To Δεκέμβρη υπήρχαν εγγλέζικα τανκ και μεραρχίες. Τώρα ούτε να μην αγοράσει S-400 ο Έρντο δεν πολυσκοτίζονται κάποιοι. Θα σκοτιστούν για σας;
Που πάτε και κάνετε θέμα μια παρλαπίπα κάποιας της ΛΑΕ
To Δεκέμβρη υπήρχαν εγγλέζικα τανκ και μεραρχίες. Τώρα ούτε να μην αγοράσει S-400 ο Έρντο δεν πολυσκοτίζονται κάποιοι. Θα σκοτιστούν για σας;
ΟΚ, αλλά είχανε τακτικό στρατό τότε τα κόμις. Τώρα έχουνε λιωμίδηδες, βρωμύλους και κάτι θείτσες με βαμμένο μαλί και δυάρι στο χαλάνδρι. Τους έχομε
να μη λειψει κανεις.
Σωστό αυτό και έτσι πρέπει να γίνεται.hellegennes έγραψε: ↑30 Ιούλ 2019, 19:06
Εγώ να το θέσω αλλιώς: γιατί είναι στην ευχέρεια του δικαστηρίου να το αναγνωρίσει; Αν το δικαιούται ένας, δεν το δικαιούνται όλοι;
κανενας απο τους δυο δεν πρεπει να εχει ελαφρυντικα
πατησιωτης έγραψε: ↑10 Μαρ 2021, 20:59Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
εγώ δέχομαι να είναι αυστηρότερες οι ποινές στα όργανα της τάξηςalekhine έγραψε: ↑31 Ιούλ 2019, 10:14κανενας απο τους δυο δεν πρεπει να εχει ελαφρυντικα
οι φονιαδες για τους λογους που αναφερεις και ο κορκονεας γιατι κουμπουριασε εν ψυχρω πολιτη που υποτιθεται οτι προστατευει
και μην πεις τον προκαλεσε και τον ειπε κωλομπατσο γιατι καθε μερα οι αστυνομικοι ακουνε και χειροτερα
Δεν το είδα, συγγνώμη. Δεν έχω καμία ανάγκη να το παίξω τρελίτσα. Η απάντηση είναι φυσικά όχι. Αυτό που λες δεν έχει καμία σχέση.
alexandroso έγραψε: ↑31 Ιούλ 2019, 10:21Δεν το είδα, συγγνώμη. Δεν έχω καμία ανάγκη να το παίξω τρελίτσα. Η απάντηση είναι φυσικά όχι. Αυτό που λες δεν έχει καμία σχέση.
Οχι, λογική. Ο μπάτσος είναι επιφορτισμένος με την τήρηση του νόμου και γι αυτό όταν τον καταπατά ο ίδιος πρέπει να υπάρχει βαρύτερη ποινή. Ο πολίτης από που κι ως που;
διότι επιτίθεται σε αυτόν που είναι επιφορτισμένος με την τήρηση του νόμουalexandroso έγραψε: ↑31 Ιούλ 2019, 10:24Οχι, λογική. Ο μπάτσος είναι επιφορτισμένος με την τήρηση του νόμου και γι αυτό όταν τον καταπατά ο ίδιος πρέπει να υπάρχει βαρύτερη ποινή. Ο πολίτης από που κι ως που;
Και λοιπόν;
Maspoli έγραψε: ↑31 Ιούλ 2019, 09:17To Δεκέμβρη υπήρχαν εγγλέζικα τανκ και μεραρχίες. Τώρα ούτε να μην αγοράσει S-400 ο Έρντο δεν πολυσκοτίζονται κάποιοι. Θα σκοτιστούν για σας;
Που πάτε και κάνετε θέμα μια παρλαπίπα κάποιας της ΛΑΕ
Τι και λοιπόν; Ο αστυνομικός δεν είναι σάκος του μποξ για τον κάθε αληταρα.