Τριτοκοσμικοι νοτιοανατολιτες επιτεθηκαν στον μπουταρη

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Βινόσαυρος

Re: Τριτοκοσμικοι νοτιοανατολιτες επιτεθηκαν στον μπουταρη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Βινόσαυρος » 21 Μάιος 2018, 14:03

Nero έγραψε:
21 Μάιος 2018, 14:02
YouOnlyLiveOnce έγραψε:
21 Μάιος 2018, 13:58
Αν καποτε φατε και εσεις ξυλο,μην εκνευριστειτε,μην καταδικασετε.
Ψαχτε απλα δικαιολογιες γιατι το εκανε αυτος που το εκανε.
:roll:
οι γελοίοι της υπόθεσης δεν είναι τα αυγά και ψεκασμένοι,είνα αυτοί που στην ίδια πρόταση "καταδικάζουν" και γράφουν αλλά καλά του κάνανε....
fixed
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.

Άβαταρ μέλους
Μαυροβασίλης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μαυροβασίλης » 21 Μάιος 2018, 14:03

κοινός παρονομαστής στον ακτιβισμό

Εικόνα
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου

Nero

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nero » 21 Μάιος 2018, 14:04

μπλε ιστορικος έγραψε:
21 Μάιος 2018, 14:03
Nero έγραψε:

οι γελοίοι της υπόθεσης δεν είναι τα αυγά και ψεκασμένοι,είνα αυτοί που στην ίδια πρόταση "καταδικάζουν" και γράφουν καλά του κάνανε....
στην προκειμμενη περιπτωση ταιριαζει το φταινε και οι δυο
Αυτό που γράφεις με το "καταδικάζω αλλά να αγιάσει το χέρι τους" έχει μια λεπτή λεπτή διαφορά

Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης
Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πορφύριος Εξαρχίδης » 21 Μάιος 2018, 14:04

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε:
21 Μάιος 2018, 13:43
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε:
21 Μάιος 2018, 13:22
21 Μάιος 2018, 12:58
Στο νημα παντως ειναι ξεκαθαρο πως αυτοι βγαζουν χολη για τον Μπουταρη δεν εχουν και την καλυτερη αποψη για τους Εβραιους.
Τυχαιο;
Δεν νομιζω
Δεν είναι έτσι. Στην παγκοσμιοποιημένη αγορά ένα κέντρο των βαλκανίων πρέπει να έχει κάτι για όλους. Ένα μνημείο για το ολοκαύτωμα, ένα μουσείο για τον πατερούλη των τούρκων, ένα νεοκλασικό για την γκεστάπο. Γιατί όχι και ένα μουσείο για την γκεστάπο; Λες να μη φέρει τουρίστες;

Εχει τουριστες που πανε στο Γερμανικο νεκροταφειο στην Κρητη
Ερε ξυλο που θα φαει ο Δημαρχος Μαλεμε

Εδώ μιλάμε για το επιχειρηματικό δαιμόνιο του Μπουτάρη που πονά για τους σφαγμένους εβραίους ενώ γράφει τους σφαγμένους έλληνες (κατά δική του δήλωση) στα μεγάλα του αρχίδια. Είναι (πάλι κατά δική του δήλωση) μπισνεσμαν και θέλει να φέρει χρήμα στην πόλη και δεν τον ενδιαφέρουν οι λεπτομέρειες. Οι λεπτομέρειες είναι για τους ιστορικούς. Όχι για τους επιχειρηματίες.
Απ’ ότι φαίνεται κι από δηλώσεις της κυβέρνησης μα και από δημοσιεύματα του ξένου τύπου οι ακροδεξιές οργανώσεις εντείνουν τις δράσεις τους στην ευρώπη. Βάσει αυτού ο επιχειρηματίας μας θα πρέπει να αδράξει την ευκαιρία και να ιδρύσει ένα μουσείο ναζισμού. Από όλες τις μεριές της γηραιάς ηπείρου θα σπεύσουν να τιμήσουν ένα μουσείο αφιερωμένο στον αδόλφο. Και να σου πω κάτι. Να βγει και να το πει καθαρά ο μπιζνεσμαν μας: Στα αρχίδια μου αν ο χίτλερ καθάρισε 6-7 κατομμύρια. Να πέφτει το μπακίρι στο κέντρο των βαλκανίων. Αυτό έχει σημασία.
Τι; Δε συμφωνείς;
Κάτι μου λέει ότι ο νεοφιλελευθερισμός σου έχει κάποια όρια ε;

Άβαταρ μέλους
YouOnlyLiveOnce

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από YouOnlyLiveOnce » 21 Μάιος 2018, 14:05

Nero έγραψε:
YouOnlyLiveOnce έγραψε:
οι γελοίοι της υπόθεσης δεν είναι τα αυγά και ψεκασμένοι,είνα αυτοί που στην ίδια πρόταση "καταδικάζουν" και γράφουν καλά του κάνανε....
παρανοια! Γιατι οι αλλοι που επειδη δεν εχει αιμα δεν ειναι ξυλο; :o

Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπίστης » 21 Μάιος 2018, 14:05

Lugozzi έγραψε:
21 Μάιος 2018, 13:31
γι αυτούς που είπαν
τι θα γινόταν αν δήμαρχος πόλης του Ισραήλ
έκανε αντίστοιχες δηλώσεις για τον Χίτλερ (= στα παπάρια μου πόσους εβραίους σκότωσε)
και μετά κατέβαινε να δώσει το παρόν στην ημέρα κατά του ολοκαυτώματος
Εγώ το έθεσα στην Ελλάδα πάντως:
Να έλεγε δήμαρχος Θεσσαλονίκης , δεν με νοιάζει πόσοι εβραίοι της πόλης χάθηκαν στον ΒΠΠ.
Ας το έλεγε πιό light : τους τιμούμε αλλά η πόλη έχει άλλο πρόσωπο τώρα και είναι λάθος να επιμένουμε σε μιά παλιά ιστορική στιγμή

Τι θα έκανε ο Τύπος και η Βουλή των Τοξοτών ;
Θα τον είχαν σταυρώσει αυθημερόν.
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".

zteo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zteo » 21 Μάιος 2018, 14:06

21 Μάιος 2018, 14:04
21 Μάιος 2018, 13:43
21 Μάιος 2018, 13:22

Δεν είναι έτσι. Στην παγκοσμιοποιημένη αγορά ένα κέντρο των βαλκανίων πρέπει να έχει κάτι για όλους. Ένα μνημείο για το ολοκαύτωμα, ένα μουσείο για τον πατερούλη των τούρκων, ένα νεοκλασικό για την γκεστάπο. Γιατί όχι και ένα μουσείο για την γκεστάπο; Λες να μη φέρει τουρίστες;

Εχει τουριστες που πανε στο Γερμανικο νεκροταφειο στην Κρητη
Ερε ξυλο που θα φαει ο Δημαρχος Μαλεμε

Εδώ μιλάμε για το επιχειρηματικό δαιμόνιο του Μπουτάρη που πονά για τους σφαγμένους εβραίους ενώ γράφει τους σφαγμένους έλληνες (κατά δική του δήλωση) στα μεγάλα του αρχίδια. Είναι (πάλι κατά δική του δήλωση) μπισνεσμαν και θέλει να φέρει χρήμα στην πόλη και δεν τον ενδιαφέρουν οι λεπτομέρειες. Οι λεπτομέρειες είναι για τους ιστορικούς. Όχι για τους επιχειρηματίες.
Απ’ ότι φαίνεται κι από δηλώσεις της κυβέρνησης μα και από δημοσιεύματα του ξένου τύπου οι ακροδεξιές οργανώσεις εντείνουν τις δράσεις τους στην ευρώπη. Βάσει αυτού ο επιχειρηματίας μας θα πρέπει να αδράξει την ευκαιρία και να ιδρύσει ένα μουσείο ναζισμού. Από όλες τις μεριές της γηραιάς ηπείρου θα σπεύσουν να τιμήσουν ένα μουσείο αφιερωμένο στον αδόλφο. Και να σου πω κάτι. Να βγει και να το πει καθαρά ο μπιζνεσμαν μας: Στα αρχίδια μου αν ο χίτλερ καθάρισε 6-7 κατομμύρια. Να πέφτει το μπακίρι στο κέντρο των βαλκανίων. Αυτό έχει σημασία.
Τι; Δε συμφωνείς;
Και τι αντιπροτεινεις σαν οικονομικο μοντελο αναπτυξης της Θεσσαλονικης ειπαμε?
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι

Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age » 21 Μάιος 2018, 14:08

Lugozzi έγραψε:
21 Μάιος 2018, 13:44
επίσης
όταν τις φάπες τις φάγανε οι χρυσαυγίτες από του Πόντιους

Ε όχι και "οι Πόντιοι", οι 5- 10 μπράβοι της νύχτας. Άνθρωποι της ΝΔ και της νύχτας ήταν οι συγκεκριμένοι.

Και δεν έφαγαν "οι Χρυσαυγίτες", αλλά δέχτηκε επίθεση ο συναγωνιστής Χατζησάββας, ο οποίος αντιπάλεψε στα ίσα τους ανθρώπους της νύχτας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Golden Age την 21 Μάιος 2018, 14:09, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.

Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πορφύριος Εξαρχίδης » 21 Μάιος 2018, 14:08

Nero έγραψε:
YouOnlyLiveOnce έγραψε:
Το γελοίο της υπόθεσης είναι ότι ασχολείται το πανελλήνιο με τρεις φάπες ενώ έχουν λέει γίνει και προσαγωγές ενώ εμένα πριν ένα μήνα με ληστέψανε και με πλακώσανε στο ξύλο έξω από το σπίτι μου και μετά μου είπανε να προσέχω κι ο μπάτσος με ρωτούσε τι έκανα για να προκαλέσω τους γύφτους που με δείρανε. Στα πλαίσια της ισονομίας όλα αυτά.
Το γελοίο της υπόθεσης είναι ότι δεν ασχολείστε με εμένα.

Άβαταρ μέλους
Naranjita

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naranjita » 21 Μάιος 2018, 14:08

νερό ειχε η Σαλονίκη για να του πλυνουν τα αίματα;
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ

μπλε ιστορικος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από μπλε ιστορικος » 21 Μάιος 2018, 14:09

Golden Age έγραψε:
21 Μάιος 2018, 14:08

Ε όχι και "οι Πόντιουι", οι 5- 10 μπράβοι της νύχτας. Άνθρωποι της ΝΔ και της νύχτας ήταν οι συγκεκριμένοι.

Και δεν έφαγαν "οι Χρυσαυγίτες", αλλά δέχτηκε επίθεση ο συναγωνιστής Χατζησάββας, ο οποίος αντιπάλεψε στα ίσα τους ανθρώπους της νύχτας.
βρυκολακες ;;

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ » 21 Μάιος 2018, 14:09

Τι; Δε συμφωνείς;
Εχεις κανει καποια μελετη και θεωρεις οτι ειναι πιο προσοδοφορο να ερθουν Ναζι αντι Εβραιοι;
Η απλα τα γραφεις ως εξυπναδες;
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες

μπλε ιστορικος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από μπλε ιστορικος » 21 Μάιος 2018, 14:10

Τι; Δε συμφωνείς;

στηριζω

Dorian

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dorian » 21 Μάιος 2018, 14:13

Γιωργης έγραψε:
19 Μάιος 2018, 21:52
Παραθετω τον υπερσυνδεσμο. Φτηνα την γλιτωσε. Ορθοδοξοι παλαιστινιοι? Ρωσσοποντιοι μουσουλμανοι απο καβκαζ? Κανεις δεν ξερει. Εγω προσευχομαι για την ειρηνη.

http://www.in.gr/2018/05/19/greece/epit ... mpoutaris/
Υποθέτω δεν θα έτρεχε μια να πήγαινε ένας που αμφισβητούσε το ολοκάυτωμα, έλεγε αντίστοιχα επι λεξη "χέστηκα για τους νεκρούς εβραίους από τον Χίτλερ"
σε εκδήλωση μνήμης για αυτό, οι δυτικοί μονδέρνοι και τα αριστερά τσιράκια τους θα τον άφηναν χαλαρό. Και σιγά το "ξύλο" Είδα 5-6 β΄'ιντεο, τα καθεστωτικά ΜΜΕ και τα βοθροκάναλα τα φούσκωσαν σε βαθμό αηδιαστικής διαστρέβλωσης για "άγρια" επίθεση κλπ, του φώναζαν να φύγει, 1-2 σπρωξιές και εκδιώχθηκε από την εκδήλωση. Κάποια στιγμή σε μία φώτο φάνηκε κάτω δεν ξέρω πως έπεσε από σπρωξιά, σκόνταψε πάντως δεν έπαθε τίποτα, ούτε αμυχή ούτε τίποτα. Ένας νεαρός έσπασε το τζάμι του αυτοκινήτου του, σοκαριστικό πρωτοφανές! αλλάζω απόψεις για τα πάντα μετά από αυτό.
άλλες δημοκρατικές δηλώσεις του για τους δικούς του αντιπάλους
«Έχουμε ένα Μητροπολίτη, λίγο ακραίων αντιλήψεων. Εμένα με ενοχλεί όταν πάω να ακούσω τη δοξολογία να ακούω τον εθνικό ύμνο. Αν δεν ξεχωρίσει η πολιτική με την εκκλησιαστική εξουσία πάντα θα έχουμε έναν Άνθιμο να μας δημιουργεί προβλήματα. Ο Μητροπολίτης Σεραφείμ είναι για ξύλο! Τι να τον κάνεις; Να του πεις μη τα λες;» ανέφερε ο δήμαρχος από το βήμα του δημοτικού συμβουλίου.

Πηγή: http://voria.gr/article/mpoutaris-akreo ... o-o-pireos
Και μία συλλογή που πέτυχα να κυκλοφορεί με δηλώσεις, δεν ξέρω τι ισχύει
1.Μπουτάρης: Αν χρειαστεί, να αλλάξει το «Αεροδρόμιο Μακεδονία« σε «Ν.Γκάλης»
Επιμένει στη θέση του για διπλή ονομασία της πΓΔΜ
2. 13/02/2018 10:01
Μπουτάρης: Διανοητικά καθυστερημένοι όσοι λένε τη Θεσσαλονίκη «ρεζίλι σίτι»
13:13 Παρασκευή, 11 Μαίου 2018
3.01.2018 17:24
Απίστευτος Μπουτάρης: «Το σύνθημα η Μακεδονία είναι Ελληνική είναι επιθετικό»
ΜΕ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΧΩΡΙΣΕ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΤΑ 3 ΚΑΙ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΕ ΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΜΕ ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ
ο πυρήνας της οργάνωσης εχθές ήταν ακροδεξιοί αλλά σε καμία περίπτωση δεν ήταν όλοι οι συμμετέχοντες ακροδεξιοί. Εχθές είδα μία κατάσταση παρέλασης. Το σύνθημα η Μακεδονία είναι ελληνική είναι επιθετικό. Το 50% ανήκει σε εμάς το 30% στα Σκόπια και το υπόλοιπο στην Βουλγαρία
4.18.10.2017 16:34
Ο Μπουτάρης δεν θα παραστεί στη μαθητική παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου- Δηλώνει κάθετα αντίθετος
5.26.10.2016 19:07
Ασέβεια Μπουτάρη: Δεν με ενδιαφέρει αν ο Κεμάλ ήταν φονιάς
6. 28.08.2016 20:58
ΝΤΡΟΠΗ! Ο Μπουτάρης αποκάλεσε τα Σκόπια «Μακεδονία»
Για μια ακόμη φορά επιβεβαιώνεται πως σε αυτή τη χώρα εξακολουθούμε να «βγάζουμε μόνοι μας τα μάτια μας»!
7. 30.10.2015 13:43
Μπουτάρης: «Χαράτσι» 500 ευρώ στους φοιτητές
Για να λυθεί το πρόβλημα υποχρηματοδότησης των πανεπιστημίων
https://youtu.be/-VhIL6Ld9qI?t=1166 Πράξη ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ Κατσαφάδου Κωνσταντίνου, Μιχαηλίδου Δόμνας, Βλαχάκου Νικολάου http://tinyurl.com/4hwb2kra

Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πορφύριος Εξαρχίδης » 21 Μάιος 2018, 14:17

21 Μάιος 2018, 14:09

Τι; Δε συμφωνείς;
Εχεις κανει καποια μελετη και θεωρεις οτι ειναι πιο προσοδοφορο να ερθουν Ναζι αντι Εβραιοι;
Η απλα τα γραφεις ως εξυπναδες;
Δεν κατάλαβες. Δεν αποκλείει η ελεύθερη αγορά τους εβραίους. Όλους τους θέλει η καλή επιχειρηματικότητα. Και για να ξέρουμε τι λέμε. Εσύ θα στήριζες αν μια έρευνα έδειχνε ότι θα αυξανόταν ο τουρισμός; Αν ναι, πάω πάσο.
Χτυπάμε ένα εβραικό αστέρι στην βασιλισσης όλγας και έναν αγκυλωτό σταυρό στην ερμού και ναμαστε που λέει κι ο γιόγκι μου.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών