Φυσικά.Naida έγραψε: ↑19 Ιούλ 2020, 09:18Λόρδε μου, να πω να σας σερβίρουν το τσάι σας;Otto Weininger έγραψε: ↑19 Ιούλ 2020, 09:06Ακριβώς. Ούτε απέξω δεν πρέπει να περνάνε όλοι αυτοί γιατί ρίχνουν την αξία στην περιοχή.
Επίταξη των μεγάλων ξενοδοχειακών μονάδων,για να κάνει ο λαός τα μπάνια του
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Otto Weininger
Re: Επίταξη των μεγάλων ξενοδοχειακών μονάδων,για να κάνει ο λαός τα μπάνια του
Let them make the first mistake. We make the last move.
Δεν είναι τυχαίο που όλος ο κόσμος τους χρωσταει.Otto Weininger έγραψε: ↑19 Ιούλ 2020, 09:06
+1
Από τα ελεύθερα μπιχλοκάμπινγκ μου θέλουν και Κόστα Ναβαρινο.
Οι Ευρωπαίοι τους χρωστάνε δανεικά, το κράτος επιδόματα, οι ξενοδόχοι δωμάτια, οι τράπεζες δανεικά και αγύριστα κλπ.
Από τότε που το ελεεινό τσιπρίδι (ξέρετε... κάτω το κεφάλαιο και οι εφοπλιστές) έκανε τσάμπα διακοπές στο κότερο εφοπλιστή, έχουν πάρει τα μυαλά τους αέρα... Νομίζουν ότι και αυτοί θα πρέπει να κάνουν διακοπές σε κότερα!!!Otto Weininger έγραψε: ↑19 Ιούλ 2020, 09:06Ακριβώς. Ούτε απέξω δεν πρέπει να περνάνε όλοι αυτοί γιατί ρίχνουν την αξία στην περιοχή.
+1
Από τα ελεύθερα μπιχλοκάμπινγκ μου θέλουν και Κόστα Ναβαρινο.
.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Εγώ δεν έχω καταλάβει ακόμα αν ο όρος "τα μπάνια του λαού" (μεγιστοτεράστιος Αντρέας) αφορούν στο μπάνιο στη θάλασσα ή στο μέγεθος του τζακούζι και της εσωτερικής πισίνας.
Ποιο είναι το ζητούμενο;
Ποιο είναι το ζητούμενο;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Στην φώτο που δημοσιεύτηκε το τσιπρίδι ήταν με το κότερο στις Στροφάδες, στα νησάκια δυτικά της Πελοποννήσου και νοτίως της Ζακύνθου.
Όταν είχαμε το θέμα με τον καθορισμό της ΑΟΖ με τους Ιταλούς, το τσιπρίδι αναφέρθηκε σε κάτι νησάκια που είναι νότια της Ζακύνθου.
Δεν ήξερε πως λέγονται τα νησάκια που έκανε διακοπές με το κότερο.

-
Έγραψε ο τύπος που δεν θέλει να πουλάει μάσκες μίας χρήσης με το τεμάχιο και με pos για να μην του κρατά η τράπεζα το ένα λεπτό...Otto Weininger έγραψε: ↑19 Ιούλ 2020, 09:31Φυσικά.Naida έγραψε: ↑19 Ιούλ 2020, 09:18Λόρδε μου, να πω να σας σερβίρουν το τσάι σας;Otto Weininger έγραψε: ↑19 Ιούλ 2020, 09:06
Ακριβώς. Ούτε απέξω δεν πρέπει να περνάνε όλοι αυτοί γιατί ρίχνουν την αξία στην περιοχή.
Τον φαντάζομαι σε ακριβό ξενοδοχείο να συμπεριφέρεται σαν λόρδος και οι άλλοι ένοικοι, πραγματικοί λόρδοι, να τον κοιτούν με αηδία...

- Otto Weininger
Εννοείται. Εγώ δεν είμαι φιλοπτωχο Ταμείο.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑19 Ιούλ 2020, 11:13Έγραψε ο τύπος που δεν θέλει να πουλάει μάσκες μίας χρήσης με το τεμάχιο και με pos για να μην του κρατά η τράπεζα το ένα λεπτό...
Τον φαντάζομαι σε ακριβό ξενοδοχείο να συμπεριφέρεται σαν λόρδος και οι άλλοι ένοικοι, πραγματικοί λόρδοι, να τον κοιτούν με αηδία...
Let them make the first mistake. We make the last move.
Ο Τσίπρας είναι από τους λίγους πολιτικούς με τους οποίους μπορεί να ταυτισθεί ο «λαϊκός» Έλληνας· ημιμαθής, καταφερτζής, δολοπλόκος, αδιαφορεί για τις συνέπειές των πράξεών του, μοιράζει αφειδώς κενές υποσχέσεις, τον νοιάζει μόνο πώς να γεμίσει την τσέπη του και να περάσει καλά, μαθαίνει μόνο ό,τι του είναι χρήσιμο «για να κάνει τη δουλίτσα του» και μάλιστα αναρωτιέται γιατί δεν σκέπτονται όλοι σαν κι αυτόν. Είναι ίσως ο πολιτικός ο οποίος είναι περισσότερο από κάθε άλλον ο καθρέφτης του ψηφοφόρου του.Μηχανικός έγραψε: ↑19 Ιούλ 2020, 11:09Στην φώτο που δημοσιεύτηκε το τσιπρίδι ήταν με το κότερο στις Στροφάδες, στα νησάκια δυτικά της Πελοποννήσου και νοτίως της Ζακύνθου.
Όταν είχαμε το θέμα με τον καθορισμό της ΑΟΖ με τους Ιταλούς, το τσιπρίδι αναφέρθηκε σε κάτι νησάκια που είναι νότια της Ζακύνθου.
Μύθος. Την πρώτη φορά που πήγα στο Ελούντα (τον καιρό ήταν το επίσημο στρατηγείο διπλωματικών επαφών του μεγάλου) κι εγώ λόρδους περίμενα να δω και είδα κάτι γκρουπάκια συνταξιούχων βορειογιουγκοσλάβων. Ε, τώρα* θα δεις Κινέζους, Αμερικάνους και Ρώσους. Καμμία σχέση με Άσκοτ.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑19 Ιούλ 2020, 11:13Έγραψε ο τύπος που δεν θέλει να πουλάει μάσκες μίας χρήσης με το τεμάχιο και με pos για να μην του κρατά η τράπεζα το ένα λεπτό...
*Στα τελευταία χρόνια αναφέρομαι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Προσκυνημένος δηλαδή.Πτολεμαίος έγραψε: ↑18 Ιούλ 2020, 22:38Φυσικά και είμαστε με τους μεγαλοξενοδοχους. Αρκεί να είμαστε εναντίον των αλληλέγγυων. Βασικά θα μπορούσα να είμαι ακόμα και με τον μαραβεγια προκειμένου να είμαι εναντίον των αλληλέγγυων.
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
Αυτοί που γονατίζουν τον τελευταίο καιρό, είναι οι αλληλέγγυοι.ΟΥΤΙΣ έγραψε: ↑19 Ιούλ 2020, 11:47Προσκυνημένος δηλαδή.Πτολεμαίος έγραψε: ↑18 Ιούλ 2020, 22:38Φυσικά και είμαστε με τους μεγαλοξενοδοχους. Αρκεί να είμαστε εναντίον των αλληλέγγυων. Βασικά θα μπορούσα να είμαι ακόμα και με τον μαραβεγια προκειμένου να είμαι εναντίον των αλληλέγγυων.
Ουδείς υποχρέωσε κάποιον να γονατίσει μπροστά σε κάποιον ξενοδόχο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ενώ οι ψηφοφόροι του Κούλjη είναι ο αφρός της κοινωνίας. Δεν είναι, ας πούμε, τυχάρπαστοι σφουγγοκωλάριοι του Μητσοτακέϊκου, μαγγουροφόροι των Κεφαλογιάννηδων, χουντολάγνοι και πρώην ΕΠΕΝίτες και ο υπόλοιπος κατιμάς της Δεξιάς.Planis έγραψε: ↑19 Ιούλ 2020, 11:18Ο Τσίπρας είναι από τους λίγους πολιτικούς με τους οποίους μπορεί να ταυτισθεί ο «λαϊκός» Έλληνας· ημιμαθής, καταφερτζής, δολοπλόκος, αδιαφορεί για τις συνέπειές των πράξεών του, μοιράζει αφειδώς κενές υποσχέσεις, τον νοιάζει μόνο πώς να γεμίσει την τσέπη του και να περάσει καλά, μαθαίνει μόνο ό,τι του είναι χρήσιμο «για να κάνει τη δουλίτσα του» και μάλιστα αναρωτιέται γιατί δεν σκέπτονται όλοι σαν κι αυτόν. Είναι ίσως ο πολιτικός ο οποίος είναι περισσότερο από κάθε άλλον ο καθρέφτης του ψηφοφόρου του.Μηχανικός έγραψε: ↑19 Ιούλ 2020, 11:09Στην φώτο που δημοσιεύτηκε το τσιπρίδι ήταν με το κότερο στις Στροφάδες, στα νησάκια δυτικά της Πελοποννήσου και νοτίως της Ζακύνθου.
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
ΚΑΤ’ΑΝΑΛΟΓΙΑ Ν’ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΕΠΙΤΑΞΗ ΜΟΥΝΑΡΩΝ
ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΣΕ ΜΟΥΝΑΡΕΣ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΙ ΜΟΥΝΑΡΕΣ
ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΣΕ ΜΟΥΝΑΡΕΣ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΙ ΜΟΥΝΑΡΕΣ
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
-
Εντάξει. Απλά μην κυκλοφορείς πολύ γύρω από τα μεγάλα ξενοδοχεία. Αηδιάζουν οι πραγματικοί λόρδοι.Otto Weininger έγραψε: ↑19 Ιούλ 2020, 11:16Εννοείται. Εγώ δεν είμαι φιλοπτωχο Ταμείο.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑19 Ιούλ 2020, 11:13Έγραψε ο τύπος που δεν θέλει να πουλάει μάσκες μίας χρήσης με το τεμάχιο και με pos για να μην του κρατά η τράπεζα το ένα λεπτό...

-
Ελούντα, Ίος και Ελαφόνησος. Για τόσο λόρδους μιλάμε; Σε λίγο θα μας πείτε και για το Λαγανά και το Φαληράκι...ΓΑΛΗ έγραψε: ↑19 Ιούλ 2020, 11:26Μύθος. Την πρώτη φορά που πήγα στο Ελούντα (τον καιρό ήταν το επίσημο στρατηγείο διπλωματικών επαφών του μεγάλου) κι εγώ λόρδους περίμενα να δω και είδα κάτι γκρουπάκια συνταξιούχων βορειογιουγκοσλάβων. Ε, τώρα* θα δεις Κινέζους, Αμερικάνους και Ρώσους. Καμμία σχέση με Άσκοτ.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑19 Ιούλ 2020, 11:13Έγραψε ο τύπος που δεν θέλει να πουλάει μάσκες μίας χρήσης με το τεμάχιο και με pos για να μην του κρατά η τράπεζα το ένα λεπτό...
*Στα τελευταία χρόνια αναφέρομαι.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Επίταξη ιδιωτών γιατρών για το ΕΣΥ
από Πρετεντέρης » 17 Ιούλ 2024, 20:36 » σε Εσωτερική Πολιτική - 70 Απαντήσεις
- 1041 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Βίνγκιλοτ
23 Ιούλ 2024, 11:11
-
-
- 10 Απαντήσεις
- 655 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
03 Ιούλ 2023, 15:09
-
-
Νέα δημοσίευση Πτώση 6.5 μονάδων για τον κουτσουμπα
από Philip Mortimer » 05 Φεβ 2024, 15:20 » σε Εσωτερική Πολιτική - 104 Απαντήσεις
- 2419 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age
06 Φεβ 2024, 21:25
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πόσα μπάνια έχετε κάνει φέτος?
από George_V » 30 Ιούλ 2023, 16:13 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 67 Απαντήσεις
- 2055 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taliban
19 Ιουν 2024, 23:12
-