Εσύ από ότι κατάλαβα , δεν ζητάς απλά σαν τραβεστί η γκαιη να έχεις το δικαίωμα εργασίας ζητάς και το δικαίωμα να είσαι προκλητικός σαν γκαιη η τραβεστί στο χώρο εργασίας σου διώχνοντας πελάτες και προκαλώντας προβλήματα στον εργοδότη σου ..
"Ο βιαστής είσαι εσύ" ΚΑΙ στο Σύνταγμα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: "Ο βιαστής είσαι εσύ" ΚΑΙ στο Σύνταγμα
Μια τραβεστί, ροκ σερβιτόρα με γραβάτα σε τι είδους μαγαζί θα την προσελάμβανες, τύπε;ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑29 Δεκ 2019, 14:52Σε ένα μαγαζί όπου θα σύχναζαν τραβεστί και γκαιη ασφαλώς και θα επιβάλλονταν η σερβιτόρα η ο σερβιτόρος να είναι τραβεστί η γκαιηΓενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑29 Δεκ 2019, 14:31Δλδ ναι σε τραβέλι τραβέλι. Και αν σου έκαναν παράπονα οι πελάτες ή δεν πάταγαν επειδή ακριβώς και μόνο είναι τραβέλι;
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
ΝΑ ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ βάσει ΧΡΩΜΑΤΟΣ, ΕΜΦΥΛΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ, ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ.
Είναι σα να μου λες ότι πρέπει να νομιμοποιηθούν ναζι-μπαρ όπου δεν προσλαμβάνονται πακιστανοί ως νόμιμο κριτήριο-δικαίωμα του εργοδότη.
Κάτι τέτοιο ευαγγελίζεται και ο EKPLIKTIKOS
Είναι σα να μου λες ότι πρέπει να νομιμοποιηθούν ναζι-μπαρ όπου δεν προσλαμβάνονται πακιστανοί ως νόμιμο κριτήριο-δικαίωμα του εργοδότη.
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
Σε μαγαζί που με αυτή την εμφάνιση θα μου έφερνε πελάτες που θα μου άφηναν χρήματαFeindflug έγραψε: ↑29 Δεκ 2019, 15:00Μια τραβεστί, ροκ σερβιτόρα με γραβάτα σε τι είδους μαγαζί θα την προσελάμβανες, τύπε;ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑29 Δεκ 2019, 14:52Σε ένα μαγαζί όπου θα σύχναζαν τραβεστί και γκαιη ασφαλώς και θα επιβάλλονταν η σερβιτόρα η ο σερβιτόρος να είναι τραβεστί η γκαιηΓενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑29 Δεκ 2019, 14:31Δλδ ναι σε τραβέλι τραβέλι. Και αν σου έκαναν παράπονα οι πελάτες ή δεν πάταγαν επειδή ακριβώς και μόνο είναι τραβέλι;
Πήγαινε τότε σαν τραβεστί να διοριστεις παπάς η καντηλαναφτης !!!Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑29 Δεκ 2019, 15:00ΝΑ ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ βάσει ΧΡΩΜΑΤΟΣ, ΕΜΦΥΛΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ, ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ.
Η ..πήγαινε να διοριστεις ιμάμης σε τζαμί !!!

- Γενιά της Αμαρτίας
Άρα για ποιον κακο καπιταλισμό μιλούσες; Αφού είσαι στην πλευρά του εργοδότη.
Γιατί ο παπάς είναι δουλειά;;;

Σε μια νορμάλ κοινωνία, παντού.Feindflug έγραψε: ↑29 Δεκ 2019, 15:00Μια τραβεστί, ροκ σερβιτόρα με γραβάτα σε τι είδους μαγαζί θα την προσελάμβανες, τύπε;ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑29 Δεκ 2019, 14:52Σε ένα μαγαζί όπου θα σύχναζαν τραβεστί και γκαιη ασφαλώς και θα επιβάλλονταν η σερβιτόρα η ο σερβιτόρος να είναι τραβεστί η γκαιηΓενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑29 Δεκ 2019, 14:31Δλδ ναι σε τραβέλι τραβέλι. Και αν σου έκαναν παράπονα οι πελάτες ή δεν πάταγαν επειδή ακριβώς και μόνο είναι τραβέλι;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Οι Πακιστανοί θα πίνουν οινοπνευματώδη ποτά η όχι ;Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑29 Δεκ 2019, 15:00ΝΑ ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ βάσει ΧΡΩΜΑΤΟΣ, ΕΜΦΥΛΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ, ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ.
Η θα μου ζητούν να επιβαλω στους πελάτες τις διατάξεις του Κορανίου ;
- Γενιά της Αμαρτίας
τρολλλλλλλλλλ
την επόμενη φορά
την επόμενη φορά
Ο στρατιωτικός ο δάσκαλος ο ..δημόσιος υπάλληλος είναι δουλειά η λειτούργημα ;Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑29 Δεκ 2019, 15:03Άρα για ποιον κακο καπιταλισμό μιλούσες; Αφού είσαι στην πλευρά του εργοδότη.
Μπορώ να δουλέψω σαν επαγγελματικό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας ενώ ανήκω σαν μέλος στον ΣΥΡΙΖΑ ;
Ξέρεις ..δεν κάνω σοβαρή συζήτηση μαζί σου ούτε προσπαθώ να σε πείσω
Γράφω τα επιχειρήματα μου για τους υπόλοιπους που θέλουν να τα διαβάσουν
Γι' αυτό δεν έχεις μαγαζί, τύπισσα.
Dein Herz, meine Gier
Σε ποιο άρθρο του ποινικού κώδικα αναγράφεται αυτό για τις εμφυλες ταυτότητες η την εμφάνιση ;Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑29 Δεκ 2019, 15:00ΝΑ ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ βάσει ΧΡΩΜΑΤΟΣ, ΕΜΦΥΛΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ, ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ.
Στην Ελλάδα που πάνε να πιούνε καφέ τα λιγούρια για να χαλβαδιάσουν την σερβιτόρα, εννοείται φίλε μου και θα είχα χρεοκοπήσει.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Οικονόμου: Ίσως είναι καλύτερη περίπτωση να είσαι νεκρός από το να είσαι σε καροτσάκι
από Eθνικοκοινωνιστης » 10 Μαρ 2025, 15:19 » σε Κοινωνικά θέματα - 31 Απαντήσεις
- 847 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από EKPLIKTIKOS
12 Μαρ 2025, 18:31
-
-
- 9 Απαντήσεις
- 336 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σενέκας
04 Ιούλ 2024, 16:06
-
-
Νέα δημοσίευση Ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους ο Άλμπαν βιαστής.
από Kauldron » 21 Μάιος 2024, 20:04 » σε Εσωτερική Πολιτική - 4 Απαντήσεις
- 237 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Juno
22 Μάιος 2024, 16:44
-
-
-
Νέα δημοσίευση Είσαι αφελής αν είσαι πάντα καλά ή είσαι πάντα καλά αν είσαι αφελής;
από Filosofos555 » 23 Ιαν 2025, 00:04 » σε Φιλοσοφία - 0 Απαντήσεις
- 273 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Filosofos555
23 Ιαν 2025, 00:04
-