Αν το έκανε ένα δεκάχρονο στο μωρό;
Πως ένα πρωινό, σε κάνουν φονιά στα καλά καθούμενα.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Πως ένα πρωινό, σε κάνουν φονιά στα καλά καθούμενα.
Σαν άνθρωπος είναι ο Θεός σας. Δεν τον θέλω.
Το δεκάχρονο είναι όποιο απίθανο δεκάχρονο.
Ο οποιοσδήποτε που έγραψαν κάποιοι και ο απίθανος αφορά ενήλικα.
Όταν ψάχνετε να βρείτε λεκτικούς ελιγμούς και εξαιρέσεις είναι σαν να μην έχετε δουλειά να κάνετε.
Συμφωνώ με την Πασιφάη με την μόνη διαφορά εγώ θα του έδινα να φάει τα άντερα του.
Κοντά είμαστε.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
χρειαζεται ψυχραιμια. να μην καταφυγουμε αμεσα στη βια. πρεπει να μιλησουμε στον ανθρωπο ηρεμα και καθυσηχαστικα, ετσι ωστε να μπορεσουμε να κερδισουμε την εμπιστοσυνη του, να αναγνωρισουμε το δικιο του, να τον πλησιασουμε με καλοσυνη. αυτη ειναι η καταλληλη στιγμη, οταν τον εχουμε πλησιασει και εχει ριξει τις αμυνες του, να του πατησουμε το κεφαλι στο χωμα μεχρι να γινει πολτος. και οταν μετα απο ωρες μας βρει η αστυνομια ακομη να χοροπηδαμε πανω στον λεκε που ηταν καποτε κεφαλι, θα μας πουν ευχαριστω που τους βγαλαμε απο τον κοπο, και θα μας κερασουν και μια μπυρα. μολις πιουμε τη μπυρα, μπορουμε να επιστρεψουμε για να κατουρησουμε το πτωμα.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Εσείς όταν ψάχνετε να πουλήσετε εξυπνάδα δεν απαντάτε ποτέ ουσιαστικά. Και τον εννοώ τον πληθυντικό γιατί είστε πολλοί. Εγώ είχα λόγο που έκανα αυτή την ερώτηση γιατί έχω ξαναπεί κάτι με την Πασιφάη για κάποιο άλλο θέμα.Niki έγραψε: ↑09 Οκτ 2024, 09:32Το δεκάχρονο είναι όποιο απίθανο δεκάχρονο.
Όταν ψάχνετε να βρείτε λεκτικούς ελιγμούς και εξαιρέσεις είναι σαν να μην έχετε δουλειά να κάνετε.
Συμφωνώ με την Πασιφάη με την μόνη διαφορά εγώ θα του έδινα να φάει τα άντερα του.
Κοντά είμαστε.
- Golden Age
Λαθρομετανάστης απο το Εκουαδόρ το κοπρόσκυλο
Ισπανία: Οργή με 31χρονο παράνομο αλλοδαπό που χτύπησε παιδί ενός έτους στο καροτσάκι του!
Ο παράνομος μετανάστης πλησίασε μια οικογένεια τουριστών που έκανε βόλτα στον λόφο Μονζουίκ και επιτέθηκε στο παιδί τους
Όπως φαίνεται στο βίντεο ο 31χρονος πλησίασε μια οικογένεια τουριστών που έκανε βόλτα στον λόφο Μονζουίκ και ξαφνικά άρχισε να τους φωνάζει πριν τελικά να χτυπήσει στο πρόσωπο το παιδί που ήταν μέσα σε καροτσάκι.
Μετά το χαστούκι ο πατέρας του παιδιού το πήρε στα χέρια του και απομακρύνθηκε με τη σύζυγό του.
Σύμφωνα με πληροφορίες το παιδί τραυματίστηκε ελαφρά και δεν χρειάστηκε να μεταφερθεί σε νοσοκομείο.
Τοπικά μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν ότι ο 31χρονος από το Εκουαδόρ επιτέθηκε και σε άλλα δύο άτομα κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου πριν τελικά να συλληφθεί την Κυριακή.
Ένα από τα θύματά του ήταν ένας άνδρας 60 ετών ο οποίος τραυματίστηκε στο πρόσωπο από την επίθεση του 31χρονου.
https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/d ... us-vinteo/
Ανάσκελα με τα χέρια στο κεφάλι και πάτημα δυνατο εκει που ενώνεται η λεκάνη με τη σπονδυλική στηλη.Golden Age έγραψε: ↑09 Οκτ 2024, 15:31Λαθρομετανάστης απο το Εκουαδόρ το κοπρόσκυλοΙσπανία: Οργή με 31χρονο παράνομο αλλοδαπό που χτύπησε παιδί ενός έτους στο καροτσάκι του!
Ο παράνομος μετανάστης πλησίασε μια οικογένεια τουριστών που έκανε βόλτα στον λόφο Μονζουίκ και επιτέθηκε στο παιδί τους
Όπως φαίνεται στο βίντεο ο 31χρονος πλησίασε μια οικογένεια τουριστών που έκανε βόλτα στον λόφο Μονζουίκ και ξαφνικά άρχισε να τους φωνάζει πριν τελικά να χτυπήσει στο πρόσωπο το παιδί που ήταν μέσα σε καροτσάκι.
Μετά το χαστούκι ο πατέρας του παιδιού το πήρε στα χέρια του και απομακρύνθηκε με τη σύζυγό του.
Σύμφωνα με πληροφορίες το παιδί τραυματίστηκε ελαφρά και δεν χρειάστηκε να μεταφερθεί σε νοσοκομείο.
Τοπικά μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν ότι ο 31χρονος από το Εκουαδόρ επιτέθηκε και σε άλλα δύο άτομα κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου πριν τελικά να συλληφθεί την Κυριακή.
Ένα από τα θύματά του ήταν ένας άνδρας 60 ετών ο οποίος τραυματίστηκε στο πρόσωπο από την επίθεση του 31χρονου.
https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/d ... us-vinteo/
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Και γιατί δεν βάζεις ένα υστερόγραφο αφορά άλλο θέμα;marabou έγραψε: ↑09 Οκτ 2024, 11:07Εσείς όταν ψάχνετε να πουλήσετε εξυπνάδα δεν απαντάτε ποτέ ουσιαστικά. Και τον εννοώ τον πληθυντικό γιατί είστε πολλοί. Εγώ είχα λόγο που έκανα αυτή την ερώτηση γιατί έχω ξαναπεί κάτι με την Πασιφάη για κάποιο άλλο θέμα.Niki έγραψε: ↑09 Οκτ 2024, 09:32Το δεκάχρονο είναι όποιο απίθανο δεκάχρονο.
Κοντά είμαστε.
Εκτός αν νομίζεις ότι όλα πάνε με όλα.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Γιατί δεν χρησιμοποιείς πληθυντικό τώρα;Niki έγραψε: ↑09 Οκτ 2024, 18:15Και γιατί δεν βάζεις ένα υστερόγραφο αφορά άλλο θέμα;marabou έγραψε: ↑09 Οκτ 2024, 11:07Εσείς όταν ψάχνετε να πουλήσετε εξυπνάδα δεν απαντάτε ποτέ ουσιαστικά. Και τον εννοώ τον πληθυντικό γιατί είστε πολλοί. Εγώ είχα λόγο που έκανα αυτή την ερώτηση γιατί έχω ξαναπεί κάτι με την Πασιφάη για κάποιο άλλο θέμα.Niki έγραψε: ↑09 Οκτ 2024, 09:32
Το δεκάχρονο είναι όποιο απίθανο δεκάχρονο.
Κοντά είμαστε.
Εκτός αν νομίζεις ότι όλα πάνε με όλα.
Θα κάνω μια προσπάθεια να σου εξηγήσω πως το αντιλαμβάνομαι εγώ.
Ένα δεκάχρονο με παραβατική συμπεριφορά, σημαίνει πρακτικα πως είτε βιώνει άσχημες καταστάσεις στο σπίτι του, είτε έχει κακοποιηθεί και το ίδιο σωματικά και ψυχολογικά. Προφανώς σε όλες τις περιπτώσεις, οι γονείς είναι διακοσμητικά στοιχεία που γουστάρουν να κάνουν τη ζωούλα τους και έχουν παρατημένα στο έλεος τα παιδιά τους, είτε απλά αδιαφορούν παντελώς. Ναι, σωστά διάβασες. Υπάρχουν τέτοια καθίκια και μάλιστα το φαινόμενο τείνει να πάρει τρομακτικές διαστάσεις.
Το θέμα είναι πως διαχειρίζεται η πολιτεία μια τέτοια κατάσταση. Να κλείσει το παιδί σε ίδρυμα; Ούτε αυτό είναι λύση. Ειλικρινά δεν ξέρω πως να σου απαντήσω. Το φέρνω απο δω, το φέρνω απο κει και πάλι άκρη δεν βγάζω.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Η πιο καθαρή απάντηση. Κι εγώ αυτό δηλώνω. Χίλια μπράβο. Όλοι πουλάνε ύφος χίλιων καρδιναλίων ότι ξέρουν κι ότι έχουν άποψη αλάνθαστη. Να ένας ακόμα λόγος που δεν πάμε μπροστά. Θα είμαστε καλύτερα αν όλοι τηρούσαν τη δική σου στάση.Πασιφάη έγραψε: ↑10 Οκτ 2024, 11:12Θα κάνω μια προσπάθεια να σου εξηγήσω πως το αντιλαμβάνομαι εγώ.
Ένα δεκάχρονο με παραβατική συμπεριφορά, σημαίνει πρακτικα πως είτε βιώνει άσχημες καταστάσεις στο σπίτι του, είτε έχει κακοποιηθεί και το ίδιο σωματικά και ψυχολογικά. Προφανώς σε όλες τις περιπτώσεις, οι γονείς είναι διακοσμητικά στοιχεία που γουστάρουν να κάνουν τη ζωούλα τους και έχουν παρατημένα στο έλεος τα παιδιά τους, είτε απλά αδιαφορούν παντελώς. Ναι, σωστά διάβασες. Υπάρχουν τέτοια καθίκια και μάλιστα το φαινόμενο τείνει να πάρει τρομακτικές διαστάσεις.
Το θέμα είναι πως διαχειρίζεται η πολιτεία μια τέτοια κατάσταση. Να κλείσει το παιδί σε ίδρυμα; Ούτε αυτό είναι λύση. Ειλικρινά δεν ξέρω πως να σου απαντήσω. Το φέρνω απο δω, το φέρνω απο κει και πάλι άκρη δεν βγάζω.
Ένα δεκάχρονο μπορεί ακόμη και να σκοτώσει ένα μωρό, χωρίς να υπάρξει νομική συνέπεια. Έχει το ακαταλόγιστο. Είναι από τις περιπτώσεις "μη σου τύχει" θεωρητικώς και πρακτικώς.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 10 Οκτ 2024, 11:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Το ξέρω.
Το ζητούμενο όμως δεν είναι η οπτική για το "ακαταλόγιστο" στα δεκάχρονα ή μικρότερα παιδιά αλλά το πόσο και πως εφαρμόζεται και στους μεγαλύτερους ως δικαιολογία. Γιατί άλλο 10χρονο και άλλο 14χρονο ή 17χρονο ή 25χρονο κλπ
Η ελπίδα είναι παγίδα.
σιγανη σφαλιαρα του εριξε ..και σεις μιλατε για σκοτωμα!!δεν πατε καλα! και σας το λεω εγω ο φασιστας
Να βάλουμε δυναμόμετρα στα μάγουλα των μωρών.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 171 Απαντήσεις
- 4180 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
18 Οκτ 2024, 21:23
-
- 9 Απαντήσεις
- 870 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
11 Απρ 2024, 22:17
-
-
Νέα δημοσίευση Μπορούν να κάνουν μια όμορφη σχέση...
από Unicex » 20 Δεκ 2024, 16:32 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 15 Απαντήσεις
- 473 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από GoBzi
20 Δεκ 2024, 18:34
-
-
- 25 Απαντήσεις
- 592 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Εμπεδοκλής
17 Φεβ 2024, 13:55