οτι γνωμη δηλαδη εχει καθε ευρωπαικος λαος για τους γειτονικους του λαους.
νοτια αφρικη βιασαν κι σκοτωσαν νεαρη λευκη
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- blackpaint
- hellegennes
Re: νοτια αφρικη βιασαν κι σκοτωσαν νεαρη λευκη
Έκανες για πρώτη φορά αυτό το έτος κι ένα πετυχημένο σχόλιο.blackpaint έγραψε: ↑19 Οκτ 2018, 22:35οτι γνωμη δηλαδη εχει καθε ευρωπαικος λαος για τους γειτονικους του λαους.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- blackpaint
Ευχαριστω, αλλα μην το βαζεις κατω, καποτε θα γραψεις κι εσυ ενα για πρωτη φορα (αυτη τη δεκαετια).hellegennes έγραψε: ↑19 Οκτ 2018, 23:25Έκανες για πρώτη φορά αυτό το έτος κι ένα πετυχημένο σχόλιο.blackpaint έγραψε: ↑19 Οκτ 2018, 22:35οτι γνωμη δηλαδη εχει καθε ευρωπαικος λαος για τους γειτονικους του λαους.
-
Μα τι υπέροχα σχόλια διαβάζουμε σε αυτό το φόρουμ, και στο ελληνικό ίντερνετ γενικά.Otto Weininger έγραψε: ↑19 Οκτ 2018, 15:51Γιατί φυλακή; Βασανιστήρια.
Δεμένοι και θα τρώνε μπιφτέκια από κιμά που θα γίνεται παρουσία τους από τα άκρα τους.
Ισορροπημένοι ψυχικά άνθρωποι, καθημερινοί, νοικοκυραίοι γράφουν όμορφες προτάσεις δηλώνοντας σοκαρισμένοι και αγανακτισμένοι.
- hellegennes
Εμένα όλα τα σχόλια μου είναι επιτυχημένα, καλή μου χορεύτρια.blackpaint έγραψε: ↑19 Οκτ 2018, 23:28Ευχαριστω, αλλα μην το βαζεις κατω, καποτε θα γραψεις κι εσυ ενα για πρωτη φορα (αυτη τη δεκαετια).hellegennes έγραψε: ↑19 Οκτ 2018, 23:25Έκανες για πρώτη φορά αυτό το έτος κι ένα πετυχημένο σχόλιο.blackpaint έγραψε: ↑19 Οκτ 2018, 22:35
οτι γνωμη δηλαδη εχει καθε ευρωπαικος λαος για τους γειτονικους του λαους.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Otto Weininger
Σιγά ρε. Έχω και καλύτερα.aspergillus έγραψε: ↑19 Οκτ 2018, 23:34Μα τι υπέροχα σχόλια διαβάζουμε σε αυτό το φόρουμ, και στο ελληνικό ίντερνετ γενικά.Otto Weininger έγραψε: ↑19 Οκτ 2018, 15:51Γιατί φυλακή; Βασανιστήρια.
Δεμένοι και θα τρώνε μπιφτέκια από κιμά που θα γίνεται παρουσία τους από τα άκρα τους.
Ισορροπημένοι ψυχικά άνθρωποι, καθημερινοί, νοικοκυραίοι γράφουν όμορφες προτάσεις δηλώνοντας σοκαρισμένοι και αγανακτισμένοι.
Αν και ομολογώ ότι είμαι πολύ πίσω σε σχέση με διάσημους σεναριογράφους και συγγραφείς.
Let them make the first mistake. We make the last move.
πράγμα που στην Ελλάδα δεν έχει γίνει ποτέ. Συνέχισε το συλλογισμό σου.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑19 Οκτ 2018, 15:42Εδώ να πούμε ότι οι μαύροι στην Νότια Αφρική είναι γηγενείς. Το αντίστοιχο στην Ελλάδα θα ήταν Έλληνες να βιάσουν κινέζα φοιτήτρια...
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
Oχι αγωνα δειχνει.Πάνας έγραψε: ↑19 Οκτ 2018, 16:10Θα ήμουν υπέρ των μαύρων αν η πράξη είχε αγωνιστικό χαρακτήρα.
Εδώ έχουμε 4 μαντράχαλους που βίασαν και σκότωσαν μια κοπέλα. Το γεγονός ότι είναι λευκή και αυτοί μαύρη δεν δείχνει αγώνα. Πόσο μάλλον για να ξεσηκώσει και τους υπόλοιπους.
Οι Αγώνες ξεκινάνε με συμβολικές πράξεις.

Με λογισμό και μ' όνειρο τσακίζουμε το ημιπρολεταριάτο!
Για πες μας ξυπνιε.

Lindley, Ν. Αφρική - Ένα ανατριχιαστικό μήνυμα γραμμένο στην γλώσσα Σόθο (γλώσσα που μιλάνε στη Ν. Αφρική και στο Λεσόθο) σε ένα κομμάτι χαρτόνι που έλεγε: «Τους σκοτώσαμε. Θα ξαναρθούμε», βρέθηκε στην πύλη του αγροκτήματος, όπου τρεις άνθρωποι δολοφονήθηκαν άγρια, την Πέμπτη.
Τα θύματα των δολοφονιών ήταν ο 40χρονος Attie Potgieter, η 36χρονη σύζυγός του, Βίλνιους και η ηλικίας 3 ετών κόρη τους Willemien. Υποψιάζεται ότι η μικρή Willemien πυροβολήθηκε ώστε να μην μπορέσει να εντοπίσει τους δολοφόνους των γονιών της.
Τρία άτομα που εργάζονται σε φάρμα συνελήφθησαν. Αργότερα, σε κωμοπόλεις στην περιοχή, τρεις ακόμη ύποπτοι συνελήφθησαν. Σύμφωνα με μία πληροφορία, ένας από αυτούς είναι μόλις 17 ετών.

Ο Attie Potgieter και η σύζυγός του Wilna, οι οποίοι δολοφονήθηκαν στο αγρόκτημά τους, μαζί με την ηλικίας 3 ετών κόρη τους.
Οι Potgieters δολοφονήθηκαν την ημερομηνία της 11ης επετείου του γάμου τους.
Σοκ
Αφού σκότωσαν την μητέρα της, πήραν τη μικρή Willemien σε εξωτερικό χώρο και την πυροβόλησαν στο πίσω μέρος του κεφαλιού.
Το σώμα της Willemientjie, μεταφέρθηκε δίπλα στο σώμα της μητέρας της στην κύρια κρεβατοκάμαρα. Η μητέρα της είχε επίσης πυροβοληθεί στο πίσω μέρος του κεφαλιού.
Το σώμα της Willemien βρέθηκε με μία μικρή ροζ κορδέλα ακόμα δεμένη στα μαλλιά της.
Ο Arno Potgieter από το γειτονικό αγρόκτημα, Van Tondersrust, μίλησε για τη δολοφονία του αδελφού του, της νύφης του και της Willemien: "Ακόμα φαίνεται εξωπραγματικό Ήταν ένα φοβερό, τρομερά μεγάλο σοκ".
Στο σπίτι, ένα πιάτο φαγητό ήταν ακόμα στο φούρνο μικροκυμάτων.
Το σώμα του Potgieter βρέθηκε έξω από το σπίτι, δίπλα σε ένα φράχτη στην πίσω πόρτα.
Είχε χτυπηθεί στο πίσω μέρος του κεφαλιού με ένα αιχμηρό αντικείμενο.
Ήταν επίσης μαχαιρωμένος με πιρούνα κήπου.
Τα χρήματα είχαν αφαιρεθεί.
Με λογισμό και μ' όνειρο τσακίζουμε το ημιπρολεταριάτο!
- Μετανάστρια
- Phorum.gr user: Μετανάστρια
Δεν αντιλαμβάνομαι το νόημα αυτού του νήματος. Είμαι σίγουροι ότι αν κάτσουμε και ψάξουμε τις νοτιοαφρικανιές εφημερίδες θα βρούμε και περιπτώσεις όπου νεαρές μαύρες γυναίκες βιαάστηκαν και δολοφονήθηκαν. Τι συμπέρασμα πρέπει να βγάλουμε δηλαδή;
Ότι οι μαύροι θα έρθουν να σας βιάσουν τις γυναίκες και για αυτό πρέπει να ψηφίσουμε Χρυσή Αυγή;
Βασικά προτείνω στο διαχειριστή να ανοίξει ένα στίκυ νήμα με τίτλο "Έγινε το Χ, Ψ, Ω. Πρέπει επειγόντως να ψηφίσουμε Χρυσή Αυγή" και όλα τα σχετικά νήματα να συγχωνεύονται εκεί μέσα.
Ότι οι μαύροι θα έρθουν να σας βιάσουν τις γυναίκες και για αυτό πρέπει να ψηφίσουμε Χρυσή Αυγή;
Βασικά προτείνω στο διαχειριστή να ανοίξει ένα στίκυ νήμα με τίτλο "Έγινε το Χ, Ψ, Ω. Πρέπει επειγόντως να ψηφίσουμε Χρυσή Αυγή" και όλα τα σχετικά νήματα να συγχωνεύονται εκεί μέσα.
Νομίζεις ότι το αφεντικό σου σ'αγαπάει;
- blackpaint
οσο και τα ποιηματα σου, γλυκε μου αταλαντε.hellegennes έγραψε: ↑19 Οκτ 2018, 23:36Εμένα όλα τα σχόλια μου είναι επιτυχημένα, καλή μου χορεύτρια.blackpaint έγραψε: ↑19 Οκτ 2018, 23:28Ευχαριστω, αλλα μην το βαζεις κατω, καποτε θα γραψεις κι εσυ ενα για πρωτη φορα (αυτη τη δεκαετια).hellegennes έγραψε: ↑19 Οκτ 2018, 23:25
Έκανες για πρώτη φορά αυτό το έτος κι ένα πετυχημένο σχόλιο.
Πολιτιστικό είναι.
Όχι. Κούλης είναι αρκετός.
- hellegennes
Έλα. Δεν είναι τέχνη τα πάντα; Με σοκάρεις τώρα. Άλλα θυμάμαι να λες.blackpaint έγραψε: ↑20 Οκτ 2018, 00:53οσο και τα ποιηματα σου, γλυκε μου αταλαντε.hellegennes έγραψε: ↑19 Οκτ 2018, 23:36Εμένα όλα τα σχόλια μου είναι επιτυχημένα, καλή μου χορεύτρια.blackpaint έγραψε: ↑19 Οκτ 2018, 23:28
Ευχαριστω, αλλα μην το βαζεις κατω, καποτε θα γραψεις κι εσυ ενα για πρωτη φορα (αυτη τη δεκαετια).
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Otto Weininger
Εμένα μου αρέσουν τα ποιήματα σου.hellegennes έγραψε: ↑21 Οκτ 2018, 01:50Έλα. Δεν είναι τέχνη τα πάντα; Με σοκάρεις τώρα. Άλλα θυμάμαι να λες.blackpaint έγραψε: ↑20 Οκτ 2018, 00:53οσο και τα ποιηματα σου, γλυκε μου αταλαντε.hellegennes έγραψε: ↑19 Οκτ 2018, 23:36
Εμένα όλα τα σχόλια μου είναι επιτυχημένα, καλή μου χορεύτρια.
Let them make the first mistake. We make the last move.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 53 Απαντήσεις
- 1252 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης
28 Αύγ 2024, 23:26
-
-
Νέα δημοσίευση Αμπελόκηποι: Επιτέθηκε σεξουαλικά σε νεαρή γυναίκα μέρα μεσημέρι..!
από Parrot » 08 Απρ 2024, 17:07 » σε Κοινωνικά θέματα - 0 Απαντήσεις
- 325 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Parrot
08 Απρ 2024, 17:07
-
-
-
Νέα δημοσίευση Η λευκή κυριαρχία στην έμπνευση των μαύρων καλλιτεχνών
από ΓΑΛΗ » 23 Νοέμ 2023, 08:59 » σε Eικαστικές τέχνες - 0 Απαντήσεις
- 1015 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
23 Νοέμ 2023, 08:59
-
-
-
Νέα δημοσίευση Η αντεργατική Λευκή βίβλος της ΕΕ στα εργασιακά και η 6ήμερη εργασία
από Ληστοσυμμορίτης » 07 Ιούλ 2024, 01:00 » σε Εσωτερική Πολιτική - 3 Απαντήσεις
- 173 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
12 Ιούλ 2024, 12:07
-