Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Κάτσε διάβασε τι γινόταν στην Τουρκοκρατία γιατί αλλιώς δεν έχει νόημα να μιλάμε.
Ξέρω και τί γίνονταν στο Β ΠΠ με τα τάγματα ασφαλείας. Είναι καλύτερα καταγεγραμμένα.
Άρα επιλέγεις να αγνοείς τι γινόταν στην Τουρκοκρατία, άρα οι μουσουλμάνοι ποτέ δεν μας πείραξαν και δεν κινδυνεύουμε από αυτούς.
Μπα. Απλά υπάρχουν πιο κοντινά παραδείγματα, καταγεγραμμένα με πιο σύγχρονα μέσα, ώστε να συζητάμε ευκολότερα, αντί να ανατρέχουμε σε εποχές που η πένα γραφής κόστιζε περισσότερο από ξενοδοχείο πέντε αστέρων.
Η διαφορά μας είναι πως εγώ ξέρω αυτά που έγιναν στον Β'ΠΠ, δεν τα αρνούμαι, ενώ εσύ επιλέγεις να εστιάσεις σε αυτά, άρα δεν κινδυνεύουμε από τους μουσουλμάνους.
Εγώ απλά έγραψα ότι ως τώρα, στην ιστορία μας, δεν κινδυνέψαμε ποτέ από μετανάστες όσο από εντόπιους μεταναστοφάγους.
Αποδεδειγμένα.
Ξέρω και τί γίνονταν στο Β ΠΠ με τα τάγματα ασφαλείας. Είναι καλύτερα καταγεγραμμένα.
Άρα επιλέγεις να αγνοείς τι γινόταν στην Τουρκοκρατία, άρα οι μουσουλμάνοι ποτέ δεν μας πείραξαν και δεν κινδυνεύουμε από αυτούς.
Μπα. Απλά υπάρχουν πιο κοντινά παραδείγματα, καταγεγραμμένα με πιο σύγχρονα μέσα, ώστε να συζητάμε ευκολότερα, αντί να ανατρέχουμε σε εποχές που η πένα γραφής κόστιζε περισσότερο από ξενοδοχείο πέντε αστέρων.
Η διαφορά μας είναι πως εγώ ξέρω αυτά που έγιναν στον Β'ΠΠ, δεν τα αρνούμαι, ενώ εσύ επιλέγεις να εστιάσεις σε αυτά, άρα δεν κινδυνεύουμε από τους μουσουλμάνους.
Εγώ απλά έγραψα ότι ως τώρα, στην ιστορία μας, δεν κινδυνέψαμε ποτέ από μετανάστες όσο από εντόπιους μεταναστοφάγους.
Αποδεδειγμένα.
Καλά βρε, παραποιείς και αυτά που είπες για να έχεις τον τελευταίο λόγο; Άντε, γράψε κάτι και δεν θα απαντήσω.
Έχουμε σχεδόν 3% εντόπιους μουσουλμάνους και άλλους τόσους μετανάστες και 0% τρομοκρατικές επιθέσεις από μουσουλμάνους.
Η ιστορία μας δείχνει ότι στη χώρα μας κινδυνεύουμε περισσότερο από τους "πατριώτες" παρά από τους μουσουλμάνους.
Αποδεδειγμένα.
Καλά βρε, παραποιείς και αυτά που είπες για να έχεις τον τελευταίο λόγο;
Έχουμε σχεδόν 3% εντόπιους μουσουλμάνους και άλλους τόσους μετανάστες και 0% τρομοκρατικές επιθέσεις από μουσουλμάνους.
Η ιστορία μας δείχνει ότι στη χώρα μας κινδυνεύουμε περισσότερο από τους "πατριώτες" παρά από τους μουσουλμάνους.
Γράφω ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο. Τί παραποίησα;
Αναφερόμαστε σε τρομοκρατικές επιθέσεις. Πότε είχες τρομοκρατική επίθεση μεταναστών στην Ελλάδα;
Απεναντίας, οι εντόπιοι είμαστε μάστερς στις τρομοκρατικές επιθέσεις. Με πρωτοστάτη τον αρχηγό της Χ.Α.που έχει ήδη καταδικαστεί για συμμετοχή σε βομβιστική επίθεση σε κινηματογράφο.
Αντιλαμβάνεσαι τί σημαίνει βομβιστική επίθεση σε κινηματογράφο με θύματα αθώους συμπολίτες που πήγαν με την οικογένειά τους να παρακολουθήσουν ένα έργο;
Αυτοί οι άνθρωποι πουλάνε σήμερα δήθεν πατριωτισμούς όταν το πρώτο τους μέλημα ήταν να σφάξουν τυφλά ανυποψίαστους έλληνες για να προκαλέσουν πολιτικά επεισόδια.
Το πρόβλημα του έλληνα δεν είναι αυτοί. Είναι ο ίδιος που τρώει το παραμύθι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stavmanr την 02 Απρ 2019, 23:05, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Αναφερόμαστε σε τρομοκρατικές επιθέσεις. Πότε είχες τρομοκρατική επίθεση μεταναστών στην Ελλάδα;
.....
Και σου απάντησα: ποτέ μέχρι τώρα επειδή δεν έχουν εξασφαλίσει την παραμονή τους εδώ. Και αν κάνουν κάτι θα δεις να έρχονται τα πάνω κάτω στις εκλογές.
Εκεί που κατάφεραν να παραμείνουν σαν πολίτες, άρχισαν τα πανηγύρια.
Πες μου εσύ σε ποια χώρα όπου πήγαν οι μουσουλμάνοι, σεβάστηκαν τον γηγενή πληθυσμό όταν εδραιώθηκαν εκεί. Πριν την ΕΕ, πιάσε Λϊβανο, Αφγανιστάν (Βουδιστές ήταν πριν), Πακιστάν (Ινδουιστές ήταν πριν), Ιράν (Ζωροάστρες) κλπ.
Καλά βρε, παραποιείς και αυτά που είπες για να έχεις τον τελευταίο λόγο;
.....
Και σου απάντησα: ποτέ μέχρι τώρα επειδή δεν έχουν εξασφαλίσει την παραμονή τους εδώ. Και αν κάνουν κάτι θα δεις να έρχονται τα πάνω κάτω στις εκλογές.
Μισο εκατομμυριο εφυγαν απ την ελλαδα επειδη η συνταξη του πατερα τους πηγε απο 2 χιλιαρικα στα 8 κατοσταρικα. Που να γινοταν πολεμος
Καλά λες, να μείνουν εδώ να κλέβουν όπως οι Ρομά και οι λαθρομετανάστες. Γιατί να πάνε έξω;
Περισσοτερα κλεψανε οι πατεραδες τους
Από προσωπική πείρα μιλάς να υποθέσω!
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
Οχι. Το διαβασα λιγα χρονια πριν σε κατι γερμανικες, αγγλικες, και αμερικανικες εφημεριδες. Δεν ειναι αληθεια λες;
Ρώτα τον πατέρα σου, αυτός σίγουρα ξέρει.
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.