Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Αν δεν παινεψεις το σπιτι σου θα πεσει να σε πλακωσει.
Εσυ εισαι ερωτευμενος με μια δεκαεξαρα Αγι μας; [/spoiler]
SpoilerShow
με 3-4 δεκαεξαρες κ δυο δεκαεξαρηδες
SpoilerShow
ας παινεψω κ το σπιτι μας
SpoilerShow
Αυτα ολα τα ασματα που ποσταρaμε και οι δυο ειναι εναντια στον πολιτισμικο μαρξισμο που ειναι στο πνευμα
της σημερινης εποχης.
Απο εδω και περα εισαι υποχρεωμενος να προσαρμοστεις στα μετρα και τα σταθμα του πολιτισμικου μαρξισμου γατακι. Θα ηθελα να πιστευω πως εισαι καλος γονεας1 απεναντι στα παιδια σου παντως
Λε Πα με ανηλικη(εκεινη την εποχη) Βικυ Καγια.
Το ωραιοτερο πλασμα του κοσμου για μενα εισαι 'συ της τραγουδουσε στο θρυλικο εκεινο βιντεοκλιπ.
Παντως μην ανταποδιδεις τις βρισιες πατα το ρουφιανοκουμπο να μπαναριστουν οσοι σε βριζουν.
Σχεδον ολο το φορουμ ετσι τον αποκαλει ειτε ειναι δεξιοι η αριστεροι μονο οι φιλελε
συμφωνουν μαζι του στα πολιτικα.
Εδω ομως πρεπει να πουμε και το εξης:αν ενας που ελκεται απο ανηλικα αγορια η κοριτσια και τα βιασει η αν βλεπει
πορνο με ανηλικα θα πρεπει να καταληγει στην κρεμαλα.
Αν βεβαια καποιος εχει φαντασιωσεις και ΠΟΤΕ δεν πραγματοποιησει αξιοποινη πραξη σαν και αυτες που ανεφερα παραπανω
τοτε το ατομο αυτο δεν ειναι επικνδυνο για την κοινωνια.
Αυτο προσπαθουσε να σου πει ο Οργιος παραπανω.
Βεβαια το νομικο συστημα ολοκληρης της Ευρωπαϊκης Ενωσης οριζει κατα μεσο ορο την ηλικια συναινεσης τα δεκαπεντε ετη.
Αν θυμασαι στο παρελθον ειχα μιλησει στο φορουμ για ενα κοντινο μου πρωσοπο που σε ηλικια δεκαπεντε ετων εκανε σχεση με
εναν τριανταπενταρη.
Εγω τωρα πια εχω φτασει στα σαραντα αλλα ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΠΑΝΑΓΙΑ δεν θα εκανα σχεση με ανηλικη και ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΠΑΝΑΓΙΑ
δεν εχω φαντασιωσεις με ανηλικες.
Εάν ένα άτομο έχει φαντασιώσεις με ανήλικα παιδιά, χρίζει ψυχιατρικής βοήθειας. Αν το καταλαβαίνει μόνος του καλό θα ήταν να απευθυνθεί από μόνος του σε έναν ειδικό. Δεν υπάρχει το ποτέ δεν θα πραγματοποιήσει τις άρρωστες φαντασιώσεις του.
Σχεδον ολο το φορουμ ετσι τον αποκαλει ειτε ειναι δεξιοι η αριστεροι μονο οι φιλελε
συμφωνουν μαζι του στα πολιτικα.
Εδω ομως πρεπει να πουμε και το εξης:αν ενας που ελκεται απο ανηλικα αγορια η κοριτσια και τα βιασει η αν βλεπει
πορνο με ανηλικα θα πρεπει να καταληγει στην κρεμαλα.
Αν βεβαια καποιος εχει φαντασιωσεις και ΠΟΤΕ δεν πραγματοποιησει αξιοποινη πραξη σαν και αυτες που ανεφερα παραπανω
τοτε το ατομο αυτο δεν ειναι επικνδυνο για την κοινωνια.
Αυτο προσπαθουσε να σου πει ο Οργιος παραπανω.
Βεβαια το νομικο συστημα ολοκληρης της Ευρωπαϊκης Ενωσης οριζει κατα μεσο ορο την ηλικια συναινεσης τα δεκαπεντε ετη.
Αν θυμασαι στο παρελθον ειχα μιλησει στο φορουμ για ενα κοντινο μου πρωσοπο που σε ηλικια δεκαπεντε ετων εκανε σχεση με
εναν τριανταπενταρη.
Εγω τωρα πια εχω φτασει στα σαραντα αλλα ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΠΑΝΑΓΙΑ δεν θα εκανα σχεση με ανηλικη και ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΠΑΝΑΓΙΑ
δεν εχω φαντασιωσεις με ανηλικες.
Εάν ένα άτομο έχει φαντασιώσεις με ανήλικα παιδιά, χρίζει ψυχιατρικής βοήθειας. Αν το καταλαβαίνει μόνος του καλό θα ήταν να απευθυνθεί από μόνος του σε έναν ειδικό. Δεν υπάρχει το ποτέ δεν θα πραγματοποιήσει τις άρρωστες φαντασιώσεις του.
Με 17χρονα μπορούμε να έχουμε φαντασιώσεις τύπισσα;
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.