Διαγραφή 333 χιλιάδων αιωνίων φοιτητών

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Re: Διαγραφή 333 χιλιάδων αιωνίων φοιτητών

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 21 Οκτ 2024, 15:47

Antares έγραψε:
21 Οκτ 2024, 15:32
Πριν 3 χρόνια εγγράφηκα για δεύτερο πτυχίο αλλά δεν έχω πάει ποτέ λόγω δουλειάς και κούρασης. Κάποια στιγμή θα με διαγράψουν. Λογικό το βρίσκω. Εκείνο που δεν μου αρέσει, είναι να μην μπορεί να σπουδάζει ο κόσμος επειδή δουλεύει για να συντηρηθεί, ο φτωχός κόσμος δηλαδή. Αναφέρομαι σε σχολές που έχουν υποχρεωτική παρουσία και εργαστήρια.
Άλλο 3 και άλλο 30 χρόνια βρε Antares. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 21 Οκτ 2024, 15:54

Aπό εκεί και πέρα, ειλικρινά δεν έχω καταλάβει κάτι. Έστω ότι κάποιος φοιτητής παρατάει τις σπουδές του τον περασμένο αιώνα στο χ ή ψ εξάμηνο του τότε προγράμματος σπουδών, έχοντας περάσει τα α ή β μαθήματα ή κανένα. Αν επανέλθει σήμερα, ποια μαθήματα θα έχει κατοχυρώσει; Και πόσο συμβατά θα είναι αυτά τα μαθήματα με τα σημερινά;
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Ληστοσυμμορίτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης » 21 Οκτ 2024, 17:20

Και γω είμαι σε σχολη που δεν πατάω αλλά περνάω από κανένα μάθημα, είμαι ενεργός.
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει

Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.

Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης » 21 Οκτ 2024, 17:22

Unique έγραψε:
21 Οκτ 2024, 08:50
Μαδουραίος έγραψε:
21 Οκτ 2024, 08:50
Μηδεν κερδος για το κρατος

Καθρεφτακια για τα δεξια ΓΙΔΙΑ και τους Ελ ιθαγενεις.
Σκύψε λέμε. Παίρνουμε φόρα!!
κνδ εισαι και δεν μας το εκρυβες τοσο καιρο :102:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών