Αυτό δεν είναι καλή είδηση δικιά μου, αυτό είναι καραμπινάτο od από ψιλοκυβίνες.stella έγραψε: ↑21 Φεβ 2023, 21:23Καλή είδηση σημαίνει, πόσο κακό να είναι;;;
ΥΓ: Σα να λέμε, Πανιωνάρα Κυπελλούχος Ελλάδας. Πφφφ...
Δημόσιο ή Ιδιωτικό σχολείο (και γιατί);
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Δημόσιο ή Ιδιωτικό σχολείο (και γιατί);
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Δεν έχω ιδέα. Ξέρω πως συμμαθήτριά μου το είχε κάνει και ερχόταν από Άνω Ηλιούπολη στον Άλιμο. Και το έχω ακούσει, αλλά κι εμένα μου φαίνεται περίεργο πώς μπορεί να αναιρεθεί η οικογενειακή μερίδα με οποιοδήποτε άλλο χαρτί (τύπου μισθωτήριο, τύπου λογαριασμός, δεν ξέρω).Cecily Anne έγραψε: ↑22 Φεβ 2023, 23:27Πώς δηλώνεις άλλη διεύθυνση ρε συ, αφού σε όλη σου τη χαρτούρα φαίνεται η διεύθυνσή σου.
θες κάτι σπόρε;
Δύο πήραμε και θα πάρουμε κι άλλα
Θα γυρίσουμε κι η γη θα τρέμει
Ανάλογα πού μένεις. Δημόσιο σχολείο στη Δυτική Αττική:

Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
Ναι θέλω, να γυρνάει, παρακαλώ.
.
.
.
.
η περιοχη κατοικιας, αποδεικνύεται με λογαριασμο δεη. βρισκεις καποιον να σου νοικιασει ενα οτιναναι για ενα μηνα, βαζεις δεη στο ονομα σου.Cecily Anne έγραψε: ↑22 Φεβ 2023, 23:23Κάτσε ρε συ, αφού πάει με την περιοχή κατοικίας, πώς κατάφερες να τον αλλάξεις;Ασέβαστος έγραψε: ↑22 Φεβ 2023, 08:55επι του θεματος. προσεκτικα επιλεγμενο δημοσιο.
ξερω, νομιζετε οτι δεν εχετε επιλογη, και οτι πρεπει να παει το παιδι σε ορισμενο σχολειο. δεν ντρεπομαι να πω, οτι μπορειτε ευκολα να κλεψετε το συστημα και να στειλετε το παιδι οπου θελετε, καθως και να αλλαξετε οποτε θελετε, ακομη και στο μεσον της χρονιας.
μονο να ειστε ετοιμοι να λιωσετε στο χιλιομετρο. ενδεικτικα, η αποσταση για το σχολειο ειναι 6χλμ απο το σπιτι, και για λοιπες δραστηριοτητες 11, 4, 6,7 χλμ αντιστοιχα. επιλεγεις αυτο που κρινεις ως καλυτερο, οχι το βολικο. δεν ξερω αν οι αθηναιοι γελατε, αλλα αυτες οι αποστασεις για επαρχια, ειναι "μακρια"
σε επομενο σταδιο, πολυ καλη λυση ειναι τα προτυπα, πειραματικα η αλλα ειδικα σχολεια, πολυ περισσοτερο αν μπαινεις με εξετασεις, και οχι με κληρωση. ειναι δεδομενο οτι μαθητες και εκπαιδευτικοι σε τετοια σχολεια, θα εχουν τουλαχιστον ενα επιπεδο καθως θα λειπουν απο εκει οι εντελως ρεμπεσκεδες.
πολυ κακο ειναι που τα τεχνικα εχουν καταντησει σφηκοφωλια απροσαρμοστων.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Όταν ήμουν 6 χρονών είχα νευριάζει που οι γονείς μου γύρισαν από την Γερμανία, σε ελληνικό χωριό (τόπος καταγωγής τους) και έπρεπε να πάω σε ελληνικό σχολείο. Ακόμη νευριασμένη είμαι.
Εμ πως. Εκεί που είχαμε αρχίσει να ευημερούμε στο εξωτερικό, έπρεπε να γυρίσουμε, γιατί δεν επιτρεπόταν η ευημερία στην οικογένειά μου.
Εμ πως. Εκεί που είχαμε αρχίσει να ευημερούμε στο εξωτερικό, έπρεπε να γυρίσουμε, γιατί δεν επιτρεπόταν η ευημερία στην οικογένειά μου.

- Belladonna
- Phorum.gr user: Belladonna
Αυτό γίνεται τώρα στα γυμνάσια.talaipwros έγραψε: ↑22 Φεβ 2023, 23:36
Οποτε ο μονος τροπος να μην παρασυρθουν οι μη-λεφταδες-καλοι προς τα κατω, ειναι να μπουν εξετασεις σε μερικα προτυπα/επιλεγμένα γυμνάσια.
οπότε δικιο τελικά η κ.Υπουργος
Στα δημοτικά, στα πρότυπα/πειραματικά μπαίνει το παιδί με κλήρωση
- Belladonna
- Phorum.gr user: Belladonna
Έχω την εντύπωση (το έχω ακούσει βασικά αλλά δεν το ξέρω σίγουρα) ότι πλέον μπορείς να δηλώσεις και σχολείο εκτός αυτού που ανήκεις χωρίς κάποια ιδιαίτερη αιτιολόγηση.
Κι εγώ έχω την εντύπωση ότι κάποιοι μαθητές μπορούν να γίνουν δεκτοί σε σχολεία της χ ή ψ περιοχής, χωρίς να υπόκεινται οι κηδεμόνες στη βάσανο της γραφειοκρατικής απόδειξης, λόγω "προσήκουσας ευαισθησίας" (μετάφραση: στραβά μάτια) σε συγκεκριμένες περιπτώσεις.Belladonna έγραψε: ↑23 Φεβ 2023, 12:22Έχω την εντύπωση (το έχω ακούσει βασικά αλλά δεν το ξέρω σίγουρα) ότι πλέον μπορείς να δηλώσεις και σχολείο εκτός αυτού που ανήκεις χωρίς κάποια ιδιαίτερη αιτιολόγηση.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Κατά τα άλλα, έχετε ιδέα ΠΟΣΟ δύσκολο είναι να αλλάξεις σχολείο, ενώ ήσουν καθ' όλα νόμιμος (τυπικώς και ουσιαστικώς) στα σχετικά με την εγγραφή του παιδιού σου στο σχολείο της περιοχής σου;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
αλλου με κληρωση, αλλου με εξετασεις.Belladonna έγραψε: ↑23 Φεβ 2023, 12:20Αυτό γίνεται τώρα στα γυμνάσια.talaipwros έγραψε: ↑22 Φεβ 2023, 23:36
Οποτε ο μονος τροπος να μην παρασυρθουν οι μη-λεφταδες-καλοι προς τα κατω, ειναι να μπουν εξετασεις σε μερικα προτυπα/επιλεγμένα γυμνάσια.
Στα δημοτικά, στα πρότυπα/πειραματικά μπαίνει το παιδί με κλήρωση
To be old and wise, you must first be young and stupid.
Υπάρχει και ένας ακόμη τρόπος, δηλαδή να κάνει η κ. Υπουργός τη δουλειά της και να βελτιώσει τα δημόσια σχολεία. Λέω γω τώρα.talaipwros έγραψε: ↑22 Φεβ 2023, 23:36
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Πληροφορική: δημόσιο ή ιδιωτικό τομέα;
από Puma » 15 Ιουν 2023, 13:34 » σε Κοινωνικά θέματα - 10 Απαντήσεις
- 1136 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Dwarven Blacksmith
15 Ιουν 2023, 22:04
-
-
-
Νέα δημοσίευση Γκάλοπ - Που προτιμάτε να εργάζεστε αυτή την στιγμή; Στο δημόσιο ή ιδιωτικό τομέα;
από Libre arbitre » 03 Φεβ 2024, 17:18 » σε Εσωτερική Πολιτική - 71 Απαντήσεις
- 2259 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Echelon
04 Φεβ 2024, 16:33
-
-
-
Νέα δημοσίευση Κρυφή παγίδα για πάγωμα αυξήσεων στον ιδιωτικό τομέα λόγω μισθολογικού κόστους στο Δημόσιο!
από Οργισμένος » 15 Δεκ 2024, 17:58 » σε Οικονομία - 1 Απαντήσεις
- 345 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Οργισμένος
15 Δεκ 2024, 18:42
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ιδιωτικό χρέος ....βζιιιννννν 260 δισ. ευρώ
από Frappezitis » 24 Νοέμ 2023, 21:50 » σε Οικονομία - 5 Απαντήσεις
- 343 Προβολές
-