Νημα Αλληλεγγυης/Συμπαραστασης σε πλαστογραφους πτυχιων

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
enaon

Re: Νημα Αλληλεγγυης/Συμπαραστασης σε πλαστογραφους πτυχιων

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 24 Νοέμ 2018, 11:27

ST48410 έγραψε:
24 Νοέμ 2018, 11:23
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε:
24 Νοέμ 2018, 11:19

Οποτε τελικα ποιες πρεπει αν ειναι οι κυρωσεις;Προσπαθω να το ανακαλυψω
Μικρότερες από όλες τις άλλες περιπτώσεις που ανέφερες. Προφανώς θα καταδικαστεί γιατί δεν μπορεί να επιβραβεύεται η πλαστογραφία, πιθανότατα να απολυθεί για τον ίδιο λόγο και να επιβληθεί κάποιο σημαντικό αλλά μη εξουθενωτικό πρόστιμο ώστε να παίρνει το μήνυμα όποιος άλλος έχει ανάλογη όρεξη ότι υπάρχουν συνέπειες. Όχι δέκα χρόνια όμως. Είναι σαν να την εξισώνεις με μεγαλοκαταχραστές του δημοσίου.
αυτό κάνει από την αρχή, βάζει το ποσό, δεν τον νοιάζει αν τα δούλεψε μία καθαρίστρια και είναι ο μισθός της 20 χρόνια ή τα έκλεψε ένας σύμβουλος ένα βράδυ από το ταμείο και πήγε Χονολουλού, και τυπώνει ποινή.

Αν είναι έτσι, τί τους θέλουμε τους δικαστές;

Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 » 24 Νοέμ 2018, 11:27

Beria έγραψε:
24 Νοέμ 2018, 11:20
ST48410 έγραψε:
24 Νοέμ 2018, 11:18
24 Νοέμ 2018, 03:20
Ευχαριστω τους vatraxos,Μετανάστρια,Kostis,elchav,ΜπλεΜπουμπυς,Namrail,Antares,Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης, Υδράργυρος,Naida,ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ,YouOnlyLiveOnce,Πορφύριος Εξαρχίδης,chris,Yochanan,Ερμής,κυριος Μακης,Φρούραρχος,Pam,BILLO,Εσθήρ,nostromos,ΓΑΛΗ,The Rebel και τα υπολοιπα παιδια που με τα ακραδαντα επιχειρηματα τους με εβαλαν στο φωτεινο μονοπατι της αλληλεγγυης.
Καλημέρα. Δεν τίθεται θέμα αλληλεγγύης, ούτε μεταφράζεται η στάση των περισσότερων από τους παραπάνω σε συμπαράσταση στους πλαστογράφους. Δεν επικροτεί την πλαστογραφία όποιος υποστηρίζει ότι η συγκεκριμένη ποινή στην συγκεκριμένη περίπτωση μοιάζει υπερβολική. Δες και λίγο αυτά που έχεις αναρτήσει ο ίδιος. Η πρώτη σου αντίδραση και ορθά ήταν "περιμένετε γιατί δεν γνωρίζεται τις λεπτομέρειες της δίκης" πιθανολογώντας ότι η συγκεκριμένη είχε και άλλα θέματα με την δικαιοσύνη για να εισπράξει δεκαετή φυλάκιση. Συμπεραίνω ότι και σένα σου φάνηκαν πολλά τα 10 χρόνια έτσι ξερά. Δες επίσης τις ποινές για τις περιπτώσεις που έφερες σε αυτό το νήμα. Ακόμα και σε σύγκριση με αυτές που αφορούν άτομα σε θέσεις μεγαλύτερης ευθύνης και άρα οι σπουδές μπορεί να παίζουν μεγαλύτερο ρόλο στην ποιότητα των παρεχομένων υπηρεσιών και που γενικά η ζημιά του δημοσίου (μισθοί-εισφορές που δόθηκε) είναι μεγαλύτερα, πάλι η ποινή της καθαρίστριας μοιάζει να εξαντλεί την αυστηρότητα του νόμου.

Όλα αυτά για τα οποία επιχειρηματολόγησαν οι περισσότεροι από τους παραπάνω χρήστες ισχύουν για τα στοιχεία που είναι διαθέσιμα μέχρι στιγμής. Αν αποδειχθεί ότι είχαμε να κάνουμε με κάποια που συστηματικά πλαστογραφούσε ή υπάρχουν και άλλα ράμματα για την γούνα της το πράγμα προφανώς αλλάζει. Ο πρότερος έντιμος ή μη βίος παίζει τον ρόλο του στον καθορισμό του ύψους της ποινής.
Προσπαθείς να απαντήσεις συγκροτημένα και με επιχειρήματα στον τρόλλαρχο
Γιατί φίλε μου;
Γιατί ο Γιάννης κάνει ευπρεπή και κόσμιο διάλογο όταν διαφωνεί και διαλέγοντας συχνά τον ρόλο του δικηγόρου του διαβόλου φωτίζει κάποιες πτυχές που αξίζει να συζητηθούν. Επίσης προσκομίζει πληθώρα στοιχείων και απαντάει όταν τον ρωτάμε. Δεν αισθάνομαι ότι μιλάω σε bot όπως σε άλλες περιπτώσεις χρηστών. Έτσι κι αλλιώς αυτά που γράφουμε τα διαβάζουν και οι άλλοι. Δεν τα γράφουμε για έναν μόνο.

Γραφικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γραφικός » 24 Νοέμ 2018, 11:29

enaon έγραψε:
24 Νοέμ 2018, 11:27
Καλά, μην ενθουσιάζεσαι! Τελευταία δεν έχουν επιδείξει πολύ καλύτερη κρίση από αυτή του Γιαννόπουλου.

Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 » 24 Νοέμ 2018, 11:30

enaon έγραψε:
24 Νοέμ 2018, 11:27
ST48410 έγραψε:
24 Νοέμ 2018, 11:23
24 Νοέμ 2018, 11:19

Οποτε τελικα ποιες πρεπει αν ειναι οι κυρωσεις;Προσπαθω να το ανακαλυψω
Μικρότερες από όλες τις άλλες περιπτώσεις που ανέφερες. Προφανώς θα καταδικαστεί γιατί δεν μπορεί να επιβραβεύεται η πλαστογραφία, πιθανότατα να απολυθεί για τον ίδιο λόγο και να επιβληθεί κάποιο σημαντικό αλλά μη εξουθενωτικό πρόστιμο ώστε να παίρνει το μήνυμα όποιος άλλος έχει ανάλογη όρεξη ότι υπάρχουν συνέπειες. Όχι δέκα χρόνια όμως. Είναι σαν να την εξισώνεις με μεγαλοκαταχραστές του δημοσίου.
αυτό κάνει από την αρχή, βάζει το ποσό, δεν τον νοιάζει αν τα δούλεψε μία καθαρίστρια και είναι ο μισθός της 20 χρόνια ή τα έκλεψε ένας σύμβουλος ένα βράδυ από το ταμείο και πήγε Χονολουλού, και τυπώνει ποινή.

Συμφωνώ όπως και με την ανάρτησή σου στο άλλο νήμα. Αν είναι να γίνεται απλή μονοκόμματη εφαρμογή του νόμου να πληρώσουμε ένα καλό ΑΙ να τελειώνουμε.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 24 Νοέμ 2018, 11:30

24 Νοέμ 2018, 03:41
Αδερφια να ξερετε οτι σας στηριζουμε
You will never walk alone
Υποθέτω ότι αναφέρεσαι στους διοικητές των οργανισμών που ουδέποτε έδωσαν στοιχεία για τον σαφή αριθμό εργαζομένων και τον τρόπο που προσελήφθησαν έτσι;

Προτείνω λοιπόν, να εντείνεις τις δαιμόνιες έρευνες σου τόσο σε αυτό το πεδίο όσο και στις προσλήψεις/συμβάσεις/μετατάξεις που έγιναν και γίνονται χωρίς κοινοποίηση στο ευρύ κοινό. Προτείνω να μας φωτίσεις αναφορικά με το τι ακριβώς σημαίνει "πάγια και διαρκής ανάγκη" σε έναν οποιοδήποτε κρατικό φορέα. Διάλεξε έναν, μικρό ή μεγάλο, όποιον γουστάρεις και παράθεσε μια λίστα με το ποιος δουλεύει που, τι ακριβώς κάνει, ποιες είναι οι αρμοδιότητες/αποδοχές του κλπ

Γιατί ξεκινάς την θεωρία σου από μία τυπική αλλά και ηθική διαστρέβλωση. Θέτεις ως βάση τη "ζημία του δημόσιου" λες και το δημόσιο (για την ακρίβεια το κράτος) είναι ένας υπεράνω υποψίας θεσμός που λειτουργεί έχοντας ως προτεραιότητα τη σωστή διαχείριση των εσόδων του και τον πλήρη σεβασμό στους πολίτες αυτού του κράτους.

Προσωπικώς, το βλέπω αντίστροφα. Ξεκινώ από τη ζημία του συνόλου των πολιτών από την κάκιστη διαχείριση και λειτουργία του κράτους.

Από τη στιγμή λοιπόν που το ίδιο το κράτος παρανομεί είναι παράλογο να απαιτεί από τους πολίτες να το αντιμετωπίζουν ως έναν ηθικό/νομότυπο θεσμό και να το αντιμετωπίζουν αναλόγως. Θα πάνε με το ρυθμό και τη λογική του και θα προσπαθήσουν να το εκμεταλλευτούν, όπως ακριβώς τους εκμεταλλεύεται και αυτό. Είναι μια απολύτως επιτυχής αμφίδρομη σχέση. Κάποιοι κερδίζουν, κάποιοι χάνουν.

Και κάποιοι πυροβολούν μια καθαρίστρια ενώ το βουλώνουν μπροστά στον κάθε Καρανίκα.

Κατά τα άλλα, αυτό που επιχειρείς είναι φανερό.
Αλλά νομίζω ότι είναι λάθος που θα σου γυρίσει μπούμερανγκ αν γίνει πρωθυπουργός ο "αντικρατιστής" Μητσοτάκης.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ » 24 Νοέμ 2018, 11:30

Εσθήρ έγραψε:
24 Νοέμ 2018, 11:26

Δεν μου λες γιαννοπουλε,εσυ την Α δημοτικου την εβγαλες;Δεν νομιζω.
Εχεις γραψει τ ονομα μου στους υποστηριχτες της πλαστογραφου,ΠΑΣ ΚΑΛΑ;ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ;Και ειμαι απολυτα ξεκαθαρη στα ποστ μου.ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΛΕΩ.
Παγαινε και δες τι εγραψα,ΚΑΙ ΔΙΑΓΡΑΨΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ.
Εσυ αγαπη μου εισαι πολυεργαλειο κουμπωνεις παντου
από Εσθήρ » Χθες, 22:44
Γενικα πασχουμε στην ελλαδα απο δικαιοσυνη και νομοθεσιες και ολα τα συναφη.Ειναι δεδομενο οτι δεν μπορουν ολα να μπαινουν στον ιδιο κουβα.
Στο δημοσιο η καθαριστρια δεν κοστισε παραπανω λεφτα,καθαριστρια θα επαιρναν ουτως η αλλως,αλλα κοστισε την θεση σε αλλη καθαριστρια,που ειχε τα σωστα χαρτια.
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες

User_601

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από User_601 » 24 Νοέμ 2018, 11:33

24 Νοέμ 2018, 11:30
Εσθήρ έγραψε:
24 Νοέμ 2018, 11:26

Δεν μου λες γιαννοπουλε,εσυ την Α δημοτικου την εβγαλες;Δεν νομιζω.
Εχεις γραψει τ ονομα μου στους υποστηριχτες της πλαστογραφου,ΠΑΣ ΚΑΛΑ;ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ;Και ειμαι απολυτα ξεκαθαρη στα ποστ μου.ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΛΕΩ.
Παγαινε και δες τι εγραψα,ΚΑΙ ΔΙΑΓΡΑΨΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ.
Εσυ αγαπη μου εισαι πολυεργαλειο κουμπωνεις παντου
από Εσθήρ » Χθες, 22:44
Γενικα πασχουμε στην ελλαδα απο δικαιοσυνη και νομοθεσιες και ολα τα συναφη.Ειναι δεδομενο οτι δεν μπορουν ολα να μπαινουν στον ιδιο κουβα.
Στο δημοσιο η καθαριστρια δεν κοστισε παραπανω λεφτα,καθαριστρια θα επαιρναν ουτως η αλλως,αλλα κοστισε την θεση σε αλλη καθαριστρια,που ειχε τα σωστα χαρτια.
εσυ αγαπη μου,ΟΥΤΕ Α ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙς ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ.
Αν αυτο,αθωωνει την καθαριστρια,κοιταξε το ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ.
Αν δεν καταλαβαινεις οτι τα λεφτα παλι θα δινοντουσαν,αρα δεν εκλεψε δημοσιο,ΑΛΛΑ ΑΛΛΟΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗ ΜΑΣ και αν αυτο την αθωωνει...ξανακοιταξε τον εγκεφαλο σου.Εχεις πολυ μεγαλο προβλημα. :c020:

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ » 24 Νοέμ 2018, 11:35

Που μιλησα εγω για αθωωση;
Εισαι αλληλεγγυα στο οτι δεν χρωσταει στο δημοσιο
Ουτε ο δικηγορος της δεν το εγραψε ετσι

Γιατι εκνευριζεσαι ομως ;Ολοι αλληλέγγυοι ειμαστε εδω
Αρίστος for Tsirpas
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες

Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 » 24 Νοέμ 2018, 11:37

24 Νοέμ 2018, 11:25
ST48410
Δεν καταλαβαινω πως ενας αστυνομικος(κατ αλλους μπατσος γουρουνι δολοφονος και σκυλι των αφεντικων) που πλαστογραφησε τον βαθμο στο απολυτηριο του πως ζημιωσε το κρατος και για ποιον λογο δεν δημιουργηθηκε υπερ του κινημα για την σκληρη ποινη που του επεβαλλαν
Δεν δημιουργήθηκε κύμα αλληλεγγύης γιατί λόγω αριστερών και ευρύτερων αντανακλαστικών ο αστυνομικός δεν είναι τόσο συμπαθής στην κοινωνία. Εδώ έχεις ένα δίκιο. Θα αναγνωρίσεις όμως ότι η δουλειά του αστυνομικού είναι περισσότερο απαιτητική από αυτή της καθαρίστριας και μάλλον καλύτερα αμειβόμενη. Συμφωνούμε ότι all other things being equal η καθαρίστρια θα πρέπει να τύχει μικρότερης ποινής του αστυνομικού;

User_601

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από User_601 » 24 Νοέμ 2018, 11:39

24 Νοέμ 2018, 11:35
Που μιλησα εγω για αθωωση;
Εισαι αλληλεγγυα στο οτι δεν χρωσταει
ΤΣΟΥ..ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ,αλλα αυτα ειναι πολυ ψιλα γραμματα για εσενα.
Στο μεταξυ παιδια,εβαλε στην λιστα οποιονδηποτε που απλα δεν λεει ΘΑΝΑΤΟ ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ,εβαλε και εμενα που ειπα το ακριβως αντιθετο,οτι δεν ειναι δυνατον να ηρωποιουμε την παρανομια,ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ..και δενε βαλε στην λιστα τον Σπυρο(διαχειριστη),που εκδηλωσε πολυ περισσοτερη αλλυλεγυη στην καθαριστρια απο οτι εγω.
ΓΛΥΦΤΡΩΝΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!!! :smt005::smt005::smt005:
υγ.Απολυως τιποτα δεν εχω με τον σπυρο,νορμαλ θεση εξεφρασε,αλλα καταδυκνειει τον....γιαννοπουλακο! :003:

Γραφικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γραφικός » 24 Νοέμ 2018, 11:41

Ρε σεις, δεν είναι το ίδιο πράγμα να λέμε ότι η καθαρίστρια πρέπει να αθωωθεί με το να λέμε ότι το να φάει δέκα χρόνια είναι ανεπίτρεπτη υπερβολή. Έχει γράψει κανείς να αθωωθεί;
Απαντάτε σε ζήτημα που δεν τέθηκε από κανέναν.

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ » 24 Νοέμ 2018, 11:43

Οχι δεν εχουν γραψει ,ουτε εγω το εγραψα,πολλοι ομως οι περισσοτεροι οτι δεν ζημιωσε το κρατος αρα δεν χρωσταει χρηματα
Οποτε ποια πρεπει να ειναι η ποινη της;Χαιδεμα στο μαγουλο;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ την 24 Νοέμ 2018, 11:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αρίστος for Tsirpas

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 24 Νοέμ 2018, 11:43

ST48410 έγραψε:
24 Νοέμ 2018, 11:37
24 Νοέμ 2018, 11:25
ST48410
Δεν καταλαβαινω πως ενας αστυνομικος(κατ αλλους μπατσος γουρουνι δολοφονος και σκυλι των αφεντικων) που πλαστογραφησε τον βαθμο στο απολυτηριο του πως ζημιωσε το κρατος και για ποιον λογο δεν δημιουργηθηκε υπερ του κινημα για την σκληρη ποινη που του επεβαλλαν
Δεν δημιουργήθηκε κύμα αλληλεγγύης γιατί λόγω αριστερών και ευρύτερων αντανακλαστικών ο αστυνομικός δεν είναι τόσο συμπαθής στην κοινωνία. Εδώ έχεις ένα δίκιο. Θα αναγνωρίσεις όμως ότι η δουλειά του αστυνομικού είναι περισσότερο απαιτητική από αυτή της καθαρίστριας και μάλλον καλύτερα αμειβόμενη. Συμφωνούμε ότι all other things being equal η καθαρίστρια θα πρέπει να τύχει μικρότερης ποινής του αστυνομικού;
δεν μπορεί να μην καταλαβαίνει την διαφορά του να κάνει κάποιος πλαστογραφία για να καθαρίζει στο δημόσιο, με το να κάνει κάποιος για να μπει σε σώματα της τάξης και του νόμου πάντως. Αν ήταν μία απλή δικαστίνα που απλά δέν είχε πάει νομική δηλαδή, θα το βλέπαμε αλλιώς νομίζω.

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ » 24 Νοέμ 2018, 11:44

Η πλαστογραφια στις περισσοτερες των περιπτωσεων που εχουν πιασει εχει παραγραφει
Οποτε;Χαιδεμα στο μαγουλο;Ανακατεμα της περμαναντ;Ποια πρεπει να ειναι η τιμωρια;
Αρίστος for Tsirpas

Γραφικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γραφικός » 24 Νοέμ 2018, 11:44

24 Νοέμ 2018, 11:43
Οχι δεν εχουν γραψει ,ουτε εγω το εγραψα,πολλοι ομως οι περισσοτεροι οτι δεν ζημιωσε το κρατος αρα δεν χρωσταει χρηματα
Οποτε ποια πρεπει να ειναι η ποινη της;Χαιδεμα στο μαγουλο;
Κάτι ενδιάμεσα σε αυτό που πρότεινες κι αυτό που έφαγε.
Γιατί δηλαδή δέκα χρόνια κι όχι είκοσι; Γιατί όχι ισόβια;

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών