Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑31 Οκτ 2019, 10:19
Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά. Κανείς δεν σε ψέκασε στο λεωφορείο. Οι άνθρωποι δεν τρελαίνονται ξαφνικά. Οι παραισθήσεις ακόμα κι αν είναι μόνο ακουστικές απαιτούν άμεση επίσκεψη σε ειδικό.
Θα σου απαντήσω ξανά σε αυτό. Τα περισσότερα αντιψυχωτικά κυρίως τα καινούργια δρουν μπλοκάροντας τους υποδοχείς της ντοπαμίνης. Έτσι ακόμη και αν υποθέσεις (εσύ που δεν το πιστεύεις) ότι σε στοχεύουν με μικροκύματα που μεταφέρουν ήχο (ομιλίες, βρισιές) ή έχεις εμφύτευμα (λένε ότι έχουν εγκαταλείψει κάτι τέτοιο) θα βρεις ανακούφιση γιατί δεν θα υπάρχει μεγάλη έκκριση ντοπαμίνης. Από την άλλη, αυτά τα φάρμακα προκαλούν ένα σωρό παρενέργειες, ανικανότητα στους άνδρες, παύση της εμμήνου ρύσης στις γυναίκες με την αύξηση της προλακτίνης που προκαλούν, πτώση των νοητικών και σωματικών ικανοτήτων, ίσως και καρκίνο μαστού όπως σε μένα κλπ.
Μπορείς όμως να το αντιμετωπίσεις αλλιώς, να μην αντιδράς σε αυτό που ακούς, να μην συγχύζεσαι, γιατί έτσι έχεις αύξηση ντοπαμίνης και αν αυτό συμβαίνει όλη την ημέρα και την νύχτα είναι καταστροφικό από μόνο του, επίσης έτσι εντείνεται η επίθεση, λειτουργεί καλύτερα το πρόγραμμα.
Όσοι όμως δεν έχουν καμία ιδέα ότι θα μπορούσε να είναι επίθεση με τέτοια όπλα στα πλαίσια πειραμάτων, καταφεύγουν σε τέτοια φάρμακα με τα οποία βρίσκουν ανακούφιση, με τι τίμημα όμως; Σωματικό και τίμημα στίγματος. Επίσης άλλοι μπορεί να οδηγηθούν στην αυτοκτονία ή να πυροβολήσουν αστυνομικούς π.χ. τους οποίους θεωρούν υπεύθυνους, όπως έχει συμβεί και συμβαίνει στις Η.Π.Α. ή αλλού.
Εμένα με βοηθάνε πολύ οι ωτασπίδες. Τώρα πάντα φοράω στα ΜΜΜ και όταν κοιμάμαι.
Και επειδή βλέπω ότι γράφεις στην θρησκειολογία, όπου είχα γράψει για μια "επικοινωνία" που είχα κατά την διάρκεια των χημειοθεραπειών, αυτό μου ειπώθηκε πριν το ψάξω μόνη μου, "μην ανοίγεις διάλογο με εγκληματίες, κράτα τους παλμούς χαμηλούς, αγνόησέ τους".