Πως ένα πρωινό, σε κάνουν φονιά στα καλά καθούμενα.

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
marabou

Re: Πως ένα πρωινό, σε κάνουν φονιά στα καλά καθούμενα.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από marabou » 09 Οκτ 2024, 00:42

Πασιφάη έγραψε:
08 Οκτ 2024, 14:38
Όποιος ''απίθανος'' κακοποιεί παιδιά, να του κοπούν τα χέρια του γαμιόλη. Καμία επιείκεια. Δεν με απασχολεί η καταγωγή του. Θα του βγάλω τα άντερα απ'το στόμα.
Αν το έκανε ένα δεκάχρονο στο μωρό;
Σαν άνθρωπος είναι ο Θεός σας. Δεν τον θέλω.

Άβαταρ μέλους
Niki
Phorum.gr user: Niki

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Niki » 09 Οκτ 2024, 09:32

marabou έγραψε:
09 Οκτ 2024, 00:42
Πασιφάη έγραψε:
Όποιος ''απίθανος'' κακοποιεί παιδιά, να του κοπούν τα χέρια του γαμιόλη. Καμία επιείκεια. Δεν με απασχολεί η καταγωγή του. Θα του βγάλω τα άντερα απ'το στόμα.
Το δεκάχρονο είναι όποιο απίθανο δεκάχρονο.
Ο οποιοσδήποτε που έγραψαν κάποιοι και ο απίθανος αφορά ενήλικα.
Όταν ψάχνετε να βρείτε λεκτικούς ελιγμούς και εξαιρέσεις είναι σαν να μην έχετε δουλειά να κάνετε.
Συμφωνώ με την Πασιφάη με την μόνη διαφορά εγώ θα του έδινα να φάει τα άντερα του.
Κοντά είμαστε.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 09 Οκτ 2024, 09:42

χρειαζεται ψυχραιμια. να μην καταφυγουμε αμεσα στη βια. πρεπει να μιλησουμε στον ανθρωπο ηρεμα και καθυσηχαστικα, ετσι ωστε να μπορεσουμε να κερδισουμε την εμπιστοσυνη του, να αναγνωρισουμε το δικιο του, να τον πλησιασουμε με καλοσυνη. αυτη ειναι η καταλληλη στιγμη, οταν τον εχουμε πλησιασει και εχει ριξει τις αμυνες του, να του πατησουμε το κεφαλι στο χωμα μεχρι να γινει πολτος. και οταν μετα απο ωρες μας βρει η αστυνομια ακομη να χοροπηδαμε πανω στον λεκε που ηταν καποτε κεφαλι, θα μας πουν ευχαριστω που τους βγαλαμε απο τον κοπο, και θα μας κερασουν και μια μπυρα. μολις πιουμε τη μπυρα, μπορουμε να επιστρεψουμε για να κατουρησουμε το πτωμα.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

Άβαταρ μέλους
marabou

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από marabou » 09 Οκτ 2024, 11:07

Niki έγραψε:
09 Οκτ 2024, 09:32
marabou έγραψε:
Πασιφάη έγραψε:
Όταν ψάχνετε να βρείτε λεκτικούς ελιγμούς και εξαιρέσεις είναι σαν να μην έχετε δουλειά να κάνετε.
Συμφωνώ με την Πασιφάη με την μόνη διαφορά εγώ θα του έδινα να φάει τα άντερα του.
Κοντά είμαστε.
Εσείς όταν ψάχνετε να πουλήσετε εξυπνάδα δεν απαντάτε ποτέ ουσιαστικά. Και τον εννοώ τον πληθυντικό γιατί είστε πολλοί. Εγώ είχα λόγο που έκανα αυτή την ερώτηση γιατί έχω ξαναπεί κάτι με την Πασιφάη για κάποιο άλλο θέμα.

Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age » 09 Οκτ 2024, 15:31

Λαθρομετανάστης απο το Εκουαδόρ το κοπρόσκυλο
Ισπανία: Οργή με 31χρονο παράνομο αλλοδαπό που χτύπησε παιδί ενός έτους στο καροτσάκι του!

Ο παράνομος μετανάστης πλησίασε μια οικογένεια τουριστών που έκανε βόλτα στον λόφο Μονζουίκ και επιτέθηκε στο παιδί τους

Όπως φαίνεται στο βίντεο ο 31χρονος πλησίασε μια οικογένεια τουριστών που έκανε βόλτα στον λόφο Μονζουίκ και ξαφνικά άρχισε να τους φωνάζει πριν τελικά να χτυπήσει στο πρόσωπο το παιδί που ήταν μέσα σε καροτσάκι.

Μετά το χαστούκι ο πατέρας του παιδιού το πήρε στα χέρια του και απομακρύνθηκε με τη σύζυγό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες το παιδί τραυματίστηκε ελαφρά και δεν χρειάστηκε να μεταφερθεί σε νοσοκομείο.

Τοπικά μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν ότι ο 31χρονος από το Εκουαδόρ επιτέθηκε και σε άλλα δύο άτομα κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου πριν τελικά να συλληφθεί την Κυριακή.

Ένα από τα θύματά του ήταν ένας άνδρας 60 ετών ο οποίος τραυματίστηκε στο πρόσωπο από την επίθεση του 31χρονου.

https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/d ... us-vinteo/

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 09 Οκτ 2024, 15:36

Golden Age έγραψε:
09 Οκτ 2024, 15:31
Λαθρομετανάστης απο το Εκουαδόρ το κοπρόσκυλο
Ισπανία: Οργή με 31χρονο παράνομο αλλοδαπό που χτύπησε παιδί ενός έτους στο καροτσάκι του!

Ο παράνομος μετανάστης πλησίασε μια οικογένεια τουριστών που έκανε βόλτα στον λόφο Μονζουίκ και επιτέθηκε στο παιδί τους

Όπως φαίνεται στο βίντεο ο 31χρονος πλησίασε μια οικογένεια τουριστών που έκανε βόλτα στον λόφο Μονζουίκ και ξαφνικά άρχισε να τους φωνάζει πριν τελικά να χτυπήσει στο πρόσωπο το παιδί που ήταν μέσα σε καροτσάκι.

Μετά το χαστούκι ο πατέρας του παιδιού το πήρε στα χέρια του και απομακρύνθηκε με τη σύζυγό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες το παιδί τραυματίστηκε ελαφρά και δεν χρειάστηκε να μεταφερθεί σε νοσοκομείο.

Τοπικά μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν ότι ο 31χρονος από το Εκουαδόρ επιτέθηκε και σε άλλα δύο άτομα κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου πριν τελικά να συλληφθεί την Κυριακή.

Ένα από τα θύματά του ήταν ένας άνδρας 60 ετών ο οποίος τραυματίστηκε στο πρόσωπο από την επίθεση του 31χρονου.

https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/d ... us-vinteo/
Ανάσκελα με τα χέρια στο κεφάλι και πάτημα δυνατο εκει που ενώνεται η λεκάνη με τη σπονδυλική στηλη.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"

Άβαταρ μέλους
Niki
Phorum.gr user: Niki

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Niki » 09 Οκτ 2024, 18:15

marabou έγραψε:
09 Οκτ 2024, 11:07
Niki έγραψε:
marabou έγραψε:

Κοντά είμαστε.
Εσείς όταν ψάχνετε να πουλήσετε εξυπνάδα δεν απαντάτε ποτέ ουσιαστικά. Και τον εννοώ τον πληθυντικό γιατί είστε πολλοί. Εγώ είχα λόγο που έκανα αυτή την ερώτηση γιατί έχω ξαναπεί κάτι με την Πασιφάη για κάποιο άλλο θέμα.
Και γιατί δεν βάζεις ένα υστερόγραφο αφορά άλλο θέμα;
Εκτός αν νομίζεις ότι όλα πάνε με όλα.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.

Άβαταρ μέλους
marabou

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από marabou » 09 Οκτ 2024, 22:15

Niki έγραψε:
09 Οκτ 2024, 18:15
marabou έγραψε:
09 Οκτ 2024, 11:07
Niki έγραψε:

Κοντά είμαστε.
Και γιατί δεν βάζεις ένα υστερόγραφο αφορά άλλο θέμα;
Εκτός αν νομίζεις ότι όλα πάνε με όλα.
Γιατί δεν χρησιμοποιείς πληθυντικό τώρα;

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη » 10 Οκτ 2024, 11:12

marabou έγραψε:
Πασιφάη έγραψε:
Θα κάνω μια προσπάθεια να σου εξηγήσω πως το αντιλαμβάνομαι εγώ.
Ένα δεκάχρονο με παραβατική συμπεριφορά, σημαίνει πρακτικα πως είτε βιώνει άσχημες καταστάσεις στο σπίτι του, είτε έχει κακοποιηθεί και το ίδιο σωματικά και ψυχολογικά. Προφανώς σε όλες τις περιπτώσεις, οι γονείς είναι διακοσμητικά στοιχεία που γουστάρουν να κάνουν τη ζωούλα τους και έχουν παρατημένα στο έλεος τα παιδιά τους, είτε απλά αδιαφορούν παντελώς. Ναι, σωστά διάβασες. Υπάρχουν τέτοια καθίκια και μάλιστα το φαινόμενο τείνει να πάρει τρομακτικές διαστάσεις.
Το θέμα είναι πως διαχειρίζεται η πολιτεία μια τέτοια κατάσταση. Να κλείσει το παιδί σε ίδρυμα; Ούτε αυτό είναι λύση. Ειλικρινά δεν ξέρω πως να σου απαντήσω. Το φέρνω απο δω, το φέρνω απο κει και πάλι άκρη δεν βγάζω.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison

Άβαταρ μέλους
marabou

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από marabou » 10 Οκτ 2024, 11:21

Πασιφάη έγραψε:
10 Οκτ 2024, 11:12
marabou έγραψε:
Πασιφάη έγραψε:
Θα κάνω μια προσπάθεια να σου εξηγήσω πως το αντιλαμβάνομαι εγώ.
Ένα δεκάχρονο με παραβατική συμπεριφορά, σημαίνει πρακτικα πως είτε βιώνει άσχημες καταστάσεις στο σπίτι του, είτε έχει κακοποιηθεί και το ίδιο σωματικά και ψυχολογικά. Προφανώς σε όλες τις περιπτώσεις, οι γονείς είναι διακοσμητικά στοιχεία που γουστάρουν να κάνουν τη ζωούλα τους και έχουν παρατημένα στο έλεος τα παιδιά τους, είτε απλά αδιαφορούν παντελώς. Ναι, σωστά διάβασες. Υπάρχουν τέτοια καθίκια και μάλιστα το φαινόμενο τείνει να πάρει τρομακτικές διαστάσεις.
Το θέμα είναι πως διαχειρίζεται η πολιτεία μια τέτοια κατάσταση. Να κλείσει το παιδί σε ίδρυμα; Ούτε αυτό είναι λύση. Ειλικρινά δεν ξέρω πως να σου απαντήσω. Το φέρνω απο δω, το φέρνω απο κει και πάλι άκρη δεν βγάζω.
Η πιο καθαρή απάντηση. Κι εγώ αυτό δηλώνω. Χίλια μπράβο. Όλοι πουλάνε ύφος χίλιων καρδιναλίων ότι ξέρουν κι ότι έχουν άποψη αλάνθαστη. Να ένας ακόμα λόγος που δεν πάμε μπροστά. Θα είμαστε καλύτερα αν όλοι τηρούσαν τη δική σου στάση.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 10 Οκτ 2024, 11:44

marabou έγραψε:
Πασιφάη έγραψε:
Ένα δεκάχρονο μπορεί ακόμη και να σκοτώσει ένα μωρό, χωρίς να υπάρξει νομική συνέπεια. Έχει το ακαταλόγιστο. Είναι από τις περιπτώσεις "μη σου τύχει" θεωρητικώς και πρακτικώς.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 10 Οκτ 2024, 11:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
marabou

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από marabou » 10 Οκτ 2024, 11:46

ΓΑΛΗ έγραψε:
10 Οκτ 2024, 11:44
marabou έγραψε:
Πασιφάη έγραψε:
Ένα δεκάχρονο μπορεί ακόμη και να σκοτώσει ένα μωρό, χωρίς να υπάρξει νομική συνέπεια. Έχει το ακαταλόγιστο.
Το ξέρω.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 10 Οκτ 2024, 11:51

marabou έγραψε:
10 Οκτ 2024, 11:46
ΓΑΛΗ έγραψε:
10 Οκτ 2024, 11:44
marabou έγραψε:

Ένα δεκάχρονο μπορεί ακόμη και να σκοτώσει ένα μωρό, χωρίς να υπάρξει νομική συνέπεια. Έχει το ακαταλόγιστο.
Το ξέρω.
Το ζητούμενο όμως δεν είναι η οπτική για το "ακαταλόγιστο" στα δεκάχρονα ή μικρότερα παιδιά αλλά το πόσο και πως εφαρμόζεται και στους μεγαλύτερους ως δικαιολογία. Γιατί άλλο 10χρονο και άλλο 14χρονο ή 17χρονο ή 25χρονο κλπ
Η ελπίδα είναι παγίδα.

nemo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo » 10 Οκτ 2024, 12:00

σιγανη σφαλιαρα του εριξε ..και σεις μιλατε για σκοτωμα!!δεν πατε καλα! και σας το λεω εγω ο φασιστας

Άβαταρ μέλους
marabou

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από marabou » 10 Οκτ 2024, 12:09

nemo έγραψε:
10 Οκτ 2024, 12:00
σιγανη σφαλιαρα του εριξε ..και σεις μιλατε για σκοτωμα!!δεν πατε καλα! και σας το λεω εγω ο φασιστας
Να βάλουμε δυναμόμετρα στα μάγουλα των μωρών.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών