Πλημμύρα στη Θεσσαλονίκη
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Πλημμύρα στη Θεσσαλονίκη

Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
- Λευκός Λύκος
- Phorum.gr user: Λευκός Λύκος
Τα φρεατια εχουν υποτιθεται αναλαβει εργολαβοι να τα καθαριζουν.Οσο για τον κεντρικο αγωγο ενταξει ηθελε αλλαγη,αλλα οταν εχεις μια επιχειρηση σαν την ΕΥΑΘ που εχει κερδος επειδη ψευτοσυντηρει το δικτυο της αστα να πανε.Λευκός Λύκος έγραψε: ↑11 Μάιος 2018, 19:48Πότε έχεις ξαναδεί όχημα της ευαθ να καθαρίζει φρεάτια;Το δίκτυο αν έπαθε ζήμια έπρεπε να το φτιάξουν.Τόσα χρόνια ο κεντρικός αγωγός ήταν από αμιαντο.Γιατί δεν τον αλλάζανε;οι εναλλακτικές σε τέτοιες περιπτώσεις ποιες ήταν;hellegennes έγραψε: ↑11 Μάιος 2018, 13:54Πάντως εγώ σήμερα είδα να περνάνε δύο οχήματα της ΕΥΑΘ απ' αυτά που καθαρίζουν τα φρεάτια.Λευκός Λύκος έγραψε: ↑11 Μάιος 2018, 10:09Έχω προμηθευτεί 10 εξάδες νερό.αυτούς τους αλήτες δεν είναι να τους πιστευεις.
Μην ξεχνάμε ότι το δίκτυο έπαθε ζημιές και πέρυσι, που έκανε πολικό ψύχος. Μην περιμένετε ότι μπορεί ένα δίκτυο να λειτουργήσει σε συνθήκες για τις οποίες δεν φτιάχτηκε.
Btw, εμένα δεν μου κόπηκε καθόλου το νερό.
Και στους γονείς μου δεν κόπηκε στον Ευοσμο.Και πριν ένα μήνα 1 μέρα δεν είχαν ολο και όλο νερο.Εγώ που είμαι ανατολικά δεν είχα καθόλου.Στις 2 το μεσημέρι μου ρθε νερό.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- hellegennes
Δεν είναι:

Κι όπως μπορείς να δεις στον παρακάτω χάρτη, το Λονδίνο είναι λιγότερο βροχερό από την Δυτική Ελλάδα. Surprise!

Αν δεν μπορείς να το διακρίνεις στον χάρτη, είναι 600 mm τον χρόνο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
hellegennes έγραψε: ↑12 Μάιος 2018, 12:16Δεν είναι:
Κι όπως μπορείς να δεις στον παρακάτω χάρτη, το Λονδίνο είναι λιγότερο βροχερό από την Δυτική Ελλάδα. Surprise!
Αν δεν μπορείς να το διακρίνεις στον χάρτη, είναι 600 mm τον χρόνο.

Η σφοδρή καταιγίδα «ζωντάνεψε» τη Θεσσαλονίκη του χθες.
http://www.in.gr/2018/05/12/greece/sfod ... tou-xthes/
Αποτέλεσμα ήταν να εμφανιστεί ένα κομμάτι του παλιού λιθόστρωτου δρόμου.

http://www.in.gr/2018/05/12/greece/sfod ... tou-xthes/
Αποτέλεσμα ήταν να εμφανιστεί ένα κομμάτι του παλιού λιθόστρωτου δρόμου.

Δεν έχουμε νερό...
enterprise-psi έγραψε:Το κράτος, θα έπρεπε να ενθαρρύνει το σεξ, μπας και μειωθεί ο ενιαίος συντελεστής κομπλεξικότητας.
- YouOnlyLiveOnce
Καλαμαριά
enterprise-psi έγραψε:Το κράτος, θα έπρεπε να ενθαρρύνει το σεξ, μπας και μειωθεί ο ενιαίος συντελεστής κομπλεξικότητας.
Α, να βγω στο μπαλκόνι να σε χαιρετήσω 
φέρε και μια εξάδα καθώς έρχεσαι

φέρε και μια εξάδα καθώς έρχεσαι
- shrike
- Phorum.gr user: Isildur
OK, θα φέρω. Πίνεις ακόμα μόνο Εβιάν ή έχεις συμβιβαστεί και με πλεμπο-νερά λόγω κρίσης;
Εντελως τριτοκοσμικη πολη εχει γινει η Θεσσαλονικη και δεν αναφερομαι μονο στο νερο.
Βεβαια εχει γκει παρειντ για να αισθανονται Ευρωπαιοι...
Βεβαια εχει γκει παρειντ για να αισθανονται Ευρωπαιοι...
Μου κάνουν και τα Voss 
Πήρα τηλ., κάτι παίχτηκε με έναν αγωγό φυσικού αερίου στην περιοχή και θα έρθει στις 18.00

Πήρα τηλ., κάτι παίχτηκε με έναν αγωγό φυσικού αερίου στην περιοχή και θα έρθει στις 18.00

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση 12 Απριλίου Θεσσαλονίκη
από Sid Vicious » 12 Απρ 2024, 12:55 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 0 Απαντήσεις
- 403 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Sid Vicious
12 Απρ 2024, 12:55
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ενοικίαση αυτοκινήτου Θεσσαλονίκη.
από mao mao » 24 Μάιος 2023, 17:03 » σε Μηχανοκίνηση - 20 Απαντήσεις
- 1439 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από mao mao
31 Μάιος 2023, 21:03
-
-
-
Νέα δημοσίευση Διανεκτυρευουσες ψησταριες Θεσσαλονικη.
από Οργισμένος » 27 Αύγ 2023, 21:44 » σε Φιλοσοφία - 20 Απαντήσεις
- 1569 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας
29 Αύγ 2023, 21:27
-
-
-
Νέα δημοσίευση Στη Θεσσαλονίκη δεν πίνουν πια φραπέ
από Καραμελίτσα » 04 Απρ 2024, 19:15 » σε Life style - 258 Απαντήσεις
- 9072 Προβολές
-