Iσοβια στην Ελληνίδα που δολοφόνησε χωρίς λόγο τον Αλβανό γείτονα της
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
Re: Iσοβια στην Ελληνίδα που δολοφόνησε χωρίς λόγο τον Αλβανό γείτονα της
αλλο ενα νημα φορουμαρας οπου μια δολοφονια μπαινει στο ιδιο καδρο με τους θανατους σε τροχαια(που σχεδον παντα καταχωρουνται εξ αμελειας)
πατησιωτης έγραψε: ↑10 Μαρ 2021, 20:59Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Εγώ μαζί σου, και οδήγηση υπό επήρεια αλκοόλ είναι απόπειρα φόνου και καταστροφής ξένης περιουσίας εκ προθέσεως αλλά μόνον εγώ το λέω αυτό.Ασέβαστος έγραψε: ↑13 Σεπ 2018, 10:42απο ποτε η επηρεια ειναι get out of jail free card; ισα ισα, μεγαλυτερη ποινη πρεπει να τους δινεται απο οτι αν ηταν σε φυσιολογικη κατασταση, η πρεζα ειναι αδικημα.
αλλιως οποιος κανει ενα εγκλημα, θα χτυπαει καπακι 2 γραμμες η εστω ενα μισομπουκαλο, και θα αθωωνεται.
Στην ελληνική νομοθεσία υπό επήρεια ουσιών δεν είναι φόνος πρώτου βαθμού.
Και δεν καταλαβαίνω πώς τον χτύπησε, κανονικά τα πρεζάκια λίγο να τα σπρώξεις, έφυγαν κάτω.
Κακώς καταχωρούνται έτσι.
Ελα ντε. Λες ο Αλβανός να σκηνοθέτησε τον θάνατο το του ή ακόμα να πέθανε επίτηδες για να πληρώνουμε μια ζωή τα παιδιά του και να παίρνουν περισσότερα επιδόματα ως ορφανά?Juno έγραψε: ↑13 Σεπ 2018, 16:37Εγώ μαζί σου, και οδήγηση υπό επήρεια αλκοόλ είναι απόπειρα φόνου και καταστροφής ξένης περιουσίας εκ προθέσεως αλλά μόνον εγώ το λέω αυτό.
Και δεν καταλαβαίνω πώς τον χτύπησε, κανονικά τα πρεζάκια λίγο να τα σπρώξεις, έφυγαν κάτω.
Ό,τι να΄ναι αρκεί να γράψεις κάτι. Δεν την υπερασπίζομαι, απλώς είναι περίεργη φάση.Nero έγραψε: ↑13 Σεπ 2018, 16:40Ελα ντε. Λες ο Αλβανός να σκηνοθέτησε τον θάνατο το του ή ακόμα να πέθανε επίτηδες για να πληρώνουμε μια ζωή τα παιδιά του και να παίρνουν περισσότερα επιδόματα ως ορφανά?Juno έγραψε: ↑13 Σεπ 2018, 16:37Εγώ μαζί σου, και οδήγηση υπό επήρεια αλκοόλ είναι απόπειρα φόνου και καταστροφής ξένης περιουσίας εκ προθέσεως αλλά μόνον εγώ το λέω αυτό.
Μάλλον αυτός δεν το περίμενε και δεν πρόσεχε.
καλά σ'αυτό συμφωνώ: ας πρόσεχε(ας μην έπεφτε πάνω στο μαχαίρι)Juno έγραψε: ↑13 Σεπ 2018, 16:46Ό,τι να΄ναι αρκεί να γράψεις κάτι. Δεν την υπερασπίζομαι, απλώς είναι περίεργη φάση.Nero έγραψε: ↑13 Σεπ 2018, 16:40Ελα ντε. Λες ο Αλβανός να σκηνοθέτησε τον θάνατο το του ή ακόμα να πέθανε επίτηδες για να πληρώνουμε μια ζωή τα παιδιά του και να παίρνουν περισσότερα επιδόματα ως ορφανά?Juno έγραψε: ↑13 Σεπ 2018, 16:37Εγώ μαζί σου, και οδήγηση υπό επήρεια αλκοόλ είναι απόπειρα φόνου και καταστροφής ξένης περιουσίας εκ προθέσεως αλλά μόνον εγώ το λέω αυτό.
Μάλλον αυτός δεν το περίμενε και δεν πρόσεχε.
Τι συμφωνείς, αυτό είπα;
Καλά δεν συνεχίζω συζήτηση μαζί σου. Προσπαθείς να επιβάλλεις δική σου βλακώδη εξήγηση για να λες μετά πως είπα ότι ο άλλος δεν πέθανε ποτέ ή το έκανε για να παίρνουν τα παιδιά του επιδόματα ή πως έπεσε πάνω στο μαχαίρι.
Δεν είπα τίποτα από όλα αυτά, είπα πως δεν το περίμενε αλλιώς είναι εύκολο να αποφύγεις πρεζάκι.
Συνέχισε μόνος σου. Και να μιλάς και ό,τι άλλο κάνεις εκεί γιατί φαίνεται ο *******.
Ίσως να τον έσπρωξε η γυναίκα του για να πάρει την αποζημίωση, αντί να κάνει φου στην πρεζού να πέσει

Πάνος Σκουρλέτης
Έχεις βρεθεί συχνά αντιμέτωπη με τρελλαμένο πρεζάκι φέρον μαχαίρι;
Πάνος Σκουρλέτης

Ήρθες που ήρθες για damage control, δεν διαβάζεις και ακριβώς πιο πάνω από το σχόλιό σου;
Eγώ διάβασα τη γνώμη σου για τα ακίνδυνα πρεζόνια και διετύπωσα μια θεωρία.
Πάνος Σκουρλέτης
Τα οποία δεν έπρεπε να είναι!!!
Τι πάει να πει "εξ αμελείας" όταν ο δολοφόνος τρέχει ή έχει πιεί ή είναι υπό την επήρεια ουσιών ή έχει αυτοκίνητο που δεν έχει συντηρηθεί ποτέ;
Ουσιαστικά είναι φόνος από πρόθεση!!! Αλλά οι ελληνικοί νόμοι φτιάχτηκαν από γελοίους πιθηκάνθρωπους!!!
.
- hellegennes
Μην είστε ηλίθιοι. Τι φόνος από πρόθεση η οδήγηση υπό την επήρεια μέθης; Πάτε καλά; Δηλαδή υπάρχουν άνθρωποι που βγαίνουν έξω με πρόθεση να μεθύσουν ώστε να χάσουν τον έλεγχο του οχήματός τους και να σκοτώσουν κόσμο; Κανείς απ' όσους πίνουν δεν πιστεύει ότι θα συμβεί σ' αυτόν. Το να σκοτώσεις κόσμο με τέτοιον τρόπο, εξάλλου, σημαίνει ότι κατά πάσα πιθανότητα θα πεθάνεις κι εσύ.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Όταν ξέρω ότι οδηγόντας μεθυσμένος υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να προκαλέσω θανατηφόρο δυστύχημα και παρ`όλο που το ξέρω το κάνω,ναί υπάρχει πρόθεση.
Και για να είμαστε και ακριβείς νομικά,δεν υπάρχει πρόθεση υπάρχει ενδεχόμενος δόλος.Ο ενδεχόμενος δόλος σημαίνει ότι δεν έχω προσχεδιάσει να σε σκοτώσω,αλλά γνωρίζω ότι αυτό που θα σου κάνω μπορεί να σε σκοτώσει.
Και για να είμαστε και ακριβείς νομικά,δεν υπάρχει πρόθεση υπάρχει ενδεχόμενος δόλος.Ο ενδεχόμενος δόλος σημαίνει ότι δεν έχω προσχεδιάσει να σε σκοτώσω,αλλά γνωρίζω ότι αυτό που θα σου κάνω μπορεί να σε σκοτώσει.
- hellegennes
Δεν λειτουργεί έτσι ο δόλος. Ό,τι κάνουμε έχει συνέπειες. Είναι σαν να λες ότι αν πάρεις το παιδί σου στο γήπεδο και τραυματιστεί σε επεισόδια το έκανες από πρόθεση.
Πρόθεση σημαίνει να θέλεις να κάνεις κάτι, όχι να μην πιστεύεις ότι θα συμβεί κάτι και να γίνεται. Αυτό λέγεται ανευθυνότητα, όχι δόλος.
Πρόθεση σημαίνει να θέλεις να κάνεις κάτι, όχι να μην πιστεύεις ότι θα συμβεί κάτι και να γίνεται. Αυτό λέγεται ανευθυνότητα, όχι δόλος.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 17 Απαντήσεις
- 830 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από foscilis
03 Δεκ 2023, 21:14
-