taxalata xalasa έγραψε: ↑31 Μάιος 2023, 16:10
sys3x έγραψε: ↑31 Μάιος 2023, 16:06
Isildur έγραψε: ↑31 Μάιος 2023, 15:43
Το "μισή" που είπα πιο πάνω ότι συμφωνώ, το είδες ή... μπα;
Επίσης, αυτό το "ένθερμα" από πού προκύπτει;

Διότι επιμένεις ότι ισχύει.
Τι πάει να πει μισή αλήθεια;
Εάν έλεγε για τον εαυτό του και αυτούς που ευνόησε αναξιοκρατικά και πούστικα εις βάρος όλης της υπόλοιπης κοινωνίας το "μαζί τα φάγαμε" τότε θα συμφωνούσα κι εγώ με την διατύπωση αλλά αυτό το όρθιο βόδι δεν έλεγε αυτό που με θέρμη υποστηρίζεις ότι ισχύει έστω όπως λες ως μισή αλήθεια.
Η ουσία είναι ότι κανείς δεν έχει τιμωρηθεί ούτε για την διατύπωση (έστω να κληθεί από έναν γαμημένο γαμώσταυρο εισαγγελέα να απολογηθεί περί τίνος συγκεκριμένα πρόκειται με ονόματά και ημερομηνίες) ούτε για την ουσία της διατύπωσης, αντιθέτως επιβραβεύθηκε ελέω τι δεν γνωρίζω, έλλειψης καλλίτερης εναλλακτικής (;) πραγματικά δεν γνωρίζω και ακόμη περισσότερο δεν θέλω να μάθω τις γελοίες εκλογικεύσεις που τρέχουν στο αδειανό κεφάλι του σύγχρονου ελληνιόλου - ελληνιόλας.
Γιατι πρεπει να διαφωνησουμε; Ειναι ελάχιστες οι εξαιρεσεις οικογενειων που δεν εχουν ενα αχρηστο μελος του διορισμενο ή τακτοποιημενο απο το δημοσιο ταμειο. Αριστεροι, δεξιοι και κεντρωοι ειδαν και βλεπουν το κρατος ως πατερουλη που θα τους ταισει. Μηπως δεν ταιζει την οικογενεια μιζοτακη το κρατος για 3 τουλαχιστον γενεες; Κοιταξτε καταμουτρα την αληθεια που ειπε ο σχωρμενος. Δεν τον δικαιολογει αυτο που ειπε. Αλλα ειναι αληθεια και δυστυχως συνεχιζεται.
Γιατί πρέπει να συμφωνήσουμε;
Εφόσον δεν ισχύει ολοκληρωτικά, διότι έτσι είναι διατυπωμένο, δεν ισχύει καθόλου, δεν είπε κάποιοι, είπε ότι όλοι μαζί ήμασταν μέσα σε αυτό, ε δεν ήμασταν όλοι τι να κάνουμε τώρα.
Το ακόμη σπουδαιότερο δε είναι ότι πολλοί το αποδέχεστε αυτό όπως αποδέχεστε και την μη τιμωρία του φαινομένου το οποίον αδιαμφισβήτητα υπάρχει, κάποιοι άλλοι δε όχι μόνον το αποδέχονται αλλά το στηρίζουν κιόλα ενεργά μέσω της ψήφου τους στο όλον ΠΑΣΟΚ.
Τελείωσαν οι ψευτοδικαιολογίες για εμένανε προσωπικά, ας τις κρατήσει ο καθένας για την πάρτη του πλέον, εμένα μόνον το αποτέλεσμα με ενδιαφέρει, το αποτέλεσμα το οποίον είναι προϊόν της βούλησης του καθενός μας.