Όχι Δεν Είσαι Μισογύνης !!

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Βλήμα

Re: Όχι Δεν Είσαι Μισογύνης !!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Βλήμα » 12 Ιουν 2022, 21:59

John Brown Gun Club έγραψε:
11 Ιουν 2022, 23:14
Βλήμα έγραψε:
11 Ιουν 2022, 22:32

2. Θα πάω με σκοπό να τους ακούσω χωρίς να μιλάω, αλλά αν οι μη λευκοί προτείνουν όταν μη λευκός κατηγορεί λευκό για ένα έγκλημα ο λευκός να καταδικάζεται χωρίς έρευνα (ΑΝ θεωρηθώ λευκός) θα πω κάπου "όπα, όπα, όπα, δεν πάτε να γαμηθείτε λίγο; Είπαμε να έχουμε ισότητα όχι να ξεσπάσετε στο κεφάλι μου αυτά που τραβάτε".
Σεναριο βγαλμενο απο την τυπικη ακροδεξια μπουρδολογια του φορουμ.
Τα καλα νεα: κανενας δεν εχει καμια τετοια απαιτηση. Προκειται για παραμορφωση του φεμινιστικου αιτηματος να αλλαξει η μεθοδολογια ερευνας και εκδικασης του εγκληματος του βιασμου, επειδη ειναι αποδεδειγμενο πως ειναι πολυ δυσκολο για μια γυναικα να καταγγειλει και να αποδειξει πως βιαστηκε. Ας ξεκινησουμε με το διαθεσουμε κιτ διαγνωσης βιασμου σε καθε ΑΤ και διαθεσιμους ιατροδικαστες σε ολη την επικρατεια.
Επισης καλα νεα: δεν θα θεωρηθεις λευκος. Δεν γνωριζω το χρωμα σου, αλλα πως να το κανουμε, δεν εισαι Αμερικανος ή Βρεττανος ή Γαλλος ή Βελγος και δεν προερχεσαι απο μια κοινωνια με δουλοκτητικο και ιμπεριαλιστικο παρελθον. Κανεις πχ δεν θα σου ζητησει να πληρωσεις αποζημιωσεις επειδη οι προγονοι σου ειχαν σκλαβους μεχρι το 1860. Αυτο ειναι ενα απο τα αιτηματα των Μαυρων Αμερικανων (και οχι να καταδικαζεσαι χωρις αποδειξη, ασχετα εαν αυτο συνεβαινε για αιωνες στην Αμερικη σε βαρος των Μαυρων Αμερικανων) Ελπιζω να μην εχεις αντιρρηση στις αποζημιωσεις.
Τα κακα νεα: ποσο απογοητευτικο που υποσυνειδητα κοιταξες αμεσως να ταυτιστεις με τους λευκους. Αυτο απο μονο του μου λεει πως οι αγωνες των μειονοτητων σε κανουν να νοιωθεις ανασφαλης. Τσεκαρε τα προνομια σου μπρο.
Να σου πω πάντως κάτι;
1. Με κατηγορείς ότι χρησιμοποιώ σεξιστικό λόγο και μετά απαξιείς να μου καταδείξεις πού είναι αυτός.
2. Με κατηγορείς για φασίστα, ενώ έχω δώσει δείγματα γραφής.
3. Με "παρασέρνεις" σε ρητορική παγίδα με το "έστω ότι ήσουν ένας λευκός σε..." και παρόλο που την απέφυγα εσ'υ συνέχισες σα να την είχα χάψει. Δεν είναι θέμα που συνέχισες, είναι θέμα ότι την έστησες εξαρχής για να καταλήξεις και πάλι σε χαρακτηρισμό.

Τέτοιου είδους επιθέσεις δεν τις κάνει κάποιος που εξαρχής ξέρει ότι έχει δίκιο. Τέτοιες επιθέσεις τις κάνει κάποιος που ξέρει ότι η θεωρία του δεν αντέχει σε καμία κριτική, ούτε από πεντάχρονο, και αντί να απαντά προτιμά να κάνει τον συνομιλητή του να νιώθει ανασφαλής ώστε να μην μιλάει πολύ. Τέτοια ρητορική έχουν δηλαδή μόνο οι νεοδημοκράτες κι οι φεμινίστριες.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 12 Ιουν 2022, 22:09

Άλλο ένα νήμα που κοκκινίζει σβερκους ο Τζων.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

Gewponos90
Phorum.gr user: Gewponos90

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gewponos90 » 12 Ιουν 2022, 22:10

Naida έγραψε:
12 Ιουν 2022, 22:09
Κανένας σβέρκος δεν κοκκινησε. Και πρόσεξε λίγο τι λετε
dtri2020 έγραψε:
23 Οκτ 2021, 22:56
Ενώ, ας πούμε στα άλλα κόμματα αυτό σπανίζει.
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 12 Ιουν 2022, 22:13

Gewponos90 έγραψε:
12 Ιουν 2022, 22:10
Naida έγραψε:
Σώπα ρε. Μήπως να πάρουμε και άδεια να μιλήσουμε ή τι να πούμε;

Que Sera, Sera...

Gewponos90
Phorum.gr user: Gewponos90

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gewponos90 » 12 Ιουν 2022, 22:28

Naida έγραψε:
12 Ιουν 2022, 22:13
Gewponos90 έγραψε:
Naida έγραψε:

Όχι βέβαια. Αλλά ότι κοκκινησε ο σβέρκος δείχνει βία. Ε φυσική, είτε λεκτική. Εμείς τα καταδικάζουμε αυτα
dtri2020 έγραψε:
23 Οκτ 2021, 22:56
Ενώ, ας πούμε στα άλλα κόμματα αυτό σπανίζει.
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 12 Ιουν 2022, 22:36

Gewponos90 έγραψε:
12 Ιουν 2022, 22:28
Naida έγραψε:
12 Ιουν 2022, 22:13
Gewponos90 έγραψε:

Όχι βέβαια. Αλλά ότι κοκκινησε ο σβέρκος δείχνει βία. Ε φυσική, είτε λεκτική. Εμείς τα καταδικάζουμε αυτα
Σώπα καλέ από πότε και ενοχλήθηκες με το δικό μου ποστ ότι δήθεν δείχνει βια.
Αν έκανες γενικότερα παρεμβάσεις όταν γράφονται σεξιστικά, ρατσιστικά, υπερβολικά, βίαια ποστ θα λάμβανα υπόψιν τα λεγόμενα σου. Τώρα πέρασαν αεράκι στα αυτιά μου.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 12 Ιουν 2022, 23:05

Naida έγραψε:
Το ότι φαντάζεσαι διάφορα είναι γνωστό. Το ότι σου αρέσει η βία, επίσης. Δεν χάνεις ευκαιρία να το δείχνεις.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 12 Ιουν 2022, 23:19

hellegennes έγραψε:
12 Ιουν 2022, 23:05
Naida έγραψε:
Το ότι φαντάζεσαι διάφορα είναι γνωστό. Το ότι σου αρέσει η βία, επίσης. Δεν χάνεις ευκαιρία να το δείχνεις.
Το οτι κοκκινίζει σβερκους ο Τζων επίσης γνωστό. Όλα τα άλλα τα σκουξιματα σας μου είναι αδιάφορα.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 12 Ιουν 2022, 23:25

Να το κοιτάξεις με επαγγελματία αυτό που έχεις με την βία, που φαντασιώνεσαι ότι είσαι σε σχέση με βίαιους άντρες, που σε εξιτάρει αυτή η ιδέα, που σε εξιτάρει η ιδέα της παρανομίας και που φαντασιώνεσαι γενικά πράγματα που δεν συμβαίνουν, όπως ότι "κοκκινίζει σβέρκους ο Χ".
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 12 Ιουν 2022, 23:31

hellegennes έγραψε:
12 Ιουν 2022, 23:25
Να το κοιτάξεις με επαγγελματία αυτό που έχεις με την βία, που φαντασιώνεσαι ότι είσαι σε σχέση με βίαιους άντρες, που σε εξιτάρει αυτή η ιδέα, που σε εξιτάρει η ιδέα της παρανομίας και που φαντασιώνεσαι γενικά πράγματα που δεν συμβαίνουν, όπως ότι "κοκκινίζει σβέρκους ο Χ".
Φαντασιωνομαι ότι είμαι σε σχέση με βίαιους άντρες; που σημαίνει;

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 12 Ιουν 2022, 23:35

Ότι σε ελκύει η βία και κατ' επέκταση είσαι επιρρεπής να βρεθείς σε αληθινή σχέση με βία, που είτε θα ασκείται σε εσένα είτε θα την ασκείς εσύ ή πιθανόν και τα δυο μαζί.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 12 Ιουν 2022, 23:42

hellegennes έγραψε:
12 Ιουν 2022, 23:35
Ότι σε ελκύει η βία και κατ' επέκταση είσαι επιρρεπής να βρεθείς σε αληθινή σχέση με βία, που είτε θα ασκείται σε εσένα είτε θα την ασκείς εσύ ή πιθανόν και τα δυο μαζί.
Δεν είμαι σε σχέση που να υφίσταται βια κάποιος από τους δυο μας. Ούτε ασκώ βια, ούτε μου ασκούν. Δεν θα δεχόμουν βια ούτε την επιζητώ. Όπως και καμιά γυναίκα που της ασκείται βία μέσα σε μια σχέση, δεν την επιζητεί. Αν πιστεύεις κάτι τέτοιο απλά είσαι ένας ακόμα ηλίθιος που εκφράζει τις κλασικές μισογυνικες απόψεις του.
Τώρα αν υπονοείς ότι φαντασιωνομαι την σχέση μου, ε τι να κάνουμε, συμβαίνουν και αυτά. Δεν μπορώ να κάνω κάτι.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 13 Ιουν 2022, 00:02

Έχεις περιγράψει ουκ ολίγες φορές βία από σένα και βία από τις υποτιθέμενες σχέσεις σου. Αν είναι πραγματικά ή αληθινά τα περιστατικά το ξέρεις μόνο εσύ, αλλά είτε είναι είτε όχι δεν αλλάζει κάτι στο συμπέρασμα. Επίσης έχεις εκφράσει ουκ ολίγες φορές τον θαυμασμό σου για τον Blackpaint, έχοντας διαβάσει διάφορες ιστορίες του που περιλαμβάνουν βία και παρανομία (οι οποίες επίσης μόνο ο ίδιος ξέρει αν είναι αληθινές).

Όσο για την άλλη μαλακία που έγραψες, πολλές γυναίκες που βρίσκονται σε βίαιες σχέσεις καταλήγουν έτσι είτε γιατί είναι και οι ίδιες βίαιες και προσελκύονται από βίαια άτομα είτε γιατί τις ελκύουν τα βίαια άτομα εν γένει, γιατί στο μυαλό τους αντιπροσωπεύουν ισχύ και ασφάλεια. Φυσικά ένα άτομο που είναι βίαιο με τους άλλους, το πιο πιθανό είναι ότι κάποια στιγμή θα γίνει βίαιο μαζί σου.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,

Άβαταρ μέλους
John Brown Gun Club

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από John Brown Gun Club » 13 Ιουν 2022, 00:17

Βλήμα έγραψε:
12 Ιουν 2022, 21:59
John Brown Gun Club έγραψε:
11 Ιουν 2022, 23:14
Βλήμα έγραψε:
11 Ιουν 2022, 22:32

2. Θα πάω με σκοπό να τους ακούσω χωρίς να μιλάω, αλλά αν οι μη λευκοί προτείνουν όταν μη λευκός κατηγορεί λευκό για ένα έγκλημα ο λευκός να καταδικάζεται χωρίς έρευνα (ΑΝ θεωρηθώ λευκός) θα πω κάπου "όπα, όπα, όπα, δεν πάτε να γαμηθείτε λίγο; Είπαμε να έχουμε ισότητα όχι να ξεσπάσετε στο κεφάλι μου αυτά που τραβάτε".
Σεναριο βγαλμενο απο την τυπικη ακροδεξια μπουρδολογια του φορουμ.
Τα καλα νεα: κανενας δεν εχει καμια τετοια απαιτηση. Προκειται για παραμορφωση του φεμινιστικου αιτηματος να αλλαξει η μεθοδολογια ερευνας και εκδικασης του εγκληματος του βιασμου, επειδη ειναι αποδεδειγμενο πως ειναι πολυ δυσκολο για μια γυναικα να καταγγειλει και να αποδειξει πως βιαστηκε. Ας ξεκινησουμε με το διαθεσουμε κιτ διαγνωσης βιασμου σε καθε ΑΤ και διαθεσιμους ιατροδικαστες σε ολη την επικρατεια.
Επισης καλα νεα: δεν θα θεωρηθεις λευκος. Δεν γνωριζω το χρωμα σου, αλλα πως να το κανουμε, δεν εισαι Αμερικανος ή Βρεττανος ή Γαλλος ή Βελγος και δεν προερχεσαι απο μια κοινωνια με δουλοκτητικο και ιμπεριαλιστικο παρελθον. Κανεις πχ δεν θα σου ζητησει να πληρωσεις αποζημιωσεις επειδη οι προγονοι σου ειχαν σκλαβους μεχρι το 1860. Αυτο ειναι ενα απο τα αιτηματα των Μαυρων Αμερικανων (και οχι να καταδικαζεσαι χωρις αποδειξη, ασχετα εαν αυτο συνεβαινε για αιωνες στην Αμερικη σε βαρος των Μαυρων Αμερικανων) Ελπιζω να μην εχεις αντιρρηση στις αποζημιωσεις.
Τα κακα νεα: ποσο απογοητευτικο που υποσυνειδητα κοιταξες αμεσως να ταυτιστεις με τους λευκους. Αυτο απο μονο του μου λεει πως οι αγωνες των μειονοτητων σε κανουν να νοιωθεις ανασφαλης. Τσεκαρε τα προνομια σου μπρο.
Να σου πω πάντως κάτι;
1. Με κατηγορείς ότι χρησιμοποιώ σεξιστικό λόγο και μετά απαξιείς να μου καταδείξεις πού είναι αυτός.
2. Με κατηγορείς για φασίστα, ενώ έχω δώσει δείγματα γραφής.
3. Με "παρασέρνεις" σε ρητορική παγίδα με το "έστω ότι ήσουν ένας λευκός σε..." και παρόλο που την απέφυγα εσ'υ συνέχισες σα να την είχα χάψει. Δεν είναι θέμα που συνέχισες, είναι θέμα ότι την έστησες εξαρχής για να καταλήξεις και πάλι σε χαρακτηρισμό.

Τέτοιου είδους επιθέσεις δεν τις κάνει κάποιος που εξαρχής ξέρει ότι έχει δίκιο. Τέτοιες επιθέσεις τις κάνει κάποιος που ξέρει ότι η θεωρία του δεν αντέχει σε καμία κριτική, ούτε από πεντάχρονο, και αντί να απαντά προτιμά να κάνει τον συνομιλητή του να νιώθει ανασφαλής ώστε να μην μιλάει πολύ. Τέτοια ρητορική έχουν δηλαδή μόνο οι νεοδημοκράτες κι οι φεμινίστριες.
Δεν σε κατηγορησα για τιποτα απο ολα αυτα. Εγραψες πως εισαι αντιφεμινιστης (ενταξει, μη-φεμινιστης αλλα ποσο διαφερει δηλαδη;) και σου απαντησα πως αυτος ειναι ο τεξτ μπουκ ορισμος του σεξιστη και μετα αρχισες κατι μπουρδολογικες υπεκφυγες πως "δεν οριζουμε ολοι την ισοτητα με τον ιδιο τροπο", σαν να ηθελες να πεις πως η δικη σου ιδεα της ισοτητας μπορει να ειναι διαφορετικη απο αυτη που ζηταν οι γυναικες.
Ουτε για φασιστα σε κατηγορησα. Αλλα ρε φιλε, εσυ υιοθετεις τη φασιστικη σεξιστικη ρητορικη, ταχα μου πως θα καταδικαστεις για βιασμο με βαση ψευδομαρτυριες επειδη ξερω γω εκει μας καταντησε το μιτου.
Κι επειτα δεν σε παρεσυρα σε καμια ρητορικη παγιδα. Εγραψα μονο αυτο
Κοιτα, εαν εξετασω πχ το ζητημα του ρατσισμου σε μια κοινωνια οπως η αμερικανικη, δεν θα ρωτησω τους λευκους συντροφους για το πως θα φτασουμε σε μια μεταφυλετικη κοινωνια, αλλα τους στοχους των ρατσιστικων διακρισεων, δηλ. τους μη λευκους.

Ειναι δηλαδη σα να γραφεις "χεστηκα για τις συστημικες ανισοτητες απο τη στιγμη που δεν ειμαι εγω αυτος που οριζει εαν υπαρχουν". Δεν εισαι στο επικεντρο αυτου του ζητηματος, και δεν ειναι καθολου κακο, το αντιθετο μαλιστα, να το παραδεχτεις, και να ακουσεις τι εχουν να πουν εκεινες που το υφιστανται.
Στο οποιο εσυ απαντησες για τι σταση θα ειχες σε μια υποτιθεμενη αντιρατσιστικη συνελευση οπου θα βρισκοσουν ως κατηγορουμενος λογω φυλετικου προνομιου, επειδη στο μυαλο σου, αμεσα ταυτιστηκες με την κυριαρχη ομαδα η οποια ναι μεν χαριζει δικαιωματα, αλλα μην το παραχεσουμε κιολας.

Οποτε σου επιστρεφω ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ την κατηγορια της τελευταιας παραγραφου, περι προσωπικων επιθεσεων. Σορυ μπρο, εσυ βρισκεσαι σε ιδεολογικο αδιεξοδο και δειχνεις να ενοχλεισαι με τους αγωνες των μειονοτητων, βρισκοντας καταφυγιο στην καραμελα "πως αυτα ειναι φιλοκαπιταλιστικα" και συ δειχνεις να αγχωνεσαι που αυτες οι μειονοτητες (και οι γυναικες) αποκτουν περισσοτερα δικαιωματα. Γνωστα ολα αυτα: στον προνομιουχο, η ισοτητα φαινεται ως καταπιεση.

Περαστικα.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.

Άβαταρ μέλους
John Brown Gun Club

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από John Brown Gun Club » 13 Ιουν 2022, 00:45

hellegennes έγραψε:
11 Ιουν 2022, 23:01
Φεμινιστής και φεμινίστρια είναι ένας παρωχημένος όρος για τους υπέρμαχους της ίσης νομικής αντιμετώπισης των δύο φύλων, για την ακρίβεια της προς τα πάνω εξίσωσης των δικαιωμάτων των γυναικών, όχι των αντρών.
Εικόνα
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών