αγρια δολοφονια 14χρονου γιατι τον θεωρουσαν ομοφυλο
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: αγρια δολοφονια 14χρονου γιατι τον θεωρουσαν ομοφυλο
Όσο για το τελευταίο είναι βιράλ όπως τα τοπάκια που χορεύουν στο σύνταγμα. Το έβαλα για να του δείξω τι πρεσβεύει με το νήμα που άνοιξε, όπως ο ίδιος το έχει κάνει σε νήματα δικά μου.
the end
Εντάξει με μένα. Είμαι φασίστας είμαι είμαι είμαι.. αρχίζω να το συνηθίζω.
Για την Σαρία που επιτρέπει και ενθαρρύνει τέτοια πράγματα όπως η δολοφονία του 14χρονου μόνο και μόνο με υποψία, τι έχεις να πεις. Το θέμα δεν είναι οι μετανάστες για μένα ακριβώς αλλά αυτό που κουβαλάνε μαζί τους. Την αυτοδικία την οποία επιβάλλει η θρησκεία τους. Για να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα.
Για την Σαρία που επιτρέπει και ενθαρρύνει τέτοια πράγματα όπως η δολοφονία του 14χρονου μόνο και μόνο με υποψία, τι έχεις να πεις. Το θέμα δεν είναι οι μετανάστες για μένα ακριβώς αλλά αυτό που κουβαλάνε μαζί τους. Την αυτοδικία την οποία επιβάλλει η θρησκεία τους. Για να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα.
the end
Κανονικός χρυσαυγίτης δικέ μου. Έτσι γίνονται οι μεγάλες δουλειές.Πάνας έγραψε: ↑15 Οκτ 2018, 21:37Εντάξει με μένα. Είμαι φασίστας είμαι είμαι είμαι.. αρχίζω να το συνηθίζω.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Όχι ρε φίλε, εσύ βρίσκεις σωστό να εφαρμόσουν την Σαρία στην Ελλάδα, να σκοτώνει ο άλλος για λόγους τιμής και να μένει ελεύθερος; Και το κράτος να κάνει δίωξη μπορεί να μη βγάλει ποτέ άκρη γιατί όλοι θα το κουκουλώσουν.sys3x έγραψε: ↑15 Οκτ 2018, 21:44Κανονικός χρυσαυγίτης δικέ μου. Έτσι γίνονται οι μεγάλες δουλειές.Πάνας έγραψε: ↑15 Οκτ 2018, 21:37Εντάξει με μένα. Είμαι φασίστας είμαι είμαι είμαι.. αρχίζω να το συνηθίζω.
Αυτό μας έλειπε να δούμε και πετροβολισμούς γυναικών εδώ.
the end
δεν μπορώ να σε πω γιατί θα βγει κανένας ζαίος και θα με πει φασίστα και δεν θα μπορώ να κοιμηθώ το βράδυ.Πάνας έγραψε: ↑15 Οκτ 2018, 21:50Όχι ρε φίλε, εσύ βρίσκεις σωστό να εφαρμόσουν την Σαρία στην Ελλάδα, να σκοτώνει ο άλλος για λόγους τιμής και να μένει ελεύθερος; Και το κράτος να κάνει δίωξη μπορεί να μη βγάλει ποτέ άκρη γιατί όλοι θα το κουκουλώσουν.sys3x έγραψε: ↑15 Οκτ 2018, 21:44Κανονικός χρυσαυγίτης δικέ μου. Έτσι γίνονται οι μεγάλες δουλειές.Πάνας έγραψε: ↑15 Οκτ 2018, 21:37Εντάξει με μένα. Είμαι φασίστας είμαι είμαι είμαι.. αρχίζω να το συνηθίζω.
Αυτό μας έλειπε να δούμε και πετροβολισμούς γυναικών εδώ.
(:
.
.
περίεργο τότε που μας σπατε τα αρχίδια με το κομπλεξ καταδίωξης ολοι με λενε φασιστα!
εντωμταξυ οι ιδιοι τυποι συνεχιζουν ακαθεκτοι το τσουβαλιασμα, αφου πεταξαν τα υπονοούμενα τους
προσθέτουμε στη λίστα μας το εξής. Αν είσαι αριστερός:
- επιθυμείς να πετροβολούνται οι γυναίκες στην ελλάδα
Δεν Είμαι Φασίστας έγραψε: ↑15 Οκτ 2018, 08:58Από το νήμα του Ζακ έχουν ξεφύγει όλοι Πάνα;
Από το παλιό παραπχόρουμ θυμάμαι υστερικούς υπερπατριώτες που στρίγγλιζαν 10 φορές το λεπτό για την "Μαρφίν" και πως όλοι ευθυνόμαστε για την Μαρφίν.
Δε κρύβω καθόλου ότι ένας σημαντικός λόγος που ψήφισα Τσίπρα ήταν η υστερική μαλακία του μέσου υπερπατριώτη νοικοκυραίου, ο οποίος δεν είχε κανένα πρόβλημα να χρησιμοποιήσει μια έγγυο καμμένη ζωντανή με το μωρό της για να προωθήσει την σκατοπολιτική του.
Δυστυχώς για αυτούς, η τακτική τσουβαλιάσματος δεν δούλεψε και τώρα φάγαν Τσίπρα στη μάπα να τους κυβερνάει
Παρ' όλα αυτά, αν είσαι ο μέσος αριστερός σου χρεώνονταν και χρεώνονται τα εξής:Ακόμα και σε αυτό το γαμημένο νήμα, ο Πάνας έχει αρχίσει την γκρίνια κατά του τσουβαλιάσματος, δείτε όμως ποιά ήταν η πρώτη δημοσίευση του:
- Η Μαρφίν και όλα τα θύματα της.
- Κάθε έγκλημα μετανάστη στην ευρώπη τα τελευταία ~50 χρόνια
- Επίσης σου χρεώνονται τα εγκλήματα και των σκουρόχρωμων/μη-γηγενών πολιτών της Ευρώπης.
- Ο εμφύλιος
- Κάθε μαλακία που γράφει ο κάθε τελειωμένος σε blog είναι "πολιτική της Αριστεράς"
- Για να μην ξεχάσω, η έγγυος που πέθανε στην Μαρφίν είναι ευθύνη της Αριστεράς. Τουλάχιστον 100,000 φορές τη μέρα το ακούγαμε αυτό.
- Ο Στάλιν, ο Χίτλερ, ο Πολ Ποτ και ο Μάο επίσης
- Η άνοδος της δεξιάς σήμερας είναι και αυτό ευθύνη της Αριστεράς. Οι δεξιοί είναι νήπια, δεν έχουν προσωπική ευθύνη για τίποτε.
- Τα εγκλήματα μουσουλμάνων επίσης σου χρεώνονται.
- Ακόμα και σε αυτό το νήμα... οτιδήποτε κακό κάνουν θρήσκοι, συντηρητικοί και ομοφοβικοί χρεώνεται στην Αριστερά.
Οι γκέι που παίρνουν το μέρος τον μουσούλμ λέει.Πάνας έγραψε: Αυτά να τα βλέπουν οι γκέι που παίρνουν το μέρος των μουσούλμ. Άντε και στα δικά μας, να έρθουν εδώ να βάλουν τάξη.
Ποιοί είναι οι γκέι που παίρνουν τον μουσούλμ και ποιοί είναι αυτοί οι μουσούλμ που θέλουν γκέι να πάρουν το μέρος τους; Σε ποιούς αναφέρεσαι; Τι θα πει "παίρνουν το μέρος"; Σε παρατάξεις τους χώρισες και με τι δικαίωμα το έκανες αυτό;
Γιατί δεν αναφέρεσε προσωπικά σε κάποιον χρήστη "γκέι που παίρνει το μέρος των μουσούλμ" να συζητήσετε να δούμε τα επιχειρήματα σας; Να δούμε δημόσιο διάλογο ρε αδερφάκι μου επιτέλους. Να καταλάβουμε τι στο πούτσο συζητάτε διότι μονίμως αναφέρεσε σε τρίτους!
Αντί αυτού τσουβαλιάζεις για 5-10 δημοσιεύσεις. Συνεχίζεις ενδεικτικά:Ποιοί κοροϊδεύουν τον Χριστό; Οι γκέι; Μιλάμε για ένα έγκλημα στη Συρία, πως σκατά το πήγες εκεί ("οι γκέι(;) κοροϊδεύουν τον Χριστό!!") και ποιους τελοσπάντων τσουβαλιάζεις πάλι;Πάνας έγραψε: Όχι, δεν είναι θέμα αποκλειστικό του isis αλλά του ισλάμ γενικότερα. Γιατί το μπερδεύουμε; Χουριάτ έτσι και βγουν να κοροϊδέψουν τον Αλάχ όπως κάνουν με τον Χριστό θα τους βρουν το λιγότερο σε μια εβδομάδα κομματάκια ψιλοκομμένα για τας και μπαπ.
Βαριέμαι να ασχοληθώ άλλο αλλά αυτό το κάνεις τόσο εσύ τόσο οι άλλοι εδώ σε κάθε νήμα. Και μετά έχεις το θράσος να γκρινιάζεις για... τσουβάλιασμα. Δηλαδή έλεος.
Έλεος.
Αυτό δεν μεταφράζεται σε:
"Κατεβάζω ρολά" και ό,τι και να κάνει η άλλη πλευρά, ό,τι μαλακία και να χρεωθεί, κάνω ότι δεν υπάρχει και πάω στην πορεία που έχει χαραχτεί...
Δεν νομίζεις ότι αξίζει να ληφθεί υπόψη αυτό με το 14χρονο; Ή ότι μέσα σε ένα μήνα έγιναν στην ίδια χώρα τέσσερις δολοφονίες γυναικών επειδή και μόνο έβγαιναν στο ιντερνετ βαμμένες για τις οποίες δεν έγινε καμία προσπάθεια δίωξης...
Έκατσες και έγραψες τόσο μπλα μπλα για να πεις ότι κακώς τσουβαλιάζεται ένας χώρος... Τα είπες όλα όμως! Κατέβασμα ρολών!
εμείς έχουμε το δικαίωμα να λέμε όποιον θέλουμε φασίστα αφού.Δεν Είμαι Φασίστας έγραψε: ↑17 Οκτ 2018, 20:41περίεργο τότε που μας σπατε τα αρχίδια με το κομπλεξ καταδίωξης ολοι με λενε φασιστα!
εντωμταξυ οι ιδιοι τυποι συνεχιζουν ακαθεκτοι το τσουβαλιασμα, αφου πεταξαν τα υπονοούμενα τους
προσθέτουμε στη λίστα μας το εξής. Αν είσαι αριστερός:
- επιθυμείς να πετροβολούνται οι γυναίκες στην ελλάδα

.
.
ολοι εχουν το δικαιωμα να λενε μαλακιες sys3x για αυτο και κανετε αυτη τη συζητηση εξάλλου
παραδειγμα
υπαρχει καποιος που διαφωνει;
καλυτερα κανε παρεα στον αλλον απο πανω να κλαιετε μαζι γιατι "σας αποκαλουν ολοι φασιστες" ενω στη πραγματικοτητα σας εχουν μονο για δουλεμα
παραδειγμα
τι να ληφθεί υπόψη ακριβώς ρε βλήμα; ότι είναι λάθος να σκοτώνεις 14χρονα;Athina P έγραψε:Δεν νομίζεις ότι αξίζει να ληφθεί υπόψη αυτό με το 14χρονο;
υπαρχει καποιος που διαφωνει;
καλυτερα κανε παρεα στον αλλον απο πανω να κλαιετε μαζι γιατι "σας αποκαλουν ολοι φασιστες" ενω στη πραγματικοτητα σας εχουν μονο για δουλεμα
Αν διάβασες το τόπικ, υπήρξαν απόψεις που το συνέκριναν αυτό το πράγμα με το Χριστιανισμό πριν 300 χρόνια! Δεν το διάβασες;
Χμμμ... Για το ότι ότι είναι λάθος έτσι όπως το θέτεις, δεν διαφωνεί κανείς ακριβώς. Για το ότι υπάρχουν απόψεις ότι that's life, it happens και ότι μπορεί να γυρίσει κανείς 300 χρόνια πίσω, αν ο δικός του Αγιος Βασίλης το λέει και δεν τρέχει τίποτα, καμία συνέπεια, κανένα σκίσιμο καλσόν, υπάρχουν τέτοιες απόψεις, αυτό είναι το πρόβλημα ξες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Athina__P την 18 Οκτ 2018, 08:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
δε ξερω για ποια δημοσιευση μιλας αλλα και εγω π.χ. μπορω να σε συγκρινω με καποια που ζει το 1700 χωρις να σημαινει οτι συμφωνώ με οτιδήποτε κάνεις
no shitAthina__P έγραψε:Χμμμ... Για το ότι ότι είναι λάθος έτσι όπως το θέτεις, δεν διαφωνεί κανείς ακριβώς.
οποτε γιατι μας σπατε τα αρχιδια;
watAthina__P έγραψε:Για το ότι υπάρχουν απόψεις ότι that's life, it happens και ότι μπορεί να γυρίσει κανείς 300 χρόνια πίσω, αν ο δικός του Αγιος Βασίλης το λέει και δεν τρέχει τίποτα, καμία συνέπεια, κανένα σκίσιμο καλσόν, υπάρχουν τέτοιες απόψεις, αυτό είναι το πρόβλημα ξες.
δειξε μου λιγο τις δημοσιεύσεις
επισης δε καταλαβαινω γιατι σκάλωσες με το "δεν τρέχει τίποτε". Έχεις κάνει τίποτε πέρα από το να γράψεις στο μουνί σου οποιαδήποτε δολοφονία εντός ή εκτός ελλάδος; ειδικά αυτές στην Συρία;

εγώ τουλάχιστον όντας άθεος μπορώ να μιλάω, εσείς δε καταλαβαίνω γιατί κλαίγεστε εφ' όσον θεωρείται ότι η θρησκεία είναι καλή ή ανεκτή
Εσύ που ξέρεις ότι ανάβω κεράκι κάθε Κυριακή; 

Οι απόψεις που εκφράστηκαν μέχρι τώρα από τους "μη φασίστες" στο τόπικ δεν ήταν και τόσο να το πω, εφικτές; Το να φέρουμε και άλλους κατατρεγμένους, πώς θα γίνει ενώ θα ήταν ρατσιστικό να χωριστούν ανάλογα με το πώς πιστεύουν στη Σαρία, μπορεί να το πει κάποιος αυτό; Και μπορούμε να φέρουμε το μισό Ιράκ και να ζήσουμε καλά και εμείς καλύτερα; Δεν νομίζω... Κάτι άλλο ίσως πρέπει να γίνει, κάτι στην κατεύθυνση του να υποχρεωθεί η Ιρακινή κυβέρνηση να αναγνωρίσει το πρόβλημα; Λες και οι μπλόγκερς, ινφλουενσερς του Ιρακ θα ενδιαφέρονταν να ζουν στα Πετράλωνα και να κάνουν μπλόγκινγκ! Στη χώρα τους θέλουν να ζουν ελεύθερα! Αλλά δεν γίνεται.
Το πρόβλημα είναι ότι ΚΑΙ οι άθεοι από όσο λες, αναγνωρίζουν στην πράξη το δικαίωμα να κάνει κανείς ό,τι σαχλαμάρα του έρθει στο κεφάλι επειδή το λέει ένας μουλάς; Τουλάχιστον αυτό εισέπραξα από τις δευτερολογίες ότι έτσι καναν και οι Χριστιανοί οι οποίοι όμως στον 21ο αιώνα αντιμετωπίζουν στις χώρες τους κανονικά ποινές εφόσον παραβαίνουν τους νόμους.

Το πρόβλημα είναι ότι ΚΑΙ οι άθεοι από όσο λες, αναγνωρίζουν στην πράξη το δικαίωμα να κάνει κανείς ό,τι σαχλαμάρα του έρθει στο κεφάλι επειδή το λέει ένας μουλάς; Τουλάχιστον αυτό εισέπραξα από τις δευτερολογίες ότι έτσι καναν και οι Χριστιανοί οι οποίοι όμως στον 21ο αιώνα αντιμετωπίζουν στις χώρες τους κανονικά ποινές εφόσον παραβαίνουν τους νόμους.
αθηνά πολύ μιλάς χωρίς να λες τίποτε. και φυσικά σιγά μη κάτσω να τα διαβάσω όλα
Που ειναι οι δημοσιεύσεις που λένε τις ασυναρητσίες που γράφεις; μονο εσυ τα λες αυτά. κανείς άλλος. κυριολετικα.
Διότι σιγα μη κατσεις να απευθυνθεις προσωπικα σε ολους αυτους που λενε αυτα που φανταζεσαι οτι λενε. ακριβως οπως οι απο πανω, θα μιλας μόνο με υπονοουμενα και μισολογα.
ειστε ψυχασθενείς που κανουν συζητησεις με τον εαυτό τους, σα να μιλατε με φαντασματα ή πνεύματα
ψυχασθενεια, πληρης ελλειψη επαφης με την πραγματικοτητα, και μαζευεστε ολοι μεταξυ σας και χειροτερεύετε την κατάταση σας
Που ειναι οι δημοσιεύσεις που λένε τις ασυναρητσίες που γράφεις; μονο εσυ τα λες αυτά. κανείς άλλος. κυριολετικα.
Διότι σιγα μη κατσεις να απευθυνθεις προσωπικα σε ολους αυτους που λενε αυτα που φανταζεσαι οτι λενε. ακριβως οπως οι απο πανω, θα μιλας μόνο με υπονοουμενα και μισολογα.
ειστε ψυχασθενείς που κανουν συζητησεις με τον εαυτό τους, σα να μιλατε με φαντασματα ή πνεύματα
^ παραδειγμα, το μονο που επιασε το ματι μου γιατι εγραψες "αθεοι"Athina_P έγραψε:ο πρόβλημα είναι ότι ΚΑΙ οι άθεοι από όσο λες, αναγνωρίζουν στην πράξη το δικαίωμα να κάνει κανείς ό,τι σαχλαμάρα του έρθει στο κεφάλι επειδή το λέει ένας μουλάς
ψυχασθενεια, πληρης ελλειψη επαφης με την πραγματικοτητα, και μαζευεστε ολοι μεταξυ σας και χειροτερεύετε την κατάταση σας
Σιγά κιόλας που θα διαβάσεις και το τόπικ στο οποίο πετάγεσαι να χαρακτηρίσεις κοσμο ως φασίστες. Πετάς ένα φασίστες και καθαρίζεις. Στη δημοσίευση του Σκεφτικού αναφερόμουν αν σε βοηθάει. Φυσικά θα πάρει πάρα πολλή ώρα να διαβάσεις 5 σελίδες ενώ να γράψεις ένα ποστ μισή σελίδα το γράφεις στο δευτερόλεπτο. Διάλογος σου λέει ο μη φασίστας.
Και για να απαντήσω στο Ποστ του Σκεφτικού. Αυτό που θα επιθυμούσε κανείς, είναι να μη γυρίσουν 300 χρόνια πίσω, αλλά μόλις 2-3 χρονια πίσω εκεί που ήταν οι ίδιες κοινωνίες, που δεν σκότωναν γυναίκες και παιδιά για τέτοιους λόγους. Ίσως και 2 μήνες πίσω, αρκεί. Τώρα το φθινόπωρο του 18 έφτασε εκεί αυτή η μόδα! Άστη να εξελιχθεί να δούμε τι θα γίνει σου λέει. 5 δολοφονίες εν ψυχρώ, που δεν είχαν καμία συνέπεια για τους δράστες. Οι 4 για λόγους που στη δύση θα προκαλούσαν ένα σήκωμα ώμων και η μία ένα πιο έντονο σήκωμα ώμων. Γιατί βάφονται και βγαίνουν στο ιντερνετ.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Άγρια επίθεση σε ανήλικο στη γειτονια μου
από Space_Passenger » 02 Δεκ 2024, 15:06 » σε Εγκληματικότητα - 0 Απαντήσεις
- 344 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Space_Passenger
02 Δεκ 2024, 15:06
-
-
-
Νέα δημοσίευση Κουδρία: Άγρια κακοποίηση σκύλου στο Αρκαλοχώρι
από Nandros » 02 Μάιος 2025, 17:41 » σε Κοινωνικά θέματα - 0 Απαντήσεις
- 128 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Nandros
02 Μάιος 2025, 17:41
-
-
-
Νέα δημοσίευση H Ναμίμπια θα θανατωσει περισσότερα από 700 άγρια ζώα για να σώσει τον πληθυσμό που πεινάει
από Ίακχος » 30 Αύγ 2024, 15:16 » σε Ζώα & άνθρωπος - 20 Απαντήσεις
- 733 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Space_Passenger
31 Αύγ 2024, 15:02
-
-
-
Νέα δημοσίευση Άγρια συμπλοκή με παίκτες της Κροατίας μετά το παιχνίδι με την Ελλάδα
από Frappezitis » 09 Ιούλ 2024, 06:19 » σε Αθλητικά - 16 Απαντήσεις
- 714 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Απολλόδωρος Βρυξελλιώτης
09 Ιούλ 2024, 14:08
-