Μήπως θυμάσαι πόσο είχε πάρει με τον Πάγκαλο;
Πατούλαινα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Πατούλαινα
Στον πρώτο γύρο:
Αβραμόπουλος: 44,6%
Πάγκαλος: 32%
Δαμανάκη[Συν]: 11,2%
Αυδής[ΚΚΕ]: 6%
Λεντάκης[Πολ.Άνοιξη]: 4%
Στο δεύτερο γύρο:
Αβραμόπουλος: 54,37%
Πάγκαλος: 45,63%
-
- Phorum.gr user: Μητσάκος
Χωρίς πλάκα παιδιά αν το έβλεπα αυτό χωρίς να ξέρω την αλήθεια,θα ελεγα κάποιος κακός φωτοσοπιασε την Τζούλια Αλεξανδράτου,την γέρασε και την έβαλε δίπλα στον Πατούλη, ποιος κακός άνθρωπος ;
Aράζω ξάπλα oλημερίς
και κάνω μαύρες σκέψεις:
Mην πεις για τoν Mελιγαλά,
Aρ(ρ)η(ν) (!!!!), γιατί θα μπλέξεις...
και κάνω μαύρες σκέψεις:
Mην πεις για τoν Mελιγαλά,
Aρ(ρ)η(ν) (!!!!), γιατί θα μπλέξεις...
Τσούζει ο πατουλαρος και οι κουτσομπολες σχολιάζουν την εμφάνιση της γυναίκας του. Κοιτάξτε τις δικές σας με τα πατσοκοιλια την κυτταρίτιδα και τον γκόμενο και μην ασχολείστε με την πατουλαινα, κουτσομποληδες
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Τα ίδια Παντελάκη μου,τα ίδια Παντελή μου..
Κοίτα τη γυναίκα του Πατούλη πως είναι.
Η δικιά σου είναι καλύτερη;
Όχι ρε φίλε δεν είναι καλύτερη αλλά δεν είναι και σαν φωτάκια σε Χριστουγεννιάτικο δέντρο.Κάνουμε μιά επιτυχία για λίγες μέρες και μετά στο κουτί,της Κυριακής χαρά και της Δευτέρας λύπη.
Ακόμη χειρότερα;
Ναί ρε είναι καλύτερη.
Και ποιός την ξέρει ποιός το λέει ότι είναι καλύτερη,η άλλη έχει 5252184402 like πόσα έχει η δικιά σου;
Όχι ρε φίλε δεν είναι καλύτερη αλλά δεν είναι και σαν φωτάκια σε Χριστουγεννιάτικο δέντρο.Κάνουμε μιά επιτυχία για λίγες μέρες και μετά στο κουτί,της Κυριακής χαρά και της Δευτέρας λύπη.
Ακόμη χειρότερα;
Ναί ρε είναι καλύτερη.
Και ποιός την ξέρει ποιός το λέει ότι είναι καλύτερη,η άλλη έχει 5252184402 like πόσα έχει η δικιά σου;
waldorf έγραψε: ↑25 Αύγ 2019, 19:41Τα ίδια Παντελάκη μου,τα ίδια Παντελή μου..
Ακόμη χειρότερα;
Ναί ρε είναι καλύτερη.

Μου αρέσει η τοποθέτησή σου. Τη βρίσκω πολύ rilassante

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
- Obi Wan Iakobi