Πάντως το '79 ο κόσμος περνούσε μάλλον καλύτερα απ' ότι σήμερα. Τέσπα, πολλά μπορούμε να καταλογίσουμε στον γεροκαραμανλή, όχι όμως κι ότι ήταν γύφτος.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑25 Οκτ 2023, 22:58η ομορφη και ευημερουσα ελλαδα οπως ελεγε και ο αντερΝαύτης έγραψε: ↑25 Οκτ 2023, 22:57Γυφτοδεξιά ο γεροκαραμανλής ρε μαν;Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑25 Οκτ 2023, 22:54
1000 μπροστα ο μακαριτης ο βεγγος
και τοτε γυφτοδεξια ειχαν εντελως τυχαια προφανως
Βρε ρεζίλη ραγιαδάκο Έλληνα για ενα δωρεάν πιατο μακαρονια τέτοια ξεφτίλα;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Βρε ρεζίλη ραγιαδάκο Έλληνα για ενα δωρεάν πιατο μακαρονια τέτοια ξεφτίλα;
Καχύποπτε Έλληνα... Είναι κάτι που μού αρέσει πολύ και αυθόρμητα στο αφιέρωσα, συγκινημένος από το απλόχερο κάλεσμα σου στην (τζαμπέ) μακαρονάδα (εντάξει, θα βάλεις τη σάλτσα ντομάτα υποθέτω).40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: ↑25 Οκτ 2023, 22:41Όλα καλά μπρο-λοκο μου;Είμαι στην ουρά, δεν μπορώ να το ακούσω τώρα, αλλά ελπίζω ειλικρινά να είναι άκουσμα για ψυχική γαλήνη όχι καποιο ειρωνικό υπονοούμενο (πάλι)
Ναύτης έγραψε: ↑25 Οκτ 2023, 23:00Πάντως το '79 ο κόσμος περνούσε μάλλον καλύτερα απ' ότι σήμερα. Τέσπα, πολλά μπορούμε να καταλογίσουμε στον γεροκαραμανλή, όχι όμως κι ότι ήταν γύφτος.

-
Μπέιμπι σε είπα ρε, γουτσουγούτσου είναι, μη φτιάχνεσαι με το τίποτα.40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: ↑25 Οκτ 2023, 22:58Έχουνε δικό τους συσσίτιο, είναι εκ του Περισσού να φάει έξω αλλά αυτό το μπέιμπι δεν μου άρεσε καθόλου. Έχουμε ανακωχή ναι ή όχι;Ναύτης έγραψε: ↑25 Οκτ 2023, 22:52Κι έτσι νά 'ναι μπέιμπι -και μάλλον τώρα που άνοιξα το λινκ και είδα τις φωτό, έτσι είναι- δεν καταλαβαίνω το ζόρι του μαδουραίου. Εγώ μια χαρά τη βρίσκω τη φάση: τζάμπα μακαρονάδα και σοσιαλάιζινγκ, γιατί τέτοιο μπαντχάρντ, εκτός κι αν στήθηκε κι αυτός στην ουρά μια ώρα κι όταν έφτασε η σειρά του είχε τελειώσει η παρμεζάνα και του βάλανε ξινομυζήθρα ξέρω 'γω.40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: ↑25 Οκτ 2023, 21:02
Πύτε στο λέω χωρίς καμία διάθεση αντιπαράθεσης, Μαρούσι στην πλατεία είχε πάνω από 150 άτομα ουρά (και μετράω πολύ συντηρητικά). Αν κάποιος από αυτούς πεινούσε, να βράσω τα κόκκαλα της Fata_Morganaς. Πιτσιρίκια με αιφον και 25αρηδες με ηλεκτρονικά τσιγάρα είδα. Πραγματική κατάντια. Όση ώρα θα περίμενε έκαστος, βασικά στο 1/10 αυτής της ωρας. Είχε πάρει με ένα ευρώ ένα πακέτο μακαρόνια και δύο αυγά και είχε φτιάξει καρμπονάρα για όλη την οικογένεια. Λυπάμαι ειλικρινά. Απλά σκέψου ότι όλοι αυτοί (/θα) ψηφίζουν, κυκλοφορούν και ενεργούν, αλληλεπιδρούν δίπλα σου κάθε μέρα.
Υγ
Είδα και λίγους 40αρηδες
Δεν είναι μια χαρά η φάση όχι. Οι άνθρωποι έχουν αλλάξει. Πολύ απότομα. Αν δεν κάνεις παρέα με τα ίδια άτομα αλλά βρίσκεσαι σε χώρους με αγνώστους θα το καταλάβεις. Το να φάει κάτι τζάμπα το 15χρονο και να ρίξει όλο το χαρτζιλίκι του της ημέρας στο συνοικιακό ιντερνετάδικο θα γινόταν πάντα. Το να περιμένει ουρά δίωρη για μακαρόνια και εν τω μεταξύ να ατμιζει φυσώντας στα μούτρα του μπροστινού, με τα πόδια πάνω στο παγκάκι ενώ η γιαγιά δίπλα στέκει όρθια, να βγάζει πενήντα φωτογραφίες του εαυτού του όσο περιμένει ή να προκαλάει τον γκόμενο να περιμένουν αντί να πάνε σπίτι αγκαλίτσα, είναι όλα καινούργια. Και θα είναι το τέλος της κοινωνίας σε λίγα χρόνια.
Η κόρη μου είναι 26, κάτι πιάνω από την σημερινή νεολαία, καλύτεροι είναι πάντως απ' εμάς τους κάπως ώριμους (για μένα λέω, όχι για σένα). Πιο ξύπνιοι, πιο προσγειωμένοι, πιο ρεαλιστές. Τέσπα, εγώ εξακολουθώ να μη βρίσκω κάτι στραβό στη φάση της τζαμπέ μακαρονάδας.
-
Εγώ που δουλεύω στην εστίαση και μου βγαίνει ο πάτος όλη μέρα στο τρέξιμο θα εκτιμούσα πολύ μια έτοιμη μακαρονάδα. Ας μην κρίνουμε όσους πήγαν, μπορεί να μην ξέρουν να μαγειρεύουν κιόλας
-
Αυτή η 40τακατο πρέπει να είναι ωραίο μωρό αν κρίνω από τη φωτο της που εχει. Εχει εξελιχθεί το επίπεδο των μελωνΝαύτης έγραψε: ↑25 Οκτ 2023, 23:05Μπέιμπι σε είπα ρε, γουτσουγούτσου είναι, μη φτιάχνεσαι με το τίποτα.40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: ↑25 Οκτ 2023, 22:58Έχουνε δικό τους συσσίτιο, είναι εκ του Περισσού να φάει έξω αλλά αυτό το μπέιμπι δεν μου άρεσε καθόλου. Έχουμε ανακωχή ναι ή όχι;Ναύτης έγραψε: ↑25 Οκτ 2023, 22:52
Κι έτσι νά 'ναι μπέιμπι -και μάλλον τώρα που άνοιξα το λινκ και είδα τις φωτό, έτσι είναι- δεν καταλαβαίνω το ζόρι του μαδουραίου. Εγώ μια χαρά τη βρίσκω τη φάση: τζάμπα μακαρονάδα και σοσιαλάιζινγκ, γιατί τέτοιο μπαντχάρντ, εκτός κι αν στήθηκε κι αυτός στην ουρά μια ώρα κι όταν έφτασε η σειρά του είχε τελειώσει η παρμεζάνα και του βάλανε ξινομυζήθρα ξέρω 'γω.
Δεν είναι μια χαρά η φάση όχι. Οι άνθρωποι έχουν αλλάξει. Πολύ απότομα. Αν δεν κάνεις παρέα με τα ίδια άτομα αλλά βρίσκεσαι σε χώρους με αγνώστους θα το καταλάβεις. Το να φάει κάτι τζάμπα το 15χρονο και να ρίξει όλο το χαρτζιλίκι του της ημέρας στο συνοικιακό ιντερνετάδικο θα γινόταν πάντα. Το να περιμένει ουρά δίωρη για μακαρόνια και εν τω μεταξύ να ατμιζει φυσώντας στα μούτρα του μπροστινού, με τα πόδια πάνω στο παγκάκι ενώ η γιαγιά δίπλα στέκει όρθια, να βγάζει πενήντα φωτογραφίες του εαυτού του όσο περιμένει ή να προκαλάει τον γκόμενο να περιμένουν αντί να πάνε σπίτι αγκαλίτσα, είναι όλα καινούργια. Και θα είναι το τέλος της κοινωνίας σε λίγα χρόνια.
Η κόρη μου είναι 26, κάτι πιάνω από την σημερινή νεολαία, καλύτεροι είναι πάντως απ' εμάς τους κάπως ώριμους (για μένα λέω, όχι για σένα). Πιο ξύπνιοι, πιο προσγειωμένοι, πιο ρεαλιστές. Τέσπα, εγώ εξακολουθώ να μη βρίσκω κάτι στραβό στη φάση της τζαμπέ μακαρονάδας.
- Eθνικοκοινωνιστης
Μαδουραίος έγραψε: ↑25 Οκτ 2023, 22:52Δεν λυπάμαι καθόλου τους ραγιάδες του Κούλη που στέκονται επί ώρες στην ουρά για ένα δωρεάν κεσεδάκι μακαρόνια.
τυπικος ψυφοφορος εφιαλτακη

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Πες ντε; Γιατί περνούσε καλύτερα ο κόσμος τότε;
Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι δεν τον ρωτούσε κάθε 10 λεπτά ένας άγνωστος τι εννοείς με αυτό που είπες (χωρίς να ξέρω αν αυτό είναι καλύτερο). Μη γελάς, αυτή είναι η ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορά του τότε με το σήμερα. Και οι σήμερα δεν μπορούν να το αντιληφθούν.
-
- Phorum.gr user: Citroenakias
Δώσε τζάμπα στον γυφτοελληνα και την ψυχή του παρε
Να σου πω. Ας πούμε, ένα ζευγάρι που δούλευαν κι οι δυο, μπορούσαν να στήσουν σπιτικό. Σήμερα δεν.sharp έγραψε: ↑25 Οκτ 2023, 23:31Πες ντε; Γιατί περνούσε καλύτερα ο κόσμος τότε;
Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι δεν τον ρωτούσε κάθε 10 λεπτά ένας άγνωστος τι εννοείς με αυτό που είπες (χωρίς να ξέρω αν αυτό είναι καλύτερο). Μη γελάς, αυτή είναι η ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορά του τότε με το σήμερα. Και οι σήμερα δεν μπορούν να το αντιληφθούν.
Πάλι τα φράγκα είναι το παν; Δεν ισχύει πάντως, για ψάχτο καλύτερα. Και τότε τα έχωναν οι γονείς, απλώς το θεωρούσαν όλοι φυσιολογικό, κανείς δεν διαμαρτυρόταν.Ναύτης έγραψε: ↑25 Οκτ 2023, 23:36Να σου πω. Ας πούμε, ένα ζευγάρι που δούλευαν κι οι δυο, μπορούσαν να στήσουν σπιτικό. Σήμερα δεν.sharp έγραψε: ↑25 Οκτ 2023, 23:31Πες ντε; Γιατί περνούσε καλύτερα ο κόσμος τότε;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 154 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από τα ριχνω μέσα
30 Οκτ 2024, 14:12
-
-
Νέα δημοσίευση Πως τρώτε τα μακαρόνια με κιμά;
από Έκτωρ Φοίνιξ » 10 Δεκ 2024, 18:01 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 0 Απαντήσεις
- 141 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Έκτωρ Φοίνιξ
10 Δεκ 2024, 18:01
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ποιό θα λέγαμε καθαρά καραμπαμπικό πιάτο;
από Communio Sancta » 06 Οκτ 2024, 16:30 » σε Μαγειρική - 148 Απαντήσεις
- 3048 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Fata_Morgana
16 Οκτ 2024, 21:57
-
-
-
Νέα δημοσίευση Γαλοπούλα ή γουρουνόπουλο; Ποιο χριστουγεννιάτικο πιάτο προτιμάτε;
από Έκτωρ Φοίνιξ » 26 Δεκ 2024, 11:53 » σε Μαγειρική - 0 Απαντήσεις
- 254 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Έκτωρ Φοίνιξ
26 Δεκ 2024, 11:53
-