Να σου πω πάντως κάτι;John Brown Gun Club έγραψε: ↑11 Ιουν 2022, 23:14Σεναριο βγαλμενο απο την τυπικη ακροδεξια μπουρδολογια του φορουμ.Βλήμα έγραψε: ↑11 Ιουν 2022, 22:32
2. Θα πάω με σκοπό να τους ακούσω χωρίς να μιλάω, αλλά αν οι μη λευκοί προτείνουν όταν μη λευκός κατηγορεί λευκό για ένα έγκλημα ο λευκός να καταδικάζεται χωρίς έρευνα (ΑΝ θεωρηθώ λευκός) θα πω κάπου "όπα, όπα, όπα, δεν πάτε να γαμηθείτε λίγο; Είπαμε να έχουμε ισότητα όχι να ξεσπάσετε στο κεφάλι μου αυτά που τραβάτε".
Τα καλα νεα: κανενας δεν εχει καμια τετοια απαιτηση. Προκειται για παραμορφωση του φεμινιστικου αιτηματος να αλλαξει η μεθοδολογια ερευνας και εκδικασης του εγκληματος του βιασμου, επειδη ειναι αποδεδειγμενο πως ειναι πολυ δυσκολο για μια γυναικα να καταγγειλει και να αποδειξει πως βιαστηκε. Ας ξεκινησουμε με το διαθεσουμε κιτ διαγνωσης βιασμου σε καθε ΑΤ και διαθεσιμους ιατροδικαστες σε ολη την επικρατεια.
Επισης καλα νεα: δεν θα θεωρηθεις λευκος. Δεν γνωριζω το χρωμα σου, αλλα πως να το κανουμε, δεν εισαι Αμερικανος ή Βρεττανος ή Γαλλος ή Βελγος και δεν προερχεσαι απο μια κοινωνια με δουλοκτητικο και ιμπεριαλιστικο παρελθον. Κανεις πχ δεν θα σου ζητησει να πληρωσεις αποζημιωσεις επειδη οι προγονοι σου ειχαν σκλαβους μεχρι το 1860. Αυτο ειναι ενα απο τα αιτηματα των Μαυρων Αμερικανων (και οχι να καταδικαζεσαι χωρις αποδειξη, ασχετα εαν αυτο συνεβαινε για αιωνες στην Αμερικη σε βαρος των Μαυρων Αμερικανων) Ελπιζω να μην εχεις αντιρρηση στις αποζημιωσεις.
Τα κακα νεα: ποσο απογοητευτικο που υποσυνειδητα κοιταξες αμεσως να ταυτιστεις με τους λευκους. Αυτο απο μονο του μου λεει πως οι αγωνες των μειονοτητων σε κανουν να νοιωθεις ανασφαλης. Τσεκαρε τα προνομια σου μπρο.
1. Με κατηγορείς ότι χρησιμοποιώ σεξιστικό λόγο και μετά απαξιείς να μου καταδείξεις πού είναι αυτός.
2. Με κατηγορείς για φασίστα, ενώ έχω δώσει δείγματα γραφής.
3. Με "παρασέρνεις" σε ρητορική παγίδα με το "έστω ότι ήσουν ένας λευκός σε..." και παρόλο που την απέφυγα εσ'υ συνέχισες σα να την είχα χάψει. Δεν είναι θέμα που συνέχισες, είναι θέμα ότι την έστησες εξαρχής για να καταλήξεις και πάλι σε χαρακτηρισμό.
Τέτοιου είδους επιθέσεις δεν τις κάνει κάποιος που εξαρχής ξέρει ότι έχει δίκιο. Τέτοιες επιθέσεις τις κάνει κάποιος που ξέρει ότι η θεωρία του δεν αντέχει σε καμία κριτική, ούτε από πεντάχρονο, και αντί να απαντά προτιμά να κάνει τον συνομιλητή του να νιώθει ανασφαλής ώστε να μην μιλάει πολύ. Τέτοια ρητορική έχουν δηλαδή μόνο οι νεοδημοκράτες κι οι φεμινίστριες.