Όταν σας έρχεται 300€ ο λογαριασμός της ΔΕΗ να μην στεναχωριέστε
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
- Διαχειριστής
- Phorum.gr user: Spiros252
Re: Όταν σας έρχεται 300€ ο λογαριασμός της ΔΕΗ να μην στεναχωριέστε
Όσοι πήραν έκπτωση 15% πρέπει να ελεγχθούν εξονυχιστικά από το ΣΔΟΕ! 

«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
Ακούω οτι στο τέλος είναι όλοι απατεώνες και όλοι τους ξαναγυρίζουν στην ΔΕΗ
Το σκέφτομαι και εγώ να φύγω αλλά ακούω τόσο καλά λόγια και τι οικονομία θα έχω και κουμπώνομαι
-δεν μπορεί λέω κάπου θα έχει τον λάκκο με τα φίδια
Το σκέφτομαι και εγώ να φύγω αλλά ακούω τόσο καλά λόγια και τι οικονομία θα έχω και κουμπώνομαι
-δεν μπορεί λέω κάπου θα έχει τον λάκκο με τα φίδια
- hellegennes
Εν τω μεταξύ στην Αγγλία δεν υπάρχει φόρος περιουσίας. Αυτό που δείχνει είναι τα δημοτικά τέλη. You know, αυτά που ήδη πληρώνουμε στην ΔΕΗ.stergiosbik έγραψε: ↑15 Μαρ 2019, 21:13Ετησιο ε;talaipwros έγραψε: ↑15 Μαρ 2019, 13:50Γκαντέμη, μου ήρθαν τα φρέσκα δημοτικά τέλη, νόμιζα ότι ήταν £150 Το μήνα αλλά δυστυχώς είναι 240+ το μηνα
Ξαναγκρινιαξτε για τον ΕΝΦΙΑ
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Σοβαρά;Μηχανικός έγραψε: ↑15 Μαρ 2019, 22:18Θα σου επιστραφούν οι 1,5 δραχμές από την ΔΕΗ και στην volterra θα πληρώσεις εγγύηση 1,5/2=0,75 δραχμές.
Όταν βγαίνει λιγότερα από 5 Ε, η εγγύηση είναι 0.
Αλλά επειδή η παροχή σου είναι παλιά θα χρειαστείς σχέδιο ηλεκτρολόγου.
(Υπάρχουν και πάροχοι που δεν θέλουν καθόλου εγγύηση)
Εάν πας στην ΔΕΗ να γυρίσεις την παροχή από το όνομα της μάνας σου, στο δικό σου,
θα σου επιστραφούν οι 1,5 δραχμές, θα πληρώσεις εγγύηση 130 Ε και θα πας και σχέδιο ηλεκτρολόγου.
the end
Οπως και συ θεωρείς δεδομένα άλλα που μόνο σε μια τραγική χώρα σαν την Ελλάδα είναι εφικτό.Θα σε είχαν στην καρπαζιά έξω,το μόνο σίγουρο αν σε έχω κόψει σωστά από τις @@ που γράφεις.Daje έγραψε: ↑15 Μαρ 2019, 14:22Nαι, την ξερουμε την ιστορια με τα σωβρακα.brb και tyt έγραψε: ↑15 Μαρ 2019, 13:51Συμψηφισμός που ξυρίζει σκαντζόχοιρο.
Όταν η ΕΕ σου παίρνει και τα σώβρακα, να θυμάσαι τον μπαμπούλα της Βενεζουέλας για να περνάει η πείνα σου.
Οπως και με την "ανθρωπιστικη κριση" που εξαφανιστηκε ως δια μαγειας...
Ξερεις ποιο ειναι το προβλημα με την πλειοψηφια των Ελληνων φιλε?
Οτι θεωρουν ΔΕΔΟΜΕΝΑ πραγματα για τα οποια το προοδευτικο τμημα του πλανητη εδωσε μαχες αιωνων για να κατακτησει...
-
Kαι στο νερο επισης πληρωνουμε.hellegennes έγραψε: ↑15 Μαρ 2019, 22:58Εν τω μεταξύ στην Αγγλία δεν υπάρχει φόρος περιουσίας. Αυτό που δείχνει είναι τα δημοτικά τέλη. You know, αυτά που ήδη πληρώνουμε στην ΔΕΗ.stergiosbik έγραψε: ↑15 Μαρ 2019, 21:13Ετησιο ε;talaipwros έγραψε: ↑15 Μαρ 2019, 13:50
Γκαντέμη, μου ήρθαν τα φρέσκα δημοτικά τέλη, νόμιζα ότι ήταν £150 Το μήνα αλλά δυστυχώς είναι 240+ το μηνα
Ξαναγκρινιαξτε για τον ΕΝΦΙΑ
-
νερο μου ερχεται 77.71 λιρες το μηνα
-
Να ντραπω δηλαδη που εμας μας ερχεται κανα 30αρι-35αρι το διμηνο;

Για νερό μιλάτε; ... εμένα μου ήρθε 14, χειμώνας δεν ποτίζω.
the end
-
Ένας άνθρωπος είμαι, όταν είχα οικογένεια πλήρωνα και εγώ 35-40άρια.stergiosbik έγραψε: ↑15 Μαρ 2019, 23:53Κι εγω στο χωριο πληρωνω 50 ευρω ολο τον χρονο.
Κατσε απο κατω!
the end
Αφού η ΓΕΝΟΠ το 2009 μπούκαρε στο ΔΣ και δεν άφησε να μπει στρατηγικός επενδυτής η γερμανική εταιρεία ας τα λουστούμε τώρα. Όχι μόνο οι καταναλωτές, αλλά και οι εργαζόμενοι.
Μπαταχτζήδες και πλούσιοι μπαταχτζήδες, ρευματοκλοπές και από πλούσιους κυρίως, εκμετάλλευση της ΔΕΗ για την είσοδο ιδιωτών, σκάνδαλα με ιδιώτες, επιδότηση των εναλλακτικών μορφών ενέργειας, ΥΚΩ, είσπραξη δημοτικών τελών και φόρων.
Βλέπουμε τον ΟΤΕ και τι παροχές προσέφερε και προσφέρει ακόμη, ναι σε αυτούς που διορίσθηκαν αναξιοκρατικά κάποτε. 14 μισθούς, εθελουσίες με πληρωμένα 7 και 10 χρόνια πριν την σύνταξη.
Μπαταχτζήδες και πλούσιοι μπαταχτζήδες, ρευματοκλοπές και από πλούσιους κυρίως, εκμετάλλευση της ΔΕΗ για την είσοδο ιδιωτών, σκάνδαλα με ιδιώτες, επιδότηση των εναλλακτικών μορφών ενέργειας, ΥΚΩ, είσπραξη δημοτικών τελών και φόρων.
Βλέπουμε τον ΟΤΕ και τι παροχές προσέφερε και προσφέρει ακόμη, ναι σε αυτούς που διορίσθηκαν αναξιοκρατικά κάποτε. 14 μισθούς, εθελουσίες με πληρωμένα 7 και 10 χρόνια πριν την σύνταξη.
-
- Διαχειριστής
- Phorum.gr user: Spiros252
Παντού Γερμανός να μπει πια; Σε λίγο θα μπει ένας και σε κάθε κρεβατοκάμαρά μας.. 

«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Stephen Hawking
Stephen Hawking
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 158 Απαντήσεις
- 4163 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σέλευκας
18 Ιουν 2024, 14:48