Οταν το μισανθρωπο μισανδρο καθεστως στοχοποιει ανδρες και ποινικοποιει συμπεριφορες

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Re: Οταν το μισανθρωπο μισανδρο καθεστως στοχοποιει ανδρες και ποινικοποιει συμπεριφορες

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger » 22 Οκτ 2018, 19:23

blackpaint έγραψε:
22 Οκτ 2018, 19:08
Otto Weininger έγραψε:
22 Οκτ 2018, 19:04
blackpaint έγραψε:
22 Οκτ 2018, 19:01

επειδη φυσικα, αυτα συμβαινουν στο Πακισταν.
Ναι οκ, αλλά δεν έγινε στο Πακιστάν.
ινδια; μπανγκλαντες; καπου εκει στο -σταν τεριτορυ. Δεν εχει μεγαλη διαφορα στο θεμα ισοτητας των φυλων.
Ώπα. Του δίνεις άδικο που την χτύπησε;

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Re: Οταν το μισανθρωπο μισανδρο καθεστως στοχοποιει ανδρες και ποινικοποιει συμπεριφορες

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith » 22 Οκτ 2018, 19:30

Μπετόβλακας είναι, αν το χαστούκι της γυναίκας δεν ήταν στους όρους της εκπομπής τότε μπορούσε να φύγει σαν κύριος και να εισπράξει την ωραιότατη αποζημίωση του από τους παραγωγούς.
✋🏻 Vladimir, STOP! ✋🏻

Άβαταρ μέλους
plouf
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από plouf » 22 Οκτ 2018, 19:51

foscilis έγραψε:
22 Οκτ 2018, 11:21
Dwarven Blacksmith έγραψε:
21 Οκτ 2018, 20:37
Γιατί όμως συμβαίνει μόνο σε άνδρες αυτό το φαινόμενο;

Προφανώς γιατί πάνω στους άντρες πέφτει όλη τη δουλειά για την έναρξη μιας σχέσης.
Η γυναίκα έχει πάντα την επιλογή να περιμένει το επόμενο πέσιμο. Ο άντρας αντίθετα πρέπει να ξεπερνάει την απόρριψη κάθε φορά μέχρι να μη μπορεί καν να βρει το κουράγιο για την επόμενη προσπάθεια.
Τα δεδομένα από την Αμερική (υποψιάζομαι ότι σε όλες τις χώρες είναι παρόμοια) λένε ότι οι άντρες και οι γυναίκες έχουν σεξουαλικές σχέσεις σε πρακτικά ίδια ποσοστά, με ελαφρώς πιο σεξουαλικά ενεργούς τους άντρες (αλλά στα όρια του στατιστικού σφάλματος):

https://i.kinja-img.com/gawker-media/im ... w0a2od.png

Αυτό έρχεται σε κραυγαλέα αντίθεση με την εικόνα ότι το ένα φύλο διαλέγει ανάμεσα σε δεκάδες μνηστήρες ενώ το άλλο όχι. Και δεν ισχύει και γενικά. Εμένα μία με είχε καλέσει για καφέ και εντελώς ψυχρά αφού συζητούσαμε 45-50 λεπτά περί ανέμων μου είπε "ωραία τώρα αν δε σε πειράζει βγάλτηνα έξω και γάμησέ με γιατί έχω να να το κάνω πολύ καιρό", δε νομίζω ότι γίνεται πιο ωμό πέσιμο. Απλώς εντάξει δεν πρόκειται να στο πει κάποια στη μέση του δρόμου ούτε είναι ιδιαίτερα νορμάλ να το λες εσύ σε κάποια στη μέση του δρόμου, γενικά όλα αυτά έχουν φλερτ, διαδικασίες, κωλοφαρδία, υπόρρητα μηνύματα που στέλνει ο ένας στον άλλον, προφανώς αρκετή απόρριψη και όλα αυτά τα μαθαίνεις σιγά σιγά και δεν είναι κάτι κακό ή περίεργο αυτό αν δεν έχεις τελείως γαμημένη κοινωνική αντίληψη όπως συμβαίνει με τους ινσέλ. Δηλαδή για όνομα του θεού είσαι 18 χρονών τρεις μήνες στο πανεπιστήμιο και δεν έχεις βρει να γαμήσεις, αντί να συμπεράνεις ότι ο κόσμος δεν είναι όπως στις τσόντες και να χαλαρώσεις λίγο συμπεραίνεις ότι οι γυναίκες εκμεταλλεύονται τον ανθρώπινο πολιτισμό για να μαζευτούν σαν πουτάνες γύρω από τα alpha males;

Νομίζω λοιπόν ότι ο λόγος που κάποιοι άντρες εξοργίζονται είναι ότι αισθάνονται entitled στο γυναικείο σώμα ενώ οι γυναίκες πρέπει απλά να εισπράξουν τη χυλόπιτά τους και να δεχτούν μια ασεξουαλική ζωή. Σκέψου ότι ενώ υπάρχει ακόμα και κρατικά επιδοτούμενη πορνεία σε κάποια μέρη για την υποτιθέμενη ανάγκη των ανδρών να γαμήσουν, για τις γυναίκες δεν υφίσταται κάτι αντίστοιχο.

Ο άντρας που υφίσταται επανειλημμένη απόρριψη σε ένα τέτοιο κόντεξτ δεν αποκλείεται να του στρίψει, όχι από την αγαμία -που όπως είδαμε οι γυναίκες την ξεπερνούν με γάτες και σοκολάτες- αλλά επειδή αισθάνεται να διαψεύδεται η ανώτερη θέση που έχει μάθει ότι έχει.

Συναφής είναι ο τρόπος που τα δύο φύλα αντιμετωπίζουν την απόρριψη ακόμα και αν έχει υπάρξει σχέση, η πιθανότητα ο άντρας να ασκήσει λεκτική ή φυσική (ακόμα και θανάσιμη) βία είναι τάξεις μεγέθους μεγαλύτερη.

Ένα κοντινό παράδειγμα που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι στην Αμερική των φυλετικών διακρίσεων ήταν αυτονόητο ότι αν μαύρος βιάσει λευκή (ή ακόμα και πάει μαζί της με τη θέλησή της) η μαύρη συνοικία θα υποστεί πογκρόμ, ενώ το να βιάσει λευκός μαύρη ήταν απλά ένας τρόπος να φτιάξεις καινούρια σκλαβάκια κι αν πήγαινε να τον καταγγείλει η παθούσα θα γέλαγε και το παρδαλό κατσίκι αφού όλοι ξέρανε ότι στο κάτω κάτω οι μαύρες "αντέχουν πιο πολύ" και "έχουν τρελές ορμές".

Όλα αυτά βρωμάνε ανισότητα.
Εϊ συντρολε μην τα βαζουμε ολα στο ιδιο τσουβαλι.Κι εγω εφτασα σε μια αρκετα μεγαλη ηλικια και δεν εχω σχεσεις με το αλλο φυλο.Υποφερω απο καταθλιψη και παιρνω φαρμακα και επιπλεον κανω πολυ δουλεια με τον εαυτο μου.Ινσελ δεν ημουν ποτε και ουτε προκειται να γινω.Για την κατασταση μου φταιει η καταθλιψη και μια σειρα απο συγκυριες αλλα ποτε μου δεν εριξα την ευθυνη στο αλλο φυλο παρα μονο στον εαυτο μου.Αυτα ολα στα λεει ανθρωπος που εχει πολυ καλη εμφανιση.Μεσα σε αυτα πρεπει να πω οτι τα ψυχοφαρμακα προκαλουν ανικανοτητα οποτε καταλαβαινεις σε τι φαυλο κυκλο εχω μπει.Δεν ειμαστε λοιπον ολοι ετσι οπως εσυ νομιζεις.

Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις » 22 Οκτ 2018, 20:53

Dwarven Blacksmith έγραψε:
22 Οκτ 2018, 19:30
Μπετόβλακας είναι, αν το χαστούκι της γυναίκας δεν ήταν στους όρους της εκπομπής τότε μπορούσε να φύγει σαν κύριος και να εισπράξει την ωραιότατη αποζημίωση του από τους παραγωγούς.
Αν εφευγε σαν κυριος θα επαιρνε αποζημιωση της πλάκας.
Εριξε την ιση χαστούκα του να στρώνει χαρακτήρα η ηλίθια - προώθησε την ισότητα - εξεθεσε ολους τους τρομποιππότες που εσπευσαν να υπερασπιστουν την καργια - εγινε τζερτζελο και διαδόθηκε παντού αντι να καλυφθεί - κονόμησε και εδωσε μάθημα πως να χειριζόμαστε αντιστοιχες καταστάσεις χρησιμοποιώντας το δικοπο του νόμου.
ΑΞΙΟΣ
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης » 22 Οκτ 2018, 21:50

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε:
22 Οκτ 2018, 14:44
αφιερωμένο στον Eθνικοκοινωνιστης το παρακάτω :lol:

όταν η γυναίκα χτυπάει, δε τρέχει και τίποτα
όταν ανταποδίδει ο άντρας all hell breaks loose
ο τύπος μετά το συμβάν δεχόταν απειλές για εκείνον και την οικογένειά του
απλα ο μισανθρωπος κοσμος τους φιλε μου :g030:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα

Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis » 22 Οκτ 2018, 22:18

Θεωρείς ότι θα έπρεπε να αναγκαστεί κάποια να σου κάτσει απλώς και μόνο επειδή το θες;

Αν ναι δεν έχω άδικο, αν όχι δε μιλάω για σένα.

Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης » 22 Οκτ 2018, 22:32

Ασέβαστος έγραψε:
22 Οκτ 2018, 14:55
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε:

ελπιζω ο τυπος να κονομησει τοσα σε αποζημιωση για το ξυλο που εφαγε που να μη ξαναχρειαστει να δουλεψει στη ζωη του.
το συστημα που δεν θα του επιδικασει τιποτα εσεις το στηριζετε

οποτε μην διμαρτυρεστε για τιποτα
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα

Άβαταρ μέλους
panos291

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panos291 » 22 Οκτ 2018, 22:51

Εμενα ουτε οι παλαβοφεμινιστριες με ενδιαφερουν, ουτε οι mgtow, ουτε οι incel (τους εμαθα κι αυτους), ουτε καμια αλλη σεχτα φανατικων.
Οταν βγαινω με καποια το μονο που με νοιαζει ειναι να περασω καλα. Το αν θα πληρωσω το λογαριασμο και τετοια, δεν με απασχολουν.

Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις » 22 Οκτ 2018, 22:54

panos291 έγραψε:
22 Οκτ 2018, 22:51
Εμενα ουτε οι παλαβοφεμινιστριες με ενδιαφερουν, ουτε οι mgtow, ουτε οι incel (τους εμαθα κι αυτους), ουτε καμια αλλη σεχτα φανατικων.
Οταν βγαινω με καποια το μονο που με νοιαζει ειναι να περασω καλα. Το αν θα πληρωσω το λογαριασμο και τετοια, δεν με απασχολουν.
Πως γινεται να περάσεις καλά αν πληρώσεις ; :smt017
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Άβαταρ μέλους
panos291

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panos291 » 22 Οκτ 2018, 23:02

Αγις έγραψε:
22 Οκτ 2018, 22:54
panos291 έγραψε:
Πως γινεται να περάσεις καλά αν πληρώσεις ; :smt017
:smt005:

Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno » 22 Οκτ 2018, 23:26

Ορέστης 35 έγραψε:
21 Οκτ 2018, 22:03
Yochanan έγραψε:
21 Οκτ 2018, 21:28
Ορέστης 35 έγραψε:
21 Οκτ 2018, 20:48
Ισως πρεπει εγω να φτιαξω ενα κομμα. Βασικες εξαγγελιες μειωση των μεταναστων στο 1/10, απολυση των μισων δημοσιων υπαλληλων, αλλαγη ασφαλιστικου ωστε να ευνοει τους νεους, ανασυγκροτηση των αστικων κεντρων ωστε να ειναι πιο φιλικα στις οικογενειες.
Μου θύμησε το ανέκδοτο με τον Πάπα. Είναι λοιπόν που λέτε ο Πάπας με το κονγκλάβιό του και μαθαίνει από τον γιατρό του ότι έχει μια σπάνια πάθηση και μονο αν κανει σεξ εχει πιθανοτητες να ζήσει. Πιάνει λοιπόν τον Νούντσιο του, που ειναι ο αρχιτσάτσος του Βατικανού, και του λέει:" Είμαι ο Ποντιφικας της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας, πρέπει να επιβιώσω. Θα μου βρεις λοιπόν μια γυναίκα να κανω σεξ με τα εξης χαρακτηριστικα: θα ειναι τυφλή ωστε να μη με βλέπει, μουγγή ώστε να μην μπορεί να μιλήσει για αυτό που θα συμβεί και επίσης κουφή ώστε να μη με ακούει." "Μάλιστα Εξοχώτατε" του λεει ο παρατρεχαμενος του.
"Α, και θα εχει και μεγάλα βυζιά που μου αρέσουνε!"
Θα ενωσω τους λοφους της Αθηνας με κρεμαμενες πεζογεφυρες και θα βαλω ανοιχτα τρενακια στο κεντρο να πηγαινουν τους ηλικιωμενους βολτες για να μην παθαινουν καταθλιψη.
Θα σβήσω το μνημόνιο με έναν νόμο ένα άρθρο, θα καταργήσω τον ΕΝΦΙΑ, θα αυξήσω μισθούς και συντάξεις, οι αγορές θα μας παρακαλούν γονατιστές να βγούμε με τους δικούς μας όρους, uα απειλήσω τους εταίρους Ευρωπαίους ότι θα βγούμε από την Eυρωζώνη και έτσι η ΕΕ θα καταρρεύσει ... oh wait! :o

Edit: θα παίζω ζουρνά και οι αγορές θα χορεύουν πεντοζάλι (Ευχαριστώ Ίφιδα, αλλά με λένε Juno. Πες με και ΝΕΜΕΣΙΣ αν θες)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Juno την 22 Οκτ 2018, 23:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε:
24 Ιαν 2019, 18:07
Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!

Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίφιδα » 22 Οκτ 2018, 23:29

Τους ζουρνάδες Σουβλίτσα μου, που πας χωρις ζουρνάδες;

Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno » 22 Οκτ 2018, 23:38

Ασέβαστος έγραψε:
22 Οκτ 2018, 14:55
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε:

ελπιζω ο τυπος να κονομησει τοσα σε αποζημιωση για το ξυλο που εφαγε που να μη ξαναχρειαστει να δουλεψει στη ζωη του.
Έτσι λένε στα σχόλια από κάτω και δίνουν και το όνομά του και από τις φωτογραφίες στο search, φαίνεται να είναι αυτός! :g030:
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε:
24 Ιαν 2019, 18:07
Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!

Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης » 22 Οκτ 2018, 23:48

panos291 έγραψε:
και το πατρις θρησκεια οικογενεια κυριε? :a040:

ειναι που οι ακροδεξιοι δεν ειναι γυναικοκεντρικοι :lol:

Αλαιν ντε Μπενουα

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών