Αυνανίζονται μέσα στα σώματά μας
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Αυνανίζονται μέσα στα σώματά μας
θεωρείς πως μειώνεται η προσωπικότητα σου επειδή μια άγνωστη περσόνα σου πάει κόντρα σε ενα φόρουμ,;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
καλά.έχω δει κουλ τύπους που έχουν πει αυτή την ατάκα να χοροπηδάνε τσιρίζοντας ακατάληπτα 

Όχι βέβαια. Θεωρώ σπαστικό να έχουν όλες οι γυναίκες του φόρουμ εκτός απ όσες τον γλύφουν και δε του πάνε κόντρα, ένα μπαρμπαδοπαπακι να τις πρήζει με τις καμενιες του, ασταμάτητα. Αν σου τα πρηζανε και σενα δε θα το έβρισκες διασκεδαστικο από ένα σημείο και μετά.Δηλαδη οκ, τη μια λες τρολαρει, τη 2η τρολαρει, την 1050η δε τρολαρει πια, αυτός είναι, κι όποιος-οποια λέει ότι τρολαρει απλά προσπαθεί να δικαιολογήσει τη στήριξη του σ έναν θλιβερό μισογυνη
Και τέλος πάντων έχουμε αρκετούς θλιβερους μισογυνιδες εδώ μέσα που τους κρατάτε ως μασκότ παρόλο που δεν ακολουθούν τους ορους, πόσους θελετε; Μετά μη γκρινιάζετε οταν φευγει κοσμος
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ίφιδα την 24 Ιαν 2020, 22:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- hellegennes
Εσθήρ.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Όχι, η Εσθηρ δε σας ακολουθεί παντού λέγοντας πόσο τελευταίοι είστε όλοι οι άντρες εκτός από το 1% υποτακτικών που αξιζει
vantonoΊφιδα έγραψε: ↑24 Ιαν 2020, 23:00Όχι, η Εσθηρ δε σας ακολουθεί παντού λέγοντας πόσο τελευταίοι είστε όλοι οι άντρες εκτός από το 1% υποτακτικών που αξιζει
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- hellegennes
Κάτσε να δοκιμάσω κάτι.Ίφιδα έγραψε: ↑24 Ιαν 2020, 23:00Όχι, η Εσθηρ δε σας ακολουθεί παντού λέγοντας πόσο τελευταίοι είστε όλοι οι άντρες εκτός από το 1% υποτακτικών που αξιζει
Εσθήρ, τρέχα να μου φτιάξεις ένα σάντουιτς.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Ίφιδα έγραψε: ↑24 Ιαν 2020, 23:00Όχι, η Εσθηρ δε σας ακολουθεί παντού λέγοντας πόσο τελευταίοι είστε όλοι οι άντρες εκτός από το 1% υποτακτικών που αξιζει

Απλα καποιοι θελουν να μας βριζουν και να μην μιλαμε.Ε...τα κομπλεξ και αισθηματα κατωτεροτητας δυστυχως περισσευουν σε καποιους,τι να κανουμε.

Ποτε δεν εχω βρισει αντρες σαν φυλο,τους λατρευω.Τους αντρες ομως οχι τα κομπλεξακια και τους νεαντερνταλ μισανθρωπους.Και οι υπανθρωποι υπαρχουν σε ολα τα φυλα και αυτα τα απαξιω.Σε οποιοδηποτε φυλο.Οσοι δε , με προσβαλλουν ,τους προσβαλλω και εγω ασχετα φυλλου.
Καλημερα Ιφιδακι μου!

Εσθήρ έγραψε: ↑25 Ιαν 2020, 09:05
Απλα καποιοι θελουν να μας βριζουν και να μην μιλαμε.Ε...τα κομπλεξ και αισθηματα κατωτεροτητας δυστυχως περισσευουν σε καποιους,τι να κανουμε.
Ποτε δεν εχω βρισει αντρες σαν φυλο,τους λατρευω.Τους αντρες ομως οχι τα κομπλεξακια και τους νεαντερνταλ μισανθρωπους.Και οι υπανθρωποι υπαρχουν σε ολα τα φυλα και αυτα τα απαξιω.Σε οποιοδηποτε φυλο.Οσοι δε , με προσβαλλουν ,τους προσβαλλω και εγω ασχετα φυλλου.
Καλημερα Ιφιδακι μου!
Κάτι λάθος έγραψες νομίζω
Πέσιμο ή χεσιμο; 

Εσθήρ έγραψε: ↑25 Ιαν 2020, 09:05
Ποτε δεν εχω βρισει αντρες σαν φυλο,τους λατρευω.Τους αντρες ομως οχι τα κομπλεξακια και τους νεαντερνταλ μισανθρωπους.Και οι υπανθρωποι υπαρχουν σε ολα τα φυλα και αυτα τα απαξιω.Σε οποιοδηποτε φυλο.Οσοι δε , με προσβαλλουν ,τους προσβαλλω και εγω ασχετα φυλου.Η συμπεριφορα μου δεν εχει να κανει με το φυλο,και ουτε ποτε εχω δηλωσει οτι οι αντρες ειναι κατωτεροι και τα τοιαυτα,επισης δεν εχω προσβαλλει λογω φυλου,αυτα ας τα βλεπουν οι εδω μισογυνηδες.
Καλημερα Ιφιδακι μου!
Όχι, χρειάζεται μπανερ "θέλουμε να είμαστε μισογυνικος αρχιδοκαμπος" για να ξέρουν και οι νέες να μην κάνουν τον κοποhellegennes έγραψε: ↑24 Ιαν 2020, 15:39Χρειάζεσαι μπάνερ για να σε προειδοποιεί ότι στο phorum δεν υπάρχει μέτρο;
Εσθήρ Καλημέρα μάτια μου

- hellegennes
Πάντα το είχα απορία. Ο αρχιδόκαμπος είναι κάποιο θαλάσσιο ζώο που μοιάζει με αρχίδι;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Η δική μου άποψη είναι ότι όλες οι μεταφεμινιστικές ανησυχίες θα λυθούν όταν θα πάψει να υφίσταται ως θεμελιώδες πρόβλημα το ποιος κερνάει τον πρώτο -και όχι μόνον- καφέ.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Καφές για πρώτο ραντεβού

Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
hellegennes έγραψε: ↑25 Ιαν 2020, 10:20Πάντα το είχα απορία. Ο αρχιδόκαμπος είναι κάποιο θαλάσσιο ζώο που μοιάζει με αρχίδι;

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ποια κατηγορία αθλητριών του στίβου έχουν τα ωραιότερα σώματα;
από Μαδουραίος » 16 Σεπ 2023, 10:53 » σε Αθλητικά - 92 Απαντήσεις
- 3568 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ασέβαστος