νοτια αφρικη βιασαν κι σκοτωσαν νεαρη λευκη

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
perseus
Phorum.gr user: Perseus

Re: νοτια αφρικη βιασαν κι σκοτωσαν νεαρη λευκη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από perseus » 19 Οκτ 2018, 19:19

Αυτο που βλεπω ειναι οτι πίσω από καθε φονια θα βρεις τον μαξ να τον υπερασπίζεται εκτος αν ειναι χρυσαυγιτης οποτε καταδικαζει την ενεργεια και κατηγορει ολους τους συμπαθουντες της χα ως συνεργους

Άβαταρ μέλους
panos291

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panos291 » 19 Οκτ 2018, 19:23

Η χειρότερη τιμωρια γι αυτους θα ειναι να διωξουν ολους τους λευκους απο την χωρα τους. Σε 1 χρονο θα τρωει ο ενας τον αλλον.

run
Phorum.gr user: ran

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από run » 19 Οκτ 2018, 19:29

blackpaint έγραψε:
19 Οκτ 2018, 16:53
ο run εχει ξεσκιστει να ποσταρει καθε μερα εγκληματα απο την ασια και την αφρικη, αλλα για καποιο λογο μενει παντελως αδιαφορος για την εγκληματικοτητα των ελληνων στην ελλαδα. Υποθεσεις οπως αυτη του δασκαλου μουσικης που κακοποιουσε σεξουαλικα κοριτσια 9 ετων, η οπως αυτη του απαγωγεα βιαστη και βασανιστη στη λαμια, τον αφηνουν αδιαφορο. Οχι, ο run δεν νοιαζεται ΚΑΘΟΛΟΥ για τα θυματα των εγκληματων που αναφερει, ο run βλεπει τα εγκληματα αυτα σαν ποντους που η αντιπαλη ομαδα κερδιζει σε βαρος της δικιας του. Ο run δεν νοιαζεται για τις γυναικες, τα παιδια ή ακομα και τους γκει, οπως υποκρινεται. Ο run, οταν δεν γραφει σαν να εχει παθει 79 εγκεφαλικα η σα να σαλαγαει τα προβατα του, επιλεγει προσεκτικα τις ειδησεις που μεταφερει εδω, αδιαφορωντας εαν συχνα ειναι ψευδεις, με σκοπο να φτιαξει ενα κλιμα οπου οι μη λευκοι (γιατι γι αυτο προκειται) ειναι ολοι εν δυναμει εγκληματιες.
Ο run ειναι ενας ελλεινος προπαγανδιστης του ευτελεστερου ειδους. Μην εισαι σαν τον τον run. Οπου συναντας ατομα σαν τον run, φτυστους.

run @ λαμία,κρατουσε δεμενη γαλλιδα
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"

Άβαταρ μέλους
Northern Spirit

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Northern Spirit » 19 Οκτ 2018, 19:29

Βιαστηκε και σκοτωθηκε λευκη απο μαυρους και γινεται τιτλος νηματος..Για ποιο λογο ακριβως;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Northern Spirit την 19 Οκτ 2018, 19:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".

Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis » 19 Οκτ 2018, 19:30

Kauldron έγραψε:
19 Οκτ 2018, 17:46
Ηλίθιε, το οτι ο γκόμενος ήταν μαύρος και οτι ο αστυνομικός ήταν κι αυτός μαύρος, δεν αναιρεί το οτι οι εγκληματίες συμπεριφέρθηκαν μ' αυτή τη σκληρότητα από ρατσισμό, ούτε αναιρεί το οτι τα εγκλήματα που γίνονται κατά των λευκών αγροτών είναι ρατσιστικά.
Η απάντησή σου στο γκρέμισμα της προπαγάνδας σου είναι να επιμείνεις ότι τα πράγματα έχουν όπως γουστάρεις και να χαρακτηρίσεις ανθρώπους ρατσιστές και ηλίθιους. Κι όλα αυτά ενώ είσαι χρυσαυγίτης.

Έχεις θρασος φίλε μου, όχι αστεία.

Άβαταρ μέλους
panos291

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panos291 » 19 Οκτ 2018, 19:44

Μια χωρα ζωων που γίνονται 20000 ( είκοσι χιλιάδες) δολοφονιες τον χρόνο.
Δεν νομίζω οτι το συγκεκριμένο ηταν μαυροι εναντίον λευκης, αλλα απλα αλλη μια δολοφονία απο ντοπια ζωα.

Άβαταρ μέλους
μίστερ μαξ
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από μίστερ μαξ » 19 Οκτ 2018, 19:47

Πάνας έγραψε:
19 Οκτ 2018, 17:04
μίστερ μαξ έγραψε:
19 Οκτ 2018, 17:01
Οχι, το 7% και το 27% δεν γουστάρουν βιασμους, αλλά κλείνουν το στόμα οταν γίνονται βιασμοι μπροστα στα μάτια τους. Αυτους τους μισώ περισσότερο.
Αυτό να το προσέξεις φίλε.
Το μισος ειναι ευγενές αισθημα, αλλά παρεξηγημένο. Ειναι ο αντικατοπρισμός της αγάπης προς την ανθρωπότητα και κυρίως στους κατατρεγμένους αυτου του κόσμου.
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 19 Οκτ 2018, 19:50

Για να ρωτήσετε τους Αιθιοπες τι κλάμα ρίχνουν για τους λευκούς που έφυγαν. Για ρωτήστε τι άποψη έχουν για τους λοιπόν δυτικούς αλλά και ανατολικούς αφρικανούς
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"

Άβαταρ μέλους
Πάνας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πάνας » 19 Οκτ 2018, 19:58

μίστερ μαξ έγραψε:
19 Οκτ 2018, 19:47
Πάνας έγραψε:
19 Οκτ 2018, 17:04
μίστερ μαξ έγραψε:
19 Οκτ 2018, 17:01
Οχι, το 7% και το 27% δεν γουστάρουν βιασμους, αλλά κλείνουν το στόμα οταν γίνονται βιασμοι μπροστα στα μάτια τους. Αυτους τους μισώ περισσότερο.
Αυτό να το προσέξεις φίλε.
Το μισος ειναι ευγενές αισθημα, αλλά παρεξηγημένο. Ειναι ο αντικατοπρισμός της αγάπης προς την ανθρωπότητα και κυρίως στους κατατρεγμένους αυτου του κόσμου.
Το σκοτάδι δεν μπορεί να διώξει το σκοτάδι. Μόνο το φως μπορεί να το κάνει αυτό.Το μίσος δεν μπορεί να διώξει το μίσος. Μόνο η αγάπη μπορεί να το κάνει αυτό.
Μάρτιν Λούθερ Κινγκ
the end

Άβαταρ μέλους
μίστερ μαξ
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από μίστερ μαξ » 19 Οκτ 2018, 20:00

Πάνας έγραψε:
19 Οκτ 2018, 19:58
Το σκοτάδι δεν μπορεί να διώξει το σκοτάδι. Μόνο το φως μπορεί να το κάνει αυτό.Το μίσος δεν μπορεί να διώξει το μίσος. Μόνο η αγάπη μπορεί να το κάνει αυτό.
Μάρτιν Λούθερ Κινγκ
Προτιμω τον Μαλκολμ Χ σε σχέση με αυτόν τον σφαξε-με-αγα-μου

Άβαταρ μέλους
Πάνας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πάνας » 19 Οκτ 2018, 20:01

μίστερ μαξ έγραψε:
19 Οκτ 2018, 20:00
Πάνας έγραψε:
Μάρτιν Λούθερ Κινγκ
Επίσης η παγίδα του μίσους είναι ότι σε δένει με τον χειρότερο εχθρό σου.
the end

Άβαταρ μέλους
μίστερ μαξ
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από μίστερ μαξ » 19 Οκτ 2018, 20:04

Πάνας έγραψε:
19 Οκτ 2018, 20:01
μίστερ μαξ έγραψε:
19 Οκτ 2018, 20:00
Πάνας έγραψε:
Μάρτιν Λούθερ Κινγκ
Επίσης η παγίδα του μίσους είναι ότι σε δένει με τον χειρότερο εχθρό σου.
Επίσης, η παγίδα της αγάπης ειναι οτι σε δένει στην πατουσα του χειρότερου εχθρού σου.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 19 Οκτ 2018, 20:57

omg kai 3 lol έγραψε:
19 Οκτ 2018, 17:25
ΓΑΛΗ έγραψε:
19 Οκτ 2018, 17:20
omg kai 3 lol έγραψε:
19 Οκτ 2018, 17:05
το απαυγασμα της λογικης ειναι να ψαχνεις απολο τον κοσμο ρατσιστικες ειδησεις βιας για να δικαιολογησεις στον εαυτο σου οτι καλα κανεις και μισεις τους περισσοτερους ανθρωπους εκτος απο τους ελαχιστους που νομιζεις οτι γνωριζεις
Καλή η σημειολογική προσπάθεια (αναμένεται παρέμβαση νάνου και βόρειου σπίρτου για να αποκτήσει μεγαλύτερο κύρος το θεωρητικό υπόβαθρο) αλλά αυτός που ανέφερε τη λέξη "μισώ" ήταν ο μαξ και όχι εγώ, καλό μου.
"σημειολογικη προσπαθεια" το λενε τωρα το hate/shit posting?

τοτε για ποιο λογο θεωρεις οτι θα πρεπει να μενδιαφερει και να διαμορφωσει την αποψη μου και την συμπεριφορα μου η βια που ασκησαν 4 ανθρωποι σε ενα σοκακι στην αλλη ακρη του κοσμου;
Για τον ίδιο ακριβώς λόγο που θεωρείς ότι θα πρέπει να μ' ενδιαφέρει η γνώμη ενός αριστερού που βρίσκεται σε απόσταση ενός μέτρου.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger » 19 Οκτ 2018, 22:28

hellegennes έγραψε:
19 Οκτ 2018, 16:51

Το ποινικό σύστημα δεν μπορεί να επιβάλλει ποινές με βάση τα συναισθήματα. Πρώτα απ' όλα γιατί δεν μετριούνται. Επιβάλλει ποινές με βάση το είδος του εγκλήματος.
Το ξέρω. Οπότε σε τέτοιες περιπτώσεις, αν δοθεί η ευκαιρία πάμε σε αυτοδικία και διαγωνισμό διαστροφής.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
blackpaint

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από blackpaint » 19 Οκτ 2018, 22:32

ΓΑΛΗ έγραψε:
19 Οκτ 2018, 20:57
omg kai 3 lol έγραψε:
19 Οκτ 2018, 17:25
ΓΑΛΗ έγραψε:
19 Οκτ 2018, 17:20

Καλή η σημειολογική προσπάθεια (αναμένεται παρέμβαση νάνου και βόρειου σπίρτου για να αποκτήσει μεγαλύτερο κύρος το θεωρητικό υπόβαθρο) αλλά αυτός που ανέφερε τη λέξη "μισώ" ήταν ο μαξ και όχι εγώ, καλό μου.
"σημειολογικη προσπαθεια" το λενε τωρα το hate/shit posting?

τοτε για ποιο λογο θεωρεις οτι θα πρεπει να μενδιαφερει και να διαμορφωσει την αποψη μου και την συμπεριφορα μου η βια που ασκησαν 4 ανθρωποι σε ενα σοκακι στην αλλη ακρη του κοσμου;
Για τον ίδιο ακριβώς λόγο που θεωρείς ότι θα πρέπει να μ' ενδιαφέρει η γνώμη ενός αριστερού που βρίσκεται σε απόσταση ενός μέτρου.
ποσο μα ποσο edgy η κυρα γαλη

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών