https://amp.theguardian.com/technology/ ... ual-images
Δε ξέρω τι έχεις στο μυαλό σου όταν λες ασφάλεια του τορ αλλά ναι, είναι αποδεκτά ασφαλή επικοινωνία.
θέλει και ερώτημα;Μαυροβασίλης έγραψε: ↑20 Ιουν 2020, 02:58αν δεν έχει ήδη μπει
https://amp.theguardian.com/technology/ ... ual-images
Καλά κάνεις και με διορθώνεις, γιατί από τεχνικής πλευράς δεν το κατέχω. Αυτό που ξέρω είναι ότι μέσω Tor μπαίνουν στο pedo heaven όπου υπάρχει υλικό παιδικής πορνογραφίας. Φαντάζομαι ότι θα περιλαμβάνει και chatroom.
Στέλνω βόμβα δέμα σε πολιτικό πρόσωπο, αναρτώ το μανιφέστο μου στο dark web ή το στέλνω με email από εκεί μέσα,
Ένα αγοράκι 15 ετών ας πούμε;bolek έγραψε: ↑20 Ιουν 2020, 08:31ειναι το ιδιο που λεει και η συντριπτηκη πλειοψηφια της κοινωνιας οταν ενα αγορακι κανει σεξ με την δασκαλα του.
ουσιαστικα δεν λενε κατι που ειναι αγνωστο για τον κοσμο σημερα.
με μια γρηγορη ματια στο διαδικτυο βλεπουμε οτι η γενετησια επαφη ας πουμε μεταξυ μια δασκαλας και ενος μαθητη της αντιμετωπιζεται με διαφορετικο τροπο απο την δημοσιογραφια και ασφαλως και απο την ιδια την κοινωνια. ολα τα δημοσιευματα γραφουν για σεξ μαθητη με την δασκαλα του η για μια δασκαλα που εκανε σεξ με τον μαθητη της. σπανια υπαρχει ο ορος βιασμος και αυτο δειχνει οτι η κοινωνια ειναι αρκετα ανεκτικη σε τετοια γεγονοτα.
Αυτό είναι ένα από τα βασικά προβλήματα για την ουσιαστική αντιμετώπιση της παιδοφιλίας.bolek έγραψε: ↑20 Ιουν 2020, 08:31οι παιδοφιλοι λενε οτι εαν το παιδι στο οποιο κατα την κοινωνια ασελγουν δεν αισθανεται ασχημα για αυτο τοτε δεν υπαρχει καποιο προβλημα.
ειναι το ιδιο που λεει και η συντριπτηκη πλειοψηφια της κοινωνιας οταν ενα αγορακι κανει σεξ με την δασκαλα του.
με μια γρηγορη ματια στο διαδικτυο βλεπουμε οτι η γενετησια επαφη ας πουμε μεταξυ μια δασκαλας και ενος μαθητη της αντιμετωπιζεται με διαφορετικο τροπο απο την δημοσιογραφια και ασφαλως και απο την ιδια την κοινωνια. ολα τα δημοσιευματα γραφουν για σεξ μαθητη με την δασκαλα του η για μια δασκαλα που εκανε σεξ με τον μαθητη της. σπανια υπαρχει ο ορος βιασμος και αυτο δειχνει οτι η κοινωνια ειναι αρκετα ανεκτικη σε τετοια γεγονοτα.
Εγώ βαριέμαι να ψάχνω πάλι για τα επιχειρήματα τους αλλά έπαιζαν στο πλαίσιο της ελευθερίας έκφρασης του εφηβικού ερωτισμού που ανέφερα πιο πάνω. Και δεν είναι τυχαίο. Μέσω αυτής της ελευθερίας, προσπαθούν να τεκμηριώσουν τη συναίνεση που είναι το ζητούμενο στους ενήλικους.
Εγώ να δεχτώ ότι είναι διαφορετικό να κάνει σεξ η δασκάλα με ανήλικο μαθητή από το να κάνει σεξ ο δάσκαλος με ανήλικη μαθήτρια. Ο νόμος ορθώς τα εξισώνει διότι ο νόμος δεν κάνει διάκριση με βάση το φύλο. Αντιμετωπίζει τα παιδιά και τους εφήβους σαν ανθρώπους και όχι σαν αγόρια και κορίτσια.bolek έγραψε: ↑20 Ιουν 2020, 08:31
bolek έγραψε: ↑20 Ιουν 2020, 08:31οι παιδοφιλοι λενε οτι εαν το παιδι στο οποιο κατα την κοινωνια ασελγουν δεν αισθανεται ασχημα για αυτο τοτε δεν υπαρχει καποιο προβλημα.
ειναι το ιδιο που λεει και η συντριπτηκη πλειοψηφια της κοινωνιας οταν ενα αγορακι κανει σεξ με την δασκαλα του.