Πήγαινε στη χώρα σου σκ@τοπουτ@ν@…»: Απίστευτο ξεκατίνιασμα, με πρωτοφανείς ύβρεις, Κυπρίων γυναικών κατά Ρωσίδας

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Παλαιοελλαδίτης

Re: Πήγαινε στη χώρα σου σκ@τοπουτ@ν@…»: Απίστευτο ξεκατίνιασμα, με πρωτοφανείς ύβρεις, Κυπρίων γυναικών κατά Ρωσίδας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Παλαιοελλαδίτης » 07 Οκτ 2019, 17:13

elchav έγραψε:
07 Οκτ 2019, 17:10
Παλαιοελλαδίτης έγραψε:
07 Οκτ 2019, 17:02
elchav έγραψε:
07 Οκτ 2019, 16:51

Θεωρείς και εσύ μεγάλη σπατάλη τους βομβαρδισμούς των βορειοαφρικανικών νήσων ενώ τηρούμε σφιχτή δημοσιονομική πολιτική;
Θαυμαστής του Φριτς Σούμπερτ και του Μίλλερ;
Mόνο Πάλμερ
Τώρα που το σκέφτηκα μήπως το κόλλημά σου με τους Κύπριους και τους Κρητικούς οφείλεται στο ότι είσαι κανένας μελαμψός απόγονος Μαλτέζων της Αγγλοκρατίας και σε λένε Μούσκατ ή Σουέρεφ; :lol:

Άβαταρ μέλους
elchav

Re: Πήγαινε στη χώρα σου σκ@τοπουτ@ν@…»: Απίστευτο ξεκατίνιασμα, με πρωτοφανείς ύβρεις, Κυπρίων γυναικών κατά Ρωσίδας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από elchav » 07 Οκτ 2019, 17:15

spot on, απίστευτη διαίσθηση από Πελοποννήσιο, αποδεικνύοντας το πόσο εύστοχος μπορεί να είναι ένας μωραϊτης από την περίοδο του Αγαμέμνονα και της Κλυταιμνήστρας
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων

Άβαταρ μέλους
Παλαιοελλαδίτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Παλαιοελλαδίτης » 07 Οκτ 2019, 17:19

FYI η βασική μου καταγωγή δεν είναι από την Πελοπόννησο και μεταξύ μας δεν έχω κάποιο κόλλημα με τις καταγωγές από την αρχαιότητα. Ποσώς με ενδιαφέρει αν κάποιος πρόγονός μου πριν αρκετούς αιώνες ήταν Εζερίτης τσοπάνης σε κάποιο βουνό της Πελοποννήσου, Φράγκος έποικος ή οτιδήποτε άλλο.

Υ.Γ. Δεν μου απάντησες. :8)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Παλαιοελλαδίτης την 07 Οκτ 2019, 17:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono » 07 Οκτ 2019, 17:19

Υδράργυρος έγραψε:
07 Οκτ 2019, 17:04
Να παει να καθαρισει τζαμια τωρα. Καρμα
:smt023
Εν τω μεταξύ, αν η καθηγήτρια ήταν είτε η τρεσατζού ο Μπάμπος είτε η πουατζού φτυσιάρα, ο νευρικός κλονισμός δεν θα ήταν κατι νέο για αυτες υποθέτω, αφού ουσιαστικά τον έπαθαν και κατα τη διάρκεια του συμβάντος με το τρακάρισμα. Η μόνη ισορροπημένη κυρία ήταν το γκιλφάκι, που τηρούσε αποστάσεις. Αν ειναι αυτη πάντως η καθηγήτρια (χλωμό το κόβω) θα ηταν ψιλομαλακία να φάει απόλυση. Για να φτάσει στο σημείο της απόλυσης ο ιδιοκτήτης, προφανώς μία απ' τις άλλες ήτανε.

Άβαταρ μέλους
Antares
Phorum.gr user: Ακταία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antares » 07 Οκτ 2019, 17:23

- Casper - έγραψε:
06 Οκτ 2019, 19:28
Ήμουνα με μια φίλη της μαμάς μου χθες και πήγε να βάλει βενζίνη. Περίμενε τον υπάλληλο γιατί ξέρουμε πως φοράνε μπλε φανελάκια και είχε έναν άντρα που φορούσε γαλάζια μπλούζα με σήμα (νομίζω ήταν της ανόρθωσης αλλά είμασταν κάπως μακριά και δεν βλέπαμε) και πετάγεται και μας λέει "δεν έχει κάποιον εδώ να σας βάλει..." και εντελώς αθώα εγώ του κάνω "α μας συγχωρείτε, νομίζαμε πως είσασταν εσείς"... εμ τι' το θελα.... τα πήρε αυτός και μου κάνει "ευχαριστώ για την προσβολή!". Και του απαντάω μα γιατί προσβολή; Αφού οι υπάλληλοι στα βενζινάδικα φοράνε μπλε φανελάκια και απλά νομίζαμε πως δουλεύετε εδώ. Και ακριβώς εκείνη την στιγμή ήρθε όντως ο υπάλληλος και αυτός το βούλωσε αλλά ένιωσα τόσο άσχημα εκείνη την στιγμή και νευρίασα. Προσβάλλεσαι όταν κάποιος νομίζει πως είσαι υπάλληλος σε βενζινάδικο; Και την ίδια στιγμή ο υπάλληλος ήταν εκεί, τον άκουσε και δεν έβγαλε άχνα. Η φίλη της μάνας μου του είπε "κανένα επάγγελμα δεν είναι ντροπή, δεν καταλαβαίνω γιατί προσβληθήκατε" αλλά δεν την άκουσε και έφυγε στα γρήγορα μόλις είδε τον υπάλληλο.

Είμαστε ρατσιστές, ναι. Όχι μόνο με το φύλο αλλά και γενικά. Όταν τα βλέπω αυτά εκνευρίζομαι και ειλικρινά λυπάμαι.
Ήταν νεαρός ή μεγάλης ηλικίας; Αν ήταν μεγάλης ηλικίας ίσως να του δώσουμε κάποιο δίκιο. Ακόμη το παιδί του βενζινάδικου; Σ' αυτή την λογική.
Στα 90'ς ο αδερφός μου και κάποιος φίλος του, είχαν ντυθεί με χακί t-shirt και μπεζ παντελόνι και οι δύο και πήγαμε στο Praktiker νομίζω, να αγοράσουμε στρώματα. Οι υπάλληλοι του Praktiker είχαν παρόμοιο ντύσιμο. Κατάφεραν να μπερδέψουν ακόμη και την ταμία και έβγαλαν ένα στρώμα χωρίς να το πληρώσουμε. :lol:
Δείτε το σοκαριστικό βίντεο
:smt005:

Στα προγράμματα εξόντωσης ανθρώπων, γυναίκες, αυτές που θεωρούμε απλώς φλύαρες και σπαστικές, είναι τρομερό όπλο. Όπως οι βασανισμοί με μερικά τραγούδια. Τελευταία έπαιζε ένα τέτοιο τραγούδι σε διαφήμιση (δεν ξέρω ποια είναι η τραγουδίστρια, από τις καινούργιες), το οποίο όταν έπαιζε και είχα ανοιχτή την φωνή στην τηλεόραση, με έκανε να τρέχω να την κλείσω. Όταν δεν προλάβαινα, αισθανόμουν σαν να είχα βιαστεί ψυχολογικά.

Άβαταρ μέλους
elchav

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από elchav » 07 Οκτ 2019, 17:23

Παλαιοελλαδίτης έγραψε:
07 Οκτ 2019, 17:19
FYI η βασική μου καταγωγή δεν είναι από την Πελοπόννησο και μεταξύ μας δεν έχω κάποιο κόλλημα με τις καταγωγές από την αρχαιότητα. Ποσώς με ενδιαφέρει αν κάποιος πρόγονός μου πριν αρκετούς αιώνες ήταν Εζερίτης τσοπάνης σε κάποιο βουνό της Πελοποννήσου, Φράγκος έποικος ή οτιδήποτε άλλο.

Μιλούσα για τη διαίσθηση σου, η οποία έπεσε τόσο έξω όσο αυτή του συντοπίτη Αγαμέμνονα, γυρνώντας από την Τροία.

Υ.Γ: Είμαι άριος. Δεν το διάλεξα, έτσι γεννήθηκα :sal5:
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων

Άβαταρ μέλους
Παλαιοελλαδίτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Παλαιοελλαδίτης » 07 Οκτ 2019, 17:24

elchav έγραψε:
07 Οκτ 2019, 17:23
Παλαιοελλαδίτης έγραψε:
07 Οκτ 2019, 17:19

Μιλούσα για τη διαίσθηση σου, η οποία έπεσε τόσο έξω όσο αυτή του συντοπίτη Αγαμέμνονα, γυρνώντας από την Τροία.

Υ.Γ: Είμαι άριος. Δεν το διάλεξα, έτσι γεννήθηκα :sal5:
Καλά, αν θέλουμε το πιστεύουμε. :102:

Άβαταρ μέλους
Antares
Phorum.gr user: Ακταία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antares » 07 Οκτ 2019, 18:01

Είδα το μεγαλύτερο μέρος από το βίντεο. Βαρέθηκα να δω το υπόλοιπο. Αν ξέρατε τι τραβάμε εμείς χρόνια ολόκληρα στις εργασίες μας (ο θεός να τις κάνει) από "κυρίες".
Συνάδελφος (γυναίκα) έκανε εμετό κάθε μέρα από τα γκαρίσματα μιας "κυρίας" άνευ λόγου και αιτίας (η οποία υποθέτω θα συνεχίζει να γκαρίζει έως σήμερα, αν δεν έχει φύγει με σύνταξη στα 54-55 με ένα παιδί). Πρέπει να έγινε επεισόδιο με τον άνδρα της και τον διευθυντή, ήρθε ο άνθρωπος να σώσει την γυναίκα του, τελικά πήγε σε άλλο τμήμα.
Εγώ είχα πονοκεφάλους από την απέναντί μου, η οποία γκάριζε όλη μέρα.
Αυτά γίνονται επίτηδες στην χειρότερη περίπτωση (extra bonus) ή ανεκτά στην καλύτερη.
Xαχανίσματα, κακαρίσματα, χαιρετούρες με δυνατή φωνή, εξυπνάδες με δυνατή φωνή κ.α. πιο ύπουλα είναι στο καθημερινό ρεπερτόριο.

Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk » 07 Οκτ 2019, 18:32

Michele Choupon έγραψε:
07 Οκτ 2019, 17:00
Gherschaagk έγραψε:
07 Οκτ 2019, 16:49
Michele Choupon έγραψε:
07 Οκτ 2019, 16:12

ο ξαδερφος κανει την σφιγκα και κατι πεταει για την παρελαση εσυ δεν λεσ , η προταση παντως για βραδινο σκαιπ ισχυει .
Τι ο ξάδερφος, τι εσύ; Σα να λέμε ο ίδιος άνθρωπος ένα πράγμα.
παλι μια απο τα ιδια , κολησε η βελόνα
καλεσε μετα τις δεκα αποψε να δεισ εμεναα τον ξα και την ομαδα , να ησυχασεις
Ζαβολιάρη!
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.

Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious » 07 Οκτ 2019, 18:41

Αυτή με τα λευκά είναι ΘΕΑ, νομίζω έχω ερωτευτεί. Σφόδρα.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars

fagano3

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από fagano3 » 07 Οκτ 2019, 18:50

foscilis έγραψε:
07 Οκτ 2019, 16:18
fagano3 έγραψε:
07 Οκτ 2019, 12:29
Οπως ειχε γραψει και ο αδικομπαναρισμενος

απο τα ,αντιστοιχα με αυτες τις πατσαβουρες, ελλαδιτικα κυκλωματα της νυχτας

οι Ελληνιδες ειναι οι καλυτερες στο να εντοπιζουν και να εξολοθρευουν τις απειλες.

Αμα η Ρωσσιδα ηταν μπαζο τιποτα δεν θα ειχε συμβει.
:smt018 αν δεν τις τράβαγε φωτογραφία την ώρα που εγκατέλειπαν το τρακαρισμένο τίποτα δε θα είχε συμβεί.
Καυγας ναι, αλλα αυτη η υστερια οχι.

Τετοια σκηνη , με τετοιο μισος μονο απο γυναικες μπορει να γινει

Ειδαν την Ρωσσιδα και την θεωρησαν ως μια απο αυτες που εισαγουν ανταγωνισμο στο τυλιγμα ανδρων.

Για αυτο και την φωναζουν ρουμανοβουλγαρα.

Ειχα παει μια φορα στην Αγγλια σε ενα παρτι, του Κυπριου συγκατοικου μου, με πολλες τετοιες.

Η τοτε φιλη μου , Ινδη, μου λεει παμε να φυγουμε δεν αντεχω τον τροπο με τον οποιο με κοιταζουν.

the comet the course the tail

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από the comet the course the tail » 07 Οκτ 2019, 19:13

οι κύπριες βρίζουν τη ρωσίδα για την καταγωγή της, οι πχορουμιτες τους κύπριους (και τους κρητικούς). βρείτε τις διαφορές. :e040:

Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros » 07 Οκτ 2019, 19:25

.

.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!

Άβαταρ μέλους
Pedro
Phorum.gr user: Pedro

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Pedro » 07 Οκτ 2019, 19:43

Τρεις νεοπλουτες καργιες χτυπανε ενα αυτοκινητο,καθως προσπαθουν να ξεφυγουν γινονται αντιληπτες απο μια ξενη και αρχιζουν τις βρισιες επειδη πιαστηκαν στα πρασα.

Μου εχει συμβει κατι αντιστοιχο και μου ελεγε η τυπισσα γκαριζοντας πιπες...

Τελος εχουμε την αλλη την ρατσιστρια που τις υποστηριζει γιατι λεει σιγα μην λεει την αληθεια η ξενη.

Ρε τπυβλο,αμα λεει ψεμματα θα διαπιστωθει,γιατι θα δουν εαν το συγκεκριμενο χτυπησε η οχι. Δεν ντρεπεσαι μωρη ρατοστρια του κερατα;

Υγ. Θα μπορουσε να ειναι ανετα αυτη στο βιντεο.
Golden Age έγραψε:
28 Νοέμ 2019, 16:42
NKVD_SMERSH έγραψε:
28 Νοέμ 2019, 16:41

Εξωκοινοβουλευτικέ ακροδεξιέ στηρίζεις Μάρτυρες του Ιαχωβά;
Εγώ απλά αγωνίζομαι για τη δημοκρατία.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”