ΈτσιΑσέβαστος έγραψε: ↑14 Ιουν 2022, 18:06οχι, ο ρατσισμος δεν ειναι εφευρεση λευκων ευρωπαιων. προυπηρχε. το ιδιο και η δουλεια.John Brown Gun Club έγραψε: ↑14 Ιουν 2022, 17:55αυτο το ποστ ειναι τοσο ανιστορητο που σχεδον ξεχναει κανεις την ηλιθιοτητα του. Ο ρατσισμος ειναι μια εφευρεση των λευκων ευρωπαιων. Δεν ειναι μια φυσιολογικη προκαταληψη ή ενα φυσικο χαρακτηριστικο του ανθρωπινου ειδους. Ειναι μια ολοκληρωμενη κοσμοθεωρια, που καποτε ηταν κυριαρχη στην κοινωνια και τους θεσμους της, οχι πριν 1000 χρονια αλλα μεχρι το 1960 κι αλλου μεχρι το 1980 και ειχε ισχυ νομου. Παρτο αποφαση και ζησε με αυτο.Ασέβαστος έγραψε: ↑14 Ιουν 2022, 17:31
θες να πεις οτι δεν εχουν υπαρξει λευκοι, σκλαβοι εγχρωμων; δεν εχουν υπαρξει εγχρωμοι, που με την επιφαση της θρησκειας εχουν επιβαλει δια της βιας και γενοκτονιας μια κανονικοτητα στην οποια αυτοι ειναι ανωτερη φυλη, και οι λευκοι (απιστοι) καταλληλοι μονο για σκλαβοι;
εναλλακτικη ταιμλάιν ειναι αυτη, η μηπως ιστορικη πραγματικοτητα, και ονειρο για το μελλον ενος οχι μικρου μερους της σημερινης (εγχρωμης, κατα βαση) ανθρωποτητας;
ΥΓ. Οσο και να φαντασιωνεσαι, σε αυτην την κοσμοθεωρια δεν εισαι παρα χαριστικα θεωρουμενος ως λευκος Ευρωπαιος. Ημιλευκος Ανατολιτης στην καλυτερη. Οποτε χαλαρωσε.
συγκεκριμμενα, λευκοι ευρωπαιοι ηταν απο τους πρωτους που καταργησαν τη δουλεια και συνετριψαν τον ρατσισμο, ενω εγχρωμοι μουσουλμανοι αυτοι που τον διατηρουν ακομη, πιστευουν ακραδαντα σε αυτον, και τον θεωρουν αναποσσπαστο κομματι της κοσμοαντιληψης τους.
και αυτα φυσικα ισχυουν ασχετα με το αν εγω προσωπικα ανηκω στους ημιλευκους η ημιμαυρους η οτι. εγω αναγνωριζω οτι δεν ανηκω σε καμμια φυλη, οτι ολοι λιγο πολυ εχουμε μπασταρδεμενο αιμα απο διαφορες φυλες, και οτι η ανθρωπινη υπαρξη ξεκινησε απο την αφρικη.
Όχι Δεν Είσαι Μισογύνης !!
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Όχι Δεν Είσαι Μισογύνης !!
- hellegennes
Προφανώς επειδή τον διάλεξε, αν δεν τον είχε διαλέξει δεν θα είχαν σχέση και δεν θα της συνέβαινε αυτό. Τώρα αν τον διάλεξε γιατί ανήκει σε εκείνες τις γυναίκες που τις προσελκύει η βία, αυτό δεν το ξέρω. Είπα "πολλές γυναίκες" όχι "όλες οι γυναίκες". Το κοκκίνησα και το μεγάλωσα μπας και το δεις.Naida έγραψε: ↑14 Ιουν 2022, 18:20hellegennes έγραψε: ↑13 Ιουν 2022, 00:02Έχεις περιγράψει ουκ ολίγες φορές βία από σένα και βία από τις υποτιθέμενες σχέσεις σου. Αν είναι πραγματικά ή αληθινά τα περιστατικά το ξέρεις μόνο εσύ, αλλά είτε είναι είτε όχι δεν αλλάζει κάτι στο συμπέρασμα. Επίσης έχεις εκφράσει ουκ ολίγες φορές τον θαυμασμό σου για τον Blackpaint, έχοντας διαβάσει διάφορες ιστορίες του που περιλαμβάνουν βία και παρανομία (οι οποίες επίσης μόνο ο ίδιος ξέρει αν είναι αληθινές).
Όσο για την άλλη μαλακία που έγραψες, πολλές γυναίκες που βρίσκονται σε βίαιες σχέσεις καταλήγουν έτσι είτε γιατί είναι και οι ίδιες βίαιες και προσελκύονται από βίαια άτομα είτε γιατί τις ελκύουν τα βίαια άτομα εν γένει, γιατί στο μυαλό τους αντιπροσωπεύουν ισχύ και ασφάλεια. Φυσικά ένα άτομο που είναι βίαιο με τους άλλους, το πιο πιθανό είναι ότι κάποια στιγμή θα γίνει βίαιο μαζί σου.
https://www.thestival.gr/eidiseis/koino ... gyroypoli/
Να εδώ μας τα εξηγεί ωραία ο Χελης γιατί η γυναίκα χαροπαλευει ακόμα από το ξυλοδαρμό της από τον σύντροφο της. Μα γιατί άλλο; απλά γιατί τον διάλεξε!
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Έτσι ακριβώς Χελη μου. Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση 6 μήνες στο νοσοκομείο από τον ξυλοδαρμό επειδή απλά τον διάλεξε. So simple.hellegennes έγραψε: ↑14 Ιουν 2022, 18:27Προφανώς επειδή τον διάλεξε, αν δεν τον είχε διαλέξει δεν θα είχαν σχέση και δεν θα της συνέβαινε αυτό. Τώρα αν τον διάλεξε γιατί ανήκει σε εκείνες τις γυναίκες που τις προσελκύει η βία, αυτό δεν το ξέρω. Είπα "πολλές γυναίκες" όχι "όλες οι γυναίκες". Το κοκκίνησα και το μεγάλωσα μπας και το δεις.Naida έγραψε: ↑14 Ιουν 2022, 18:20hellegennes έγραψε: ↑13 Ιουν 2022, 00:02Έχεις περιγράψει ουκ ολίγες φορές βία από σένα και βία από τις υποτιθέμενες σχέσεις σου. Αν είναι πραγματικά ή αληθινά τα περιστατικά το ξέρεις μόνο εσύ, αλλά είτε είναι είτε όχι δεν αλλάζει κάτι στο συμπέρασμα. Επίσης έχεις εκφράσει ουκ ολίγες φορές τον θαυμασμό σου για τον Blackpaint, έχοντας διαβάσει διάφορες ιστορίες του που περιλαμβάνουν βία και παρανομία (οι οποίες επίσης μόνο ο ίδιος ξέρει αν είναι αληθινές).
Όσο για την άλλη μαλακία που έγραψες, πολλές γυναίκες που βρίσκονται σε βίαιες σχέσεις καταλήγουν έτσι είτε γιατί είναι και οι ίδιες βίαιες και προσελκύονται από βίαια άτομα είτε γιατί τις ελκύουν τα βίαια άτομα εν γένει, γιατί στο μυαλό τους αντιπροσωπεύουν ισχύ και ασφάλεια. Φυσικά ένα άτομο που είναι βίαιο με τους άλλους, το πιο πιθανό είναι ότι κάποια στιγμή θα γίνει βίαιο μαζί σου.
https://www.thestival.gr/eidiseis/koino ... gyroypoli/
Να εδώ μας τα εξηγεί ωραία ο Χελης γιατί η γυναίκα χαροπαλευει ακόμα από το ξυλοδαρμό της από τον σύντροφο της. Μα γιατί άλλο; απλά γιατί τον διάλεξε!
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...

https://www.protothema.gr/world/article ... -to-ekane/
Ισόβια....γιατί ισόβια;
Δεν υπήρχε πιο ενδεδειγμένη ποινή;

看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....

SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
- EKPLIKTIKOS
Δεν έγραψα πουθενά ότι το κάνει για να πηδηξει, έγραψα ότι εγώ θα το έκανα για να πηδηξω (τη γυναίκα μου βρμ, ψάχνω κάναν Αλβανό να βγάλει το φίδι απ την τρύπα αλλά όλοι έχουν γίνει ντελιβεραδες, κανένας δεν κάνει πια τις δουλειές που δε θέλουμε να κάνουμε εμείςNaida έγραψε: ↑14 Ιουν 2022, 17:22Όταν λες ότι εκφράζει αυτές τις απόψεις για να πηδηξει σόρι αλλά αυτό ακριβώς κάνεις. Απαξιώνεις. Και αυτό που κάνω είναι να σου απαντάω.

Στα ίδια γυρνάμε τα ίδια λες.EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑14 Ιουν 2022, 20:21Δεν έγραψα πουθενά ότι το κάνει για να πηδηξει, έγραψα ότι εγώ θα το έκανα για να πηδηξω (τη γυναίκα μου βρμ, ψάχνω κάναν Αλβανό να βγάλει το φίδι απ την τρύπα αλλά όλοι έχουν γίνει ντελιβεραδες, κανένας δεν κάνει πια τις δουλειές που δε θέλουμε να κάνουμε εμείς)
Για τα υπόλοιπα δεν χρειάζεται να βρεις αλλον να το κάνει αντί για σένα στην σύζυγο. Αρκεί να της το πεις ότι πλέον βαριέσαι και να είσαι σίγουρος ότι θα βρει μόνη της πολύ πιο σύντομα από ότι φαντάζεσαι.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...

SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Αν ήξερα δεν θα με απέκλειαν θα γινόμουν μέλος εκεί να γελάω.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Είναι χαζό να αντιπαραθέτετε τους ξυλοδαρμούς, φόνους και τη βία κατά των γυναικών με τις ανδροκτονίες για έναν πολύ απλό λόγο.
Καμμία γυναίκα που γίνεται βίαιη ή φόνισσα, δεν θεωρεί ότι έχει δικαίωμα να το κάνει.
Στοιχειώδες.
Καμμία γυναίκα που γίνεται βίαιη ή φόνισσα, δεν θεωρεί ότι έχει δικαίωμα να το κάνει.
Στοιχειώδες.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

SpoilerShow
Είπαμε θα με μπλόκαραν το 1ο 5 λεπτο.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Σιχαμερίων Αθλιοζήλευτος
Δολοφόνησε την 5χρονη κόρη της και την έθαψε σε χωράφι – Φέρεται να ζήλευε τον σύζυγο της.
https://www.newsbeast.gr/world/arthro/8 ... syzygo-tis

Βούτυρα-Έλαια-Λίπη
Hunkar Begendi έγραψε: ↑14 Ιουν 2022, 22:13Δολοφόνησε την 5χρονη κόρη της και την έθαψε σε χωράφι – Φέρεται να ζήλευε τον σύζυγο της.

https://www.enikos.gr/international/sik ... i/1817491/
Η μητέρα κατήγγειλε χθες το βράδυ στους αστυνομικούς ότι δήθεν η κόρη της, Έλενα Πάτι, απήχθη από τρεις ένοπλους άνδρες, ενώ βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο της οικογένειας.
Ωστόσο, ο αρμόδιος εισαγγελέας κατάλαβε αμέσως ότι δεν υπήρχαν επαρκή αποδεικτικά στοιχεία για το σενάριο της απαγωγής. Καμία κάμερα κλειστού κυκλώματος ασφαλείας δεν είχε καταγράψει το περιστατικό, ενώ η οικογένεια της μικρής δεν είναι πλούσια ώστε να υπάρχει κίνητρο για λύτρα.
Τελικά, σήμερα, και έπειτα από αλλεπάλληλες ανακρίσεις, η Μαρτίνα Πάτι “έσπασε” και ψιθύρισε σε καραμπινιέρο ότι εκείνη δολοφόνησε την 5χρονη.
Το πτώμα του άτυχου κοριτσιού βρέθηκε λίγο αργότερα, καθώς η μητέρα οδήγησε τους αστυνομικούς στο σημείο όπου την είχε θάψει.
Όπως διαπιστώθηκε, η δολοφονία διαπράχtηκε λίγη ώρα αφότου η μητέρα παρέλαβε την κόρη της από τον παιδικό σταθμό. .
Πιθανό κίνητρο, όπως εκτιμούν οι εισαγγελείς, είναι ότι οι γονείς της 5χρονης βρίσκονταν σε διάσταση και η μητέρα αισθανόταν έντονη ζήλια για τον νέο δεσμό του συζύγου της.

SpoilerShow

https://www.protothema.gr/world/article ... eias-tous/
Η 45χρονη μητέρα Σέινα Ντικρί (και στη 19ρονη Ντόμινικ Ντικρί, η μεσαία κόρη της Σέινα)
απαγγέλθηκαν κατηγορίες για πέντε ανθρωποκτονίες:
της κόρης της, Να'Άιρα Σμιθ, 25 ετών
του γιου της, Ντέιμον Ντικρί 14 ετών
της αδελφής της Τζαμίλα Κάμπελ, 42 ετών
και των δίδυμων κοριτσιών της τελευταίας, Ιμάνι και Έρικα Άλεν, 9 ετών.

SpoilerShow
- hellegennes
Ήταν κάποιο τυχαίο έγκλημα στην μέση του δρόμου ή είχαν σχέση; Αν είχαν σχέση, είναι στο νοσοκομείο γιατί τον διάλεξε. Δεν είναι θέμα άποψης αυτό, γεγονός είναι.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Οικονόμου: Ίσως είναι καλύτερη περίπτωση να είσαι νεκρός από το να είσαι σε καροτσάκι
από Eθνικοκοινωνιστης » 10 Μαρ 2025, 15:19 » σε Κοινωνικά θέματα - 31 Απαντήσεις
- 855 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από EKPLIKTIKOS
12 Μαρ 2025, 18:31
-
-
-
Νέα δημοσίευση Είσαι αφελής αν είσαι πάντα καλά ή είσαι πάντα καλά αν είσαι αφελής;
από Filosofos555 » 23 Ιαν 2025, 00:04 » σε Φιλοσοφία - 0 Απαντήσεις
- 289 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Filosofos555
23 Ιαν 2025, 00:04
-
-
- 10 Απαντήσεις
- 510 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Unicex
22 Φεβ 2025, 05:38