Προφανέστατα η έφηβη φίλη της κόρης σου είναι πολύ πιο συγκροτημένη από την θορυβώδη ακτιβιστική κατηγορία. Και φυσικά θετική επιρροή γιατί κατά τα φαινόμενα έχει ενδιαφέροντα που δεν θα της προκαλέσουν κρίση πανικού αν της σπάσει κάποιο νύχι.foscilis έγραψε: ↑14 Ιουν 2024, 15:51Η κόρη μου έχει μια φίλη που την έχει δει transboy. Θα πάει 1η Λυκείου. Έχει διαλέξει αγορίσιο όνομα αλλά οι καθηγητές και οι μάνα της τη φωνάζουν με το κανονικό της. Γενικά τους έχει πει δε με νοιάζει πώς θα με λέτε αλλά σε καμία περίπτωση "το", με κάνει να αισθάνομαι σαν πράγμα. Εμφανισιακά δε μπορείς να καταλάβεις τι είναι αλλά αν σε βασανίσουν θα πεις ίσως "παχουλό αγόρι". Έχει πόρωση με τα manga και με τα σελαχίμορφα, τεράστιες συλλογές με κουκλάκια, εικόνες, αφίσες, λούτρινα για αυτά τα δύο πράγματα. Και με τη συλλογή πληροφοριών.
Γενικά είναι καλό παιδάκι, πολύ χαμηλών τόνων, πολύ καλή μαθήτρια, τη θεωρώ θετική επιρροή.
Όλοι αυτοί έχω παρατηρήσει ότι στην κανονική ζωή στην πλειοψηφία τους είναι πολύ ΟΚ άτομα, ενώ το υποσύνολο που ασχολείται με ακτιβισμό (ιδιαίτερα online) είναι σα να έχουν φτιαχτεί από σκατά με LSD αντί για πρωτεϊνη.
Τρανς άτομα και εργασια
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Τρανς άτομα και εργασια
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Το δίλημμα με τον σεξισμο το έβαλα λίγο προβοκατορικα για να εκμαιευσω το γιατί της απόρριψης των τρανς.
Τα επαγγέλματα που διάλεξα έχουν να κάνουν με την επαφή με πολλή κόσμο και όπου η εικόνα παίζει ρόλο.
Αυτό που διαπίστωσα είναι το πρόβλημα όσων απορρίπτουν της τρανς σε χωρους εργασιας είναι η εικόνα τους και όχι το περιεχόμενο τους.
Όσο για το εάν είναι διαταραγμενα άτομα,πέρα από το θέμα με την δυσφορία φύλου είναι μια χαρά κοινωνικά φυσιολογικά άτομα.
Δηλαδή δεν μπορώ να φανταστώ ότι ενας/μια γιατρός που διαχωρίζει τους ανθρώπους ανάλογα με το θρήσκευμα θεωρώντας τους αλλοθρησκους κατσαριδες είναι ποιο "νορμάλ " από ένα τρανς άτομο,όπου η ηθική του σε ακραίες καταστάσεις μπορεί να τον οδηγήσει στην κοινωνικοπαθεια.
Τα επαγγέλματα που διάλεξα έχουν να κάνουν με την επαφή με πολλή κόσμο και όπου η εικόνα παίζει ρόλο.
Αυτό που διαπίστωσα είναι το πρόβλημα όσων απορρίπτουν της τρανς σε χωρους εργασιας είναι η εικόνα τους και όχι το περιεχόμενο τους.
Όσο για το εάν είναι διαταραγμενα άτομα,πέρα από το θέμα με την δυσφορία φύλου είναι μια χαρά κοινωνικά φυσιολογικά άτομα.
Δηλαδή δεν μπορώ να φανταστώ ότι ενας/μια γιατρός που διαχωρίζει τους ανθρώπους ανάλογα με το θρήσκευμα θεωρώντας τους αλλοθρησκους κατσαριδες είναι ποιο "νορμάλ " από ένα τρανς άτομο,όπου η ηθική του σε ακραίες καταστάσεις μπορεί να τον οδηγήσει στην κοινωνικοπαθεια.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
κομματικό στέλεχος ξέχασες να βάλεις σύντροφε προβοκάτορα
Ψήφισα όλες, γιατί δεν παίζει ρόλο αυτό αλλά το πόσο κάνουν για την δουλειά.
Το θρήσκευμα έχει να κάνει με τα προσωπικά σου πιστεύω, το να έχεις 6 δάχτυλα στο χέρι είναι γενετική ανωμαλία.zteo έγραψε: ↑14 Ιουν 2024, 18:34Δηλαδή δεν μπορώ να φανταστώ ότι ενας/μια γιατρός που διαχωρίζει τους ανθρώπους ανάλογα με το θρήσκευμα θεωρώντας τους αλλοθρησκους κατσαριδες είναι ποιο "νορμάλ " από ένα τρανς άτομο,όπου η ηθική του σε ακραίες καταστάσεις μπορεί να τον οδηγήσει στην κοινωνικοπαθεια.
Μάντεψε σε πιο από τα δύο είσαι πιο κοντά όταν γεννιέσαι βιολογικά άντρας και ο εγκέφαλος σου να σου λέει πως είσαι γυναίκα ή το αντίστροφο.
Το να υποστηρίζει ότι είσαι άλλο φύλο από αυτό με.το οποίο γεννήθηκες ειμαι σαν να υποστηρίζει ότι είσαι ο μέγας Αλέξανδρος, ή ο Ναπολέων. Γενικά το να προσπαθείς να επιβάλλεις στους άλλους τη δική σου εσφαλμένη θεώρηση αντί της εύκολα αποδειξιμης αντικειμενική.πραγματικοτητας είναι δείγμα ψυχικής ασθενειας καο ναρκισισμου. Και καλα είναι σημαντικότερη η γνώμη σου από το τι ισχύει πραγματικά. Καμία ανοχή για τους ψυχικά διατεταγμένης τρανς
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
- Οργισμένος
τι αλλες ουρανομηκεις παπαριες θα διαβασομε εδω μεσα ...]ΓΑΛΗ έγραψε: ↑14 Ιουν 2024, 13:57Κατά τα άλλα, τα αριστερά ιδεολόγα ακόμη προσποιούνται ότι δεν έχουν αντιληφθεί ότι η τρανσολαγνεία προβάλλεται και υποστηρίζεται κυρίως από πολυεθνικές και καπιταλιστικούς κολοσσούς...
Κάνετε όντως εκπληκτική λάντζα, όλοι οι ευαισθητοποιημένοι ιδεολόγοι. Το σωστό να λέγεται.
ΕΝΑ ΓΙΑΤΡΟ!!!
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
Προσεχε ομως μη σε πετυχει κανενας πουθενα και σε κανονικοποιησει.stergiosbik έγραψε: ↑14 Ιουν 2024, 09:24Ούτε για να μπαίνουν σε βόθρο να τον καθαρίζουν δεν αξίζουν οι ανώμαλοι.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Lord Brum έγραψε: ↑14 Ιουν 2024, 19:33Το να υποστηρίζει ότι είσαι άλλο φύλο από αυτό με.το οποίο γεννήθηκες ειμαι σαν να υποστηρίζει ότι είσαι ο μέγας Αλέξανδρος, ή ο Ναπολέων. Γενικά το να προσπαθείς να επιβάλλεις στους άλλους τη δική σου εσφαλμένη θεώρηση αντί της εύκολα αποδειξιμης αντικειμενική.πραγματικοτητας είναι δείγμα ψυχικής ασθενειας καο ναρκισισμου. Και καλα είναι σημαντικότερη η γνώμη σου από το τι ισχύει πραγματικά. Καμία ανοχή για τους ψυχικά διατεταγμένης τρανς

Όχι, όπως δεν θα προσλαμβανα και ναρκομανή. Γενικά δεν θέλει κανείς προβληματικούς ανθρωπ8υς στο περιβαλλον του
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
-
Μιλάς ως παθών φυσικά.Οργισμένος έγραψε: ↑14 Ιουν 2024, 20:40Προσεχε ομως μη σε πετυχει κανενας πουθενα και σε κανονικοποιησει.stergiosbik έγραψε: ↑14 Ιουν 2024, 09:24Ούτε για να μπαίνουν σε βόθρο να τον καθαρίζουν δεν αξίζουν οι ανώμαλοι.
- hellegennes
Κάμερες και επίδειξη στο δικαστήριο ότι έπαιρνε μάτι.GoBzi έγραψε: ↑14 Ιουν 2024, 11:54Δεν ξέρω, παίζεις με την φωτιά σε τέτοιες περιπτώσεις. Με τους νέους φιλελέ νόμους, ειδικά εάν οι πελάτες έχουν πρόσβαση σε κοινόχρηστους χώρους είσαι καταδικασμένος.Καραμελίτσα έγραψε: ↑14 Ιουν 2024, 11:44Όταν λέω να μην επιβάλλει την ψευδαίσθησή του/της, εννοώ και ότι θα πηγαίνει στις τουαλέτες που αφορούν τη βιολογία του/της. (Αν και είμαι υπέρ των γιούνισεξ τουαλετών, έρχονται φθηνότερες.)GoBzi έγραψε: ↑14 Ιουν 2024, 11:35
Μα θα το κάνει και άθελά του. Ποιος σου λέει εσένα πχ ότι οι γυναίκες υπάλληλοι θα νιώθουν άνετα στις τουαλέτες με έναν μαντράχαλο; Και μια να μην νιώθει άνετα, την βάζεις σε δυσκολη θέση για να πάρεις στην δουλειά έναν τρανς. Θα μου πεις δικό της πρόβλημα, αλλά αυτή είναι τοξική διαχείριση εταιρίας/ομάδας.
Η γυναίκα μου δουλεύει σε μαγαζί με ρούχα, είχαν αντρικά/γυναικεία δοκιμαστήρια. Έρχεται ο τράβελος, άντρας κανονικά και πάει στα γυναικεία. Τον βγάζουν έξω, τρώει μήνυση το μαγαζί και κερδίζει ο τυπάς. Κάνουν τα αποδυτήρια unisex, πάνε κάτι κοριτσάκια που έχουν σχολάσει από το σχολείο για ρούχα, πάει ένας άλλος τράβελος από πίσω και παίρνει μάτι. Μήνυση πάλι, χάνει ξανά το μαγαζί. Τώρα πληρώνουν δύο υπαλλήλους (ένας σε κάθε βάρδια) για να προσέχει ποιός μπαίνει που.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 244 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
10 Ιούλ 2024, 19:16
-
- 46 Απαντήσεις
- 875 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Garcia
02 Αύγ 2024, 11:26
-
- 0 Απαντήσεις
- 323 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Financial man
26 Οκτ 2023, 14:05
-
-
Νέα δημοσίευση Περιστασιακή εργασία ως φωτογράφος
από πληροφοριοδότης μαμάς μαρίας » 13 Μαρ 2024, 10:53 » σε Κοινωνικά θέματα - 42 Απαντήσεις
- 980 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Mel
13 Μαρ 2024, 13:34
-