilerShow
Happy ending λέμε την πίπα μέχρι εκσπερματώσεως.
Κατά τα λοιπά, google nuru massage Maria Ozawa
My Life had stood, a Loaded Gun

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών