Σε ποιος πουλάνε, σε άλλους landlords; Συγκλονιστικό, game changer! Μην ξεχάσουμε και να το μετρήσουμε στο ΑΕΠ, oh wait we already do!talaipwros έγραψε: ↑29 Αύγ 2023, 12:23Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑29 Αύγ 2023, 12:19talaipwros έγραψε: ↑29 Αύγ 2023, 12:13
ναι, εχει δουλεια να δωσει λεφτα στον κατασκευαστη να κατασκευασει ωστε να τα κανει κατι τα ακινητα.
Αν αντι να δωσει εντολη ο landlord να κατασκευασει, πουλησει, τοτε δεν θα βρεθει καποιος να πει στον κατασκευαστη να κατασκευασει,,
Αναπαντεχο!!
Οι landlords δεν "δίνουν εντολή", το αόρατο χέρι της αγοράς λέει στους κατασκευαστές πόσα σπίτια χρειάζεται η αγορά.
Οι landlords δεν δίνουν λεφτά, οι κατασκευαστές αν δεν τα έχουν στα αποθεματικά, τα δανείζονται από τις τράπεζες. Πληρώνονται όταν πετύχουν την πώληση, ανεξαρτήτως αν αυτή είναι σε landlord ή σε άνθρωπο.
Αλλά ναι, στην Ελλάδα δεν χτίζονται σπίτια επειδή είμαι εγώ και βρίζω, δεν μπορούν με τη μουρμούρα.
ναι οκ, θα κατασκευασουν σπιτια οι κατασκευαστες οταν οι landlords πουλανε.
Κοιτα, η θεωρια σου καταρρεει απο τα γεγονοτα
Πόσο έχει ξεφύγει η κατάσταση; πόσο;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Dwarven Blacksmith
Re: Πόσο έχει ξεφύγει η κατάσταση; πόσο;

- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Πώς γίνεται η πρωτιά να είναι χαμηλότερη απ'το μέσο όρο αγαπητέ μας οικονομικέ ταχυδρομε;Οικονομικός Ταχυδρομος έγραψε: ↑29 Αύγ 2023, 11:37Με βάση τα στοιχεία της Eurostat, οι επενδύσεις σε κατοικίες στη χώρα μας το 2022 έφθασαν στο 1,6% του ΑΕΠ. Πρόκειται για το χαμηλότερο ποσοστό στην Ευρωπαϊκή Ένωση όπου ο μέσος όρος ήταν 5,8%, ενώ στην Ισπανία, που κατέχει την πρωτιά, το αντίστοιχο ποσοστό ως προς το ΑΕΠ ήταν 5,5%. (σ.σ. )
Τα διαβάζει κανένας αυτά η έτσι για πλάκα τα γράφουνε;
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 

- Dwarven Blacksmith
Μαλακίστηκαν λίγο, αυτό το "(σ.σ. )" ήταν μια απόπειρα να το σχολιάσω που άφησα στη μέση.Chilloutbuddy έγραψε: ↑29 Αύγ 2023, 15:02Πώς γίνεται η πρωτιά να είναι χαμηλότερη απ'το μέσο όρο αγαπητέ μας οικονομικέ ταχυδρομε;Οικονομικός Ταχυδρομος έγραψε: ↑29 Αύγ 2023, 11:37Με βάση τα στοιχεία της Eurostat, οι επενδύσεις σε κατοικίες στη χώρα μας το 2022 έφθασαν στο 1,6% του ΑΕΠ. Πρόκειται για το χαμηλότερο ποσοστό στην Ευρωπαϊκή Ένωση όπου ο μέσος όρος ήταν 5,8%, ενώ στην Ισπανία, που κατέχει την πρωτιά, το αντίστοιχο ποσοστό ως προς το ΑΕΠ ήταν 5,5%. (σ.σ. )

Βρήκα το ορίτζιναλ ντατασετ και πρώτη είναι η Κύπρος με 7.6%.

- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Chilloutbuddy έγραψε: ↑29 Αύγ 2023, 15:02Πώς γίνεται η πρωτιά να είναι χαμηλότερη απ'το μέσο όρο αγαπητέ μας οικονομικέ ταχυδρομε;Οικονομικός Ταχυδρομος έγραψε: ↑29 Αύγ 2023, 11:37Με βάση τα στοιχεία της Eurostat, οι επενδύσεις σε κατοικίες στη χώρα μας το 2022 έφθασαν στο 1,6% του ΑΕΠ. Πρόκειται για το χαμηλότερο ποσοστό στην Ευρωπαϊκή Ένωση όπου ο μέσος όρος ήταν 5,8%, ενώ στην Ισπανία, που κατέχει την πρωτιά, το αντίστοιχο ποσοστό ως προς το ΑΕΠ ήταν 5,5%. (σ.σ. )

"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
if only one thing you have to offer, then only this one thing they're gonna want
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- Chilloutbuddy
Πάντως στην ουσία δίνει ένα σενάριο που εξηγεί θεωρητικά το πρόβλημα. Δηλαδή έχουμε ράλι στις τιμές αλλά με πολύ χαμηλό όγκο συναλλαγών σε σχέση με το ράλι 98-08, γι'αυτό και δε χρειάζονται στεγαστικά δάνεια για να ανέβουν οι τιμές, φτάνουν τα μαύρα και οι Κινέζοι.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑29 Αύγ 2023, 15:09Μαλακίστηκαν λίγο, αυτό το "(σ.σ. )" ήταν μια απόπειρα να το σχολιάσω που άφησα στη μέση.
Ιτς πλοζιμπολ. Φυσικά αν ισχύει, σημαίνει ότι μόλις ανεβει ο όγκος συναλλαγών και χρειαστούν δις στεγαστικά, οι τιμές θα πέσουν γιατί οι τράπεζες απλά δεν έχουν δις για στεγαστικά.

- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Η Golden Visa αποδείχτηκε τεράστια μαλακία, υπερτιμήθηκαν άχρηστα σπίτια 70 ετών στο άθλιο κέντρο της Αθήνας.Chilloutbuddy έγραψε: ↑29 Αύγ 2023, 15:26Πάντως στην ουσία δίνει ένα σενάριο που εξηγεί θεωρητικά το πρόβλημα. Δηλαδή έχουμε ράλι στις τιμές αλλά με πολύ χαμηλό όγκο συναλλαγών σε σχέση με το ράλι 98-08, γι'αυτό και δε χρειάζονται στεγαστικά δάνεια για να ανέβουν οι τιμές, φτάνουν τα μαύρα και οι Κινέζοι.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑29 Αύγ 2023, 15:09Μαλακίστηκαν λίγο, αυτό το "(σ.σ. )" ήταν μια απόπειρα να το σχολιάσω που άφησα στη μέση.
Ιτς πλοζιμπολ. Φυσικά αν ισχύει, σημαίνει ότι μόλις ανεβει ο όγκος συναλλαγών και χρειαστούν δις στεγαστικά, οι τιμές θα πέσουν γιατί οι τράπεζες απλά δεν έχουν δις για στεγαστικά.
- Chilloutbuddy
Ναι έχει χαθεί η αίσθηση εντελώς. Ακούει ο κόσμος ξέρω γω 4 χιλιάρικα το τετραγωνικό στα Βριλήσσια κι αντί να πάρει ένα καφάσι ντομάτες ν'αρχισει να τους τις πετάει, σου λέει ναι εντάξει, νορμάλ.Green Dragon έγραψε: ↑29 Αύγ 2023, 15:34Η Golden Visa αποδείχτηκε τεράστια μαλακία, υπερτιμήθηκαν άχρηστα σπίτια 70 ετών στο άθλιο κέντρο της Αθήνας.
Η μόνη ελπίδα είναι μήπως υπάρχει αρκετός κόσμος που θυμάται την καρπαζια του 2008.

- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Έχει ξεφύγει λόγω πολλών συγκυριών μαζί.
Κάποια στιγμή θα σπάσει.
Κάποια στιγμή θα σπάσει.
Παρατηρητής...
- Eθνικοκοινωνιστης
κομμουνι ζαιικο εισαι μπρο?Chilloutbuddy έγραψε: ↑29 Αύγ 2023, 15:43Ναι έχει χαθεί η αίσθηση εντελώς. Ακούει ο κόσμος ξέρω γω 4 χιλιάρικα το τετραγωνικό στα Βριλήσσια κι αντί να πάρει ένα καφάσι ντομάτες ν'αρχισει να τους τις πετάει, σου λέει ναι εντάξει, νορμάλ.Green Dragon έγραψε: ↑29 Αύγ 2023, 15:34Η Golden Visa αποδείχτηκε τεράστια μαλακία, υπερτιμήθηκαν άχρηστα σπίτια 70 ετών στο άθλιο κέντρο της Αθήνας.
Η μόνη ελπίδα είναι μήπως υπάρχει αρκετός κόσμος που θυμάται την καρπαζια του 2008.

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Chilloutbuddy
Αγκνοστικ. Ο,τι γουστάρει ο κόσμος εγώ είμαι μέσα. Μη μου τα ζαλιζετε μόνο.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑29 Αύγ 2023, 15:47κομμουνι ζαιικο εισαι μπρο?Chilloutbuddy έγραψε: ↑29 Αύγ 2023, 15:43Ναι έχει χαθεί η αίσθηση εντελώς. Ακούει ο κόσμος ξέρω γω 4 χιλιάρικα το τετραγωνικό στα Βριλήσσια κι αντί να πάρει ένα καφάσι ντομάτες ν'αρχισει να τους τις πετάει, σου λέει ναι εντάξει, νορμάλ.Green Dragon έγραψε: ↑29 Αύγ 2023, 15:34Η Golden Visa αποδείχτηκε τεράστια μαλακία, υπερτιμήθηκαν άχρηστα σπίτια 70 ετών στο άθλιο κέντρο της Αθήνας.

- Eθνικοκοινωνιστης
και τα νδουλικα τι να εκαναν,να πειναγαν?Green Dragon έγραψε: ↑29 Αύγ 2023, 15:34Η Golden Visa αποδείχτηκε τεράστια μαλακία, υπερτιμήθηκαν άχρηστα σπίτια 70 ετών στο άθλιο κέντρο της Αθήνας.Chilloutbuddy έγραψε: ↑29 Αύγ 2023, 15:26Πάντως στην ουσία δίνει ένα σενάριο που εξηγεί θεωρητικά το πρόβλημα. Δηλαδή έχουμε ράλι στις τιμές αλλά με πολύ χαμηλό όγκο συναλλαγών σε σχέση με το ράλι 98-08, γι'αυτό και δε χρειάζονται στεγαστικά δάνεια για να ανέβουν οι τιμές, φτάνουν τα μαύρα και οι Κινέζοι.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑29 Αύγ 2023, 15:09Μαλακίστηκαν λίγο, αυτό το "(σ.σ. )" ήταν μια απόπειρα να το σχολιάσω που άφησα στη μέση.

1 εκδοση golden visa,ενα ολοκληρο κυκλωμα σιτιζεται

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Το παράδοξο είναι ότι η φούσκα δημιουργήθηκε χωρίς να γίνονται συναλλαγές. Απλά ανέβαζαν τις τιμές και ας μην πουλούσαν ποτέ.Chilloutbuddy έγραψε: ↑29 Αύγ 2023, 15:43Ναι έχει χαθεί η αίσθηση εντελώς. Ακούει ο κόσμος ξέρω γω 4 χιλιάρικα το τετραγωνικό στα Βριλήσσια κι αντί να πάρει ένα καφάσι ντομάτες ν'αρχισει να τους τις πετάει, σου λέει ναι εντάξει, νορμάλ.Green Dragon έγραψε: ↑29 Αύγ 2023, 15:34Η Golden Visa αποδείχτηκε τεράστια μαλακία, υπερτιμήθηκαν άχρηστα σπίτια 70 ετών στο άθλιο κέντρο της Αθήνας.

- Dwarven Blacksmith
Το ότι δεν χτίζονται σπίτια δηλαδή δεν σας προβληματίζει καθόλου;
Εμένα αυτό δεν μου λέει φούσκα, μου λέει πρόβλημα προσφοράς.

- Chilloutbuddy
Νομίζω χτίζονται τώρα, αλλά επειδή δε χτίζονταν για χρόνια λόγω κρίσης έχει δημιουργηθεί κενό προσφοράς και δε φτάνουν ούτε για ζήτω.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑29 Αύγ 2023, 22:23Το ότι δεν χτίζονται σπίτια δηλαδή δεν σας προβληματίζει καθόλου;

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Πόσο συχνά αφοδεύετε;
από Έκτωρ Φοίνιξ » 02 Φεβ 2025, 18:40 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 9 Απαντήσεις
- 242 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πασιφάη
03 Φεβ 2025, 23:29
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πόσο συχνά χύνετε;
από Εκτωρ » 11 Οκτ 2023, 22:49 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 29 Απαντήσεις
- 2300 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Prince Imrahil
15 Οκτ 2023, 13:06
-
-
- 6 Απαντήσεις
- 491 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Εκτωρ
18 Οκτ 2023, 21:57
-
-
Νέα δημοσίευση Πόσο rizzlers είστε;
από Dwarven Blacksmith » 02 Δεκ 2023, 14:37 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 34 Απαντήσεις
- 1419 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Έκτωρ Φοίνιξ
12 Μαρ 2025, 15:15
-