Θανατική ποινή
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Θανατική ποινή
Είμαι κατά της θανατικής ποινής και υπέρ της απομόνωσης από την κοινωνία των εγκληματικών στοιχείων, που έχουν δολοφονήσει ανθρώπους εν ψυχρώ, χωρίς να βρίσκονται σε θέση άμυνας.
Κι επειδή ο θάνατος των θυμάτων είναι κάτι οριστικό/ανεπίστρεπτο, το αν θα σωφρονιστούν οι θύτες, ειλικρινά δεν το θεωρώ τόσο σημαντικό στοιχείο.
Κι επειδή ο θάνατος των θυμάτων είναι κάτι οριστικό/ανεπίστρεπτο, το αν θα σωφρονιστούν οι θύτες, ειλικρινά δεν το θεωρώ τόσο σημαντικό στοιχείο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Επίτηδες το έγραψα λάθος.
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
Εαν πρόκειται για αυτοδικία; Κρατάς το ίδιο "καλάθι";ΓΑΛΗ έγραψε: ↑27 Ιαν 2024, 13:16Είμαι κατά της θανατικής ποινής και υπέρ της απομόνωσης από την κοινωνία των εγκληματικών στοιχείων, που έχουν δολοφονήσει ανθρώπους εν ψυχρώ, χωρίς να βρίσκονται σε θέση άμυνας.
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Η αυτοδικία, είναι τελείως άλλο πράγμα. Τσεκάρισε το μπολντ και τα ξαναλέμε πιο διεξοδικά, για όποια απορία έχεις.Saturn έγραψε: ↑27 Ιαν 2024, 13:29Εαν πρόκειται για αυτοδικία; Κρατάς το ίδιο "καλάθι";ΓΑΛΗ έγραψε: ↑27 Ιαν 2024, 13:16Είμαι κατά της θανατικής ποινής και υπέρ της απομόνωσης από την κοινωνία των εγκληματικών στοιχείων, που έχουν δολοφονήσει ανθρώπους εν ψυχρώ, χωρίς να βρίσκονται σε θέση άμυνας.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Οπότε αναγνωρίζεται ελαφρυντικό στον δράστη όταν θεωρείται πως βρίσκεται σε "θέση άμυνας" κατα την αυτοδικία του
Αυτή την διευκρίνηση ήθελα, για χάρη της κουβέντας.
Αυτή την διευκρίνηση ήθελα, για χάρη της κουβέντας.
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Από εμένα, ναι. Αλλά εγώ δεν είμαι νομοθέτης, μια προσωπική άποψη εκφέρω.
Να προσθέσω επίσης και μία ακόμη περίπτωση αυτοδικίας πέραν της "θέσης άμυνας".
Τη θέση εκδίκησης για το θύμα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άραγε, σε θέση άμυνας βρίσκεται κάποιος μόνο εν βρασμώ ψυχής ή και όταν έχει παρέλθει χ χρονικό διάστημα από την αδικία που υπέστη ή/και δεν υφίσταται καμία απειλή πλεον προς τον ίδιο ή το πρόσωπο που βλάφθηκε;
- Sid Vicious
Ναι στα ισόβια ισόβια όχι στην θανατική ποινή. Ακόμα και η απειροελάχιστη πιθανότητα να θανατωθεί κάποιος τελικά αθώος είναι τρομακτική.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Κάπου πρέπει να δούμε το θέμα και σε συνάρτηση με κάτι άλλο:
όταν για μια κλωτσιά σε γάτα έχεις πρόστιμο 30.000 ευρώ
για θανάτωση ανθρώπου, τί πρέπει να γίνεται;
Θέλω να πω πως πια αλλάζουν τα πλαίσια στο τί θεωρείται ζωή και προστασία αυτής.
όταν για μια κλωτσιά σε γάτα έχεις πρόστιμο 30.000 ευρώ
για θανάτωση ανθρώπου, τί πρέπει να γίνεται;
Θέλω να πω πως πια αλλάζουν τα πλαίσια στο τί θεωρείται ζωή και προστασία αυτής.
Αν αποδειχτείς αθώος επιστρέφονται τα ευρώ και καθαρίζεται το μητρώο σου. Αν σε εκτελέσουν κι αποδειχτείς αθώος, τι θα πάρεις πίσω;
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
Πότε ήταν σταθερά αυτά τα πλαίσια;
Επ' ευκαιρία, ξέρει κάποιος φάση που όντως πλήρωσε κάποιος 30000 για κλωτσιά σε γάτα;

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Αυτο που δεν κατάλαβα με την καταδική με το άζωτο, είναι γιατί υπέφερε.
Συνήθως όταν βλέπεις περπτώσεις με υποξία, γίνονται εντελώς χαζοχαρούμενοι, σχεδον σαν να το γλεντάνε, και πρέπει οι φροντιστές τους να τους αναγκάζουν με το ζόρι να πάρουν εισπνοή οξυγόνου. Αν δεν υπήρχε κάποιος να τους προσέχει θα πέθαιναν γελόντας.
Προφανώς κάτι άλλο έγινε εδώ.
Συνήθως όταν βλέπεις περπτώσεις με υποξία, γίνονται εντελώς χαζοχαρούμενοι, σχεδον σαν να το γλεντάνε, και πρέπει οι φροντιστές τους να τους αναγκάζουν με το ζόρι να πάρουν εισπνοή οξυγόνου. Αν δεν υπήρχε κάποιος να τους προσέχει θα πέθαιναν γελόντας.
Καλό κάρμα, τύπε.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
Εξαρταται το αεριο ισως;Imperium έγραψε: ↑27 Ιαν 2024, 19:58Αυτο που δεν κατάλαβα με την καταδική με το άζωτο, είναι γιατί υπέφερε.
O συσχετισμός με τα ζώα δεν έγινε για να δικαιολογηθεί η θανατική ποινή.
Έγινε γιατί υπάρχουν άλλα σταθμά πια στα περι "ζωής" και "δικαιωμάτων" και στην μεταφυσική και υπαρξιακή τους κοσμοθεώρηση
Έγινε γιατί υπάρχουν άλλα σταθμά πια στα περι "ζωής" και "δικαιωμάτων" και στην μεταφυσική και υπαρξιακή τους κοσμοθεώρηση
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 634 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Parrot
04 Απρ 2024, 00:51
-
-
Νέα δημοσίευση Ιαπωνία: Θανατική ποινή για εμπρησμό σε κινηματογραφικό στούντιο με 36 νεκρούς
από Ίακχος » 25 Ιαν 2024, 09:24 » σε Εγκληματικότητα - 1 Απαντήσεις
- 462 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Space_Passenger
25 Ιαν 2024, 13:31
-
-
- 153 Απαντήσεις
- 3132 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από panos291
02 Οκτ 2024, 08:53