Όχι Δεν Είσαι Μισογύνης !!

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Re: Όχι Δεν Είσαι Μισογύνης !!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 14 Ιουν 2022, 23:03

ΓΑΛΗ έγραψε:
14 Ιουν 2022, 21:46
Είναι χαζό να αντιπαραθέτετε τους ξυλοδαρμούς, φόνους και τη βία κατά των γυναικών με τις ανδροκτονίες για έναν πολύ απλό λόγο.

Καμμία γυναίκα που γίνεται βίαιη ή φόνισσα, δεν θεωρεί ότι έχει δικαίωμα να το κάνει.

Στοιχειώδες.
Εμμμ... όλοι όσοι σκοτώνουν το κάνουν γιατί πιστεύουν ότι έχουν δικαίωμα να το κάνουν, αλλιώς δεν θα το έκαναν. Τι μαλακία ήταν πάλι αυτή;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 14 Ιουν 2022, 23:06

Ψιτ george bi με μια πολύ πρόχειρη αναζήτηση.

https://www.nytimes.com/2021/04/06/nyre ... icide.html

Her Dad Came to Her Birthday Party. Then He Killed Her Family.
A frightened girl called 911 after her father killed her mother and sisters at her birthday party in Brooklyn before turning a gun on himself, the police said.
https://abcnews.go.com/US/chilling-conf ... d=61477303

The Colorado man convicted of killing his pregnant wife and two young daughters confessed chilling new details to investigators about how he carried about the crimes, according to a report released by authorities Thursday
.

https://www.rollingstone.com/culture/cu ... s-1335889/

Opening arguments began Monday in Osceola County Court in the case against 46-year-old Anthony Todt, who faces four counts of capital murder for the deaths of his wife and three children. He also faces one count of animal cruelty for allegedly killing Breezy, the family dog.

https://www.kmbc.com/article/lees-summi ... e/40254497

Police in Lee's Summit, Missouri say early investigations show a father shot and killed his two adult children before turning the gun on himself Thursday afternoon.
https://www.latimes.com/california/stor ... aster-home

Father charged after 4 children, mother-in-law shot to death in Lancaster home...
Prosecutors identified the children as Namyiah David, 11; Germarcus David Jr., 7; Kayden David, 2; and Noah David, 1. Their grandmother Ericka England, 51, also was killed.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 14 Ιουν 2022, 23:08

hellegennes έγραψε:
14 Ιουν 2022, 23:01
Naida έγραψε:
14 Ιουν 2022, 18:29
Έτσι ακριβώς Χελη μου. Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση 6 μήνες στο νοσοκομείο από τον ξυλοδαρμό επειδή απλά τον διάλεξε.
Ήταν κάποιο τυχαίο έγκλημα στην μέση του δρόμου ή είχαν σχέση; Αν είχαν σχέση, είναι στο νοσοκομείο γιατί τον διάλεξε. Δεν είναι θέμα άποψης αυτό, γεγονός είναι.
Έτσι.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 14 Ιουν 2022, 23:09

Και μετά αναρωτιούνται γιατί κοκκινίζει σβερκους ο μπλακι.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
georgebi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi » 14 Ιουν 2022, 23:15

Naida έγραψε:
14 Ιουν 2022, 23:09

Εικόνα
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..

ΑΙΝΕΙΑΝ06

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 » 14 Ιουν 2022, 23:19

Λυστε μου μία απορία
Το ότι ενας άνδρας είναι μισογύνης (όπως τέλος πάντων ορίζεται αυτό ) σημαίνει ότι σκοτώνει ή βιάζει γυναίκες;
Αποκλείεται δηλαδή ένας φονιάς ή βιαστης γυναικών να μην έχει ως κίνητρο το μίσος του εναντίον του γυναικείου φύλου (αλλά να έχει αλλά αιτια ) ;

Άβαταρ μέλους
georgebi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi » 14 Ιουν 2022, 23:30

Naida έγραψε:
14 Ιουν 2022, 23:06
Ψιτ george bi με μια πολύ πρόχειρη αναζήτηση.
SpoilerShow
https://www.nytimes.com/2021/04/06/nyre ... icide.html

Her Dad Came to Her Birthday Party. Then He Killed Her Family.
A frightened girl called 911 after her father killed her mother and sisters at her birthday party in Brooklyn before turning a gun on himself, the police said.
https://abcnews.go.com/US/chilling-conf ... d=61477303

The Colorado man convicted of killing his pregnant wife and two young daughters confessed chilling new details to investigators about how he carried about the crimes, according to a report released by authorities Thursday
.

https://www.rollingstone.com/culture/cu ... s-1335889/

Opening arguments began Monday in Osceola County Court in the case against 46-year-old Anthony Todt, who faces four counts of capital murder for the deaths of his wife and three children. He also faces one count of animal cruelty for allegedly killing Breezy, the family dog.

https://www.kmbc.com/article/lees-summi ... e/40254497

Police in Lee's Summit, Missouri say early investigations show a father shot and killed his two adult children before turning the gun on himself Thursday afternoon.
https://www.latimes.com/california/stor ... aster-home

Father charged after 4 children, mother-in-law shot to death in Lancaster home...
Prosecutors identified the children as Namyiah David, 11; Germarcus David Jr., 7; Kayden David, 2; and Noah David, 1. Their grandmother Ericka England, 51, also was killed.
Ασε μας κυρά μου βραδιάτικα

Εικόνα
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 14 Ιουν 2022, 23:43

Naida έγραψε:
14 Ιουν 2022, 23:08
hellegennes έγραψε:
14 Ιουν 2022, 23:01
Naida έγραψε:
14 Ιουν 2022, 18:29
Έτσι ακριβώς Χελη μου. Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση 6 μήνες στο νοσοκομείο από τον ξυλοδαρμό επειδή απλά τον διάλεξε.
Ήταν κάποιο τυχαίο έγκλημα στην μέση του δρόμου ή είχαν σχέση; Αν είχαν σχέση, είναι στο νοσοκομείο γιατί τον διάλεξε. Δεν είναι θέμα άποψης αυτό, γεγονός είναι.
Έτσι.
Προσπάθησες να βάλεις λόγια στο στόμα μου και δεν σου βγήκε και τώρα εκφράζεις την σουρεαλιστική άποψη ότι μια γυναίκα που κακοποιήθηκε από τον άντρα της δεν κακοποιήθηκε επειδή τον διάλεξε. Ίσως προσπαθείς να πεις ότι ήταν συνοικέσιο; Ή την ανάγκασε κάποιος με οποιονδήποτε τρόπο να τον πάρει; Δεν έχω καταλάβει ακόμα ποιο αφήγημα θέλεις να ακολουθήσεις. Γενικά είναι δύσκολο να ακολουθήσεις τον ειρμό ατόμων που εξιτάρονται από την βία.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 14 Ιουν 2022, 23:45

Naida έγραψε:
14 Ιουν 2022, 23:09
Όσο γι' αυτό, που προσπάθησες να δικαιολογήσεις με το γεγονός ότι μιλάς για "λεκτικό κοκκίνισμα", είναι ίσως καλό να γνωρίζεις ότι η γλώσσα που επιλέγει κάποιος να χρησιμοποιήσει δεν είναι άσχετη με την ιδεολογία του, τα ένστικτα και τις κοινωνικές του αντιλήψεις.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 14 Ιουν 2022, 23:51

hellegennes έγραψε:
14 Ιουν 2022, 23:03
ΓΑΛΗ έγραψε:
14 Ιουν 2022, 21:46
Είναι χαζό να αντιπαραθέτετε τους ξυλοδαρμούς, φόνους και τη βία κατά των γυναικών με τις ανδροκτονίες για έναν πολύ απλό λόγο.

Καμμία γυναίκα που γίνεται βίαιη ή φόνισσα, δεν θεωρεί ότι έχει δικαίωμα να το κάνει.

Στοιχειώδες.
Εμμμ... όλοι όσοι σκοτώνουν το κάνουν γιατί πιστεύουν ότι έχουν δικαίωμα να το κάνουν, αλλιώς δεν θα το έκαναν. Τι μαλακία ήταν πάλι αυτή;
Δεν το εννοώ τόσο στενά. Άλλο η αμιγώς εγωκεντρική και ενίοτε αρρωστημένη προσέγγιση του καθενός ή καθεμίας που θεωρούν συμπαντικό αξίωμα την κάλυψη του εγωισμού τους και άλλο το άτυπο δικαίωμα κάλυψης/διαφύλαξης/προτεραιότητας του αντρικού εγωισμού, που παραχωρείται σιωπηρά από την κοινωνία.

Σε κάθε περίπτωση, θεωρώ λανθασμένο τον όρο "μισογυνισμός". Είναι άλλο πράγμα η υποτίμηση της γυναίκας πακετάκι με τη θεωρία ότι μόνον ο άντρας ως δεδομένα ανώτερα ον :lol: μπορεί να της παραχωρήσει δικαιώματα και άλλο το μίσος.

Και πιστεύω ότι στις δυτικές κοινωνίες πλέον, η ρίζα του προβλήματος βρίσκεται στην ενοχική συμπεριφορά/πεποίθηση των γυναικών και οι αντίστοιχες αλληλεπιδράσεις. Αν λυθεί αυτό λύνονται και τα υπόλοιπα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 14 Ιουν 2022, 23:56

Κανένας φυσιολογικός άνδρας σήμερα δεν θεωρεί ότι έχει το δικαίωμα να ασκεί βία γιατί είναι άντρας, αν αυτό εννοείς. Αυτοί που το θεωρούν αντιμετωπίζονται από την κοινωνία ως μιάσματα, εγκληματίες, ζώα.

Αν μιλούσαμε για άλλες εποχές, θα συμφωνούσα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,

Άβαταρ μέλους
John Brown Gun Club

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από John Brown Gun Club » 15 Ιουν 2022, 05:36

Ασέβαστος έγραψε:
14 Ιουν 2022, 18:06
John Brown Gun Club έγραψε:
14 Ιουν 2022, 17:55
Ασέβαστος έγραψε:
14 Ιουν 2022, 17:31

θες να πεις οτι δεν εχουν υπαρξει λευκοι, σκλαβοι εγχρωμων; δεν εχουν υπαρξει εγχρωμοι, που με την επιφαση της θρησκειας εχουν επιβαλει δια της βιας και γενοκτονιας μια κανονικοτητα στην οποια αυτοι ειναι ανωτερη φυλη, και οι λευκοι (απιστοι) καταλληλοι μονο για σκλαβοι;

εναλλακτικη ταιμλάιν ειναι αυτη, η μηπως ιστορικη πραγματικοτητα, και ονειρο για το μελλον ενος οχι μικρου μερους της σημερινης (εγχρωμης, κατα βαση) ανθρωποτητας;
αυτο το ποστ ειναι τοσο ανιστορητο που σχεδον ξεχναει κανεις την ηλιθιοτητα του. Ο ρατσισμος ειναι μια εφευρεση των λευκων ευρωπαιων. Δεν ειναι μια φυσιολογικη προκαταληψη ή ενα φυσικο χαρακτηριστικο του ανθρωπινου ειδους. Ειναι μια ολοκληρωμενη κοσμοθεωρια, που καποτε ηταν κυριαρχη στην κοινωνια και τους θεσμους της, οχι πριν 1000 χρονια αλλα μεχρι το 1960 κι αλλου μεχρι το 1980 και ειχε ισχυ νομου. Παρτο αποφαση και ζησε με αυτο.

ΥΓ. Οσο και να φαντασιωνεσαι, σε αυτην την κοσμοθεωρια δεν εισαι παρα χαριστικα θεωρουμενος ως λευκος Ευρωπαιος. Ημιλευκος Ανατολιτης στην καλυτερη. Οποτε χαλαρωσε.
οχι, ο ρατσισμος δεν ειναι εφευρεση λευκων ευρωπαιων. προυπηρχε. το ιδιο και η δουλεια.

συγκεκριμμενα, λευκοι ευρωπαιοι ηταν απο τους πρωτους που καταργησαν τη δουλεια και συνετριψαν τον ρατσισμο, ενω εγχρωμοι μουσουλμανοι αυτοι που τον διατηρουν ακομη, πιστευουν ακραδαντα σε αυτον, και τον θεωρουν αναποσσπαστο κομματι της κοσμοαντιληψης τους.

και αυτα φυσικα ισχυουν ασχετα με το αν εγω προσωπικα ανηκω στους ημιλευκους η ημιμαυρους η οτι. εγω αναγνωριζω οτι δεν ανηκω σε καμμια φυλη, οτι ολοι λιγο πολυ εχουμε μπασταρδεμενο αιμα απο διαφορες φυλες, και οτι η ανθρωπινη υπαρξη ξεκινησε απο την αφρικη.
Η δουλεία στο Ισλαμ δεν βασιζοταν πανω στην ιδεα της φυλης. Οι Ισλαμικες κοινωνιες ηταν πολυφυλετικες και ακομα και η εννοια της φυλης, της ρατσας, ηταν ανυπαρκτη.
Όλη η ανθρωπότητα προερχεται από τον Αδάμ και την Εύα, ένας Άραβας δεν έχει καμία υπεροχή έναντι ενός μη Άραβα ούτε ένας μη Άραβας έχει καμία υπεροχή έναντι ενός Άραβα. Επίσης, ο λευκός δεν έχει καμία υπεροχή έναντι του μαύρου ούτε ο μαύρος έχει καμία υπεροχή έναντι του λευκού εκτός από την ευσέβεια (taqwa) και την καλή δράση. Μάθετε ότι κάθε μουσουλμάνος είναι αδελφός με κάθε μουσουλμάνο και ότι οι μουσουλμάνοι αποτελούν μια αδελφότητα.

Προφητης Μωαμεθ, Αποχαιρετιστήριο Κήρυγμα
https://en.wikipedia.org/wiki/Farewell_Sermon
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.

Άβαταρ μέλους
John Brown Gun Club

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από John Brown Gun Club » 15 Ιουν 2022, 05:47

hellegennes έγραψε:
14 Ιουν 2022, 18:20
John Brown Gun Club έγραψε:
14 Ιουν 2022, 15:31
hellegennes έγραψε:
14 Ιουν 2022, 15:22
Ανασφάλειες; Δεν έχω νιώσει ποτέ την ανάγκη να πω σε κάποιον ότι θα μπορούσα εύκολα να του «κλέψω την γκόμενα» ούτε την ανάγκη να επαναλαμβάνω στους άλλους ότι έχω γαμάτη και περιπετειώδη σεξουαλική ζωή, προσθέτοντας κάθε φορά "που εσύ δεν έχεις ζήσει ούτε στα όνειρά σου" ή παρόμοιες εκφράσεις.

Ξέρω όμως ένα άτομο που το κάνει κατά κόρον εδώ μέσα και το ξέρεις κι εσύ αυτό το άτομο.
Ουτε κι εγω την εχω μοιωσει αυτη την αναγκη, αλλα...
Σαν να λέμε "δεν είμαι ρατσιστής, αλλά...". Η όποια συνέχεια είναι περιττή.
Στις διανοητικες κωλοτουμπες εισαι πολυ καλος, οπως και στο να δικαιολογεις τον σεξισμο σου προσπαθωντας ματαια να με ριξεις στο επιπεδο σου: για καποιο μυστηριο λογο ο μονος σεξισμος που σε ενοχλει και σε απασχολει στο φορουμ ειναι ο υποτιθεμενος δικος μου.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 15 Ιουν 2022, 08:28

Είσαι από τους πλέον σεξιστές εδώ μέσα. Δεν είναι ότι με ενοχλεί περισσότερο ο δικός σου σεξισμός, απλά επισημαίνω την υποκρισία σου να το παίζεις champion του φεμινισμού, όταν έχεις πει άκρως υποτιμητικά πράγματα για γυναίκες. Σεξιστής εγώ δεν υπήρξα ποτέ. Ούτε έχω καυχηθεί ποτέ για την σεξουαλική μου ζωή. Αυτό το ότι προβάλλεις τα δικά σου ελαττώματα πάνω μου να το κοιτάξεις, όπως και την μυθομανία.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,

Άβαταρ μέλους
John Brown Gun Club

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από John Brown Gun Club » 15 Ιουν 2022, 08:48

hellegennes έγραψε:
15 Ιουν 2022, 08:28
Είσαι από τους πλέον σεξιστές εδώ μέσα. Δεν είναι ότι με ενοχλεί περισσότερο ο δικός σου σεξισμός, απλά επισημαίνω την υποκρισία σου να το παίζεις champion του φεμινισμού, όταν έχεις πει άκρως υποτιμητικά πράγματα για γυναίκες. Σεξιστής εγώ δεν υπήρξα ποτέ. Ούτε έχω καυχηθεί ποτέ για την σεξουαλική μου ζωή. Αυτό το ότι προβάλλεις τα δικά σου ελαττώματα πάνω μου να το κοιτάξεις, όπως και την μυθομανία.
Αστο κοινοτυπε, αυτο μπορουν να το κρινουν καλυτερα οι αποδεκτριες του σεξισμου. Και το εκαναν δηλαδη, και η Ναιδα και η Ιφιδα, εξ ου και το μπατχαρτ σου.

Οσο για τι απεχθης σεξισταρας εισαι, αυτο το νημα σου μιλαει απο μονο του.
Διάλογοι με μια πρώην μου

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών