Δεν έχω πάρει κάστανα από σούπερ μάρκετ ποτέ. Παίρνω από παραγωγούς στην αγορά με 3 - 4 ευρώ το κιλό.
Αυτά που πήρα με 4 ευρώ τελευταία, ήταν μεγάλα χωρίς νεύρα και χωρίς ούτε ένα χαλασμένο.
Δεν έχω πάρει κάστανα από σούπερ μάρκετ ποτέ. Παίρνω από παραγωγούς στην αγορά με 3 - 4 ευρώ το κιλό.
Τι να σου πω ρε παλικάρι, εκανε τικ διαφορα κουτάκια τοοοοοτε που την είχα παρειΥδράργυρος έγραψε: ↑28 Νοέμ 2019, 08:59
Ένας σοφός είχε πει κάποτε "Δε μπορώ να καταλάβω τους ανθρώπους που αγοράζουνε ευρωπαϊκές μηχανές"
Λεω να παω σε versys
Ψάξε για καμμένες βαλβίδες versys , και μετά πάρε Honda
Τι χοντα να παρω; τρανσαλπ κ βαρκαντερο;
Γενικότερα το τμήμα λαχανικών και περιφερειακών ειδών σπάνια είναι ποιοτικό σε ΣΜ. Σε οποιοδήποτε ΣΜ. Συνήθως αγοράζουν βήτα διαλογής προϊόντα από τους παραγωγούς.Μηχανικός έγραψε: ↑28 Νοέμ 2019, 18:56Δεν έχω πάρει κάστανα από σούπερ μάρκετ ποτέ. Παίρνω από παραγωγούς στην αγορά με 3 - 4 ευρώ το κιλό.
Αυτά που πείρα με 4 ευρώ τελευταία, ήταν μεγάλα χωρίς νεύρα και χωρίς ούτε ένα χαλασμένο.
Ωραια αυτα, κ το crossrunner μου αρεσει πολύ, αλλα ξεφεύγουν, πρεπει να μαζεψω λεφταenterprise-psi έγραψε: ↑28 Νοέμ 2019, 19:17Αυτά είναι πολύ παλιά ρε , μεταχειρισμένα nc700 βρες , που είναι αθάνατα με χαμηλή κατανάλωση , και πανευκολο σερβις , ή το δικό μου , cb500x, αλλά αυτό έχει μεγαλύτερη κατανάλωση , και χαμηλότερη ροπή .
Μόνο 209% υπέρβαση; Πφφ! Σπουδαία τα ξινολάχανα.Άθροισμα αλκαλοειδών τροπανίου (ατροπίνη, σκοπολαμίνη) σε ποσότητα που αποτελεί υπέρβαση του τοξικολογικού δείκτη οξείας τοξικότητας για παιδιά ARfD, κατά 209%.