νοτια αφρικη βιασαν κι σκοτωσαν νεαρη λευκη
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Re: νοτια αφρικη βιασαν κι σκοτωσαν νεαρη λευκη
Αυτο που βλεπω ειναι οτι πίσω από καθε φονια θα βρεις τον μαξ να τον υπερασπίζεται εκτος αν ειναι χρυσαυγιτης οποτε καταδικαζει την ενεργεια και κατηγορει ολους τους συμπαθουντες της χα ως συνεργους
Η χειρότερη τιμωρια γι αυτους θα ειναι να διωξουν ολους τους λευκους απο την χωρα τους. Σε 1 χρονο θα τρωει ο ενας τον αλλον.
blackpaint έγραψε: ↑19 Οκτ 2018, 16:53ο run εχει ξεσκιστει να ποσταρει καθε μερα εγκληματα απο την ασια και την αφρικη, αλλα για καποιο λογο μενει παντελως αδιαφορος για την εγκληματικοτητα των ελληνων στην ελλαδα. Υποθεσεις οπως αυτη του δασκαλου μουσικης που κακοποιουσε σεξουαλικα κοριτσια 9 ετων, η οπως αυτη του απαγωγεα βιαστη και βασανιστη στη λαμια, τον αφηνουν αδιαφορο. Οχι, ο run δεν νοιαζεται ΚΑΘΟΛΟΥ για τα θυματα των εγκληματων που αναφερει, ο run βλεπει τα εγκληματα αυτα σαν ποντους που η αντιπαλη ομαδα κερδιζει σε βαρος της δικιας του. Ο run δεν νοιαζεται για τις γυναικες, τα παιδια ή ακομα και τους γκει, οπως υποκρινεται. Ο run, οταν δεν γραφει σαν να εχει παθει 79 εγκεφαλικα η σα να σαλαγαει τα προβατα του, επιλεγει προσεκτικα τις ειδησεις που μεταφερει εδω, αδιαφορωντας εαν συχνα ειναι ψευδεις, με σκοπο να φτιαξει ενα κλιμα οπου οι μη λευκοι (γιατι γι αυτο προκειται) ειναι ολοι εν δυναμει εγκληματιες.
Ο run ειναι ενας ελλεινος προπαγανδιστης του ευτελεστερου ειδους. Μην εισαι σαν τον τον run. Οπου συναντας ατομα σαν τον run, φτυστους.
run @ λαμία,κρατουσε δεμενη γαλλιδα
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
- Northern Spirit
Βιαστηκε και σκοτωθηκε λευκη απο μαυρους και γινεται τιτλος νηματος..Για ποιο λογο ακριβως;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Northern Spirit την 19 Οκτ 2018, 19:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
Η απάντησή σου στο γκρέμισμα της προπαγάνδας σου είναι να επιμείνεις ότι τα πράγματα έχουν όπως γουστάρεις και να χαρακτηρίσεις ανθρώπους ρατσιστές και ηλίθιους. Κι όλα αυτά ενώ είσαι χρυσαυγίτης.
Έχεις θρασος φίλε μου, όχι αστεία.
Μια χωρα ζωων που γίνονται 20000 ( είκοσι χιλιάδες) δολοφονιες τον χρόνο.
Δεν νομίζω οτι το συγκεκριμένο ηταν μαυροι εναντίον λευκης, αλλα απλα αλλη μια δολοφονία απο ντοπια ζωα.
Δεν νομίζω οτι το συγκεκριμένο ηταν μαυροι εναντίον λευκης, αλλα απλα αλλη μια δολοφονία απο ντοπια ζωα.
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Το μισος ειναι ευγενές αισθημα, αλλά παρεξηγημένο. Ειναι ο αντικατοπρισμός της αγάπης προς την ανθρωπότητα και κυρίως στους κατατρεγμένους αυτου του κόσμου.Πάνας έγραψε: ↑19 Οκτ 2018, 17:04Αυτό να το προσέξεις φίλε.μίστερ μαξ έγραψε: ↑19 Οκτ 2018, 17:01Οχι, το 7% και το 27% δεν γουστάρουν βιασμους, αλλά κλείνουν το στόμα οταν γίνονται βιασμοι μπροστα στα μάτια τους. Αυτους τους μισώ περισσότερο.
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
Για να ρωτήσετε τους Αιθιοπες τι κλάμα ρίχνουν για τους λευκούς που έφυγαν. Για ρωτήστε τι άποψη έχουν για τους λοιπόν δυτικούς αλλά και ανατολικούς αφρικανούς
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Το σκοτάδι δεν μπορεί να διώξει το σκοτάδι. Μόνο το φως μπορεί να το κάνει αυτό.Το μίσος δεν μπορεί να διώξει το μίσος. Μόνο η αγάπη μπορεί να το κάνει αυτό.μίστερ μαξ έγραψε: ↑19 Οκτ 2018, 19:47Το μισος ειναι ευγενές αισθημα, αλλά παρεξηγημένο. Ειναι ο αντικατοπρισμός της αγάπης προς την ανθρωπότητα και κυρίως στους κατατρεγμένους αυτου του κόσμου.Πάνας έγραψε: ↑19 Οκτ 2018, 17:04Αυτό να το προσέξεις φίλε.μίστερ μαξ έγραψε: ↑19 Οκτ 2018, 17:01Οχι, το 7% και το 27% δεν γουστάρουν βιασμους, αλλά κλείνουν το στόμα οταν γίνονται βιασμοι μπροστα στα μάτια τους. Αυτους τους μισώ περισσότερο.
Μάρτιν Λούθερ Κινγκ
the end
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Προτιμω τον Μαλκολμ Χ σε σχέση με αυτόν τον σφαξε-με-αγα-μου
Επίσης η παγίδα του μίσους είναι ότι σε δένει με τον χειρότερο εχθρό σου.
the end
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Επίσης, η παγίδα της αγάπης ειναι οτι σε δένει στην πατουσα του χειρότερου εχθρού σου.Πάνας έγραψε: ↑19 Οκτ 2018, 20:01Επίσης η παγίδα του μίσους είναι ότι σε δένει με τον χειρότερο εχθρό σου.
Για τον ίδιο ακριβώς λόγο που θεωρείς ότι θα πρέπει να μ' ενδιαφέρει η γνώμη ενός αριστερού που βρίσκεται σε απόσταση ενός μέτρου.omg kai 3 lol έγραψε: ↑19 Οκτ 2018, 17:25"σημειολογικη προσπαθεια" το λενε τωρα το hate/shit posting?ΓΑΛΗ έγραψε: ↑19 Οκτ 2018, 17:20Καλή η σημειολογική προσπάθεια (αναμένεται παρέμβαση νάνου και βόρειου σπίρτου για να αποκτήσει μεγαλύτερο κύρος το θεωρητικό υπόβαθρο) αλλά αυτός που ανέφερε τη λέξη "μισώ" ήταν ο μαξ και όχι εγώ, καλό μου.omg kai 3 lol έγραψε: ↑19 Οκτ 2018, 17:05το απαυγασμα της λογικης ειναι να ψαχνεις απολο τον κοσμο ρατσιστικες ειδησεις βιας για να δικαιολογησεις στον εαυτο σου οτι καλα κανεις και μισεις τους περισσοτερους ανθρωπους εκτος απο τους ελαχιστους που νομιζεις οτι γνωριζεις
τοτε για ποιο λογο θεωρεις οτι θα πρεπει να μενδιαφερει και να διαμορφωσει την αποψη μου και την συμπεριφορα μου η βια που ασκησαν 4 ανθρωποι σε ενα σοκακι στην αλλη ακρη του κοσμου;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Otto Weininger
Το ξέρω. Οπότε σε τέτοιες περιπτώσεις, αν δοθεί η ευκαιρία πάμε σε αυτοδικία και διαγωνισμό διαστροφής.hellegennes έγραψε: ↑19 Οκτ 2018, 16:51
Το ποινικό σύστημα δεν μπορεί να επιβάλλει ποινές με βάση τα συναισθήματα. Πρώτα απ' όλα γιατί δεν μετριούνται. Επιβάλλει ποινές με βάση το είδος του εγκλήματος.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- blackpaint
ποσο μα ποσο edgy η κυρα γαληΓΑΛΗ έγραψε: ↑19 Οκτ 2018, 20:57Για τον ίδιο ακριβώς λόγο που θεωρείς ότι θα πρέπει να μ' ενδιαφέρει η γνώμη ενός αριστερού που βρίσκεται σε απόσταση ενός μέτρου.omg kai 3 lol έγραψε: ↑19 Οκτ 2018, 17:25"σημειολογικη προσπαθεια" το λενε τωρα το hate/shit posting?
τοτε για ποιο λογο θεωρεις οτι θα πρεπει να μενδιαφερει και να διαμορφωσει την αποψη μου και την συμπεριφορα μου η βια που ασκησαν 4 ανθρωποι σε ενα σοκακι στην αλλη ακρη του κοσμου;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 53 Απαντήσεις
- 1252 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης
28 Αύγ 2024, 23:26
-
-
Νέα δημοσίευση Αμπελόκηποι: Επιτέθηκε σεξουαλικά σε νεαρή γυναίκα μέρα μεσημέρι..!
από Parrot » 08 Απρ 2024, 17:07 » σε Κοινωνικά θέματα - 0 Απαντήσεις
- 325 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Parrot
08 Απρ 2024, 17:07
-
-
-
Νέα δημοσίευση Η λευκή κυριαρχία στην έμπνευση των μαύρων καλλιτεχνών
από ΓΑΛΗ » 23 Νοέμ 2023, 08:59 » σε Eικαστικές τέχνες - 0 Απαντήσεις
- 1015 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
23 Νοέμ 2023, 08:59
-
-
-
Νέα δημοσίευση Η αντεργατική Λευκή βίβλος της ΕΕ στα εργασιακά και η 6ήμερη εργασία
από Ληστοσυμμορίτης » 07 Ιούλ 2024, 01:00 » σε Εσωτερική Πολιτική - 3 Απαντήσεις
- 173 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
12 Ιούλ 2024, 12:07
-