«Να απαγορευτεί η διανομή με μηχανάκι για όσο διαρκέσει ο χιονιάς»

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Feindflug

Re: «Να απαγορευτεί η διανομή με μηχανάκι για όσο διαρκέσει ο χιονιάς»

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug » 16 Φεβ 2021, 11:27

stavmanr έγραψε:
15 Φεβ 2021, 22:17
ΜπλεΜπουμπυς έγραψε:
15 Φεβ 2021, 20:43
Τροχαίο ατύχημα με εργαζόμενο διανομέα, σημειώθηκε νωρίτερα σήμερα σε δρόμο της Αθήνας, που λόγω του χιονιά θυμίζει περισσότερο παγοδρόμιο, λόγω της ολισθηρότητας εξαιτίας της χιονόπτωσης. Στο σημείο έσπευσε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.
Εχθές με το χιονιά παρήγγειλα ντελίβερι. Έκανε 2 ώρες να τα φέρει.

Πήρε πουρμπουάρ 10 ευρώ κι ας ήταν όλα παγωμένα.
Τύπε, με τέτοια αποικιοκρατική συμπεριφορά, γίνεσαι και επίτιμος φύλαρχος.

Μην είσαι τόσο μεγαλόκαρδος...
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir

nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere » 16 Φεβ 2021, 11:34

δεν ντρέπεται καθόλου,νιώθει και περήφανος

Σενέκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σενέκας » 16 Φεβ 2021, 11:51

Feindflug έγραψε:
16 Φεβ 2021, 11:27
Τύπε, με τέτοια αποικιοκρατική συμπεριφορά, γίνεσαι και επίτιμος φύλαρχος.

Μην είσαι τόσο μεγαλόκαρδος...
nowhere έγραψε:
16 Φεβ 2021, 11:34
δεν ντρέπεται καθόλου,νιώθει και περήφανος
νομίζω ότι ο σταυρομανόνος είναι απλά η βελτιωμένη έκδοση του Αινειάν. Αυτό είναι το παιχνιδάκι του. Πιστεύω αν άνοιγε κάποιος νήμα για τη σύφιλη, θα έτρεχε με χαρά να αναλάβει την υπεράσπισή της :102:

Άβαταρ μέλους
ΜπλεΜπουμπυς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΜπλεΜπουμπυς » 16 Φεβ 2021, 13:53

Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !

Άβαταρ μέλους
Paris
Phorum.gr user: ΜΕΓΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Paris » 16 Φεβ 2021, 15:50

μαλιστααα
δεκα ευρω πουρμπουαρ
το μονο που που εμεινε να διαβασουμε ειναι ντελιβερυ με έλκυθρα που το σερνουν ροτβαιλερ

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 16 Φεβ 2021, 15:54

Εντάξει ρε σεις, το να δώσεις μεγαλύτερο πουρμπουάρ σε τέτοιες φάσεις, δεν είναι και τόσο κατακριτέο.

Εκτός αν είστε της λογικής "δουλειά του είναι", οπότε πάω πάσο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος » 16 Φεβ 2021, 16:04

Γω 2 φορές που παρήγγειλα φέτος σε παραγγελίες των 13-15 ευρώ , έδωσα 1 και 1,5 ευρώ. Δεν είναι ελεημοσύνη , είναι υποχρέωση ,ειδικά όταν δεν ενσωματώνεται στο μισθό το 10% VAT, όπως στο εξωτερικό.

Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος » 16 Φεβ 2021, 16:13

nowhere έγραψε:
16 Φεβ 2021, 16:09
οτινάναι

Γιατί φίλε; , εγώ ντρέπομαι να μη δώσω στον ανασφάλιστο ντελιβερά που διαθέτει αρκετές φορές το δικό του μηχάνημα και πληρώνει ο ίδιος τις βενζίνες και τη συντήρηση.

Άβαταρ μέλους
nostromos
Phorum.gr user: nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos » 16 Φεβ 2021, 16:17

στο αλλο νημα γκρινιαζουνε που κλεισανε οι εθνικες οδοι με 2 ποντους χιονι και σε αυτο οι ιδιοι γκρινιαζουνε που καποιοι εργαζονται με χιονι ...
η προσοχη μας στο Καστελοριζο

nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere » 16 Φεβ 2021, 16:18

Στύγιος έγραψε:
16 Φεβ 2021, 16:13
Γιατί φίλε; , εγώ ντρέπομαι να μη δώσω στον ανασφάλιστο ντελιβερά που διαθέτει αρκετές φορές το δικό του μηχάνημα και πληρώνει ο ίδιος τις βενζίνες και τη συντήρηση.
καλώς δίνεις αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 16 Φεβ 2021, 16:29

vantono έγραψε:
16 Φεβ 2021, 02:03
Sid Vicious έγραψε:
16 Φεβ 2021, 01:23
jason0 έγραψε:
16 Φεβ 2021, 01:18
Αν δεν τους δώσεις 1 ευρώ πουρμπουαρ σε κάθε παραγγελία σε κοιτάνε σαν να τους σκότωσες την μάνα
Παροτι ειμαι εναντιος στην υπαρξη ντελιβερυ, οσο υπαρχει ειναι σωστο και ωραιο να αφηνεις πουρμπουαρ. Και στον ταχυδρομο ακομη αφηνω
Εγώ το θεωρώ φουλ υποτιμητικό το πουρμπουάρ. Σαν ελεημοσύνη. Οκ, όχι "σαν", αυτο ακριβως ειναι. Ελεημοσύνη. Αλλά επειδη δεν θελω να μιλάω εκ του ασφαλούς, αν ημουν ντελιβεράς μακάρι να ειχα τη δυναμη να το αρνηθώ και να μην το δεχτώ. Αλλα για να εκανα αυτη τη δουλειά σημαίνει προφανώς ότι θα ειχα μεγάλη αναγκη τα λεφτά, οπότε και πολύ πιθανόν να το δεχόμουν.

Επισης, δεν ξερω αν ισχύει, αλλα εχω ακουσει πως ο θεσμός του πουρμπουάρ στις ασιατικές χώρες (κυριως Κινα, Ιαπωνια, Κορεα κτλ) θεωρείται προσβολή προς τον τύπο/εργαζομενο που το δινεις. Και πολύ ορθώς, κατα τη γνωμη μου.
Στην Ιαπωνία(Όχι στην Κίνα όμως, Κορέα δε ξέρω τι παιζει) αν αφήσεις πουρμπουάρ παίζει και να σε βρίσει ο σερβιτόρος*, στις ΗΠΑ πάλι αν δεν αφήσεις τουλάχιστον το 10% τότε έρχεται ο υπεύθυνος και σε ρωτάει αν είχες πρόβλημα με το σέρβις, Το φαγητό κλπ. Προσωπικά πάντα αφήνω. Είναι κωλοδουλεια όπως και να το κάνουμε.

*Το είχα πάθει στην Ιαπωνία και στην αρχή νόμιζα ότι άφησα λίγα γι'αυτό και ο σερβιτόρος δε τα πήρε, στράβωσε μούτρα και μου τα γύρισε με το ζόρι πίσω.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"

Άβαταρ μέλους
τεν τεν
Phorum.gr user: τεν τεν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από τεν τεν » 16 Φεβ 2021, 17:46

Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.

Γιάννης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γιάννης » 16 Φεβ 2021, 17:55

Namrail έγραψε:
16 Φεβ 2021, 09:19
Χρειάζεται μια κοινωνική συνείδηση τις μέρες όπου υπάρχει κακοκαιρία (και είναι ελάχιστες στην Ελλάδα). Μπορεί ο κάθε κάγκουρας να πορευτεί και χωρίς το φρέντο του ή την παραγγελία όταν βρέχει καταρρωκτωδώς, όταν έχει πάγο στο οδόστρωμα κλπ.
Έτσι ακριβώς.

Προσωπικά τέτοιες μέρες θα προτιμούσα να πληρώσω έναν ντελιβερά να κάτσει σπίτι του να μην σκοτωθεί με τον σκατόκαιρο.

Άβαταρ μέλους
Paris
Phorum.gr user: ΜΕΓΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Paris » 16 Φεβ 2021, 18:07

Ερμής έγραψε:
16 Φεβ 2021, 16:29
vantono έγραψε:
16 Φεβ 2021, 02:03
Sid Vicious έγραψε:
16 Φεβ 2021, 01:23

Παροτι ειμαι εναντιος στην υπαρξη ντελιβερυ, οσο υπαρχει ειναι σωστο και ωραιο να αφηνεις πουρμπουαρ. Και στον ταχυδρομο ακομη αφηνω
Εγώ το θεωρώ φουλ υποτιμητικό το πουρμπουάρ. Σαν ελεημοσύνη. Οκ, όχι "σαν", αυτο ακριβως ειναι. Ελεημοσύνη. Αλλά επειδη δεν θελω να μιλάω εκ του ασφαλούς, αν ημουν ντελιβεράς μακάρι να ειχα τη δυναμη να το αρνηθώ και να μην το δεχτώ. Αλλα για να εκανα αυτη τη δουλειά σημαίνει προφανώς ότι θα ειχα μεγάλη αναγκη τα λεφτά, οπότε και πολύ πιθανόν να το δεχόμουν.

Επισης, δεν ξερω αν ισχύει, αλλα εχω ακουσει πως ο θεσμός του πουρμπουάρ στις ασιατικές χώρες (κυριως Κινα, Ιαπωνια, Κορεα κτλ) θεωρείται προσβολή προς τον τύπο/εργαζομενο που το δινεις. Και πολύ ορθώς, κατα τη γνωμη μου.
Στην Ιαπωνία(Όχι στην Κίνα όμως, Κορέα δε ξέρω τι παιζει) αν αφήσεις πουρμπουάρ παίζει και να σε βρίσει ο σερβιτόρος*, στις ΗΠΑ πάλι αν δεν αφήσεις τουλάχιστον το 10% τότε έρχεται ο υπεύθυνος και σε ρωτάει αν είχες πρόβλημα με το σέρβις, Το φαγητό κλπ. Προσωπικά πάντα αφήνω. Είναι κωλοδουλεια όπως και να το κάνουμε.

*Το είχα πάθει στην Ιαπωνία και στην αρχή νόμιζα ότι άφησα λίγα γι'αυτό και ο σερβιτόρος δε τα πήρε, στράβωσε μούτρα και μου τα γύρισε με το ζόρι πίσω.
ευγε στους Ιαπωνες
στο μοναδικο κινεζικο που μου αρεσε στην ζωη μου - οικογενειακη επιχειρηση βορειας κουζινας καπου στην κεντρικη καποτια - θα παιζαμε κουγκ σφαλιαρες αν σκεφτομουν να αφησω πουρμπουαρ
μεγιστη προσβολη

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών