Επίταξη των μεγάλων ξενοδοχειακών μονάδων,για να κάνει ο λαός τα μπάνια του

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.

Με ποιανού το συμφέρον είσαι;

Με τους μεγαλοξενοδόχους
40
67%
Με τον λαό
20
33%

Σύνολο ψήφων: 60

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Re: Επίταξη των μεγάλων ξενοδοχειακών μονάδων,για να κάνει ο λαός τα μπάνια του

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger » 19 Ιούλ 2020, 09:31

Naida έγραψε:
19 Ιούλ 2020, 09:18
Otto Weininger έγραψε:
19 Ιούλ 2020, 09:06
Naida έγραψε:
19 Ιούλ 2020, 08:30
Θα "λερώσει" η πλεμπα τα μεγαλοξενοδοχεία και που θα κάνει μετά ο αφρός τα μπάνια του;
Ακριβώς. Ούτε απέξω δεν πρέπει να περνάνε όλοι αυτοί γιατί ρίχνουν την αξία στην περιοχή.

Λόρδε μου, να πω να σας σερβίρουν το τσάι σας;
Φυσικά.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
panos291

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panos291 » 19 Ιούλ 2020, 09:49

Otto Weininger έγραψε:

panos291 έγραψε:
19 Ιούλ 2020, 08:40
Κοίτα ρε κάτι άτομα που θέλουν κοστα ναβαρινο και μεγάλη Βρετανία για να κοιμηθούν.
Rooms for rent με shared bathroom και πολυ σας πέφτουν.

+1

Από τα ελεύθερα μπιχλοκάμπινγκ μου θέλουν και Κόστα Ναβαρινο.
Δεν είναι τυχαίο που όλος ο κόσμος τους χρωσταει.
Οι Ευρωπαίοι τους χρωστάνε δανεικά, το κράτος επιδόματα, οι ξενοδόχοι δωμάτια, οι τράπεζες δανεικά και αγύριστα κλπ.

Άβαταρ μέλους
OANNHSEA

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από OANNHSEA » 19 Ιούλ 2020, 10:44

Otto Weininger έγραψε:
Naida έγραψε:
19 Ιούλ 2020, 08:30
Θα "λερώσει" η πλεμπα τα μεγαλοξενοδοχεία και που θα κάνει μετά ο αφρός τα μπάνια του;
Ακριβώς. Ούτε απέξω δεν πρέπει να περνάνε όλοι αυτοί γιατί ρίχνουν την αξία στην περιοχή.

panos291 έγραψε:
19 Ιούλ 2020, 08:40
Κοίτα ρε κάτι άτομα που θέλουν κοστα ναβαρινο και μεγάλη Βρετανία για να κοιμηθούν.
Rooms for rent με shared bathroom και πολυ σας πέφτουν.

+1

Από τα ελεύθερα μπιχλοκάμπινγκ μου θέλουν και Κόστα Ναβαρινο.
Από τότε που το ελεεινό τσιπρίδι (ξέρετε... κάτω το κεφάλαιο και οι εφοπλιστές) έκανε τσάμπα διακοπές στο κότερο εφοπλιστή, έχουν πάρει τα μυαλά τους αέρα... Νομίζουν ότι και αυτοί θα πρέπει να κάνουν διακοπές σε κότερα!!!

.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 19 Ιούλ 2020, 11:07

Εγώ δεν έχω καταλάβει ακόμα αν ο όρος "τα μπάνια του λαού" (μεγιστοτεράστιος Αντρέας) αφορούν στο μπάνιο στη θάλασσα ή στο μέγεθος του τζακούζι και της εσωτερικής πισίνας.

Ποιο είναι το ζητούμενο;
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Μηχανικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μηχανικός » 19 Ιούλ 2020, 11:09

OANNHSEA έγραψε:
19 Ιούλ 2020, 10:44

Από τότε που το ελεεινό τσιπρίδι (ξέρετε... κάτω το κεφάλαιο και οι εφοπλιστές) έκανε τσάμπα διακοπές στο κότερο εφοπλιστή, έχουν πάρει τα μυαλά τους αέρα... Νομίζουν ότι και αυτοί θα πρέπει να κάνουν διακοπές σε κότερα!!!
Στην φώτο που δημοσιεύτηκε το τσιπρίδι ήταν με το κότερο στις Στροφάδες, στα νησάκια δυτικά της Πελοποννήσου και νοτίως της Ζακύνθου.
Όταν είχαμε το θέμα με τον καθορισμό της ΑΟΖ με τους Ιταλούς, το τσιπρίδι αναφέρθηκε σε κάτι νησάκια που είναι νότια της Ζακύνθου.
Δεν ήξερε πως λέγονται τα νησάκια που έκανε διακοπές με το κότερο. :smt005:

Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής » 19 Ιούλ 2020, 11:13

Otto Weininger έγραψε:
19 Ιούλ 2020, 09:31
Naida έγραψε:
Otto Weininger έγραψε:

Φυσικά.
Έγραψε ο τύπος που δεν θέλει να πουλάει μάσκες μίας χρήσης με το τεμάχιο και με pos για να μην του κρατά η τράπεζα το ένα λεπτό...

Τον φαντάζομαι σε ακριβό ξενοδοχείο να συμπεριφέρεται σαν λόρδος και οι άλλοι ένοικοι, πραγματικοί λόρδοι, να τον κοιτούν με αηδία... :giggle:

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger » 19 Ιούλ 2020, 11:16

Εμπεδοκλής έγραψε:
19 Ιούλ 2020, 11:13
Otto Weininger έγραψε:
Naida έγραψε:

Φυσικά.
Έγραψε ο τύπος που δεν θέλει να πουλάει μάσκες μίας χρήσης με το τεμάχιο και με pos για να μην του κρατά η τράπεζα το ένα λεπτό...

Τον φαντάζομαι σε ακριβό ξενοδοχείο να συμπεριφέρεται σαν λόρδος και οι άλλοι ένοικοι, πραγματικοί λόρδοι, να τον κοιτούν με αηδία... :giggle:
Εννοείται. Εγώ δεν είμαι φιλοπτωχο Ταμείο.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Planis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Planis » 19 Ιούλ 2020, 11:18

Μηχανικός έγραψε:
19 Ιούλ 2020, 11:09
OANNHSEA έγραψε:

Στην φώτο που δημοσιεύτηκε το τσιπρίδι ήταν με το κότερο στις Στροφάδες, στα νησάκια δυτικά της Πελοποννήσου και νοτίως της Ζακύνθου.
Όταν είχαμε το θέμα με τον καθορισμό της ΑΟΖ με τους Ιταλούς, το τσιπρίδι αναφέρθηκε σε κάτι νησάκια που είναι νότια της Ζακύνθου.
Ο Τσίπρας είναι από τους λίγους πολιτικούς με τους οποίους μπορεί να ταυτισθεί ο «λαϊκός» Έλληνας· ημιμαθής, καταφερτζής, δολοπλόκος, αδιαφορεί για τις συνέπειές των πράξεών του, μοιράζει αφειδώς κενές υποσχέσεις, τον νοιάζει μόνο πώς να γεμίσει την τσέπη του και να περάσει καλά, μαθαίνει μόνο ό,τι του είναι χρήσιμο «για να κάνει τη δουλίτσα του» και μάλιστα αναρωτιέται γιατί δεν σκέπτονται όλοι σαν κι αυτόν. Είναι ίσως ο πολιτικός ο οποίος είναι περισσότερο από κάθε άλλον ο καθρέφτης του ψηφοφόρου του.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 19 Ιούλ 2020, 11:26

Εμπεδοκλής έγραψε:
Otto Weininger έγραψε:
Naida έγραψε:

Φυσικά.

Μύθος. Την πρώτη φορά που πήγα στο Ελούντα (τον καιρό ήταν το επίσημο στρατηγείο διπλωματικών επαφών του μεγάλου) κι εγώ λόρδους περίμενα να δω και είδα κάτι γκρουπάκια συνταξιούχων βορειογιουγκοσλάβων. Ε, τώρα* θα δεις Κινέζους, Αμερικάνους και Ρώσους. Καμμία σχέση με Άσκοτ.

*Στα τελευταία χρόνια αναφέρομαι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
ΟΥΤΙΣ
Μέγας Ιεροσυντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΟΥΤΙΣ » 19 Ιούλ 2020, 11:47

Πτολεμαίος έγραψε:
18 Ιούλ 2020, 22:38
Φυσικά και είμαστε με τους μεγαλοξενοδοχους. Αρκεί να είμαστε εναντίον των αλληλέγγυων. Βασικά θα μπορούσα να είμαι ακόμα και με τον μαραβεγια προκειμένου να είμαι εναντίον των αλληλέγγυων.
Προσκυνημένος δηλαδή.
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 19 Ιούλ 2020, 11:50

ΟΥΤΙΣ έγραψε:
19 Ιούλ 2020, 11:47
Πτολεμαίος έγραψε:
18 Ιούλ 2020, 22:38
Φυσικά και είμαστε με τους μεγαλοξενοδοχους. Αρκεί να είμαστε εναντίον των αλληλέγγυων. Βασικά θα μπορούσα να είμαι ακόμα και με τον μαραβεγια προκειμένου να είμαι εναντίον των αλληλέγγυων.
Προσκυνημένος δηλαδή.
Αυτοί που γονατίζουν τον τελευταίο καιρό, είναι οι αλληλέγγυοι.

Ουδείς υποχρέωσε κάποιον να γονατίσει μπροστά σε κάποιον ξενοδόχο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
ΟΥΤΙΣ
Μέγας Ιεροσυντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΟΥΤΙΣ » 19 Ιούλ 2020, 11:53

Planis έγραψε:
19 Ιούλ 2020, 11:18
Μηχανικός έγραψε:
19 Ιούλ 2020, 11:09
OANNHSEA έγραψε:

Ο Τσίπρας είναι από τους λίγους πολιτικούς με τους οποίους μπορεί να ταυτισθεί ο «λαϊκός» Έλληνας· ημιμαθής, καταφερτζής, δολοπλόκος, αδιαφορεί για τις συνέπειές των πράξεών του, μοιράζει αφειδώς κενές υποσχέσεις, τον νοιάζει μόνο πώς να γεμίσει την τσέπη του και να περάσει καλά, μαθαίνει μόνο ό,τι του είναι χρήσιμο «για να κάνει τη δουλίτσα του» και μάλιστα αναρωτιέται γιατί δεν σκέπτονται όλοι σαν κι αυτόν. Είναι ίσως ο πολιτικός ο οποίος είναι περισσότερο από κάθε άλλον ο καθρέφτης του ψηφοφόρου του.
Ενώ οι ψηφοφόροι του Κούλjη είναι ο αφρός της κοινωνίας. Δεν είναι, ας πούμε, τυχάρπαστοι σφουγγοκωλάριοι του Μητσοτακέϊκου, μαγγουροφόροι των Κεφαλογιάννηδων, χουντολάγνοι και πρώην ΕΠΕΝίτες και ο υπόλοιπος κατιμάς της Δεξιάς.
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.

Άβαταρ μέλους
Daje

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Daje » 19 Ιούλ 2020, 11:58

ΚΑΤ’ΑΝΑΛΟΓΙΑ Ν’ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΕΠΙΤΑΞΗ ΜΟΥΝΑΡΩΝ
ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΣΕ ΜΟΥΝΑΡΕΣ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΙ ΜΟΥΝΑΡΕΣ
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!

Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής » 19 Ιούλ 2020, 12:29

Otto Weininger έγραψε:
19 Ιούλ 2020, 11:16
Εμπεδοκλής έγραψε:
Otto Weininger έγραψε:

Φυσικά.

Εννοείται. Εγώ δεν είμαι φιλοπτωχο Ταμείο.
Εντάξει. Απλά μην κυκλοφορείς πολύ γύρω από τα μεγάλα ξενοδοχεία. Αηδιάζουν οι πραγματικοί λόρδοι. :giggle:

Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής » 19 Ιούλ 2020, 12:34

ΓΑΛΗ έγραψε:
19 Ιούλ 2020, 11:26
Εμπεδοκλής έγραψε:
Otto Weininger έγραψε:

Φυσικά.

Μύθος. Την πρώτη φορά που πήγα στο Ελούντα (τον καιρό ήταν το επίσημο στρατηγείο διπλωματικών επαφών του μεγάλου) κι εγώ λόρδους περίμενα να δω και είδα κάτι γκρουπάκια συνταξιούχων βορειογιουγκοσλάβων. Ε, τώρα* θα δεις Κινέζους, Αμερικάνους και Ρώσους. Καμμία σχέση με Άσκοτ.

*Στα τελευταία χρόνια αναφέρομαι.
Ελούντα, Ίος και Ελαφόνησος. Για τόσο λόρδους μιλάμε; Σε λίγο θα μας πείτε και για το Λαγανά και το Φαληράκι...

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών