Ομοφυλοφιλία από την αρχαιότητα έως σήμερα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Ομοφυλοφιλία από την αρχαιότητα έως σήμερα
Τι εννοεις κακος δεικτης?
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
του λες κάτσε και δεν κάθετε, ανυπάκουος.
Δεν έχω την εντύπωση να έχει πιστοποιηθεί κάτι τέτοιο.
Ανέφερα όμως ότι στα αγάλματα-όπου κυριαρχεί το γυμνό σε αυτά που αναπαριστούν άνδρες- το ανδρικό μόριο εμφανίζεται συγκριτικά μικρό. Μόνο σε αγάλματα που αναπαριστούν κανα Σάτυρο απεικονίζεται μεγάλο και σε στύση. Αυτό είναι αντιφατικό με το σενάριο του ότι όπου έβλεπαν τρύπα έμπαιναν
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Maspoli την 11 Μάιος 2018, 22:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Προστασίας από τι? Τι είπαμε τόσες φορές: Η γκέι κουλτούρα όπως τη ξέρουμε σήμερα είναι αυτό που λέει η λέξη: κουλτούρα. Δεν υπάρχει βιολογική εξήγηση πίσω απο το γεγονός γεγονός ότι οι άνδρες που έλκονται σεξουαλικά από άνδρες έχουν μια ταυτότητα διακριτή από την αντρική,ποιο κοντά στη θηλυκή αλλά όχι ακριβώς. πολιτισμικό είναι. φαινόμενο που συναντάμε στη δική μας κοινωνία αλλά όχι παντού. Δεν το συναντάμε στην αρχαία Ελλάδα. Δεν υπήρχε η ταυτότητα του γκει με τον όρο που τη γνωρίζουμε σήμερα. Τα σεξουαλικά ήθη ήταν άλλα και φυλετικές ταυτότητες ήταν άλλες. Εφόσον δε μιλάμε για βιασμό που έχει ψυχολογικές συνέπειες τίποτα δεν ανάγκαζε ένα νεαρό αγόρι που είχε σεξουαλικές επαφές με έναν άλλο άνδρα να αρχίσει να φέρεται σαν γυναίκα και να μην μπορεί αργότερα να πάει ο ίδιος με γυναίκες. Ούτε ο νέος που τον έπαιρνε έχανε τον ανδρισμό του(γιατί δεν τον είχε αποκτήσει ακόμα) ούτε ο μουσάτος που τον έδινε έχανε τον ανδρισμό του. Δεν περιμένω να κατανοήσεις τις αντιλήψεις μια κοινωνίας του παρελθόντος,θέλει εξάσκηση και ένα σημαντικό υπόβαθρο,αναγνώρισε τουλάχιστον αυτό που λέμε τόσες σελίδες: ήταν διαφορετικοί από μας
- Φινγκόλφιν
- Μέλη που αποχώρησαν
Άυτό. Οι διαφορές με σήμερα όπως έγραφα μερικές σελίδες πριν είναι μεγάλες και δεν είναι απλά μια «διύλιση του κώνωπα» (κίναιδος != ομοφυλόφιλος).Nero έγραψε: ↑11 Μάιος 2018, 22:13Προστασίας από τι? Τι είπαμε τόσες φορές: Η γκέι κουλτούρα όπως τη ξέρουμε σήμερα είναι αυτό που λέει η λέξη: κουλτούρα. Δεν υπάρχει βιολογική εξήγηση πίσω απο το γεγονός γεγονός ότι οι άνδρες που έλκονται σεξουαλικά από άνδρες έχουν μια ταυτότητα διακριτή από την αντρική,ποιο κοντά στη θηλυκή αλλά όχι ακριβώς. πολιτισμικό είναι. φαινόμενο που συναντάμε στη δική μας κοινωνία αλλά όχι παντού. Δεν το συναντάμε στην αρχαία Ελλάδα. Δεν υπήρχε η ταυτότητα του γκει με τον όρο που τη γνωρίζουμε σήμερα. Τα σεξουαλικά ήθη ήταν άλλα και φυλετικές ταυτότητες ήταν άλλες. Εφόσον δε μιλάμε για βιασμό που έχει ψυχολογικές συνέπειες τίποτα δεν ανάγκαζε ένα νεαρό αγόρι που είχε σεξουαλικές επαφές με έναν άλλο άνδρα να αρχίσει να φέρεται σαν γυναίκα και να μην μπορεί αργότερα να πάει ο ίδιος με γυναίκες. Ούτε ο νέος που τον έπαιρνε έχανε τον ανδρισμό του(γιατί δεν τον είχε αποκτήσει ακόμα) ούτε ο μουσάτος που τον έδινε έχανε τον ανδρισμό του. Δεν περιμένω να κατανοήσεις τις αντιλήψεις μια κοινωνίας του παρελθόντος,θέλει εξάσκηση και ένα σημαντικό υπόβαθρο,αναγνώρισε τουλάχιστον αυτό που λέμε τόσες σελίδες: ήταν διαφορετικοί από μας
Στο μόνο που έχω ένσταση είναι στο κατά πόσο οι παιδεραστικές σχέσεις περιλάμβαναν διεισδυτικό σεξ, τουλάχιστον στην πρέπουσα μορφή τους. Γενικά νομίζω πως θεωρούσαν το πρωκτικό ανήθικη πρακτική.
Το πρωκτικό σεξ γενικά. Όχι μόνο μεταξύ του ιδίου φύλου αλλά και μεταξύ διαφοετικών φύλων. Θαρρώ και του στοματικού (στη Ρώμη είμαι σχεδόν βέβαιος)
Ξέρεις ποιο είναι το πρόβλημα? -εξαιρώντας πάντα τους εντελώς ψεξασμένους όπως η op και η άλλη- έχουμε γαλουχηθεί ω; κοινωνία με μια αντίληψη περί συνέχειας τόσο ισχυρή που είναι αδύνατο για τους περισσότερους να δεχτούν ότι ότι μια κοινωνία 2.500-ξαναλέω 2.500- χρόνια παλιότερη είναι πολύ διαφορετική από τη δική μαςΦινγκόλφιν έγραψε: ↑11 Μάιος 2018, 22:21Άυτό. Οι διαφορές με σήμερα όπως έγραφα μερικές σελίδες πριν είναι μεγάλες και δεν είναι απλά μια «διύλιση του κώνωπα» (κίναιδος != ομοφυλόφιλος).Nero έγραψε: ↑11 Μάιος 2018, 22:13Προστασίας από τι? Τι είπαμε τόσες φορές: Η γκέι κουλτούρα όπως τη ξέρουμε σήμερα είναι αυτό που λέει η λέξη: κουλτούρα. Δεν υπάρχει βιολογική εξήγηση πίσω απο το γεγονός γεγονός ότι οι άνδρες που έλκονται σεξουαλικά από άνδρες έχουν μια ταυτότητα διακριτή από την αντρική,ποιο κοντά στη θηλυκή αλλά όχι ακριβώς. πολιτισμικό είναι. φαινόμενο που συναντάμε στη δική μας κοινωνία αλλά όχι παντού. Δεν το συναντάμε στην αρχαία Ελλάδα. Δεν υπήρχε η ταυτότητα του γκει με τον όρο που τη γνωρίζουμε σήμερα. Τα σεξουαλικά ήθη ήταν άλλα και φυλετικές ταυτότητες ήταν άλλες. Εφόσον δε μιλάμε για βιασμό που έχει ψυχολογικές συνέπειες τίποτα δεν ανάγκαζε ένα νεαρό αγόρι που είχε σεξουαλικές επαφές με έναν άλλο άνδρα να αρχίσει να φέρεται σαν γυναίκα και να μην μπορεί αργότερα να πάει ο ίδιος με γυναίκες. Ούτε ο νέος που τον έπαιρνε έχανε τον ανδρισμό του(γιατί δεν τον είχε αποκτήσει ακόμα) ούτε ο μουσάτος που τον έδινε έχανε τον ανδρισμό του. Δεν περιμένω να κατανοήσεις τις αντιλήψεις μια κοινωνίας του παρελθόντος,θέλει εξάσκηση και ένα σημαντικό υπόβαθρο,αναγνώρισε τουλάχιστον αυτό που λέμε τόσες σελίδες: ήταν διαφορετικοί από μας
Στο μόνο που έχω ένσταση είναι στο κατά πόσο οι παιδεραστικές σχέσεις περιλάμβαναν διεισδυτικό σεξ, τουλάχιστον στην πρέπουσα μορφή τους. Γενικά νομίζω πως θεωρούσαν το πρωκτικό ανήθικη πρακτική.
Οσον αφορά τώρα τώρα τις λεπτομέρειες της πράξης δεν ξέρω αν έχει τόση σημασία,μπορεί να τους έπιαναν μόνο τα παπάρια σε τυπικές περιπτώσεις πάντως πρόκειται καθαρά για σεξουαλικά συμφραζόμενα
- omg kai 3 lol
Nero έγραψε: ↑11 Μάιος 2018, 22:30Ξέρεις ποιο είναι το πρόβλημα? -εξαιρώντας πάντα τους εντελώς ψεξασμένους όπως η op και η άλλη- έχουμε γαλουχηθεί ω; κοινωνία με μια αντίληψη περί συνέχειας τόσο ισχυρή που είναι αδύνατο για τους περισσότερους να δεχτούν ότι ότι μια κοινωνία 2.500-ξαναλέω 2.500- χρόνια παλιότερη είναι πολύ διαφορετική από τη δική μαςΦινγκόλφιν έγραψε: ↑11 Μάιος 2018, 22:21Άυτό. Οι διαφορές με σήμερα όπως έγραφα μερικές σελίδες πριν είναι μεγάλες και δεν είναι απλά μια «διύλιση του κώνωπα» (κίναιδος != ομοφυλόφιλος).Nero έγραψε: ↑11 Μάιος 2018, 22:13Προστασίας από τι? Τι είπαμε τόσες φορές: Η γκέι κουλτούρα όπως τη ξέρουμε σήμερα είναι αυτό που λέει η λέξη: κουλτούρα. Δεν υπάρχει βιολογική εξήγηση πίσω απο το γεγονός γεγονός ότι οι άνδρες που έλκονται σεξουαλικά από άνδρες έχουν μια ταυτότητα διακριτή από την αντρική,ποιο κοντά στη θηλυκή αλλά όχι ακριβώς. πολιτισμικό είναι. φαινόμενο που συναντάμε στη δική μας κοινωνία αλλά όχι παντού. Δεν το συναντάμε στην αρχαία Ελλάδα. Δεν υπήρχε η ταυτότητα του γκει με τον όρο που τη γνωρίζουμε σήμερα. Τα σεξουαλικά ήθη ήταν άλλα και φυλετικές ταυτότητες ήταν άλλες. Εφόσον δε μιλάμε για βιασμό που έχει ψυχολογικές συνέπειες τίποτα δεν ανάγκαζε ένα νεαρό αγόρι που είχε σεξουαλικές επαφές με έναν άλλο άνδρα να αρχίσει να φέρεται σαν γυναίκα και να μην μπορεί αργότερα να πάει ο ίδιος με γυναίκες. Ούτε ο νέος που τον έπαιρνε έχανε τον ανδρισμό του(γιατί δεν τον είχε αποκτήσει ακόμα) ούτε ο μουσάτος που τον έδινε έχανε τον ανδρισμό του. Δεν περιμένω να κατανοήσεις τις αντιλήψεις μια κοινωνίας του παρελθόντος,θέλει εξάσκηση και ένα σημαντικό υπόβαθρο,αναγνώρισε τουλάχιστον αυτό που λέμε τόσες σελίδες: ήταν διαφορετικοί από μας
Οσον αφορά τώρα τώρα τις λεπτομέρειες της πράξης δεν ξέρω αν έχει τόση σημασία,μπορεί να τους έπιαναν μόνο τα παπάρια σε τυπικές περιπτώσεις πάντως πρόκειται καθαρά για σεξουαλικά συμφραζόμενα
οπως επισης η αντιληψη οτι οι αρχαιοι ελληνες τα εκαναν ολα σωστα και ειναι το προτυπο για καθε κοινωνια και για καθε τοπο και χρονο

- Φινγκόλφιν
- Μέλη που αποχώρησαν
Νομίζω ναι, τουλάχιστον όσο δεν αφορά πόρνες και δούλους, αλλά το λέω με κάθε επιφύλαξη, δεν είμαι καθόλου βέβαιος.
Εντάξει, κάθε σύγχρονος λαός έχει τους εθνικούς του μύθους και όλοι οι ευρωπαϊκοί λαοί μπορούν να κάνουν μια αναγωγή σε έναν πολιτισμό πριν τα νεώτερα χρόνια. Έχουν αξία αυτά, η ιστορική μνήμη έχει λειτουργικό ρόλο σε μια κοινωνία. Δεν μπορεί να υπάρχει η απαίτηση από τον καθένα να συμπεριφέρεται σαν επαγγελματίας ιστορικός. Το πρόβλημα είναι η αλαζονεία της άγνοιας.Nero έγραψε: ↑11 Μάιος 2018, 22:30Ξέρεις ποιο είναι το πρόβλημα? -εξαιρώντας πάντα τους εντελώς ψεξασμένους όπως η op και η άλλη- έχουμε γαλουχηθεί ω; κοινωνία με μια αντίληψη περί συνέχειας τόσο ισχυρή που είναι αδύνατο για τους περισσότερους να δεχτούν ότι ότι μια κοινωνία 2.500-ξαναλέω 2.500- χρόνια παλιότερη είναι πολύ διαφορετική από τη δική μας
Είναι κωμικό για όποιον καταλαβαίνει ότι δεν υπάρχουν απόλυτες συνέχειες/ασυνέχειες. Υπάρχει η αλλαγή μέσα στον χρόνο που περιέχει και τα δυο. Αν τ σκεφτείς με όρους φυσική επιλογής υπάρχει συνεχής αλλαγή που απλά είναι πιο διακριτή όσο μεγαλύτερο είναι το χρονικό διάστημα. Σε 200 χρόνια οι αλλαγές μπορεί να μην είναι και πολύ ορατές αλλά σε διάστημα 2.500 χρόνων είναι κραυγαλέες
Προφανώς αυτό εννοώ όταν λέω ότι δεν έχω απαίτηση να καταλάβει και αυτό το τελευταίο είναι που με εκνευρίζει τόσοΦινγκόλφιν έγραψε: ↑11 Μάιος 2018, 22:40Εντάξει, κάθε σύγχρονος λαός έχει τους εθνικούς του μύθους και όλοι οι ευρωπαϊκοί λαοί μπορούν να κάνουν μια αναγωγή σε έναν πολιτισμό πριν τα νεώτερα χρόνια. Έχουν αξία αυτά, η ιστορική μνήμη έχει λειτουργικό ρόλο σε μια κοινωνία. Δεν μπορεί να υπάρχει η απαίτηση από τον καθένα να συμπεριφέρεται σαν επαγγελματίας ιστορικός. Το πρόβλημα είναι η αλαζονεία της άγνοιας.Nero έγραψε: ↑11 Μάιος 2018, 22:30Ξέρεις ποιο είναι το πρόβλημα? -εξαιρώντας πάντα τους εντελώς ψεξασμένους όπως η op και η άλλη- έχουμε γαλουχηθεί ω; κοινωνία με μια αντίληψη περί συνέχειας τόσο ισχυρή που είναι αδύνατο για τους περισσότερους να δεχτούν ότι ότι μια κοινωνία 2.500-ξαναλέω 2.500- χρόνια παλιότερη είναι πολύ διαφορετική από τη δική μας
Είπαμε,τρίψιμο αρχιδιώνΟρέστης 35 έγραψε: ↑11 Μάιος 2018, 23:44Στην πραξη ομως τι γινοταν; Αυτο αντικατοπτριζει καλυτερα τα αληθινα ηθη.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 8 Απαντήσεις
- 510 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αρίστος
08 Μαρ 2024, 21:04
-
- 49 Απαντήσεις
- 1187 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre
13 Ιαν 2024, 18:29
-
-
Νέα δημοσίευση Τὸ κρεββάτι τοῦ Τιμάρχου: ἡ ὁμοφυλοφιλία στὴν ἀρχαία Ἑλλάδα.
από tanipteros » 24 Δεκ 2023, 20:45 » σε Ιστορία - 1 Απαντήσεις
- 472 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μπίστης
24 Δεκ 2023, 21:10
-