Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
vantono
- Phorum.gr user: vantono
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από vantono » 08 Νοέμ 2023, 11:18
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑08 Νοέμ 2023, 11:10
vantono έγραψε: ↑08 Νοέμ 2023, 10:31
Παρ'τε στη μάπα τώρα και το καινούριο αιμοδιψές τέρας που υιοθέτησα.
Παντού χωρίς φιμωτρο, χωρίς λουρί, και θα αφήνω και τα σκατα του στο δρόμο. Θα μάθω που είναι και η επόμενη μασαμπουκα και θα φέρω το ΠΑΙΔΙ μου να χεσει πάνω στο τραπέζι σας.

Κάτι σε μιξ από κοκόνι με κάτι άλλο θυμίζει. Αλλά το βλέμμα του είναι γατίσιο και όχι σκυλίσιο, να προσέχεις.

Τζαπανέζικο σπιτζάτο ειναι, η mini/toy έκδοση του Samoyed

Αυτο με το βλέμμα του, μου το λένε όλοι. Δεν εχει κλείσει 4 μηνες ακομα, και μεσα στο σπιτι ειναι ραντάρ. Καταλαβαίνει οτι υπάρχει ανθρωπος εξω απο την πορτα ακομα κι οταν βρισκεται στο πιο μακρινό δωμάτιο, και τρέχει κατευθειαν.
Συν οτι μας μυριζεται και απο το μπαλκόνι πριν καν μπουμε σπιτι.
-
ΓΑΛΗ
από ΓΑΛΗ » 08 Νοέμ 2023, 11:29
vantono έγραψε: ↑08 Νοέμ 2023, 11:18
Αυτο με το βλέμμα του, μου το λένε όλοι.
Ε, κάτι ξέρω από βλέμματα, ακόμη και αν δεν ξέρω τη ράτσα.
Ενιγουέι, επειδή τα σκυλίσια βλέμματα και οι κουτοπόνηρες αντιδράσεις τους, η αφέλεια τους, οι χαρούλες και οι τσατίλες τους συνεχίζουν να με λιώνουν, να' σαι καλά κι εσύ και το μωρό σου. Το εννοώ.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος
ΓΑΛΗ την 08 Νοέμ 2023, 11:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Juno
από Juno » 08 Νοέμ 2023, 11:31
Gherschaagk έγραψε: ↑08 Νοέμ 2023, 10:22
...
Μόνο που το θέμα είναι να μη σε δαγκώσει, όχι τι θα κάνεις μετά. Ξέρω περίπτωση 16χρονης που περίμενε έξω από κτηνιατρείο, με το κουτάβι της στην αγκαλιά κι ήρθε ο άλλος με ένα θηρίο, ράτσας μπασταρδεξ κάτι, το αμόλυσε, χωρίς λουρί, χωρίς τίποτα, το θηρίο επιτέθηκε στην κοπέλα, τη δάγκωσε στο γόνατο και ξέσκισε το κουτάβι. Το αφεντικό του δεν έκανε τίποτα, βγήκε ο κτηνίατρος και βοήθησε το κορίτσι. Και μετά έτρεχαν στα νοσοκομεία, δικαστήρια και τα σχετικά. Η αποζημίωση νομίζω ήταν 2 χιλιάρικα. Ε άντε και γ@μησου.
Εάν επιτεθούν τρεις φορές, πάνε για ευθανασία. Πρέπει όμως να είναι καταγεγραμμένο. Κάποια στιγμή κάτι ανώμαλες, είχαν κάνει φασαρία στη γειτονιά μου γιατί ένα σκυλί θα πήγαινε για ευθανασία και προπηλάκιζαν το τρίτο θύμα που είχε προχωρήσει σε μήνυση, ώστε να κάνει πίσω.
Στους ανθρώπους όπως δεν ισχύει με την τρίτη. 30.000 ευρουλάκια από την πρώτη φορά.
...
Και μετά έτρεχαν στα νοσοκομεία, δικαστήρια και τα σχετικά. Η αποζημίωση νομίζω ήταν 2 χιλιάρικα. Ε άντε και γ@μησου.
Δεν είχε καλό δικηγόρο. Αφού διαπιστώθηκε ποιος έφταιξε, έπρεπε να του χρεώσει όλη τη νοσηλεία της και την αποκατάστασή της. Σίγουρα είναι πάρα πολύ περισσότερα από 2.000.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος
Juno την 08 Νοέμ 2023, 11:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Gherschaagk
- Συντονίστρια
από Gherschaagk » 08 Νοέμ 2023, 11:37
vantono έγραψε: ↑08 Νοέμ 2023, 11:08
Gherschaagk έγραψε: ↑08 Νοέμ 2023, 11:01
vantono έγραψε: ↑08 Νοέμ 2023, 10:53
4 μηνών ειναι ακομα. Το αρσενικό της ράτσας του, φτάνει και 10κιλο. Το θηλυκό καπου στα 7-8 μαξ λογικά, δεν το εχω ψάξει ακομα. Το ταίζω αποκλειστικά orijen και Hill's ενώ άλλα παιδάκια στην Αφρική πεινάνε. Μολις χθες παρήγγειλα και Μοτζέστικ. Μπορεί να ειμαι εθνομηδενιστής αλλά καμιά φορά στηριζω και ελληνικά προϊόντα.
Από ράτσες δεν ξέρω πολλά. Highland Terrier;
Ούτε για βαράκι δεν κάνει αλλά ομολογώ πως φαίνεται το μάτι του το κουτσούνικο, εεε, το μοβόρικο ήθελα να πω.
Ιαπωνικό spitz. Ειναι ύπουλο, η φωτο παραπλανεί. Το εχω πιάσει επ'αυτοφώρω ουκ ολίγες φορές να μαρκαλεύει το αρκούδι που βλέπεις. Και ειναι και θηλυκό.
Στα θετικά του, το ότι όσο φασαριόζικο ειναι τη μερα, μολις κλεισουν τα φωτα αργά το βράδυ, ακομα κι αν δεν κοιμάται, ειναι εντελώς ησυχο, σαν να μην υπάρχει καν στο σπιτι.
Ετοιμάζει την επίθεσή του. Θα σας πνίξει την ώρα που κοιμάστε. Για αυτό δεν το ακούτε τα βράδια.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
-
ΓΑΛΗ
από ΓΑΛΗ » 08 Νοέμ 2023, 11:38
Επ' ευκαιρία, ξέρετε περιπτώσεις που να έχουν πληρώσει όντως το πρόστιμο;
Γιατί κάπου έχω την εντύπωση, ότι τα προστίματα παίζουν στο ίδιο ακριβώς πρότζεκτ που παίζουν και οι υπόλοιπες ποινές.
Αού αού για εκφοβισμό ή πλασάρισμα στους άσχετους και στα αμιγώς πρακτικά διαδικαστικά, έξω από την πόρτα. Πάντα νομότυπα, έτσι;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Gherschaagk
- Συντονίστρια
από Gherschaagk » 08 Νοέμ 2023, 11:39
Juno έγραψε: ↑08 Νοέμ 2023, 11:31
...
Μόνο που το θέμα είναι να μη σε δαγκώσει, όχι τι θα κάνεις μετά. Ξέρω περίπτωση 16χρονης που περίμενε έξω από κτηνιατρείο, με το κουτάβι της στην αγκαλιά κι ήρθε ο άλλος με ένα θηρίο, ράτσας μπασταρδεξ κάτι, το αμόλυσε, χωρίς λουρί, χωρίς τίποτα, το θηρίο επιτέθηκε στην κοπέλα, τη δάγκωσε στο γόνατο και ξέσκισε το κουτάβι. Το αφεντικό του δεν έκανε τίποτα, βγήκε ο κτηνίατρος και βοήθησε το κορίτσι. Και μετά έτρεχαν στα νοσοκομεία, δικαστήρια και τα σχετικά. Η αποζημίωση νομίζω ήταν 2 χιλιάρικα. Ε άντε και γ@μησου.
Εάν επιτεθούν τρεις φορές, πάνε για ευθανασία. Πρέπει όμως να είναι καταγεγραμμένο. Κάποια στιγμή κάτι ανώμαλες, είχαν κάνει φασαρία στη γειτονιά μου γιατί ένα σκυλί θα πήγαινε για ευθανασία και προπηλάκιζαν το τρίτο θύμα που είχε προχωρήσει σε μήνυση, ώστε να κάνει πίσω. Έτσι έμαθα τι ισχύει.
Στους ανθρώπους όπως δεν ισχύει με την τρίτη. 30.000 ευρουλάκια από την πρώτη φορά.
...
Και μετά έτρεχαν στα νοσοκομεία, δικαστήρια και τα σχετικά. Η αποζημίωση νομίζω ήταν 2 χιλιάρικα. Ε άντε και γ@μησου.
Δεν είχε καλό δικηγόρο. Αφού διαπιστώθηκε ποιος έφταιξε, έπρεπε να του χρεώσει όλη τη νοσηλεία της και την αποκατάστασή της. Σίγουρα είναι πάρα πολύ περισσότερα από 2.000.
Κι όμως τόσο υπολόγισαν το κόστος. Χωρίς τον ψυχολόγο που χρειάστηκε από τη φρίκη που πέρασε.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
-
vantono
από vantono » 08 Νοέμ 2023, 11:45
Gherschaagk έγραψε: ↑08 Νοέμ 2023, 11:37
vantono έγραψε: ↑08 Νοέμ 2023, 11:08
Gherschaagk έγραψε: ↑08 Νοέμ 2023, 11:01
Από ράτσες δεν ξέρω πολλά. Highland Terrier;
Ούτε για βαράκι δεν κάνει αλλά ομολογώ πως φαίνεται το μάτι του το κουτσούνικο, εεε, το μοβόρικο ήθελα να πω.
Ιαπωνικό spitz. Ειναι ύπουλο, η φωτο παραπλανεί. Το εχω πιάσει επ'αυτοφώρω ουκ ολίγες φορές να μαρκαλεύει το αρκούδι που βλέπεις. Και ειναι και θηλυκό.
Στα θετικά του, το ότι όσο φασαριόζικο ειναι τη μερα, μολις κλεισουν τα φωτα αργά το βράδυ, ακομα κι αν δεν κοιμάται, ειναι εντελώς ησυχο, σαν να μην υπάρχει καν στο σπιτι.
Ετοιμάζει την επίθεσή του. Θα σας πνίξει την ώρα που κοιμάστε. Για αυτό δεν το ακούτε τα βράδια.
Μετά τις τελευταίες πόζες που παίρνει, αρχίζω κι εγώ να το πιστεύω.

-
Juno
από Juno » 08 Νοέμ 2023, 11:47
Gherschaagk έγραψε: ↑08 Νοέμ 2023, 11:39
Juno έγραψε: ↑08 Νοέμ 2023, 11:31
...
Εάν επιτεθούν τρεις φορές, πάνε για ευθανασία. Πρέπει όμως να είναι καταγεγραμμένο. Κάποια στιγμή κάτι ανώμαλες, είχαν κάνει φασαρία στη γειτονιά μου γιατί ένα σκυλί θα πήγαινε για ευθανασία και προπηλάκιζαν το τρίτο θύμα που είχε προχωρήσει σε μήνυση, ώστε να κάνει πίσω. Έτσι έμαθα τι ισχύει.
...
Κι όμως τόσο υπολόγισαν το κόστος. Χωρίς τον ψυχολόγο που χρειάστηκε από τη φρίκη που πέρασε.
Πας με αποδείξεις εξόδων και καλό δικηγόρο.
Οτιδήποτε προκλήθηκε ξεκάθαρα από την επίθεση, πληρώνεται. Αλλά αν έδωσε μαύρα στον φυσιοθεραπευτή, τον ψυχολόγο για καλύτερη τιμή, δεν φαίνονται. Ούτε τα φακελάκια φαίνονται.
Αν πήρε 2.000, τότε αυτά φαίνονταν πέρα από αυτά που πλήρωσε η ασφάλεια της.
Η αποζημίωση για ηθική βλάβη, παίζεται και γενικώς οι κατηγορούμενοι ευνοούνται όσο δεν παίρνει. Τα έξοδα που φαίνονται όμως, θα πληρωθούν. Εκεί δεν έχει διαπραγματεύσεις.
-
vantono
από vantono » 08 Νοέμ 2023, 11:49
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑08 Νοέμ 2023, 11:38
Επ' ευκαιρία, ξέρετε περιπτώσεις που να έχουν πληρώσει όντως το πρόστιμο;
Γιατί κάπου έχω την εντύπωση, ότι τα προστίματα παίζουν στο ίδιο ακριβώς πρότζεκτ που παίζουν και οι υπόλοιπες ποινές.
Αού αού για εκφοβισμό ή πλασάρισμα στους άσχετους και στα αμιγώς πρακτικά διαδικαστικά, έξω από την πόρτα. Πάντα νομότυπα, έτσι;
Όσο πιο
βαρύ το προστιμο γενικά, τόσο λιγοτερη η τήρηση και εφαρμογή του. Για το οτιδήποτε. Σαν τους άδειους τενεκέδες, που το μονο που κανουν ειναι φασαρία οταν χτυπάνε.
Μου βάζεις 700€ για παράβαση κόκκινου πχ, και γράφεις ελάχιστους. Βάλ'το 400 ή ακομα και 300€ αλλά ξεκώλιασέ τους.
-
Juno
από Juno » 08 Νοέμ 2023, 11:53
Επίσης, πάντα κάνουμε καταγγελία για να καταγραφεί η επίθεση από το επικίνδυνο ζώο.
Όποιος δέχεται την πρόταση να τα βρουν εξωδικαστικώς ή λέει "πού να τρέχω τώρα", να σκεφθεί ότι η επίθεση no 4 μπορεί να είναι σε ένα πενταχρονο στο πάρκο και πως το έγκλημα μπορεί να προληφθεί στην επίθεση no 3. Κατάντια, αλλά αυτό έχουμε για την ώρα.
-
panos291
από panos291 » 08 Νοέμ 2023, 11:53
Μετα απο το μικρο διάλειμμα για εκδηλώσεις λατρειας, συνεχιζουμε.
Ουτε στην Καλαμαριά - ουτε πουθενα - τσακιζουμε τους ανθρώπους σε καθε γειτονιά!
Σκυλοι και σκυλολατρες

-
panos291
από panos291 » 08 Νοέμ 2023, 11:59
Και γιατι να ενδιαφερθει? Παιδι δεχτηκε επίθεση και οχι κανενας κοπρος.
Βεβαια αν ο πιτσιρικας ειχε τραβηξει την ουρα του βρωμοσκυλου, θα ειχαν ξεσηκωθει οι πουτανες του τουιτερ και θα απαιτουσαν αναμορφωτηριο για το παιδι και 5 χιλιαρικα προστιμο στους γονείς. Τωρα δεν τις ακούει κανενας. Οσο για την ελ πολιτεια, εντάξει εδω γελαμε.

-
ΓΑΛΗ
από ΓΑΛΗ » 08 Νοέμ 2023, 12:12
Όσοι οι επιθέσεις από αδέσποτα ή κηδεμονόζενα δίποδα που προκαλούν τραυματισμούς παίζουν σε φάση αβαβά, οι επιθέσεις από αδέσποτα ή δεσποζόμενα τετράποδα θα συνεχίσουν να παίζουν ως κάλυψη της ανθρώπινης βλακείας.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
vantono
από vantono » 08 Νοέμ 2023, 12:15
Λογικό να μην εχει ενδιαφερθεί, κάτοχος πιτμπουλ ειναι αλλωστε, και όλοι ξέρουμε τι σημαινει αυτο.
3 στους 5 ιδιοκτήτες πιτμπουλ ειναι μαλάκες φουσκωτοί ή/και ούγκανα με τατουαζ κίονες πανω τους και ολο το κακό συναπάντημα. Οι αλλες δυο συνήθως ειναι γυναίκες φιλοζωες που ειχαν καποτε γκόμενο με πίτμπουλ, πνιγμένες στη νοσταλγία, και σου εξηγούν "πόσο παρεξηγημένα σκυλιά ειναι τα πιτμπουλ", σε καθε ευκαιρια που τους παρουσιάζεται.
Μιλάμε για την πιο καταραμένη ράτσα σκύλου, όχι τόσο για τη ράτσα/φύση του, όσο για το μαλακοϊδιοκτητομαγνήτη που εχει. Πώς να μη βγει ανισόρροπο το σκυλί μετά. Με αυτα που τραβάει απο τον καθε μαλάκα ιδιοκτητη, και λίγες επιθεσεις κανει.
-
Ερμής
από Ερμής » 08 Νοέμ 2023, 12:17
panos291 έγραψε: ↑08 Νοέμ 2023, 11:59
Και γιατι να ενδιαφερθει? Παιδι δεχτηκε επίθεση και οχι κανενας κοπρος.
Βεβαια αν ο πιτσιρικας ειχε τραβηξει την ουρα του βρωμοσκυλου, θα ειχαν ξεσηκωθει οι πουτανες του τουιτερ και θα απαιτουσαν αναμορφωτηριο για το παιδι και 5 χιλιαρικα προστιμο στους γονείς. Τωρα δεν τις ακούει κανενας. Οσο για την ελ πολιτεια, εντάξει εδω γελαμε.
να ενδιαφερθει ο κάτοχος του σκυλιού;
Αυτος έχει άφεση απο τότε που γνώρισε τους ανθρώπους και αγάπησε τα ζώα.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
-
- 498 Απαντήσεις
- 11293 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από vantono
09 Απρ 2024, 18:00
-
-
- 18 Απαντήσεις
- 757 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon
04 Μάιος 2025, 07:12
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.