Μήπως έχει παραγίνει με το Facebook;

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
enterprise-psi
Υπερσυντονιστής
Phorum.gr user: enterprise-psi
Επικοινωνία:

Re: Μήπως έχει παραγίνει με το Facebook;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enterprise-psi » 14 Αύγ 2019, 16:12

Τώρα πρόσφατα μιλούσα στο Viber με την γυναίκα για να ψωνίσουμε ένα Χ προϊόν και να καπάκι οι διαφημίσεις του ίδιου προϊόντος σε Facebook, Instagram ....
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.

Άβαταρ μέλους
Χουργιατς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χουργιατς » 14 Αύγ 2019, 16:14

enterprise-psi έγραψε:
14 Αύγ 2019, 16:12
Τώρα πρόσφατα μιλούσα στο Viber με την γυναίκα για να ψωνίσουμε ένα Χ προϊόν και να καπάκι οι διαφημίσεις του ίδιου προϊόντος σε Facebook, Instagram ....
συμπτωση :102:

parafrwn
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από parafrwn » 14 Αύγ 2019, 16:26

enterprise-psi έγραψε:
O Carpenter τα έλεγε !

Εικόνα
Σας σιχάθηκε η ψυχή μου.

Άβαταρ μέλους
enterprise-psi
Υπερσυντονιστής
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enterprise-psi » 14 Αύγ 2019, 16:33

Τι φλωριες είναι αυτές, κάνει δεν θα πει για κακο καπιταλισμό και τέτοια; 😁

opsimasmenos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από opsimasmenos » 14 Αύγ 2019, 16:50

enterprise-psi έγραψε:
14 Αύγ 2019, 16:33
Τι φλωριες είναι αυτές, κάνει δεν θα πει για κακο καπιταλισμό και τέτοια; 😁
μονοπόλειο είναι, και ότι είναι μονοπόλειο δεν είναι καπιταλισμός. Μάλλον για ολοκληρωτισμο μιλάμε.

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 14 Αύγ 2019, 16:50

klg έγραψε:
14 Αύγ 2019, 15:41
sys3x έγραψε:
14 Αύγ 2019, 15:19
klg έγραψε:
14 Αύγ 2019, 14:50
Εντάξει ρε παιδά, όλες οι υπηρεσίες του φουμπου (facebook, instagram, whatsapp etc) είναι τσάμπα, αναμενόμενο είναι να πουλάνε κάθε conceivable datapoint που έχουν για τους χρήστες τους. Εδώ δεν πόσταρε κάποιος πριν λίγο καιρό ένα άρθρο που κάποιος έκανε reverse engineer tracking metadata (κάποιο unique identifier που κάναν embed σαν IPTC instruction) στις εικόνες που κάνεις download; Απλά μην χρησιμοποιείτε το facebook and problem solved.
Αααα, καλώς το φιλαράκι μου.
:D:D

Θυμάσαι τότε που άνοιξα εκείνο το νήμα με τίτλο ενεσέη και μιλούσαμε για το τάπινγκ ρημότ αντμίν σε επίπεδο φίρμγουερ/χάρντγουερ και ότι δε γίνονται αφτά τα πράματα και ψεκ ψεκ με τα ψεκαστικά;
:D:D

Ε χαραλά ρε, σταματάμε να χρησιμοποιούμε ίντελ και αμδ σιπιγιούς και μπρόμπλεμ σολβμπντ. Ε; σωστά δε τα λέω φίλε;
Καλό απογευματάκι να πούμε ε, μεσημέριασε.
:wave:
Έχεις δίκιο, το να σβήσεις το facebook είναι συγκρίσιμο με το να επιστρέψεις στην εποχή του χαλκού(μπρούτζου rather) πετώντας όποιο hardware δεν έχεις κάνει εσύ custom print στην Ταϊβάν.

Επίσης το point μου είναι ότι αντί να γκρινιάζεις και να σοκάρεσαι που το κακό facebook πουλάει τα data points σου και που, omfg, βρέθηκε μια εταρία της SCL (με το group να έχει subsidiaries που είναι fucking military contractors και χτίζουν όπλα για psychological warfare), να πάρει αυτά τα datapoints και να γαμήσει τις εκλογές στις ΗΠΑ, μπορείς απλά να μην χρησιμοποιείς το γαμημένο το facebook.
Έχεις χάσει όλο το Neumann αυτού που σου έγραψα (πάλι) ρε, και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με αυτό αλήθεια, το πρόβλημα είναι ότι βγάζεις μπροστά συμπεράσματα δικά σου, επαναλαμβάνω, δικά σου, και τα πίου πίου και καθάρισες ναούμ. Όπως πάντα δλδ.
:D

Μέχρι εδώ όλα καλά λοιπόν, τίποτα το περίεργο κτλ.

Τώρα, εγώ δεν σου είπα αυτές τις χαζαμάρες που με λες, σε είπα κάτι πολύ πιο απλό, ότι δεν είναι τόσο απλά τα πράματα κ εξηγούμαι.
Όλα αυτά που γράφεις εσύ είναι οκ θεμιτά, εγώ πχ δεν χρησιμοποιώ φβ, ίνστα κτρ, αλλά ας με βάλω για λίγο στην άκρη εμένα (για πολλούς λόγους). Ο πραγματικός κόσμος δεν λειτουργεί έτσι, και το ξέρεις κ συ κ γω κ ο σταλ κ ο χου κ όλοι μας περίπου, δλδ δεν θα σταματήσει έτσι απλά αυτός που χρησιμοποιεί τα παραπάνω, όχι γι αυτούς τους λόγους, διάολε, σιγά μην καταλαβαίνουν στην ολότητα τους τα θέματα ασφάλειας που προκύπτουν όλοι οι χρήστες των παραπάνω πλατφόρμων, και το ξέρεις αυτό πολύ καλά είπαμε, κ συ κ ο σταλ κ ο χου και όλοι μας.
Στον νήμα που είχα ανοίξει για να συζητήσουμε πολιτισμένα όλα αυτά τα θέματα ασφάλειας όπως πολύ καλά θυμάσαι πεταχτήκατε σαν τα πουτσάκια που είσαστε όλες οι υστερικές να πείτε την μαλακία σας να ψεκάσετε με τα ψεκαστικά σας και γενικά να καυλώσετε προβάλλοντας την πνεβματική σας ανωντερώντητα γιατί προφανώς κάπως έτσι την βρίσκετε. Πάλι καλά μέχρι εδώ, είμαστε Τετάρτη προς απόγευμα.
Όμως, τώρα ξεπεράσαμε το πρώτο στάδιο άρνησης, και λέω το ξεπεράσαμε γιατί όντως κ συ κ ο σταλ κ ο χου κ όλοι μας πλέον ξέρουμε τι είναι το ίντελ μάνατζμεντ έντζην (έχει κ η αμδ αντίστοιχο) το μίνιξ κτρ, και όταν λέω όλοι μας εννοώ όλοι μας, κι όταν λέω το ξεπεράσαμε εννοώ το ξεπεράσαμε. Οπότε, επειδή εγώ δεν είπα πουθενά να γυρίσουμε πίσω στην εποχή του χαλκού ούτε λουδίτης είμαι (έλεος ρε πόσο καθυστέρες μπορείτε να είστε :D) θα σε πρότεινα από δω και πέρα ότι ηλιθιότητα σκέφτεσαι μόνος σου να μην την χρεώνεις σε άλλους, πχ εμένα, γιατί το μόνο που καταφέρνεις είναι να προβάλλεις την δική σου μαλακία που σε δέρνει κι όχι των αλλωνώνε, πχ την δικιά μου.

Τώρα συνεχίζοντας την συζήτηση πάνω στο θέμα μας και αφού ξεκαθαρίσαμε ότι δεν πρότεινα εγώ ποτέ αλλά και ούτε υπονόησα να πάψουμε να χρησιμοποιούμε τα εργαλεία τα οποία τόσο λατρεύουμε και μας βοηθάνε όλους μας να βάζουμε ζεστό φαγάκι στο τραπέζι μας καθημερινά για πες μας, εφόσον λες οκ πρόμπλεμ σολβντ, σταματάμε να φεησμπουκάρουμε (που ούτε κ αυτό παίζει πρακτικά κ το ξέρεις κ το ξέρω κτλ αλλά δε γαμείς) με όλα τα υπόλοιπα τι κάνουμε, τώρα θέλω να με πεις, που ξεπέρασες το στάδιο άρνησης ψεκ ψεκ ψεγκαζμένοι λουδίτες άσχετοι δε γκίνονται αφτά τα πράματα κτλ, τώρα σε θέλω παιχταρά μου.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.

Άβαταρ μέλους
enterprise-psi
Υπερσυντονιστής
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enterprise-psi » 14 Αύγ 2019, 16:53

Μονοπώλιο δεν είναι , δεδομένα μαζεύουν όλοι και τα πουλούν χρυσά. Σε εκείνο το ντοκιμαντέρ στο νετφλιξ, ξεπέρασε λέει η αξία των δεδομένων αυτή του πετρελαίου.

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 14 Αύγ 2019, 17:00

enterprise-psi έγραψε:
14 Αύγ 2019, 16:53
Μονοπώλιο δεν είναι , δεδομένα μαζεύουν όλοι και τα πουλούν χρυσά. Σε εκείνο το ντοκιμαντέρ στο νετφλιξ, ξεπέρασε λέει η αξία των δεδομένων αυτή του πετρελαίου.
Ναι έχει λίγο καιρό αυτό, επίσης όλη η κωλοπιλάλα με τις επα και την χαβάη για τα δίχτυα φάηβ τζι κ το κάστομ χάρντγουερ που βασίζεται σε "δυτικές" πατέντες (βλέπε ρισκ κτρ) γι αυτόν ακριβώς τον λόγο γίνεται, γιατί σε πολύ λίγο καιρό από τώρα δεν θα έχουν μόνον στο ηνωμένο βασίλειο και στις επα πρόσβαση σε τόσο λόου λέβελ επίπεδο για να εξορύξουν το νέο πετρέλαιο.

.

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 14 Αύγ 2019, 17:11

Feindflug έγραψε:
14 Αύγ 2019, 15:38
sys3x έγραψε:
14 Αύγ 2019, 15:30
Feindflug έγραψε:
14 Αύγ 2019, 15:27

Γκουντ αφτερνούν.

Fuck your english terminologies, τύποι.
Γράφε ελληνικά, οι ξένες γλώσσες απαγορεύονται από τους όρους χρήσης με τους οποίους συμφώνησες και είσαι εδώ μαζί μας.
Αν έχεις να προτείνεις καλύτερη ορολογία μην ντρέπεσαι, μοιράσου.
Εσύ μ αρέσεις, δεν θυμάμαι αν σε το πα.

.

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 14 Αύγ 2019, 17:15

enterprise-psi έγραψε:
Στα ελληνικά;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Άβαταρ μέλους
Northern Spirit

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Northern Spirit » 14 Αύγ 2019, 17:15

Προσωπικα προτιμαω το facebook να μου στελνει διαφημισεις απο τον Κινεζο λογοκριτη που μου διορθωνει ακομη και τα ποστς..

Στην εποχη της τηλεπικοινωνιας τα παντα καταγραφομνται: τηλεφωνα, ιντερνετ κλπ.

Οποιου δεν του αρεσει ας γινει τσομπανης σε βουνο.
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 14 Αύγ 2019, 17:18

Northern Spirit έγραψε:
14 Αύγ 2019, 17:15
Προσωπικα προτιμαω το facebook να μου στελνει διαφημισεις απο τον Κινεζο λογοκριτη που μου διορθωνει ακομη και τα ποστς..
Θα προσαρμοστείς κ συ πίθηκα μου, που θα πάει, αλλιώς ξέρεις, τσομπάνος κτλ.

.

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 14 Αύγ 2019, 17:21

Θα μας βρει κανείς την λύση ρε παιδιά, οκ εκτός του πίθηκα κ του κλγ ή το κλείνετε ή ζτα βουνά ναούμ (καλό φβ κακία Κίνα).

.

Άβαταρ μέλους
Northern Spirit

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Northern Spirit » 14 Αύγ 2019, 17:21

sys3x έγραψε:
14 Αύγ 2019, 17:18
Northern Spirit έγραψε:
Θα προσαρμοστείς κ συ πίθηκα μου, που θα πάει, αλλιώς ξέρεις, τσομπάνος κτλ.
εγω δεν εχω προβλημα με τις διαφημισεις...ειμαι καλος στο να τις αγνοω.. :P
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".

Άβαταρ μέλους
enterprise-psi
Υπερσυντονιστής
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enterprise-psi » 14 Αύγ 2019, 17:35

hellegennes έγραψε:
enterprise-psi έγραψε:
Στα ελληνικά;
Την παρακαλάω 10 χρόνια, και δεν μαθαίνει Klingon :lol:

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών