Δεν ψήφισα ΑfD.
Οι "μάγκες" τα βάλανε με ένα 11χρονο. Κατέληξε στο νοσοκομείο
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Οι "μάγκες" τα βάλανε με ένα 11χρονο. Κατέληξε στο νοσοκομείο
Ordem e Progresso.
- Otto Weininger
Δεν θα συνέβαινε στο παιδί σου ποτέ αυτό. Όπως δεν συνέβη στην συντριπτική πλειοψηφία των παιδιών.
Οπότε μην τρελαίνεσαι άδικα με σενάρια.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Obi Wan Iakobi
Eκει πρεπει να πεσει το ματσουκι,στο μπουλουκι.Otto Weininger έγραψε: ↑26 Ιαν 2020, 16:28Άμα του πατήσεις ένα κλωτσο όμως εκεί στις σκάλες και του καρφωθεί το σαγόνι στον ουρανίσκο, μετά θα μαζευτεί όλο το μπουλούκι να φωνάζει.stergiosbik έγραψε: ↑26 Ιαν 2020, 16:20Τα καημενα τα ανηλικα που ειναι αδυνατο να παρουσιασουν παρανομες συμπεριφορες.
Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Όταν πρωτοβγαίνει η κυβέρνηση κι αρχίζει τα θα επιβάλουμε την τάξη και θα κάνουμε ντου στα Εξάρχεια κτλ τι πιστεύεις επίδραση έχει στους αστυνομικούς;Philip Mortimer έγραψε: ↑26 Ιαν 2020, 16:30Δεν έχει δοθεί κανένας αέρας στους αστυνομικούς. Η κυβέρνηση επιβάλλει τη νομιμότητα τόσο στους πολίτες όσο και στους αστυνομικούς.
Είναι η δεξιάCavaliere έγραψε: ↑26 Ιαν 2020, 16:31Όταν σε κυβερνάνε ναζιστόμουτρα σαν τον Μάκη και τον Άδωνι, τι θέλεις να γίνει; Δηλαδή ο κύριος Μάκης, από αρχηγός της νεολαίας του Παπαδόπουλου, είναι δυνατόν να έγινε δημοκράτης, ή ο άλλος ο γελοίος άντρας που πουλούσε βιβλία κατά των Εβραίων και τώρα τους γλείφει τον κώλο; Αλλά εσείς φταίτε, που ψηφίζετε. Σας λέμε να ψηφίσετε ΚΚΕ, και πάτε και ψηφίζετε σαν χαζογκόμενες, ρακόμελα ή φασίστες. ΚΚΕ, ρε. ΚΚΕ.

ΚΚΕ ναι αμέ.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ναι, ευτυχώς, δεν μένω στο Μενίδι, πληρώνω πολλά λεφτά για να με θεωρούν καλό πολίτη. Και δεν τρελαίνομαι με κανένα σενάριο, απλώς λέω τις Αρχές μου. Μάτι για μάτι και δόντι για δόντι.Otto Weininger έγραψε: ↑26 Ιαν 2020, 16:38Δεν θα συνέβαινε στο παιδί σου ποτέ αυτό. Όπως δεν συνέβη στην συντριπτική πλειοψηφία των παιδιών.
Οπότε μην τρελαίνεσαι άδικα με σενάρια.
Ordem e Progresso.
- Philip Mortimer
Η κυβέρνηση είπε το αυτονόητο δηλαδή ότι θα επιβάλλει τη νομιμότητα και θα σπάσει το γκέτο που έχει δημιουργηθεί στα Εξάρχεια. Δεν καταλαβαίνω που είναι το κακο στο να λέει ότι θα επιβάλλει τον νόμο.Naida έγραψε: ↑26 Ιαν 2020, 16:39Όταν πρωτοβγαίνει η κυβέρνηση κι αρχίζει τα θα επιβάλουμε την τάξη και θα κάνουμε ντου στα Εξάρχεια κτλ τι πιστεύεις επίδραση έχει στους αστυνομικούς;Philip Mortimer έγραψε: ↑26 Ιαν 2020, 16:30Δεν έχει δοθεί κανένας αέρας στους αστυνομικούς. Η κυβέρνηση επιβάλλει τη νομιμότητα τόσο στους πολίτες όσο και στους αστυνομικούς.
Άμα έδειχνε ανοχή στην ανομία θα έβρισκα.λαι πιθανότερο να ενθαρρυνθούν οι αστυνομικοί να κάνουν εμ τη σειρά τους ο,τι θέλουν γράφοντας στα @@ τους τη νομοθεσία.
Ναι, μας σβέρκωσες τον Αλέξη σου, και τώρα θυμήθηκες το ΚΚΕ.

Ordem e Progresso.
- Philip Mortimer
Στις ΗΠΑ υπάρχει άφθονη καφριλα των τραμπικων με τα οπλοπολυβόλα και λοιπών Βλάχων της βαθιάς Αμερικής..Cavaliere έγραψε: ↑26 Ιαν 2020, 16:39Στην πολυαγαπημένη σας Αμερική, αυτό θα ήταν το πιο φυσικό. Ακόμα και στην Ελλάδα, αν ο μπάτσος χτυπήσει τον γιο λάθος ανθρώπου. Δηλαδή, ψυχρά-καλά, πρέπει να είσαι φονιάς για να σε σεβαστεί ο Νόμος. Αν είσαι μικρός άνθρωπος, σου χτυπάνε το παιδί και δεν σου δίνουν λογαριασμό. Ε, ναι, αυτόν που θα χτύπαγε τόσο ταπεινωτικά το παιδί μου, θα του έστελνα το δικό του παιδί στα γουρούνια να το φάνε.
Κατά τ αλλά το ότι θα πας να κάνεις κακό σε αυτόν , στην οικογένεια και τα παιδιά του είναι από τα χειρότερα πράγματα που έχω ακούσει να λέει και να περηφανεύεται κάποιος.. Ουτε Αφγανιστάν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Philip Mortimer την 26 Ιαν 2020, 16:45, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- Λίνο Βεντούρα
Είναι μεγάλη συζήτηση, δεν είμαι τόσο αντιαμερικάνος όσο ο μέσος Νεοέλληνας. και δεν θεωρώ την κουλτούρα των τραμπικών και των ρεπουμπλικανών εν γένει τόσο τραγική, όσο των Μάκηδων και των Αδώνιδων.Philip Mortimer έγραψε: ↑26 Ιαν 2020, 16:43Στις ΗΠΑ υπάρχει άφθονη καφριλα των τραμπικων με τα οπλοπολυβόλα και λοιπών Βλάχων της βαθιάς Αμερικής..
ΣΕ θέματα δικών μου ανθρώπων, δεν υπάρχει κανένας πολιτισμός και συζήτηση. Είναι βάρβαρο και καθόλου κορρέκτ, αλλά αυτό είναι.Κατά τ αλλά το ότι θα πας να κάνεις κακό σε αυτόν , στην οικογένεια και τα παιδιά του είναι από τα χειρότερα πράγματα που έχω ακούσει να λέει και να περηφανεύεται κάποιος.. Ουτε Αφγανιστάν.
Ordem e Progresso.
- Philip Mortimer
Ναι καθόλου τραγική η κουλτούρα της αυτοδικιας και ακόμα χειρότερα της βεντέτας που περιλαμβάνει ακομα και...παιδιά.Cavaliere έγραψε: ↑26 Ιαν 2020, 16:45Είναι μεγάλη συζήτηση, δεν είμαι τόσο αντιαμερικάνος όσο ο μέσος Νεοέλληνας. και δεν θεωρώ την κουλτούρα των τραμπικών και των ρεπουμπλικανών εν γένει τόσο τραγική, όσο των Μάκηδων και των Αδώνιδων.Philip Mortimer έγραψε: ↑26 Ιαν 2020, 16:43Στις ΗΠΑ υπάρχει άφθονη καφριλα των τραμπικων με τα οπλοπολυβόλα και λοιπών Βλάχων της βαθιάς Αμερικής..
Για ενα χαστούκι θα πήγαινες να κάνεις κακό στα παιδιά του άλλου. Οκ δεν υπάρχει τίποτα άλλο να προστεθεί.
Αποθρασύνθηκαν.
Ζούμε εποχές γαμημένης χουντοδεξιάς .
2013 , γυρνάω απ το μπάσκετ με την μπάλα ανά χείρας 8 το βράδυ ,και ξαφνικά με περικυκλώνουν 3 μοτοσυκλέτες της ΔΙΑΣ .
Το ακόλουθο ήταν just epic, μου ζήτησαν τα στοιχεία μου , τους ζήτησα τα στοιχεία τους για να κάνω αναφορά και μήνυση και κάπου εκεί έληξε .

2013 , γυρνάω απ το μπάσκετ με την μπάλα ανά χείρας 8 το βράδυ ,και ξαφνικά με περικυκλώνουν 3 μοτοσυκλέτες της ΔΙΑΣ .
Το ακόλουθο ήταν just epic, μου ζήτησαν τα στοιχεία μου , τους ζήτησα τα στοιχεία τους για να κάνω αναφορά και μήνυση και κάπου εκεί έληξε .
Όχι η κυβέρνηση βγήκε και άρχισε να τάζει κυνήγι αναρχικών και δήθεν αποκατάσταση της τάξης. Αηδίες. Αυτά και άλλα θα είναι τα αποτελέσματα. Εδώ είμαστε και θα τα παρακολουθούμε. Τυχαίο που η δολοφονία του Γρηγοροπουλου έγινε επί ΝΔ; δεν νομίζω. Τυχαίο που του Φυσσα έγινε επί Σαμαρά; όλα τα φασιστοειδη νιώθουν άνετα με τη ΝΔ.Philip Mortimer έγραψε: ↑26 Ιαν 2020, 16:41
Η κυβέρνηση είπε το αυτονόητο δηλαδή ότι θα επιβάλλει τη νομιμότητα και θα σπάσει το γκέτο που έχει δημιουργηθεί στα Εξάρχεια. Δεν καταλαβαίνω που είναι το κακο στο να λέει ότι θα επιβάλλει τον νόμο.
Άμα έδειχνε ανοχή στην ανομία θα έβρισκα.λαι πιθανότερο να ενθαρρυνθούν οι αστυνομικοί να κάνουν εμ τη σειρά τους ο,τι θέλουν γράφοντας στα @@ τους τη νομοθεσία.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Philip Mortimer
Ε τότε να πει η κυβέρνηση ότι θα αφήσει τουςα αναρχικούς να κάνουν τα Εξάρχεια τσιφλίκι τους και να εκφοβίζουν όποιον θέλουν για να μην υπάρχει κιδνυνος κατ εσε να παραφερθει κανένας αστυνομικόςNaida έγραψε: ↑26 Ιαν 2020, 16:49Όχι η κυβέρνηση βγήκε και άρχισε να τάζει κυνήγι αναρχικών και δήθεν ότι αποκατάσταση της τάξης. Αηδίες. Αυτά και άλλα θα είναι τα αποτελέσματα. Εδώ είμαστε και θα τα παρακολουθούμε. Τυχαίο που η δολοφονία του Γρηγοροπουλου έγινε επί ΝΔ; δεν νομίζω. Τυχαίο που του Φυσσα έγινε επί Σαμαρά; όλα τα φασιστοειδη νιώθουν άνετα με τη ΝΔ.Philip Mortimer έγραψε: ↑26 Ιαν 2020, 16:41
Η κυβέρνηση είπε το αυτονόητο δηλαδή ότι θα επιβάλλει τη νομιμότητα και θα σπάσει το γκέτο που έχει δημιουργηθεί στα Εξάρχεια. Δεν καταλαβαίνω που είναι το κακο στο να λέει ότι θα επιβάλλει τον νόμο.
Αλλανταλλα.
Ξεκάθαρη είναι η κυβέρνηση. Νομιμότητα και για τους πολίτες και για τους αστυνομικους.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Philip Mortimer την 26 Ιαν 2020, 16:52, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- Dwarven Blacksmith
Στύγιος έγραψε: ↑26 Ιαν 2020, 16:48Αποθρασύνθηκαν.Ζούμε εποχές γαμημένης χουντοδεξιάς .

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση «Έφυγε» 28χρονος, τον μετέφεραν από νοσοκομείο σε νοσοκομείο
από Frappezitis » 01 Ιουν 2023, 07:09 » σε Κοινωνικά θέματα - 3 Απαντήσεις
- 678 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Υδράργυρος
01 Ιουν 2023, 23:03
-
-
- 1 Απαντήσεις
- 103 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
30 Απρ 2025, 14:06
-
-
Νέα δημοσίευση Ένα πρόστιμο 10.000 για τον μηχανικό που η εργασία του σκότωσε ένα 11χρονο σε σχολείο.
από Μαδουραίος » 08 Νοέμ 2023, 19:12 » σε Κοινωνικά θέματα - 9 Απαντήσεις
- 420 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πτολεμαίος
09 Νοέμ 2023, 01:05
-
-
-
Νέα δημοσίευση Καταγγελία 7χρονου για βιασμό από 11χρονο στην Εύβοια
από southern » 07 Απρ 2024, 14:55 » σε Κοινωνικά θέματα - 6 Απαντήσεις
- 364 Προβολές
-