Π.χ. Κούβα.nik_killthemall έγραψε: ↑01 Αύγ 2018, 21:48δύσκολο,διότι το πλήθος των διορισμένων θα ξεπερνά τον πληθυσμό της χώρας, θα χρειαστεί να διοριστούν και από γειτονικές χώρες
Πυρκαγιες στην Αττική
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Πυρκαγιες στην Αττική
Πάνος Σκουρλέτης
Πολυ σωστος ο Αδωνις.Και τοτε και τωρα.Γι αυτο και στις εσωκομματικες πραξαμε αναλογως.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
- nik_killthemall
Για μένα το μόνο που μπορεί να κάνει είναι απλά να εκθέτει την πουστιά των πολιτών η οποία είναι η ρίζα όλων των προβλημάτων (και στη παρούσα φάση δεν υπάρχει κάτι περισσότερο να κάνεις). Σε οποια μεταρύθμιση κι αν έβαζε μπροστά από κάποιο κυβερνητικό πόστο ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΑΓΡΙΑΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ σενάριο, θα του εναντιωνόταν με τέρμα απροκάλυπτο τρόπο η χ συντεχνιακή πουστιά που θα γινόταν ορατή ακόμα και σε πέτρες και εν συνεχεία ο τζημερος θα έπεφτε θα σφαγιαζόταν απτο πλήθος κλπΓΑΛΗ έγραψε: ↑02 Αύγ 2018, 10:09
Οπότε όχι, προσωπικώς δεν ελπίζω ότι μπορεί να κάνει κάτι ο Τζήμερος.
Απλώς θέλω να τον ακούω. Και θέλω να μεγαλώσει το ακροατήριο του και κυρίως να αποκτήσει θεσμικό πλαίσιο. Θέλω αυτά που λέει στο web να τα λέει και στη Βουλή.
Και σαφώς μπορώ να διακρίνω τα αρνητικά του στοιχεία αλλά για να μην το κουράζουμε όποιος έχει να προτείνει κάποιον καλύτερο, ας τον αναφέρει.
Στην τελική, αν είναι καλύτερος, γιατί όχι;
Αυτός ο λαός πρέπει να ερθει αντιμέτωπος με την ασχήμια του μπας και την διορθώσει.
Απ'την άλλη ο Κούλης είναι ξεκάθαρα ένας γαλάζιος σύριζαιος αρκετά πιο επαγγελματίας πολιτικός από το "αυτοδημιουργητο" σουργελο της πρώτης φοράς αριστεράς που σε άλλη περίπτωση δεν θα έκανε ούτε για να μοιράζει διαφημιστικά στο δρόμο ... Είτε αφελής είτε κομματοσκυλο οποιος περιμενει να αλλάξει το οτιδήποτε με κούλη σε σχέση με τσίπρα.
Στην περιφέρεια αττικής π.χ. που δεν γίνεται αυτή η προσποιητή πολιτική μάχη που γίνεται στη βουλή, 9/10 αποφασεις περνάνε με ίδια πλειοψηφική ψήφο ανάμεσα σε συμβουλους προερχομενους απο νδσοκ και συριζα !
Αν θέλουμε να τα λέμε όλα η Δούρου είναι ένοχη γιατί απλά είναι περιφερειαρχης (δηλ. για τυπικούς λόγους), στην ουσία είναι ένοχοι μαζί της, το 90% του περιφερειακού συμβουλίου που μια χαρά πλειοψηφικά συνασπιζόταν με όλες τις αποφάσεις της.
και έτσι πρέπει, θα πέσει χρήμα στην αγορά, θα έρθει ανάπτυξη, θα κάνουμε και κοινωνική πολιτική με τις αυθαίρετες κατοικίες (το ακούσαμε κι αυτό, μπορεί μια κατοικία να είναι επικίνδυνη για ανθρώπινες ζωές αλλά αν είναι να στεγαστεί κάποιος φτωχός άνθρωπος με την αντίστοιχη πολιτική προβολή δεν πειράζει ας τον αφήσουμε να στεγαστεί σε μια εν δυνάμει βόμβα δεν τρέχει κατι), και εννοείται πως η ειδικότητα για όλες τις δουλειές θα είναι ο δασοπυροσβέστης. τι άλλο θέλεις ξεφτιλισμένε νεοφιλελε ?Ασέβαστος έγραψε: ↑02 Αύγ 2018, 08:53με αυτο το σκεπτικο δεν θαχουμε μονο οικοπεδοφαγους εμπρηστες, αλλα και οσους θαλουν να προσληφθουν. θα βαζουν φωτιες για να υπαρχει αναγκη προσληψεων.nik_killthemall έγραψε: ↑01 Αύγ 2018, 20:22και να συντηρουν και τα υδραυλικά πυροσβεστικά δίκτυα ωστε να έχουν νερο οι κρουνοι της μαραθωνος, μην τα κρύβεις να τα λες όλα ...
μάλιστα θα πρέπει να ενθαρρύνουμε τις γιαγιαδες να καινε χόρτα άφοβα οποια περιοδο να ναι και αναλόγως να προσλαμβανουμε ολο και περισσοτερους πυροσβέστες ... μπορούμε όλοι μας να διοριστουμε στην πυροσβεστικη στη τελικη κι ο καθενας να σβηνει την φωτια που πλησιαζει στο σπιτι του ...
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
Τα ίδια λέει και η αριστερά
Και πριν είχε δίκιο
Και τώρα έχει δίκιο

- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
στην Ηλεία η κατεδάφιση είναι εύκολη
θα στείλουμε τον Ηράκλειτο και θα το κανονίσει
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Ξέθαψαν οι ζαίοι ένα σάπιο βίντεο και κάνουν πάρτυ οι ισαποστάκηδες

https://www.cfa.vic.gov.au/documents/20 ... a270656332
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Αν θελησει βοηθεια ετοιμα τα εχω τα δικα μου.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑02 Αύγ 2018, 12:04στην Ηλεία η κατεδάφιση είναι εύκολη
θα στείλουμε τον Ηράκλειτο και θα το κανονίσει

Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Ειναι γνωστο οτι ο Κουλης καλλυτερα να χαμογελαει παρα να μιλαει διοτι λεει μακακιες.Αλλα για τους ισαποστακηδες(αλλος τροπος να πεις τους ΚΚΕδες) ακομα δεν εχουν βρει την διαφορετικη πολιτικη που ακολουθηθηκε απο τις φωτιες της Ηλειας του 2007 μεχρι τις φωτιες στην Αττικη το 2018.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑02 Αύγ 2018, 12:07Ξέθαψαν οι ζαίοι ένα σάπιο βίντεο και κάνουν πάρτυ οι ισαποστάκηδες
https://www.cfa.vic.gov.au/documents/20 ... a270656332
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Πως το κανει αυτο μου το εξηγεις λιγακι?
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Ποιες είναι οι προσβολές που εκτοξεύονται από την πλέμπα;NikosVy έγραψε: ↑02 Αύγ 2018, 11:37
Και δεν έρχεται στο Φόρουμ κανένας καταραμένος νομικός να μας πει αν με το γκρέμισμα της μάνδρας και των δένδρων που εμποδίζουν την πρόσβαση στην παραλία στη Χαλκιδική...
α) Παύει η κυριότητα των ιδιοκτητών αυθαιρέτων;
β) Απλά δημιουργείται "δουλεία διέλευσης" για το κοινό, αλλά παραμένει η ιδιοκτησία των αυθαιρετούντων στο χώρο που έχουν καταπατήσει;
Γιατί θύμωσαν οι νομικοί και εξαφανίστηκαν; Γιατί δεν αισθάνθηκαν ικανοποιημένοι για τις προσβολές που τους εκτοξεύονταν κατά ριπάς από την πλέμπα;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Πάνε σε απορροφητικούς βόθρους όπως και σε όλα τα σπίτια της Ελλάδας που δεν είναι συνδεδεμένα με δίκτυα.
Παρανομούν όλοι γιατί επιτρέπονται μόνο στεγανοί βόθροι.
Υπάρχει όμως χειρότερο, να είναι συνδεδεμένες οι αποχετεύσεις σε δίκτυα και να πηγαίνουν τα λύματα κατευθείαν στην θάλασσα χωρίς επεξεργασία.
Πριν φτιάξουν την Ψυτάλλεια έτσι γινόταν για όλη την Αθήνα.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Πάντα οι παρουσιαστές, οι διασκεδαστές της τηλεόρασης, του Δελφιναρίου κλπ αποσπούσαν τον υψηλότερο βαθμό δημοτικότητας, εκλεγόμενοι Δήμαρχοι, βουλευτές (ενδεχομένως να εκλέγονταν και Π.τ.Δ. αν πέρναγε η αναθεώρηση του Συντάγματος που πρότειναν οι Αγανακτισμένοι για απ' ευθείας εκλογή του από το λαό).
Ασυγκράτητη η οργή κατά όσων χρησιμοποιούν τα ..."νομικίστικα" και κυρίως κατά του καθηγητή Νομικής Γιώργου Καμίνη, τον οποίο ήθελαν να δικαστεί από λαϊκό δικαστήριο επειδή ... διευκόλυνε λαθρομετανάστες αφού δεν τους έκανε απελάσεις στις χώρες τους Πακιστάν και Αφγανιστάν.
Τέτοιο επίπεδο.
Ασυγκράτητη η οργή κατά όσων χρησιμοποιούν τα ..."νομικίστικα" και κυρίως κατά του καθηγητή Νομικής Γιώργου Καμίνη, τον οποίο ήθελαν να δικαστεί από λαϊκό δικαστήριο επειδή ... διευκόλυνε λαθρομετανάστες αφού δεν τους έκανε απελάσεις στις χώρες τους Πακιστάν και Αφγανιστάν.
Τέτοιο επίπεδο.
Συζητάμε ελεύθερα την Ιστορία μας.Εθνικιστικά ψέματα (που βοηθούν μόνο σε εμφάνιση φιλόδοξων δικτατόρων μαθητών της Σ. Ευελπίδων & ανεμπόδιστες αποβάσεις Τούρκων στην Κύπρο) θα τα απορρίψουμε!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Πράκτορες στην βορειοανατολική Αττική
από λαθρολάγνο κουρκουμπίνι » 14 Αύγ 2024, 15:43 » σε Κοινωνικά θέματα - 2 Απαντήσεις
- 241 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
14 Αύγ 2024, 15:48
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ιός του Δυτικού Νείλου - Πρώτο κρούσμα στην Αττική
από πήζον bot » 14 Αύγ 2024, 20:49 » σε Ιατρική και θέματα Υγείας - 1 Απαντήσεις
- 318 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πήζον bot
14 Αύγ 2024, 20:53
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ξέρετε κάποιον έμπιστο ουρολόγο - αφροδισιολόγος στην Αττική;
από Μαδουραίος » 14 Μάιος 2023, 12:08 » σε Ιατρική και θέματα Υγείας - 13 Απαντήσεις
- 1291 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Otto Weininger
15 Μάιος 2023, 22:52
-
-
-
Νέα δημοσίευση Aλλη μια αποτυχια της κυβερνησης.Έως 50% η αύξηση τα ενοικια στην Αττική
από Μαδουραίος » 22 Οκτ 2024, 08:33 » σε Εσωτερική Πολιτική - 71 Απαντήσεις
- 1352 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7
23 Οκτ 2024, 23:44
-