Ε τότε απάντησε την πρώτη ερώτηση που σου έκανα. Πώς θα αποκρύψεις το έγκλημα (ή έστω την αγαθοεργή πράξη αν το βλέπεις έτσι);Unique έγραψε: ↑09 Φεβ 2025, 13:34Πάς μακριά εσύ. Λέμε δεν ανακατεύουμε αστυνομία καθόλου. Τι ανακρίσεις και τρίχες? Να σε τραβάνε τσάμπα σε δικαστήρια, να πληρώσεις μια περιουσία χρήματα και να πρεπει να αποδείξεις ότι δεν εισαι ελέφαντας. Ασε ρε. Αυτά μας τα είπανε και άλλοι..
«Πάντα το όνειρο μου ήταν να κλέβω»
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: «Πάντα το όνειρο μου ήταν να κλέβω»
Πολλά.Esperos έγραψε: ↑09 Φεβ 2025, 12:16Δε ξέρω, τι ακριβώς εργασία μπορεί κα κάνει ένας κατεργάρης σε κάτεργο όπου θα προκύψει όφελος και κέρδος όπου κάποια μέρα θα αποζημιώσει.nyxtovios έγραψε: ↑09 Φεβ 2025, 11:20Υπάρχει η λύση, η οποία είναι η καταναγκαστική εργασία για την αποζημίωση των θυμάτων στο ακέραιο.
Σου κατέστρεψαν το αυτοκίνητο και δηλώνει μηδενικά περιουσιακά; Θα κάτσει 5 χρόνια στο κάτεργο μέχρι να μαζέψει τα λεφτά.
Να δες μετά αν το ξανακάνει.
Βέβαια οι κλοπές και οι διαρρήξεις δεν αφορούν πολιτικούς και δικαστικούς καθώς έχουν από μια διμοιρία ο καθένας.
Να σπας πέτρες; Να σκάβεις; να καθαρίζεις ναρκοπέδια; Αυτά τα κάνουν ειδικά μηχανήματα.
Άσε που αν ο άλλος είναι σε κάτεργο, θέλει και μια ολόκληρη φρουρά οπλισμένων να τον επιβλέπουν.
Ξυλουργική
Κατασκευές
Χίλια δύο
Αναγκαία τοποθέτηση:
https://en.wikipedia.org/wiki/Second_Am ... nstitution
https://en.wikipedia.org/wiki/Second_Am ... nstitution
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
Ψηλότερο αϊκιού από τα ρομαντιφούδια δεν έχει κανείς, των εν αλόγω χτύπησε κόκκινο.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Esperos
- Phorum.gr user: Esperos
Για να τα κάνει αυτά, πρέπει να εκπαιδευτεί και να θέλει να εργαστεί.nyxtovios έγραψε: ↑09 Φεβ 2025, 13:39Πολλά.Esperos έγραψε: ↑09 Φεβ 2025, 12:16Δε ξέρω, τι ακριβώς εργασία μπορεί κα κάνει ένας κατεργάρης σε κάτεργο όπου θα προκύψει όφελος και κέρδος όπου κάποια μέρα θα αποζημιώσει.nyxtovios έγραψε: ↑09 Φεβ 2025, 11:20Υπάρχει η λύση, η οποία είναι η καταναγκαστική εργασία για την αποζημίωση των θυμάτων στο ακέραιο.
Σου κατέστρεψαν το αυτοκίνητο και δηλώνει μηδενικά περιουσιακά; Θα κάτσει 5 χρόνια στο κάτεργο μέχρι να μαζέψει τα λεφτά.
Βέβαια οι κλοπές και οι διαρρήξεις δεν αφορούν πολιτικούς και δικαστικούς καθώς έχουν από μια διμοιρία ο καθένας.
Να σπας πέτρες; Να σκάβεις; να καθαρίζεις ναρκοπέδια; Αυτά τα κάνουν ειδικά μηχανήματα.
Άσε που αν ο άλλος είναι σε κάτεργο, θέλει και μια ολόκληρη φρουρά οπλισμένων να τον επιβλέπουν.
Ξυλουργική
Κατασκευές
Χίλια δύο
Ως καταναγκαστική εργασία, τι ξυλουργική να κάνει?
Να φτιάχνει τραπέζια χωρίς πόδια;
Αν θέλει και ο ίδιος, οκαυ, αλλά δεν θα θέλει.
Ένας δεν είμαι, μα χιλιάδες! Όχι μονάχα οι ζωντανοί — κι οι πεθαμένοι μ’ ακλουθάνε ,σε μιαν αράδα σκοτεινή.
Μην ξεχνάς την γλυπτική με πηλό, τύπε.nyxtovios έγραψε: ↑09 Φεβ 2025, 13:39Πολλά.Esperos έγραψε: ↑09 Φεβ 2025, 12:16Δε ξέρω, τι ακριβώς εργασία μπορεί κα κάνει ένας κατεργάρης σε κάτεργο όπου θα προκύψει όφελος και κέρδος όπου κάποια μέρα θα αποζημιώσει.nyxtovios έγραψε: ↑09 Φεβ 2025, 11:20Υπάρχει η λύση, η οποία είναι η καταναγκαστική εργασία για την αποζημίωση των θυμάτων στο ακέραιο.
Ξυλουργική
Κατασκευές
Χίλια δύο
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
Σε τι να εκπαιδευτεί;Esperos έγραψε: ↑09 Φεβ 2025, 14:16Για να τα κάνει αυτά, πρέπει να εκπαιδευτεί και να θέλει να εργαστεί.nyxtovios έγραψε: ↑09 Φεβ 2025, 13:39Πολλά.Esperos έγραψε: ↑09 Φεβ 2025, 12:16
Δε ξέρω, τι ακριβώς εργασία μπορεί κα κάνει ένας κατεργάρης σε κάτεργο όπου θα προκύψει όφελος και κέρδος όπου κάποια μέρα θα αποζημιώσει.
Ξυλουργική
Κατασκευές
Χίλια δύο
Ως καταναγκαστική εργασία, τι ξυλουργική να κάνει?
Να φτιάχνει τραπέζια χωρίς πόδια;
Αν θέλει και ο ίδιος, οκαυ, αλλά δεν θα θέλει.
Να κόβει σανίδες;
ή δέντρα στο δάσος;
ή να κάνει δεντροφύτευση;
Feindflug έγραψε: ↑09 Φεβ 2025, 14:28Μην ξεχνάς την γλυπτική με πηλό, τύπε.nyxtovios έγραψε: ↑09 Φεβ 2025, 13:39Πολλά.Esperos έγραψε: ↑09 Φεβ 2025, 12:16
Δε ξέρω, τι ακριβώς εργασία μπορεί κα κάνει ένας κατεργάρης σε κάτεργο όπου θα προκύψει όφελος και κέρδος όπου κάποια μέρα θα αποζημιώσει.
Ξυλουργική
Κατασκευές
Χίλια δύο

- Esperos
Μη νομίζεις, κι αυτά γίνονται από μηχανήματα.nyxtovios έγραψε: ↑09 Φεβ 2025, 15:27Σε τι να εκπαιδευτεί;
Να κόβει σανίδες;
ή δέντρα στο δάσος;
ή να κάνει δεντροφύτευση;
Για να κόψει ένα δέντρο ένας ξυλοκόπος θέλει κάποιες ώρες , υπάρχουν μηχανήματα που κόβουν δέντρα σε λεπτά.
Όλες αυτές οι απλές χειρονακτικές, δεν συμφέρει να βάλεις άνθρωπο, γίνονται από μηχανήματα και εκπαιδευμένους εργάτες.
Θα μπορούσε να κάνει κάποιες χειρονακτικές, π.χ. να καθαρίζει δρόμους, πάλι, θέλει μια ομάδα φρουρών να τον επιτηρεί
και κανείς δεν εγγυάται πως θα η εργασία που θα κάνει, θα αξίζει αποζημίωση.
Δεν είναι τόσο απλό.
Ένας δεν είμαι, μα χιλιάδες! Όχι μονάχα οι ζωντανοί — κι οι πεθαμένοι μ’ ακλουθάνε ,σε μιαν αράδα σκοτεινή.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Παντως εχουν δυσκολεψει οι κλοπες τωρα τελευταια.
Οι κλεφτες απειλουνται με κατάρες και ξορκια αν δεν φέρουν πισω τα κλεμμενα

Οι κλεφτες απειλουνται με κατάρες και ξορκια αν δεν φέρουν πισω τα κλεμμενα

Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- Iced Earth
- Phorum.gr user: Jon Schaffer
Οι Μητσοτάκηδες τι να πούνε που κλέβουν εδώ και 85 χρόνια;
- ου ψευδομαρτυρήσεις κατά του πλησίον σου μαρτυρίαν ψευδή
ου κλέψεις
ου φονεύσεις
Μονο ενα ειδος φυλακης κανει για τετοια υποκειμενα.

- Eθνικοκοινωνιστης

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Esperos
Το παρακολούθησα το επεισόδιο.
Βλέπεις κάποιους τύπους, εθισμένους στη διάρρηξη.
Διακρίνεις πως δεν φοβούνται τις συνέπειες διότι το έγκλημα συμφέρει.
Όπως ένας ναυτικός, μπαρκάρει με πλοίο, φεύγει απ το σπίτι του για 6 - 8 - 10 μήνες,
γυρίζει με χρήμα, κάθεται 2 - 3 - 4 μήνες ανάλογα και ξαναφεύγει, όπως το έχει
δεχθεί και ως φυσιολογικό ότι αυτή θα είναι η καριέρα του μέχρι να βγει στην σύνταξη,
έτσι και οι μπουκαδόροι, θεωρούν φυσιολογικότητα το "επάγγελμά" τους.
Χρειάζεται αυστηροποίηση των ποινων. Αν κάποιος υποπέσει στο ίδιο αδίκημα - κακούργημα
για πάνω από 3 ή 4 φορές , μπουκάρει σε σπίτι εφόσον έχει καταδικαστεί για το ίδιο αδίκημα
2 φορές στο παρελθόν, η ποινή να είναι 40 χρόνια μέσα. Να ξέρει ότι θα ξαναβγεί το 2065.
Δεν βρίσκω άλλη λύση.
Βλέπεις κάποιους τύπους, εθισμένους στη διάρρηξη.
Διακρίνεις πως δεν φοβούνται τις συνέπειες διότι το έγκλημα συμφέρει.
Όπως ένας ναυτικός, μπαρκάρει με πλοίο, φεύγει απ το σπίτι του για 6 - 8 - 10 μήνες,
γυρίζει με χρήμα, κάθεται 2 - 3 - 4 μήνες ανάλογα και ξαναφεύγει, όπως το έχει
δεχθεί και ως φυσιολογικό ότι αυτή θα είναι η καριέρα του μέχρι να βγει στην σύνταξη,
έτσι και οι μπουκαδόροι, θεωρούν φυσιολογικότητα το "επάγγελμά" τους.
Χρειάζεται αυστηροποίηση των ποινων. Αν κάποιος υποπέσει στο ίδιο αδίκημα - κακούργημα
για πάνω από 3 ή 4 φορές , μπουκάρει σε σπίτι εφόσον έχει καταδικαστεί για το ίδιο αδίκημα
2 φορές στο παρελθόν, η ποινή να είναι 40 χρόνια μέσα. Να ξέρει ότι θα ξαναβγεί το 2065.
Δεν βρίσκω άλλη λύση.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Γυφταιοι."Κλέβω για να ζήσω τα παιδιά μου"
από Vardos » 03 Απρ 2025, 13:46 » σε Κοινωνικά θέματα - 5 Απαντήσεις
- 160 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Vardos