Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
Beria
- Συντονιστής
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από Beria » 21 Μάιος 2018, 14:41
vantono έγραψε: ↑21 Μάιος 2018, 13:00
γιατί σε συνάρτηση με τα σημερινα έκτροπα, η ακροδεξιά ρωσοπόντια μούργα με τις κουκούλες και τις έβερλαστ θα έπρεπε να ειχε λιντσάρει αντίστοιχα και το κοντοπούτανο και τον μουστακαλή εθναρχοεβραίο,αν ζούσαν σήμερα! Τί? όχι? Δεν θα είχαν και οι τίμιοι εθνάρχιδες την τύχη του Μπουτάρη (ο οποιος αλλωστε δεν εχει γλείψει τον Κεμάλ ουτε στο 1/3 όσων έγλειφαν αυτοι οι δύο στο παρελθόν)?

Για λόγους ιστορικής ακρίβειας, πάντως, το
κοντοπούτανο κέρασε γερή πούτσα τους ναζί που εμφανίστηκαν στην Ελλάδα στα μέσα του '30.
Αίμα τους πήγε
gassim έγραψε: ↑07 Σεπ 2021, 14:12
Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
-
Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
από Πορφύριος Εξαρχίδης » 21 Μάιος 2018, 14:42
Nero έγραψε: ↑21 Μάιος 2018, 14:20
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑21 Μάιος 2018, 14:08
Nero έγραψε: ↑21 Μάιος 2018, 14:02
οι γελοίοι της υπόθεσης δεν είναι τα αυγά και ψεκασμένοι,είνα αυτοί που στην ίδια πρόταση "καταδικάζουν" και γράφουν καλά του κάνανε....
Το γελοίο της υπόθεσης είναι ότι ασχολείται το πανελλήνιο με τρεις φάπες ενώ έχουν λέει γίνει και προσαγωγές ενώ εμένα πριν ένα μήνα με ληστέψανε και με πλακώσανε στο ξύλο έξω από το σπίτι μου και μετά μου είπανε να προσέχω κι ο μπάτσος με ρωτούσε τι έκανα για να προκαλέσω τους γύφτους που με δείρανε. Στα πλαίσια της ισονομίας όλα αυτά.
Το γελοίο της υπόθεσης είναι ότι δεν ασχολείστε με εμένα.
Δεν καταλαβαίνω τι θες να πεις. Η δικαιοσύνη δε λειτούργησε μια φορά οπότε αντί να χαίρεσαι που λειτουργεί σε άλλη περίπτωση απαιτείς να μη λειτουργεί ποτέ?
Διόρθωση. Η δικαιοσύνη λειτουργεί μόνο όταν τρώει φάπες κάποιος δήμαρχος, κόμμα. Στην δική μου και στην δική σου περίπτωση (που φυσικά σου εύχομαι να μην την χρειαστείς) δεν λειτουργεί, τελεία. Δεν θα είχα κανένα πρόβλημα αν με την ίδια ταχύτητα και αποτελεσματικότητα που λειτουργεί στην δική τους περίπτωση λειτουργούσε και στην δική μου γιατί θα σήμαινε ότι ζω πραγματικά σε δημοκρατικό κράτος που όλοι οι πολίτες του έχουν τα ίδια δικαιώματα απέναντι στον νόμο.
Στην πράξη αυτό δεν ισχύει.
Αφού λοιπόν δεν ισχύει για εμένα και για εσένα δεν θα έπρεπε να ισχύει και για αυτούς. Διόρθωση. Θα έπρεπε να είναι απαίτησή τους να μην ισχύει για αυτούς. Αυτό θα έδειχνε ότι είναι δίκαιοι και αντιλαμβάνονται και συμπάσχουν με τους πολίτες.
Μετά από τρεις φάπες οι προσαγωγές είναι αστείες αλλά εξυπηρετούν το σύστημα. Το σύστημα ενδιαφέρεται μόνο για τους ανθρώπους του συστήματος. Εμείς είμαστε απλώς αυτοί που πληρώνουν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος
Πορφύριος Εξαρχίδης την 21 Μάιος 2018, 14:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Nero
από Nero » 21 Μάιος 2018, 14:45
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑21 Μάιος 2018, 14:42
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑21 Μάιος 2018, 14:08
Το γελοίο της υπόθεσης είναι ότι ασχολείται το πανελλήνιο με τρεις φάπες ενώ έχουν λέει γίνει και προσαγωγές ενώ εμένα πριν ένα μήνα με ληστέψανε και με πλακώσανε στο ξύλο έξω από το σπίτι μου και μετά μου είπανε να προσέχω κι ο μπάτσος με ρωτούσε τι έκανα για να προκαλέσω τους γύφτους που με δείρανε. Στα πλαίσια της ισονομίας όλα αυτά.
Το γελοίο της υπόθεσης είναι ότι δεν ασχολείστε με εμένα.
Δεν καταλαβαίνω τι θες να πεις. Η δικαιοσύνη δε λειτούργησε μια φορά οπότε αντί να χαίρεσαι που λειτουργεί σε άλλη περίπτωση απαιτείς να μη λειτουργεί ποτέ?
Διόρθωση. Η δικαιοσύνη λειτουργεί μόνο όταν τρώει φάπες κάποιος δήμαρχος, κόμμα. Στην δική μου και στην δική σου περίπτωση (που φυσικά σου εύχομαι να μην την χρειαστείς) δεν λειτουργεί, τελεία. Δεν θα είχα κανένα πρόβλημα αν με την ίδια ταχύτητα και αποτελεσματικότητα που λειτουργεί στην δική τους περίπτωση λειτουργούσε και στην δική μου γιατί θα σήμαινε ότι ζω πραγματικά σε δημοκρατικό κράτος που όλοι οι πολίτες του έχουν τα ίδια δικαιώματα απέναντι στον νόμο.
Αφού λοιπόν δεν ισχύει για εμένα και για εσένα δεν θα έπρεπε να ισχύει και για αυτούς. Διόρθωση. Θα έπρεπε να είναι απαίτησή τους να μην ισχύει για αυτούς. Αυτό θα έδειχνε ότι είναι δίκαιοι και αντιλαμβάνονται και συμπάσχουν με τους πολίτες.
Μετά από τρεις φάπες οι προσαγωγές είναι αστείες αλλά εξυπηρετούν το σύστημα.
Οκ,κατάλαβα. Να κάνω μια αδιάκριτη ερώτηση?
-
Πορφύριος Εξαρχίδης
από Πορφύριος Εξαρχίδης » 21 Μάιος 2018, 14:47
Nero έγραψε: ↑21 Μάιος 2018, 14:45
Δεν είμαι σίγουρος ότι κατάλαβες αλλά ντέφι να γίνει κάντην.
-
Nero
από Nero » 21 Μάιος 2018, 14:50
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑21 Μάιος 2018, 14:47
Nero έγραψε: ↑21 Μάιος 2018, 14:45
Δεν είμαι σίγουρος ότι κατάλαβες αλλά ντέφι να γίνει κάντην.
Πως αναπνέεις?

-
Dorian
από Dorian » 21 Μάιος 2018, 14:50
ritzeri έγραψε: ↑20 Μάιος 2018, 06:52
Αυτά δεν πρέπει να γίνονται έτσι άτακτα από τον όχλο.
Ο Μπουτάρης πρέπει να τιμωρηθεί παραδειγματικά, αλλά από το ελληνικό κράτος και όχι από τον Βαγγέλη τον Γιάννη και τον Κώστα.
Για αυτό πρέπει να αναδείξουμε μια φασιστική κυβέρνηση μέσα από την ψήφο μας, ώστε αυτά που παρακολουθήσαμε εχθές να τα βλέπουμε πλεον από τον ελληνικό στρατό, την αστυνομία και τις άλλες αρμόδιες υπηρεσίες.
Όχι λοιπόν στα μπαχαλα, ναι στην κρατικα οργανωμενη βια
Αν δεν έχεις το ελάχιστο θάρρος να εκδιώξεις από την (μη κρατική) εκδήλωση ενδιαφέροντός σου, με αποδοκιμασίες, 1-2 σπρωξιές και κανένα πλαστικό ποτηράκι καφέ, ένα που με προκλητικό τρόπο πάει να επιβάλει με την παρουσία του την καθεστωτική ιδεολογίκή θέση του ώστε ναι μεν να μην αποκηρύξει άμεσα το γεγονός αλλά να το εξευτελίσει και να μεταφέρει την ατζέντα στις θέσεις του, τότε ποτέ δεν θα έχεις κυβέρνηση να κάνεις αυτά που θες να ψηφίσεις. Μην ξεχνάμε και το μικρό πραξικόπημα του Σαμαρά που φυλάκισε το τρίτο κόμμα.
-
Naranjita
από Naranjita » 21 Μάιος 2018, 14:52
Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: ↑21 Μάιος 2018, 14:41
Πάντως παθαίνουν μια μικρή "ταραχή" τα αριστερίστας οταν οι σφαλιάρες πέφτουν επάνω σε αυτους.
είναι να μην γίνει η αρχή
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
-
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
από ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ » 21 Μάιος 2018, 14:54
μπλε ιστορικος έγραψε: ↑21 Μάιος 2018, 14:37
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: ↑21 Μάιος 2018, 14:33
Nαι θα τις συζητουμε αυτες οταν γινεις δημαρχος Θεσσαλονικης
Ο Κεμαλ εχει ριζες στην Σαλονικη
Οι Εβραιοι ηταν μεγαλο μερος του ππληθυσμου της Πολης
Αλλα εσυ θελεις να γινει μνουσειο για τον χΙΤΛΕΡ
Δεν σε βλεπω να βγαινεις παντως
οχι απο την πολη αλλα απο ενα χωριο καταγεται ο σφαγεας των ελληνων
προσωπικα δε θελω να γινει μουσειο
απ οτι καταλαβα εσυ θελεις
και συζητας ποιο ειναι ποιο προσοδοφορο,μουσειο για τον κεμαλ ή τον χιτλερ
και οι δυο σφαξαν ελληνες
Αρχιζω και δεν σε πιανω
Ο Μπουταρης εκανε μουσειο για τον Κεμαλ;
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
-
μπλε ιστορικος
από μπλε ιστορικος » 21 Μάιος 2018, 14:57
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: ↑21 Μάιος 2018, 14:54
Αρχιζω και δεν σε πιανω
Ο Μπουταρης εκανε μουσειο για τον Κεμαλ;
οχι
απο εδω ομως
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: ↑21 Μάιος 2018, 14:09
Εχεις κανει καποια μελετη και θεωρεις οτι ειναι πιο προσοδοφορο να ερθουν Ναζι αντι Εβραιοι;
Η απλα τα γραφεις ως εξυπναδες;
συμπερασνω οτι θετεις ζητημα να γινει μουσειο ωστε να προσελκυσουν και ναζι τουριστες
-
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
από ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ » 21 Μάιος 2018, 15:00
Εσυ μπορει να εισαι επηρεασμενος απο αυτα που διαβαζεις απο εδω και αποι εκει και να κανεις σεινηρμους
Παμε λοιπον να σε προσγειωσω στην πραγματικοτητα
Δεν υπαρχει καμια αποφαση Μπουτάρη για άγαλμα του Κεμάλ Ατατούρκ που θα τοποθετηθεί στην πλατεία Αριστοτέλους.
Ο Μπουτάρης δεν σχεδιάζει επίσης, σε συνεργασία με άλλους δήμους, να ανακαινίσει οθωμανικά τζαμιά και κτήρια
Ο Μπουταρης δεν προτεινε την μετονομασια της οδου Αγιου Δημητριου σε Κεμαλ Αττατουρκ
Ο Μπουταρης δεν εκανε μουσειο Κεμαλ Ατατουρκ
Παρολα αυτα υπαρχει πληθωρα "δημοσιετματων" που αναφερει ακριβως τα αντιθετα και πιθανολογω οτι τα διαβαζεις και τους δινεις σημασια
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ την 21 Μάιος 2018, 15:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αρίστος for Tsirpas
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
-
Πορφύριος Εξαρχίδης
από Πορφύριος Εξαρχίδης » 21 Μάιος 2018, 15:01
Η ειρωνεία είναι ότι το σπίτι που γεννήθηκε ο χίτλερ η αυστριακή κυβέρνηση το έκρινε κατεδαφιστέο. Η δημαρχάρα μας όμως είναι προοδευτική και κοιτάζει μπροστά.
Εντωμεταξύ σε μια παράλληλη προφανώς πραγματικότητα, σε κάποια θεσσαλονίκη γεννημένη από καταστροφολάγνα μυαλά πέφτει μια βροχή, κόβεται το ρεύμα, πλημμυρίζουν σπίτια και ξενοδοχεία. Όλα αυτά δεν έχουν να κάνουν με τον τουρισμό και η πόλη φοράει το φανταστικό της αδιάβροχο και βγαίνει στην τουριστική αγορά τραγουδώντας χαρωπά I m singing in the rain. Ανύπαρκτες υποδομές, φρεάτια βουλωμένα και άγιος ο θεός. Όλα αυτά δεν πλήττουν τον τουρισμό και την εικόνα της πόλης. Είναι το μουσείο του κεμάλ που μας λείπει. Αυτό θα φέρει έσοδα.
-
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
από ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ » 21 Μάιος 2018, 15:02
Το σπιτι του Κεμαλ ειναι ταυτοχρονα και το Τουρκικο προξενειο ,δεν ξερω μπορει να σου διαφευγει αυτο και να θελεις να στειλουμε φαγανες.,
Αρίστος for Tsirpas
-
μπλε ιστορικος
από μπλε ιστορικος » 21 Μάιος 2018, 15:04
παμε παλι
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: ↑21 Μάιος 2018, 14:09
Εχεις κανει καποια μελετη και θεωρεις οτι ειναι πιο προσοδοφορο να ερθουν Ναζι αντι Εβραιοι;
Η απλα τα γραφεις ως εξυπναδες;
απο δω προκυπτει οτι θετεις σαν κριτηριο το οικονομμικο κερδος
αν μας συμφερει να εχουμε εβραιους ή ναζι τουριστες
-
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
από ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ » 21 Μάιος 2018, 15:05
Απανταω σε καποιον που αναφερθηκε σε ενδεχομενα κερδη απ[ο μουσειο για τον Χιτλερ
Οποτε πες τα σε αυτον που εθεσε τετοιο θεμα και οχι σε εμενα
Στον εξαρχιδι δηλαδη
Δεν είναι έτσι. Στην παγκοσμιοποιημένη αγορά ένα κέντρο των βαλκανίων πρέπει να έχει κάτι για όλους. Ένα μνημείο για το ολοκαύτωμα, ένα μουσείο για τον πατερούλη των τούρκων, ένα νεοκλασικό για την γκεστάπο. Γιατί όχι και ένα μουσείο για την γκεστάπο; Λες να μη φέρει τουρίστες;[/
Αρίστος for Tsirpas
-
Πορφύριος Εξαρχίδης
από Πορφύριος Εξαρχίδης » 21 Μάιος 2018, 15:16
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: ↑21 Μάιος 2018, 15:02
Το σπιτι του Κεμαλ ειναι ταυτοχρονα και το Τουρκικο προξενειο ,δεν ξερω μπορει να σου διαφευγει αυτο και να θελεις να στειλουμε φαγανες.,
Γιαννόπουλος, βγες έξω και μάθε τον κόσμο. Το τουρκικο προξενείο είναι το διπλανό κτίριο.
Το Τουρκικό προξενείο που βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη στεγάζεται σε χώρο παραδίπλα του κτιρίου. Προκειμένου να είναι δυνατή μια επίσκεψη στον χώρο είναι πιθανό να απαιτείται άδεια από τις Προξενικές αρχές.
Read more:
http://www.inthessaloniki.com/el/mouseo ... z5G8aZj5FD
-
-
- 49 Απαντήσεις
- 1542 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Παλαιοελλαδίτης
08 Οκτ 2023, 04:24
-
-
- 167 Απαντήσεις
- 4229 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από pylothess
12 Σεπ 2024, 21:11
-
-
- 31 Απαντήσεις
- 946 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
16 Νοέμ 2024, 19:45
-
-
- 86 Απαντήσεις
- 2298 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Otto Weininger
05 Ιουν 2024, 21:32
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.