Τραγικό, απαράδεκτο, στοχοποιηση ανηλίκου. Μπουρδελο χώρα, αστυνομία κ κράτος δεν υπάρχουν, ο καθένας κάνει ό,τι γουστάρει. Κ όλοι διαλέγουν την πλευρά που είναι πιο κοντά στην ιδεολογία τους. Οι φασιστοφορουμιτες χαίρονται με τα τσογλανια που έδειραν τους beta males των εαακ γιατι κ καλά είναι εθνικια (δεν έχουν πρόβλημα βέβαια να φερμαρουν άλλους Έλληνες κ να πίνουν αλβανο) κ οι άλλοι ολόκληροι μαντράχαλοι δεν ντρέπονται να πάνε για παρέμβαση σε σχολείο με καδρονια γιατί μάζεψε καμία ψιλή ο δικός τους που πήγε να μοιράσει προπαγανδιστικο υλικό σε σχολείο. Σκηνικά βγαλμένα από το γυμνάσιο που ο Αλβανός της τάξης μάζευε καμία ψιλή κ έφερνε τα ξαδέρφια νου (τον Μοντι, τον Αλέξη και τον Κλωντι) να καθαρίσουν..
Κάφροι ΕΠΑΛ VS Ακροαριστερών μπαχαλάκηδων (vid)
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- EKPLIKTIKOS
Re: Κάφροι ΕΠΑΛ VS Ακροαριστερών μπαχαλάκηδων (vid)
Τραγικό, απαράδεκτο, στοχοποιηση ανηλίκου. Μπουρδελο χώρα, αστυνομία κ κράτος δεν υπάρχουν, ο καθένας κάνει ό,τι γουστάρει. Κ όλοι διαλέγουν την πλευρά που είναι πιο κοντά στην ιδεολογία τους. Οι φασιστοφορουμιτες χαίρονται με τα τσογλανια που έδειραν τους beta males των εαακ γιατι κ καλά είναι εθνικια (δεν έχουν πρόβλημα βέβαια να φερμαρουν άλλους Έλληνες κ να πίνουν αλβανο) κ οι άλλοι ολόκληροι μαντράχαλοι δεν ντρέπονται να πάνε για παρέμβαση σε σχολείο με καδρονια γιατί μάζεψε καμία ψιλή ο δικός τους που πήγε να μοιράσει προπαγανδιστικο υλικό σε σχολείο. Σκηνικά βγαλμένα από το γυμνάσιο που ο Αλβανός της τάξης μάζευε καμία ψιλή κ έφερνε τα ξαδέρφια νου (τον Μοντι, τον Αλέξη και τον Κλωντι) να καθαρίσουν..
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Εχουμε και μια μαθητρια που χτες βγηκε και μιλησε για φασιστες, και ήδη σημερα μάζεψε κλωτσίδια στο κεφάλι, να σε πληροφορήσω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vantono την 29 Σεπ 2021, 13:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Obi Wan Iakobi
Και παλιοτερα ειχε νοικοκυραιους παλαιοπασοκους οι οποιοι επεβαλαν παπανδρεικο νομο και ταξη συνεργαζομενοι ακομα και με Βοριδικους πχ Χημειο 85.Η ΔΑΠ ειχε πολυ γερο πυρηνα στα ΠΑΠΕΙ κατι χτιστους που δεν τους πλησιαζαν καν οι κατσιβελοι.Απολλόδωρος Βρυξελλιώτης έγραψε: ↑29 Σεπ 2021, 12:14
στα 90s-00s πάντως για αντίπαλο δέος είχε 30-40ρηδες της νύχτας, πιθανότατα παραβατικούς, προστατευμένους βέβαια. αυτό ακριβώς δηλαδή για το οποίο κατηγορείτε την πανεπιστημιακή αριστερά.
είχε και ΤΕΦΑΑτζήδες της ΔΑΠ και αργότερα της ΦΟΣ για να ισορροπούν τα νούμερα και η συνολική δύναμη κρούσης, αλλά όχι για τις πολύ χοντρές μανούρες.
Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
- Obi Wan Iakobi
Στηριζουμε την Πατριαρχια απο οπου κι αν προερχεται.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
μαθε πρωτα να το γραφεις σωστα ειτε στην Ελληνικη ειτε στην Φραντσεζικη εκδοχη αγαπητε ουγκανε κ ξαναελα με τον κηδεμονα σουvantono έγραψε: ↑29 Σεπ 2021, 12:18Λαθος. Ειναι προκλητικότατος και επικίνδυνος, πύτε μου. Παρατάνε τα γαμωφυλλάδιά τους σε πιλωτές πολυκατοικιων πανω στα μαρμαρα και ειναι κινδυνος-θανατος. Πανω απο 10 φορες εχω παει να γλυστρησω και 2-3 φορες εχουν γλυστρήσει γιαγιαδες απο την πολυκατοικια μου και εχουν παει νοσοκομείο. Κανενας κνιτης δεν το κανει αυτο, ποτέ μου δεν εχω δει ριζοσπαστη η οδηγητη ή αλλο αναρχομπαφοφυλλάδιο παρατημενο σε πολυκατοικια. Μονο σουβλακια ο Μπάμπης βλέπω. Πλεον τους φυλλαδιάδες τους κραζω. Συν οτι πρωτοστάτησα στη συνελευση της πολυκατοικιας για να απαγορευτουν τα διαφημιστικα φυλλαδια εντος του χωρου και στην πιλωτη, και εγινε πράξη. Λυπαμαι, αλλα υπαρχουν και δουλειες που ειναι ντροπη. Ας γινουν ντελιβεραδες τουλαχιστον.Ασέβαστος έγραψε: ↑29 Σεπ 2021, 12:10επειδη δεν ησουν παρων, δεν ξερεις τι εγινε.vantono έγραψε: ↑29 Σεπ 2021, 11:35
Εσεις δεν παίζεστε, τύπε μου. Εκτός αν έχετε να μου αποδειξετε οτι συνεβη στο παρελθον παρομοιο περιστατικό και με ατομα που μοίραζαν φυλλάδια πιτσαριών/γυράδικων ή φυλλάδια του ηλεκτρολόγου της γειτονιας. Μόνο στα φυλλάδια αριστερών ειναι αλλεργικοί οι συγκεκριμένοι "μαθητες"? Οι υπόλοιποι φυλλαδιομοιραστες δεν καταπατούν τον χώρο τους?
Διευκρινίζω ότι αναφέρομαι στο προηγουμενο περιστατικο, που τραμπουκίστηκαν καποιοι λόγω των φυλλαδίων που μοίραζαν. Οχι στα χτεσινα και τα σημερινα.
οποιος μοιραζει φυλλαδια πιτσας, δεν ειναι προκλητικος.
οι μπαχαλοτετιοι παλι, δεν το εχουν σε τιποτα να πιασουν να αποκαλουν ναζι η φασιστα καναν πιτσιρικα επειδη το μαλλι η το ντυσιμο του δεν τους αρεσει, και να ξεκινησουν καβγα.
φυσικα αναλογα και οι πιτσιρικαδες ψαχνονται για μανουρα, και καπως ετσι ξεκινουν ολα αυτα...
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
Έχω δει live αφίσα της ΚΝΕ για το φεστιβάλ τους να φεύγει και να πέφτει σε παρμπρίζ οχήματος εν κινήσει. Ευτυχώς δεν οδηγούσε γυναίκα και σταμάτησε προσεκτικά. Για να μην πούμε ότι κρύβουν στοπ, φανάρια και μειώνουν την ορατότητα. Οι αφίσες της ΚΝΕ και των σκυλάδικών.vantono έγραψε: ↑29 Σεπ 2021, 12:18Λαθος. Ειναι προκλητικότατος και επικίνδυνος, πύτε μου. Παρατάνε τα γαμωφυλλάδιά τους σε πιλωτές πολυκατοικιων πανω στα μαρμαρα και ειναι κινδυνος-θανατος. Πανω απο 10 φορες εχω παει να γλυστρησω και 2-3 φορες εχουν γλυστρήσει γιαγιαδες απο την πολυκατοικια μου και εχουν παει νοσοκομείο. Κανενας κνιτης δεν το κανει αυτο, ποτέ μου δεν εχω δει ριζοσπαστη η οδηγητη ή αλλο αναρχομπαφοφυλλάδιο παρατημενο σε πολυκατοικια. Μονο σουβλακια ο Μπάμπης βλέπω. Πλεον τους φυλλαδιάδες τους κραζω. Συν οτι πρωτοστάτησα στη συνελευση της πολυκατοικιας για να απαγορευτουν τα διαφημιστικα φυλλαδια εντος του χωρου και στην πιλωτη, και εγινε πράξη. Λυπαμαι, αλλα υπαρχουν και δουλειες που ειναι ντροπη. Ας γινουν ντελιβεραδες τουλαχιστον.Ασέβαστος έγραψε: ↑29 Σεπ 2021, 12:10επειδη δεν ησουν παρων, δεν ξερεις τι εγινε.vantono έγραψε: ↑29 Σεπ 2021, 11:35
Εσεις δεν παίζεστε, τύπε μου. Εκτός αν έχετε να μου αποδειξετε οτι συνεβη στο παρελθον παρομοιο περιστατικό και με ατομα που μοίραζαν φυλλάδια πιτσαριών/γυράδικων ή φυλλάδια του ηλεκτρολόγου της γειτονιας. Μόνο στα φυλλάδια αριστερών ειναι αλλεργικοί οι συγκεκριμένοι "μαθητες"? Οι υπόλοιποι φυλλαδιομοιραστες δεν καταπατούν τον χώρο τους?
Διευκρινίζω ότι αναφέρομαι στο προηγουμενο περιστατικο, που τραμπουκίστηκαν καποιοι λόγω των φυλλαδίων που μοίραζαν. Οχι στα χτεσινα και τα σημερινα.
οι μπαχαλοτετιοι παλι, δεν το εχουν σε τιποτα να πιασουν να αποκαλουν ναζι η φασιστα καναν πιτσιρικα επειδη το μαλλι η το ντυσιμο του δεν τους αρεσει, και να ξεκινησουν καβγα.
φυσικα αναλογα και οι πιτσιρικαδες ψαχνονται για μανουρα, και καπως ετσι ξεκινουν ολα αυτα...
EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑29 Σεπ 2021, 12:20Τραγικό, απαράδεκτο, στοχοποιηση ανηλίκου. Μπουρδελο χώρα, αστυνομία κ κράτος δεν υπάρχουν, ο καθένας κάνει ό,τι γουστάρει. Κ όλοι διαλέγουν την πλευρά που είναι πιο κοντά στην ιδεολογία τους. Οι φασιστοφορουμιτες χαίρονται με τα τσογλανια που έδειραν τους beta males των εαακ γιατι κ καλά είναι εθνικια (δεν έχουν πρόβλημα βέβαια να φερμαρουν άλλους Έλληνες κ να πίνουν αλβανο) κ οι άλλοι ολόκληροι μαντράχαλοι δεν ντρέπονται να πάνε για παρέμβαση σε σχολείο με καδρονια γιατί μάζεψε καμία ψιλή ο δικός τους που πήγε να μοιράσει προπαγανδιστικο υλικό σε σχολείο. Σκηνικά βγαλμένα από το γυμνάσιο που ο Αλβανός της τάξης μάζευε καμία ψιλή κ έφερνε τα ξαδέρφια νου (τον Μοντι, τον Αλέξη και τον Κλωντι) να καθαρίσουν..
Η αριστερά έχει αρχίσει και υιοθετεί πρακτικές Μαφίας. Πραγματικής Μαφίας!
Έτσι όπως πάει το πράγμα σε λίγο θα (ξανα)βγάλουν τα κουμπούρια. Οι μόνες υπηρεσίες της δημοκρατίας που έχουν αρμοδιότητα είναι η αστυνομία και η δικαιοσύνη!
dtrimedia: Σύντομα κοντά σας!
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Εσκεμμένα έγινε, για να εκβιάσω παρέμβαση beria.Αγις έγραψε: ↑29 Σεπ 2021, 12:25μαθε πρωτα να το γραφεις σωστα ειτε στην Ελληνικη ειτε στην Φραντσεζικη εκδοχη αγαπητε ουγκανε κ ξαναελα με τον κηδεμονα σουvantono έγραψε: ↑29 Σεπ 2021, 12:18Λαθος. Ειναι προκλητικότατος και επικίνδυνος, πύτε μου. Παρατάνε τα γαμωφυλλάδιά τους σε πιλωτές πολυκατοικιων πανω στα μαρμαρα και ειναι κινδυνος-θανατος. Πανω απο 10 φορες εχω παει να γλυστρησω και 2-3 φορες εχουν γλυστρήσει γιαγιαδες απο την πολυκατοικια μου και εχουν παει νοσοκομείο. Κανενας κνιτης δεν το κανει αυτο, ποτέ μου δεν εχω δει ριζοσπαστη η οδηγητη ή αλλο αναρχομπαφοφυλλάδιο παρατημενο σε πολυκατοικια. Μονο σουβλακια ο Μπάμπης βλέπω. Πλεον τους φυλλαδιάδες τους κραζω. Συν οτι πρωτοστάτησα στη συνελευση της πολυκατοικιας για να απαγορευτουν τα διαφημιστικα φυλλαδια εντος του χωρου και στην πιλωτη, και εγινε πράξη. Λυπαμαι, αλλα υπαρχουν και δουλειες που ειναι ντροπη. Ας γινουν ντελιβεραδες τουλαχιστον.Ασέβαστος έγραψε: ↑29 Σεπ 2021, 12:10
επειδη δεν ησουν παρων, δεν ξερεις τι εγινε.
- Obi Wan Iakobi
Ετοιμαζουν νεα επιθεση!
Στη πλατεια Σταυρουπολης αυτη τη φορα
ΤΕΤΑΡΤΗ 29/09 - 18:30 | πλατεία ΤΕΡΨΙΘΕΑΣ - ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ.
ΚΑΜΙΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΔΕ ΜΕΝΕΙ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΗ.
ΑΝ.ΟΜΑ.
Στη πλατεια Σταυρουπολης αυτη τη φορα

ΤΕΤΑΡΤΗ 29/09 - 18:30 | πλατεία ΤΕΡΨΙΘΕΑΣ - ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ.
ΚΑΜΙΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΔΕ ΜΕΝΕΙ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΗ.
ΑΝ.ΟΜΑ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Obi Wan Iakobi την 29 Σεπ 2021, 12:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
ναιιιι ναιι ναιιvantono έγραψε: ↑29 Σεπ 2021, 12:27Εσκεμμένα έγινε, για να εκβιάσω παρέμβαση beria.Αγις έγραψε: ↑29 Σεπ 2021, 12:25μαθε πρωτα να το γραφεις σωστα ειτε στην Ελληνικη ειτε στην Φραντσεζικη εκδοχη αγαπητε ουγκανε κ ξαναελα με τον κηδεμονα σουvantono έγραψε: ↑29 Σεπ 2021, 12:18
Λαθος. Ειναι προκλητικότατος και επικίνδυνος, πύτε μου. Παρατάνε τα γαμωφυλλάδιά τους σε πιλωτές πολυκατοικιων πανω στα μαρμαρα και ειναι κινδυνος-θανατος. Πανω απο 10 φορες εχω παει να γλυστρησω και 2-3 φορες εχουν γλυστρήσει γιαγιαδες απο την πολυκατοικια μου και εχουν παει νοσοκομείο. Κανενας κνιτης δεν το κανει αυτο, ποτέ μου δεν εχω δει ριζοσπαστη η οδηγητη ή αλλο αναρχομπαφοφυλλάδιο παρατημενο σε πολυκατοικια. Μονο σουβλακια ο Μπάμπης βλέπω. Πλεον τους φυλλαδιάδες τους κραζω. Συν οτι πρωτοστάτησα στη συνελευση της πολυκατοικιας για να απαγορευτουν τα διαφημιστικα φυλλαδια εντος του χωρου και στην πιλωτη, και εγινε πράξη. Λυπαμαι, αλλα υπαρχουν και δουλειες που ειναι ντροπη. Ας γινουν ντελιβεραδες τουλαχιστον.

δεν εχετε διαφορα με τα ναζοχουντικα ουγκανα
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Obi Wan Iakobi
Ο beria τηρει σιγην ιχθυος γιατι δεν εμπλεκονται δυναμεις του Σαββα Μιχαηλ.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
- EKPLIKTIKOS
Ας βρουν καλύτερα αυτά που τους ενώνουν και οι μεν και οι δε γιατί μας πρήξανε, δηλαδή τον παοκ, την αλβανική φούντα, και το #μητσοτακη_γαμιεσαι
- Крaсная армия
- Phorum.gr user: Μαρίνος Αντύπας
Το 2013 τα χρυσά αυγά στην Βουλγαρία, έφαγαν πέσιμο στα γραφεία τους από τα Βουλγάρια (θύρα -4-) και τους σπάσαν τα κεφάλια για το θέμα του Κάτσε.
Έτσι θα γίνει και τώρα.
https://www.protothema.gr/sports/articl ... sis-augis/
Έτσι θα γίνει και τώρα.
Для пользы дела мне необходимы военные полномочия. В таком случае я буду сам, без формальностей свергать тех командармов и комиссаров, которые губят дело. Так мне подсказывают интересы дела, и, конечно, отсутствие бумажки от Троцкого меня не остановит.
- Obi Wan Iakobi
Μπα η κερκιδα του ΠΑΟΚ εχει εντελως φασιστικοποιηθει.Σε ολα τα σκηνικα τις τρωτε απο τη τουρκικη στο παλατακι και το πεσιμο στα αδερφακια σας της Μπεσικτας μεχρι το ξυλικι των προοδευτικανων στη Σταυρουπολη και τη Λιμπερτατια.Τωρα τελευταια το γυριζουν σε απολιτικο και τα αρειανα οποτε μαλλον θα μεινετε με τους 50 νοματαιους της αυτονομης.Крaсная армия έγραψε: ↑29 Σεπ 2021, 12:40Το 2013 τα χρυσά αυγά στην Βουλγαρία, έφαγαν πέσιμο στα γραφεία τους από τα Βουλγάρια (θύρα -4-) και τους σπάσαν τα κεφάλια για το θέμα του Κάτσε.
Έτσι θα γίνει και τώρα.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
κάθε χρόνο στην αρχή της χρονιάς πηγαίνει το ΚΚΕ και κάνει προσηλυτισμό έξω από τα σχολεία και της Νεάπολης και της Σταυρούπολης και δεν μιλάει κανένας.
Μας λένε τώρα οτι πήγαν φοιτητές απο το πανεπιστήμιο να σώσουν τους μαθητές του ΕΠΑΛ απο τον εθνικισμό.
Η γελοιότητα τελικά δεν έχει όρια.
Λοιπόν για να σας κατατοπίσω το ΕΠΑΛ αυτό είναι κολλητά με τη μονή Λαζαριστών όπου λειτουργουν πανεπιστημιακά τμήματα. Οι φοιτητές και άλλοι πωποδευτικοί μαζεύονται εκεί βγαίνουν για καφέ και πάνε και στα σχολεία για το μεροκάματο.
Κάποιοι τα πήραν και έγιναν οι φασαρίες.
Εξω οι Ζαχαριαδικοί από τα σχολεία μόνο αυτό έχω να πω. Αν θέλουν να κάνουν παιδομάζωμα να πάνε στην Αλβανία και στη Βουργαρία ή καλύτερα στο αδερφό (τους) κράτος των Σκοπιώνων.
Μας λένε τώρα οτι πήγαν φοιτητές απο το πανεπιστήμιο να σώσουν τους μαθητές του ΕΠΑΛ απο τον εθνικισμό.

Η γελοιότητα τελικά δεν έχει όρια.
Λοιπόν για να σας κατατοπίσω το ΕΠΑΛ αυτό είναι κολλητά με τη μονή Λαζαριστών όπου λειτουργουν πανεπιστημιακά τμήματα. Οι φοιτητές και άλλοι πωποδευτικοί μαζεύονται εκεί βγαίνουν για καφέ και πάνε και στα σχολεία για το μεροκάματο.
Κάποιοι τα πήραν και έγιναν οι φασαρίες.
Εξω οι Ζαχαριαδικοί από τα σχολεία μόνο αυτό έχω να πω. Αν θέλουν να κάνουν παιδομάζωμα να πάνε στην Αλβανία και στη Βουργαρία ή καλύτερα στο αδερφό (τους) κράτος των Σκοπιώνων.
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση 6 δις ευρω πρ. πλεόνασμα ρε θρησκόληπτοι κάφροι!!!
από Οργισμένος » 17 Νοέμ 2023, 14:44 » σε Θρησκειολογία - 79 Απαντήσεις
- 2484 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
20 Νοέμ 2023, 00:15
-
-
- 0 Απαντήσεις
- 253 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από southern
26 Μάιος 2024, 13:48
-
-
Νέα δημοσίευση Τι τεχνική εκπαίδευση θέλουμε? Εξαφανίζουν τον τομέα δομικών έργων από τα ΕΠΑΛ
από Ίακχος » 03 Σεπ 2024, 23:07 » σε Αρχιτεκτονική - 2 Απαντήσεις
- 305 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από seismic1
03 Σεπ 2024, 23:19
-
-
- 71 Απαντήσεις
- 2051 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Dorian
06 Δεκ 2023, 11:03